Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese merhabalar
tatilimiz bitti evimize döndük dün akşam 9civarı
herşey güzeldi şükürler olsun
küçük kızım ve ben son gün azcık hasta olduk ama neyseki son gün o gün zaten denize gitmeyip dinlenecektik kızım iyi ama ben daha kendime gelemedim üşütmüşüm iyice ama yarına daha iyi olacağımı umuyorum
bolca yedim içtim ben de sonuç +1.5 gördüm bugün bakalım cumaya kadar şiş felan da varsa iner gerçek rakamı bildiririm artık
seneye tatile 10 kilo daha eksik gitmeyi hedefledim kendime inşallah başarırım
yenacım barış okula başlamış hayırlı olsun inşallah yeni bir maratona başladın sen de böylece sana da kolay gelsin canım
arkadaşlar geçen hafta spor listesini yapamadım kusuruma bakmayı net vardı ama çok yavaştı ve vakit de bulamadım hepinizden özür dilerim
geçmişe pek baktım sayılmaz herkesin keyfi iyidir inşallah

canım unonun tam tahıllı sandöviç ekmekleri yanlış hatırlamıyorsam 180 kalori ve 75 grdı. 2.5-3 dilim gibi düşünebilirsin canım.

Son düzenleme:

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn

Selaamm kuzucuklarrrr

nassınız bakem ? keyifler nasıl ? ben çook heyecanlıyımm , nedenini soracak olursanız eğer ; bu akşama saat 10 da Polatlıya kocişimin yanına doğru yol alacam Allahın izniylee

oyyhh 1 aydan fazla oldu herifimi görmüyorum , bi gideyimde hasret gidereyim yaavv

kilo bildirimimide şimcikten yapayım , napiim bu sefer 5 günlük olsun artıkın

hepinizi öpücükledim

GEÇEN HAFTA : 87.6

BU HAFTA : 86.9

GİDEN : 700 gr

sağol canım. ben spor yaptım baya, sanırım sen spor yapmıyosun. o yüzden daha az vermişsindir. evde kendi kendine çalışsan biraz da olsa farkeder aslında.

canım onunun tam tahıllı sandöviç ekmekleri yanlış hatırlamıyorsam 180 kalori ve 75 grdı. 2.5-3 dilim gibi düşünebilirsin canım.

o zaman ben akşam yemeğinde ekmek yememem lazım,clutch ben şimdiye kadar kaç kalori aldım kabaca hesaplasana zahmet olmazsa

sabah: sandviç ekmeğine yarım kibrit kutusu peynir,marul,maydonoz,kırmızı biber

öğlenki yediğimide biliyosun

Asuman ablacım hoşgeldiniz.Tatilinin iyi geçmesine sevindim.Geçmiş olsun bu arada sana ve kızına.Kısa zamanda atlatırsın inşallah.Hava değişimi de zor şimdi adapte olursun bikaç güne.Bende daha iyiyim sağlık problemim kalmadı.Diyete odaklanmaya çalışıyorum

hoşgeldin asuman ablaaa hepimiz iyiz yaramaslık yok
özledik ya topğin demirbaşları olmayınca bi eksiklik oluyor
geçmiş olsun tatilde ne üşütmesi ayol:26:
hadi toparlan gel çabuk

hoşgeldiniz, geçmiş olsun bu arada. tatilde alınan kilonun günahı olmaz ki :)

canım kazasız belasız gidip gel iyişallah

kuzucum güle güle git, gel. çok sevindim senin için, bol bol tadını çıkarın vaktinizin :)

Necancım kepekli sandviç ekmeği 161 kaloriymiş ama kaç gr. onu bilmiyorum netten baktım şimdi

buarada yeğenim geldiğinde 92.5 kilo idi , giderken 90 dı

10 günde 2.5 kilo verdirdim çocuğaa , geleni zayıflatıyom ama bi kendime hayrım yok yaaa

canım sabahki kahvaltın 250 kalori civarı, öğlenki de 280 kalori civari civarı canım. akşam dediğin gibi artık ekmek yeme. zaten yumurta çok tutar seni. o ekmekler de baya tok tutuyo.

sağol canım. ben spor yaptım baya, sanırım sen spor yapmıyosun. o yüzden daha az vermişsindir. evde kendi kendine çalışsan biraz da olsa farkeder aslında.

evet tatlım spor yok bebiş bekliyoruz benım için tehlıkesiz olanı yuıruyüş onuda ben yapmıyorum
zaten hamile kaldıgımda bebişler askıda duruyor düşmeye yer arıyorlar o yüzden korkuyorum sadece yediklerime dikkat ederek vermeye çalışıyorum

oyyy bebişim benim hadi yolun açık olsun beni heyecan kapladı kız :18:
doya doya tadını çıkarmadan gelme
enişte beye selamlaaaarr
allah kavuştursun bebeaaam

ay bebiş oluştu mu yoksa çalışmalar mı devam ediyor? hamileysen dert etme hiç kiloyu falan. Allah hayırlısını versin inşallah.

Aleykümselaamm Allah razı olsun çiçaaaaamm

ooo süpermiş, ben de geleyim mi san aynurum :))

ayy gelsene Esraamm , valla herifimde yok , gözüm gibi bakarım ben sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…