Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı sabahlar kızlar
hepimiz için güzel bir gün olur inşaallah

günaydın...

geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler kızlar..bebek gibi ilgi istiyor bu erkekler neyse şimdi çekeyim nazını...patates haşlama ayran tost filan yiyor bende yemek yapmadım onla takılıyorum...

dünkü menüm...

sabah
tost ekmeği ile yapılmış tost 2 adet
domates salatalık şekersiz çay

1 elma
+ 3 çatal profiterol

öğle
2 köfte
3 kaşık bulgur pilavı
1 bardak cacık

ara
3 kaşık profiterol kalanı attım yaniii

akşam
3 ısırık tost
domates salatalık

ara
1 elma...

regl sancısı çekiyordum ilaç içmek için akşamı geçiştirdim...sabah uyandığımdada sancım vardı malesef spora hala başlayamadım bişeye niyetleniyorum illaki bişey engel oluyor ama neyse...akşamda biraz temizlik yaparım sadece çorba pişiricem zaten eşim perhizli...malum misafirimiz var bugün temzilik yarın alışveriş yapmam şart oldu..

misafirimiz üniversite kazanmamış matematik öğretmeniymiş atanmış meğerse yanlış anlamışım telefonda...bir süre akşamları ağırlamak lazım bizede değişiklik olur yahu...

Zeynep ablacım dikiş makinen gönlüne göre olur inşallah yaptıklarını sabızsızlıkla bekliyorum...

Yenacım
oğluşunda okullu oldu artık sorunsuz alışır inşallah...

Ayşe ve Mutlu nerelerdesiniz...

Günaydıııınnnn

HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR;

Dün akşam 8 de iş yerinden çıktım ,oradan direk kendime market alışverişine gittim,3 günlük sabah ,öğle ve akşam yiyebileceğim şeyleri aldım.tabi eve gittiğimde saat 9,30 du ve spor yok,sabahta yapamadım.

bugünkü menüm;

sabah (09*30): kepekli sandviç ekmeğine ilk önce bol marul döşedim ,yarım kibrit kutusu peynir,kırmızı biber(bir tane kalem inceliğinde 4'e böldüm) ve maydonoz

öğlen en geç (12*30): tavuk haşlıycam,bol salata (marullu,kırmızı lahanalı),1 dilim ekmek ve 1 su bardağı yoğurt

ikindi en geç( 15*00): yağsız tost ve portakal demiş,fakat portakal yerine 1 tane salatalık yiycem

akşam en geç (18*30 ): yemeği iş yerinde yapıcam , 1 yemek kaşığı yağ ile 6 yemek kaşığı türlü,salata yoğurt,1 dilim ekmek

yatsı en geç (21*00):1 bardak tarçınlı süt

not:sabahları peynirle yumurtanın yerini değiştiriyorsun,bildiğiniz gibi tavuk yerine balık yada 3 köfte ayrıca acıktıkça aralarda 8-10 tane kırmızı erik kurusu diyor.

artık benim sabit menüm bu şekilde arkadaşlar, haftada 2 kilo ,ayda 8 kilo verdiriyormuş,artık bu diyeti yapıcam,çok iradesiz bir insanım ama kendime söz verdim 1 ay bunu deniycem bugün eylül 12,ekim 12 ye kadar 8 kilo verecekmiyim bakalım

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :122:

Dün akşam eşim kendini kötü hissetmeye başladı, galiba hasta olucak her yerim ağrıyor diyip durdu. Sabah yine 6da uyandım ama maalesef hali yoktu o yüzden çıkmadık yine yürüyüşe ama olsun öğlende nasılsa yapacağım sporumu
Bir kaç gün müsaade et kendime geleyim dedi bende mecbur tamam dedim sonuçta tek yollamıyor sabah sabah

Sabah yinede 6da yataktan cıktım sonuçta uyudukca uyuyor insan
Aç karnına bir Nektarin yedim ( soğuk soğuk iyi geldi aç karnına bağırsaklarda hareketlendi )
Aradan 1 saat geçtikten sonra kahvaltımızı ettik kızımla

Kahvaltı; / 06.45 gibi
3 adet Petsimek ( sabah canım ekmek yerine onu istedi çokda lezzetli geldi )
5 zeytin
1.5 kk Beyaz Peynir
1 domates
1 salatalık
1 şişe su ( 500 mllik ) canım çay istemedi bu sabah

ara; / 08.00 gibi
1 Büyük Fincan Yeşil Çay, 4 adet Cubuk kraker ( kızımın paketinden otladım normalde 1 paketi bitirmeden bırakmazdım )

Birazdan yine ya ekşi bir elma yerim yada 1 kase yoğurt
Öğlenlik henüz karar veremedim ama akşamlık naneli kabak yemeyi yapacağım inşallah
Artık canım ne isterse onu yapacağım

Gerçektende insanın hareketleri kısıtlanıyor kiloluyken ki bana cevremde herkes hep der çok hareketlisin diye. Düşün yani hareketli olan ben bile ancak 20 dakika tempolu spora dayanabilirken hantal biri olsa kim bilir ne olurdu
Ben dedim ya dünde artık diyette değilim sporuda aşırı derece yapıp bir an önce erimek için değil sporu hayatıma dahil edip sağlıklı yaşamak ve yavaş yavaş kendi benliğime kavuşmak için yapmaya karar verdim
Kendi huyumu biliyorum birden yüklensem iki günde vazgeçer sonra aylarca yapmam o yüzden acele etmeden kıyıdan kıyıdan gitmeye kararlıyım
İnşallah hep böyle devam edeceğim ve sporu iyice alıştıktan sonra ufak ufak arttırmaya kararlıyım onuda ancak ömrümün sonuna kadar yapabileceğimi düşündüğüm kadar süreye cıkartırım diyorum

selam kizlar uyku yine yok bende oglene kadar uyumasamda gece gec ama saatler olmadan hatta neredeyse sabah olmadan uyuyamaz oldum ne yapsam fikriniz varmi ne uykumu getirir spor yaptim az yoruldum gibi yinede uyuklamiyorum

Canım işin gerçekten çok zor ve seni çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı dertten muzdariptim uzun seneler. Hatta ben bir müddet günde sadece 2 en fazla 3 saatlik uykuyla duruyordum ve inanılmaz sinirlerim bozuluyordu artık uykusuzluktan.
Ben uykum olmasada mutlaka her gece aynı saate yatağa yatmaya başladım hatta sırf kendimi oyalamak için kullaklıkları takıp radyo dinliyordum tabiki slow müzikler hatta bazende klasik müzikler bile deng gelebiliyordum uyumasamda vucudum dinleniyordu ve zamanla bir baktım kullaklıklarla uyuya kalıyordum tabiki her gece okuduğum nas ve felaklarında büyük bir etkisi vardır bence
Umarım seninde uyku düzeninin otururda sende gece uykusuna kavuşursun

merhaba ben 92 kiloyum bende haftada iki kilo vermek istiyorum siz nerden buldunuz bu diyeti doktormu önerdi

merhaba ben 92 kiloyum bende haftada iki kilo vermek istiyorum siz nerden buldunuz bu diyeti doktormu önerdi

evet doktor önerdi,ben geçen sene bir diyetisyene gitmiştim o zaman 92 kiloydum ve bu listeyi vermişti ve 3 ay hiç değiştirmemişti gerçi ben sadece 2 ay yapabildim ve 2 aydada tam uymadım tabi 85 e düşmüştüm sonra hamile kalınca bıraktim

yanlız saatler çok önemli demişti hatta bazı hastaları saat kuruyormuş,ayrıca şunları yazmayı unuttum,sabah uyanır uyanmaz 1 bardak ılık su var

Son düzenleme:
rukiye hanım bu diyeti benim uyanış kalkış ve çalışma saatlerime göre ayarladı,mesela siz sabah 6 da yada 7 kalkıyorsanız sabah kahvaltıyla öğle yemeği arasına bir porsiyon meyve yada kuru meyve yada ceviz ,fındık koyabilirsiniz,ayrıca ben öğleden sonra çok acıktığım için 2 dilim kepek ekmekle yapılmış tost koydu ,siz bunun 1 dilimini sabah kahvaltıya ekleyebilir ,öğleden sonra için 1 dilim ekmek ve peynir yiyebilirsiniz gibi

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar,

Oğlumun kahvaltısını bekliyorum birazdan okula gideceğiz ablasıyla birlikte iki kişi okula götürüyoruz çocuğu hele ilk gün eşimde vardı.:)

HErkes iyidir inşallah ben pek değilim hala ayu gibi yiyorum.. tek sevindiğim yanı listeler paylaşılmaya başlanmış ne güzel.ÖZellikle beddican ve clutch pek sıkılar.. bekliyorum bende hevesim gelsin diye..Sınıfın en şişman annesi benim gibi görünüyor.buna rağmen sıfır gayret..

Nevinciğim eşine geçmiş olsun.. nesi var kaçırmışım ben..

Son düzenleme:

Yenacım hoş geldin,oğluşuna başarılar canım,allahım iyişallah bizim oğlanda büyürde bizde o günleri görürüz,tabi bu arada yaşlancaz ama 39 yaşında olucam o okula başladığında ,ne kadar geçkalmışım

Özlem bu fikir hoşuma gitti valla sağol.Bende sıkıntı çekiyordum iş yerinde yemek konusunda.Bi ara form bisküvilere sardım daha beter oldu.Bi ara evden yemek getirdim süreklilik olmadı.Bi ara da salata yoğurt getiriyordum o da yetmiyordu.Eve gidincede ne yiyeceğimi şaşırıyordum kapıdan adımımı atar atmaz saldırıyordum herşeye :)) Senin önerini tuttum.Kepekli sandwiç yağsız peynir marul maydanoz yeşil biber domates artık ne aklıma gelirse :)) Sağol canım ...

39 yaşında olucan ama çıtır bi anne olucan canım.Hiç yaşını göstermicen ki incecik olcaksın o zaman , üzülme geç kalmadın

bediicim dün yazamadım, teyzen için çok üzüldüm canım. Allah acil şifalar versin, hakikaten hayat o kadar kısa ki, yeri geliyor çocuğun için bile gereğinden fazla üzülmeye değmiyor...

sultancım bugün daha iyisindir inşallah, böyle gelgitler olur kuzum, sen her seferinde kendine zarar vermeden çıkmalısın bu krizlerden. sona erdiğinde o kadar büyük bir eşik atlamış olacaksın ki, kolay kolay yıldırmıyacak, küstürmeyecek hiç bir şey seni artık. leslie yapman da süper olmuş. ben yaklaşık 3 aydır yapıyorum ara vererek falan ama hala su gibi terliyorum.

nevzamansız eşine geçmiş olsun canım. menülerini yazmışsın sen de, bu güzel bir başlangıç bence. inşallah çok iyi hissedersin düğününüzde kendini.

zeynep abla, o yatak eteklerinden annemin çeyizinden kalanlar var benim de. bizim eşimle hayalimiz en azından yaşlanınca bahçeli bir ev sahibi olabilmek, belki küçük bir konak. ve tarif ettiğin perdeler o kadar yakışıyor ki o evlere. merakla bekleyeceğim fotoğrafları sana zahmet olmazsa :)
bu arada ben de annemle babam ilk boşandığında sabahlara kadar oturur, evi bekler, sabah aydınlanınca uyurdum. okulum 4 sene uzadı bü yüzden, ben yaklaşık 40 kilo aldım bu 4 yılda. sonra eşim çıktı karşıma falan, kendimi zorlaya zorlaya iyileştim. haddim değil sana tavsiye vermek ama ablacım zorla kendini gece uyumak için. uykuların düzene girse, yemek düzenin de kendine gelir. sağlık için gece uyumak çok önemli.

bediciim listen çok güzel, ben de menü oluşturmak için yararlanmak isterim sakıncası yoksa. hele çalışırken öğleden sonra yenen tost seni akşam yemeğini fazla yemekten kurtarır canım. ben de bu ay bir sıçrama istiyorum kilo vermemde. işe başlayacağım yeniden. başlayana kadar verebileceğim kadar vermek istiyorum.

yenacım başlangıçlar zor oluyor. oğlundan ayrı kalma psikolojisi belki bütün yaz, en yoğun şeklide de şimdi vuruyordur. insanoğlu değişime direnç gösteriyor başlarda. hele konu evlat olunca hakikaten ruhunun diyet falan düşünecek hali yoktur. kendini hırpalama bence çok yiyorum diye. insan yaptığını yargıladıkça daha çok yapası geliyor. o dönemleri öyle kabullenmek lazım sanırım.

selam kızlar, hepinize güzel bir gün diliyorum.

kızlar nisan ayı gibi bir arkadaşımla iddiaya girmiştik. eylüle kadar en çok kim kilo verecek diye. dün akşam onunla buluştuk ve kazanan ben olmuşum. o 7 kg vermiş, ben 11 kg. bana yemek ısmarladı, yedikçe yedik. yani dün biraz zor bir gündü benim diyet için. ama bugün telafi için tam gaz devam ediyorum, lesliemi falan yaptım. inşallah cuma güzel bir sonuç alırım, alırız hepimiz.

teşekkür ederim canım midesimini üşüttü yoksa gıda zehirlenmesimi tam anlayamadık af buyur yediğini çıkardı sürekli şişkinlik gaz oldu ilaçlarını kullanıyor ama karışık şeyler yedirmiyorum...süreklli sıvı patates haşlama filan...

menülerimi paylaşıyorum içler acısı olsada motive sağlıyorum kendimce...yiyorum tabikide yemesem alırmıydım 3-4 kg birden verirkene gıdım gıdım alırken kg kg maşallah bünyemize...1 ay sonra düğün ve ben şişman elti olucam yine

maşallah çok güzel kilo verdim bu iş azim ve süreklilik istiyor ben belli bir listeye uyamıyorum ama özellikle Özlemin (özka) lisetelerinden yararlanıyorum sağlıklı tüyolar alıyorum aslında biliyorum ama terzi kendi söküğünü dikemiyor...

:26: Merhabalar 98.6 kg'yla tekrar aranızdayım 83lerle ayrılıp 98lerle geri dönmek ayrılmamın cezası gibi bisey oldu yada nefsimin hediyesi nasib olursa yarın diyetisyene baslıyorum mutlaka listemi ve gün içindeki etkinliklerimi paylasacagım..

canım umutsuz olma, diyetin en büyük düşmanları umutsuzluk ve sabırsızlık. umutsuz olunca az bi kaçamkta salıyo insan. herkes nasıl veriyor, dikkat edince sen de verirsin. emin ol 1 kişi yapabildiyse herkes yapar.

Arkadaşlar tavukları evde unuttuğum için öğle ve ikindi yemeklerim değişmek zorunda kaldı

sandviç ekmeğine bol marul , maydonoz ve yumurta haşlayıp koydum ve 12*55 de yedim.Tabi yoğurt kaldı ,öğleden sonra tost iptal onun yerine saat 2*30 ile 3*00 arası bir tane salatalık, saat 4*00 ,4,*30 gibide 1 bardak ayran içicem ,akşam yemeği aynı devam,tavuklar yarına artık.

clutch canım bu tam buğdaylı sandviç ekmeği kaç kaloridir?yada kaç dilim ekmek yerine geçer biliyormusun,çünkü bir günde yemem gereken ekmek 5 dilim

Kızz sadece şişkolarmı spor yapmalı. Sen demekki zayıflanınca bırakcan sporu hee

yok hayatım ya yürüyüş yapabileceğim genç insanlar yok çevremde
kayınaane ile yapıyoduk bi ara ondada fıtık var yuruyemıyor o şekildede ben keyif almıyorum
diyete ilk başladığımda eşimin kuzeni vardı onunla yapıyorduk gayet iyidi
ama kız cazın kendine hayrı yoktu 5o kilo idi 45e düştüne yapam şimdi ben:26:
ben yürüyorum o hanım zayıflıyor

harika valla tebrik ederim bende nisanda başladım ama en fazla 8kg verdim

hoşgeldin canım sorun değil 98kg ne ki ya üstesinden geliriz
ama paylaşım çok önemli gerçekten buraya pek giremediğim zamanlar
dikkat etmiyorum motıvasyon yerlerde:18:

Seden Gürel - Devlerin Aşkı Büyük Olur - YouTube
dinliyordum sizlere gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…