Günaydıııınnnn
Canım dün gece mellissa'nın videosunu izledim. Gerçekten çok üzücüydü. İnsan kendine bu kötülüğü nasıl yapar diyorsun ama Amerikanın yarattığı o kadar çok obez var ki. Fast food sektörü almış başını gidiyor, zaten çocukluktan kitibaren kilolu olan bireyler sağlıksız beslenmeyle daha da kilo alıyor. Adamlarda sebze yeme alışkanlığı da yok. Allahtan bizim ülkemizde sebzeye düşkündür halkımız. Herhalde ben de amerikada yaşasam 200 kilo olurdum. Obezitenin nasıl bir hastalık olduğunu daha da iyi anlamış oldum. Bizler hastalıkla mücadele eden bireyleriz. Bu hastalık bize doğuştan armağan. Acı ama gerçek, kesinlikle biz çocuğun obez olup olmayacağını genleri belirliyor. Bunu değiştirmek için çok mücadele ediyoruz. Hayatında 3,5 kilodan fazla kilo almamış bir insan bu mücadeleyi anlayamaz
Senin de dediğin gibi kaliteli yapamak ve çocuklarımızda kaliteli zaman geçirmek için baş koyduk bu yola. bugün eşimle leslie yaptık, eşim hala 100 kilo olduğu ve göbeği çok olduğu için 2. mili de bitirdi bıraktı. Ben 3. mili tamamlarım üstüne koşu bandında 6.2 hızla 20dk yürüdüm. 99-100 kiloyken yapsma bu sporu belki de dayanamazdım bu kadar. Kilo insanın hareket kabiliyetini nasıl da kısıtlıyor.Bir de sen çok güzel bir yüze sahipsin. Bi 20 kilo seni o kadar değiştirecekki. Eşin sana yeniden aşık olacak eminim canım
selam kizlar uyku yine yok bende oglene kadar uyumasamda gece gec ama saatler olmadan hatta neredeyse sabah olmadan uyuyamaz oldum ne yapsam fikriniz varmi ne uykumu getirirspor yaptim az yoruldum gibi yinede uyuklamiyorum
merhaba ben 92 kiloyum bende haftada iki kilo vermek istiyorum siz nerden buldunuz bu diyeti doktormu önerdiHERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR;
Dün akşam 8 de iş yerinden çıktım ,oradan direk kendime market alışverişine gittim,3 günlük sabah ,öğle ve akşam yiyebileceğim şeyleri aldım.tabi eve gittiğimde saat 9,30 du ve spor yok,sabahta yapamadım.
bugünkü menüm;
sabah (09*30): kepekli sandviç ekmeğine ilk önce bol marul döşedim ,yarım kibrit kutusu peynir,kırmızı biber(bir tane kalem inceliğinde 4'e böldüm) ve maydonoz
öğlen en geç (12*30): tavuk haşlıycam,bol salata (marullu,kırmızı lahanalı),1 dilim ekmek ve 1 su bardağı yoğurt
ikindi en geç( 15*00): yağsız tost ve portakal demiş,fakat portakal yerine 1 tane salatalık yiycem
akşam en geç (18*30 ): yemeği iş yerinde yapıcam , 1 yemek kaşığı yağ ile 6 yemek kaşığı türlü,salata yoğurt
yatsı en geç (21*00):1 bardak tarçınlı süt
not:sabahları peynirle yumurtanın yerini değiştiriyorsun,bildiğiniz gibi tavuk yerine balık yada 3 köfte ayrıca acıktıkça aralarda 8-10 tane kırmızı erik kurusu diyor.
artık benim sabit menüm bu şekilde arkadaşlar, haftada 2 kilo ,ayda 8 kilo verdiriyormuş,artık bu diyeti yapıcam,çok iradesiz bir insanım ama kendime söz verdim 1 ay bunu deniycem bugün eylül 12,ekim 12 ye kadar 8 kilo verecekmiyim bakalım
merhaba ben 92 kiloyum bende haftada iki kilo vermek istiyorum siz nerden buldunuz bu diyeti doktormu önerdi
günaydın...
geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler kızlar..bebek gibi ilgi istiyor bu erkekler neyse şimdi çekeyim nazını...patates haşlama ayran tost filan yiyor bende yemek yapmadım onla takılıyorum...
dünkü menüm...
sabah
tost ekmeği ile yapılmış tost 2 adet
domates salatalık şekersiz çay
1 elma
+ 3 çatal profiterol
öğle
2 köfte
3 kaşık bulgur pilavı
1 bardak cacık
ara
3 kaşık profiterol kalanı attım yaniii
akşam
3 ısırık tost
domates salatalık
ara
1 elma...
regl sancısı çekiyordum ilaç içmek için akşamı geçiştirdim...sabah uyandığımdada sancım vardı malesef spora hala başlayamadım bişeye niyetleniyorum illaki bişey engel oluyor ama neyse...akşamda biraz temizlik yaparım sadece çorba pişiricem zaten eşim perhizli...malum misafirimiz var bugün temzilik yarın alışveriş yapmam şart oldu..
misafirimiz üniversite kazanmamış matematik öğretmeniymiş atanmış meğerse yanlış anlamışım telefonda...bir süre akşamları ağırlamak lazım bizede değişiklik olur yahu...
Zeynep ablacım dikiş makinen gönlüne göre olur inşallah yaptıklarını sabızsızlıkla bekliyorum...
Yenacım oğluşunda okullu oldu artıksorunsuz alışır inşallah...
Ayşe ve Mutlu nerelerdesiniz...
Günaydın arkadaşlar,
Oğlumun kahvaltısını bekliyorum birazdan okula gideceğiz ablasıyla birlikte iki kişi okula götürüyoruz çocuğu hele ilk gün eşimde vardı.:)
HErkes iyidir inşallah ben pek değilim hala ayu gibi yiyorum.. tek sevindiğim yanı listeler paylaşılmaya başlanmış ne güzel.ÖZellikle beddican ve clutch pek sıkılar..bekliyorum bende hevesim gelsin diye..Sınıfın en şişman annesi benim gibi görünüyor.buna rağmen sıfır gayret..
Nevinciğim eşine geçmiş olsun.. nesi var kaçırmışım ben..
Ben akşamdan hazırlıyodum canım. büyük marketlerde kepekli sandwiç ekmekleri var onlardan alıp içine peynir domates marul ne istersen koyabilirsin. Tabi içini çıkarırsın ekmeğin. Ben bu şekilde verdim kiolarımı
Yenacım hoş geldin,oğluşuna başarılar canım,allahım iyişallah bizim oğlanda büyürde bizde o günleri görürüz,tabi bu arada yaşlancaz ama 39 yaşında olucam o okula başladığında ,ne kadar geçkalmışım
HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR;
Dün akşam 8 de iş yerinden çıktım ,oradan direk kendime market alışverişine gittim,3 günlük sabah ,öğle ve akşam yiyebileceğim şeyleri aldım.tabi eve gittiğimde saat 9,30 du ve spor yok,sabahta yapamadım.
bugünkü menüm;
sabah (09*30): kepekli sandviç ekmeğine ilk önce bol marul döşedim ,yarım kibrit kutusu peynir,kırmızı biber(bir tane kalem inceliğinde 4'e böldüm) ve maydonoz
öğlen en geç (12*30): tavuk haşlıycam,bol salata (marullu,kırmızı lahanalı),1 dilim ekmek ve 1 su bardağı yoğurt
ikindi en geç( 15*00): yağsız tost ve portakal demiş,fakat portakal yerine 1 tane salatalık yiycem
akşam en geç (18*30 ): yemeği iş yerinde yapıcam , 1 yemek kaşığı yağ ile 6 yemek kaşığı türlü,salata yoğurt,1 dilim ekmek
yatsı en geç (21*00):1 bardak tarçınlı süt
not:sabahları peynirle yumurtanın yerini değiştiriyorsun,bildiğiniz gibi tavuk yerine balık yada 3 köfte ayrıca acıktıkça aralarda 8-10 tane kırmızı erik kurusu diyor.
artık benim sabit menüm bu şekilde arkadaşlar, haftada 2 kilo ,ayda 8 kilo verdiriyormuş,artık bu diyeti yapıcam,çok iradesiz bir insanım ama kendime söz verdim 1 ay bunu deniycem bugün eylül 12,ekim 12 ye kadar 8 kilo verecekmiyim bakalım
Günaydın arkadaşlar,
Oğlumun kahvaltısını bekliyorum birazdan okula gideceğiz ablasıyla birlikte iki kişi okula götürüyoruz çocuğu hele ilk gün eşimde vardı.:)
HErkes iyidir inşallah ben pek değilim hala ayu gibi yiyorum.. tek sevindiğim yanı listeler paylaşılmaya başlanmış ne güzel.ÖZellikle beddican ve clutch pek sıkılar..bekliyorum bende hevesim gelsin diye..Sınıfın en şişman annesi benim gibi görünüyor.buna rağmen sıfır gayret..
teşekkür ederim canım midesimini üşüttü yoksa gıda zehirlenmesimi tam anlayamadık af buyur yediğini çıkardı sürekli şişkinlik gaz oldu ilaçlarını kullanıyor ama karışık şeyler yedirmiyorum...süreklli sıvı patates haşlama filan...Günaydın arkadaşlar,
selam kızlar, hepinize güzel bir gün diliyorum.
kızlar nisan ayı gibi bir arkadaşımla iddiaya girmiştik. eylüle kadar en çok kim kilo verecek diye. dün akşam onunla buluştuk ve kazanan ben olmuşum. o 7 kg vermiş, ben 11 kg. bana yemek ısmarladı, yedikçe yedik. yani dün biraz zor bir gündü benim diyet için. ama bugün telafi için tam gaz devam ediyorum, lesliemi falan yaptım. inşallah cuma güzel bir sonuç alırım, alırız hepimiz.
teşekkür ederim canım midesimini üşüttü yoksa gıda zehirlenmesimi tam anlayamadık af buyur yediğini çıkardı sürekli şişkinlik gaz oldu ilaçlarını kullanıyor ama karışık şeyler yedirmiyorum...süreklli sıvı patates haşlama filan...
menülerimi paylaşıyorum içler acısı olsada motive sağlıyorum kendimce...yiyorum tabikide yemesem alırmıydım 3-4 kg birden verirkene gıdım gıdım alırken kg kg maşallah bünyemize...1 ay sonra düğün ve ben şişman elti olucam yine
maşallah çok güzel kilo verdim bu iş azim ve süreklilik istiyor ben belli bir listeye uyamıyorum ama özellikle Özlemin (özka) lisetelerinden yararlanıyorum sağlıklı tüyolar alıyorum aslında biliyorum ama terzi kendi söküğünü dikemiyor...
Kızz sadece şişkolarmı spor yapmalı. Sen demekki zayıflanınca bırakcan sporu hee
harika valla tebrik ederim bende nisanda başladım ama en fazla 8kg verdimselam kızlar, hepinize güzel bir gün diliyorum.
kızlar nisan ayı gibi bir arkadaşımla iddiaya girmiştik. eylüle kadar en çok kim kilo verecek diye. dün akşam onunla buluştuk ve kazanan ben olmuşum. o 7 kg vermiş, ben 11 kg. bana yemek ısmarladı, yedikçe yedik. yani dün biraz zor bir gündü benim diyet için. ama bugün telafi için tam gaz devam ediyorum, lesliemi falan yaptım. inşallah cuma güzel bir sonuç alırım, alırız hepimiz.
:26: Merhabalar 98.6 kg'yla tekrar aranızdayım 83lerle ayrılıp 98lerle geri dönmek ayrılmamın cezası gibi bisey oldu yada nefsimin hediyesinasib olursa yarın diyetisyene baslıyorum mutlaka listemi ve gün içindeki etkinliklerimi paylasacagım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?