Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım ben de umuta katılıyorum. Yağdan çok fazla kısmak değil de işlenmiş gıdalardan uzak durmak lazım. Tavuk suyuna çorbayı tavuk göğüsten yapacaksan biraz yağsız olabilir,1 yk yağ ile yapabilirsin bence. Sende çok fazla değişiklik görüyorum. Bu zayıflama işinin sadece güzel gözükmek değil de sağlık için önemli olduğunu ve hayatımıza oturtmak gerektiğini çoktan kavramışsın.

Neyse Canlar bana müsaade
Hepinize hayırlı geceler ve hoş sohbetler diliyorum
Yarın Allahın izniyle eşimle yine sabah spora çıkıyoruz :122:

Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun

Evet aynen öyle
Zayıf, fit ve sağlıklı olmayı hak ediyorum hatta buna zorunluyum çünkü iki meleğim ve eşimle geçirmek istediğim uzun seneler var önümde Onlarla daha kaliteli zaman geçirmek için kendime iyi bakmam lazım ve hayattan zevk almam içinde zevk alarak az yemeyi sağlıklı beslenmeyi hayatımın bir parçası haline getirmem şart

Umutcuğum valla eşimin kardeşi dediğin gibi evliliğe hazır değil aslında. Seneye evleneceklerdi ama birden bire ben evlenicem diye tutturdu. Nişanlısı baskı yaptı sanırım. Çok da ketum bir çocuk hiçbirşeyini anlatmaz. Annesinin vucudunda şekerden hep yaralar var,bazen şekeri 500e çıkıyo kadının, bütün gün kolu ağrıyo, yani demek istediğim şeker artık tüm organlarını etkilemiş. Eşimin nerdeyse tüm teyzeleri şeker hastası. Kadın bu halde yarım gün çalışmaya başladı, tanıdık bi yere gidip yemek yapıyo 3,4 tencere. Biz ne kadar yardımcı olsak da yetmiyo. Eşimin kardeşi bunları görmesine rağmen bu yoklukta evlenmeye kalktı. Biz sadece televizyon alabilicez evlerine bir de bilezik takıcaz işte. Düşünsene ailesiyle yaşamasına rağmen ay sonunda cebinde 1 lirası kalmayan çocuk evlenicem diyo. Artık biz de bıktık söylemekten, yaşasın görsünler diyoruz napalım. Gelin adayımız daha önce evlenip boşanmış, çok uzun sürmemiş evliliği sanırım. Ben onun yerinde olsam birinci evliliğim olmamış ikincide daha ince eleyip sık dokurum. Kız da farkında herşeyin ama aşktan gözü kör sanırım

Önerdiğin sitelere bakarım canım, eşim bana görev verdi, sen gideceğimiz yerleri önceden araştır ona göre gidelim diye. :)

Canım dün gece mellissa'nın videosunu izledim. Gerçekten çok üzücüydü. İnsan kendine bu kötülüğü nasıl yapar diyorsun ama Amerikanın yarattığı o kadar çok obez var ki. Fast food sektörü almış başını gidiyor, zaten çocukluktan kitibaren kilolu olan bireyler sağlıksız beslenmeyle daha da kilo alıyor. Adamlarda sebze yeme alışkanlığı da yok. Allahtan bizim ülkemizde sebzeye düşkündür halkımız. Herhalde ben de amerikada yaşasam 200 kilo olurdum. Obezitenin nasıl bir hastalık olduğunu daha da iyi anlamış oldum. Bizler hastalıkla mücadele eden bireyleriz. Bu hastalık bize doğuştan armağan. Acı ama gerçek, kesinlikle biz çocuğun obez olup olmayacağını genleri belirliyor. Bunu değiştirmek için çok mücadele ediyoruz. Hayatında 3,5 kilodan fazla kilo almamış bir insan bu mücadeleyi anlayamaz

Senin de dediğin gibi kaliteli yapamak ve çocuklarımızda kaliteli zaman geçirmek için baş koyduk bu yola. bugün eşimle leslie yaptık, eşim hala 100 kilo olduğu ve göbeği çok olduğu için 2. mili de bitirdi bıraktı. Ben 3. mili tamamlarım üstüne koşu bandında 6.2 hızla 20dk yürüdüm. 99-100 kiloyken yapsma bu sporu belki de dayanamazdım bu kadar. Kilo insanın hareket kabiliyetini nasıl da kısıtlıyor.Bir de sen çok güzel bir yüze sahipsin. Bi 20 kilo seni o kadar değiştirecekki. Eşin sana yeniden aşık olacak eminim canım

Seni çok iyi anlıyorum canım. Hangi sektörde çalışıyorsun. Ben 1.5 sene haftanın en az 3günü 10a kadar çalıştım. Eve gelip spor yapmayı geçtim kişisel bakımımı bile yapamıyordum. Diğer günler de evde dinlenesem geliyordu. Ama mecburen 2,3 gün de olsa yürümeye çalıştım. Zaten sabahtan akşama kadar oturuyordum bir de spor olmayınca vucudum feci ödem tutuyordu

Kızz sadece şişkolarmı spor yapmalı. Sen demekki zayıflanınca bırakcan sporu hee

evet yağ ben de onu diyecektim. Spor salonunda hangi sporları yapıyor acaba. Tempolu yürüyüş dışında yapılan sporlar çok fazla kas yapmaya sebep oluyor ,bu nedenle kilo verememiş gibi gözüküyor olabilir. Kilo vermeye bibebir bildiğimiz yüzme ve yürüyüş

Ben akşamdan hazırlıyodum canım. büyük marketlerde kepekli sandwiç ekmekleri var onlardan alıp içine peynir domates marul ne istersen koyabilirsin. Tabi içini çıkarırsın ekmeğin. Ben bu şekilde verdim kiolarımı

Sağol canım, belim koptu vallahi onlarla uğraşırken. Biraz geç başlayınca geç de bitti :)
Canım sadece sen değil hepimiz öyleyiz, yasak olunca daha çekici geliyor tabii. Bir de kendimizi fazla sıkınca ters etki yapıyor bence. Doğal beslenme şekli olarak benimseyip hayatımızdan bazı yiyecekleri çıkardığımızda sonuç alıyoruz. Dediğin gibi çok az miktarda tadına bakarak ya da hiç yemeyerek, yerine daha sağlıklı seçimler yaparak gittiğimzde sonuç süper. Yalnız kendi adıma bu düzen bir sekteye uğradı mı, biraz değişti mi toparlamam çok zor oluyor ( Şu aralar hiç iyi gitmiyorum mesela Biraz verdim ya o beni gevşetti, sonra bu gevşeme düzensizliğe dönüştü filan.

Hani sigarayı bırakınca insan "ayy nasıl içmişim bu pis şeyi" der ama bir sebepten 1-2 sigara yaktı mı aynen geri döner ya o hesap işte.. Yeniden bırakabilmek için aynı çabayı göstermek gerekiyor, "amaaaan battı balık yan gider" denince olmuyor. Ben bu aralar hep erteliyorum
Neyse vazgeçecek halimiz yok, senin verdiğin linkteki gibi öyküler de motive ediyor insanı. Ben önceden de okumuştum, kadın 42 kilo vermiş, bravo... Verdiğin diğer link de benim çok işime yaradı canım çok sağol. Nazilli'den yazın siparişi kestim, sıcakta sebzeler kötü oluyor. Organik pazara gidemediğim zaman netten sipariş verdiğim bir yer var güvendiğim ama çeşit o kadar azdı ki. Bu siteyi inceledim, alım yaptıkları kurumların hepsini organik pazardan tanıyorum, Buğday derneğinden onaylı olması da güzel, bu dernek kurumsal çalışıyor bence. Sıkıştığım zaman başvurabilirim, sana da yazarım sonucu :)
İşleri zor görünüyor. Allah kolaylık versin diyelim, başka ne denir ki? Şansları yaver gider umarım, evlilik uğur getirir belki... Pek gerçekçi olmadı galiba ama temenni işte :))
Sapanca'ya göl kenarına mı yoksa Maşukiye tarafına mı gitmeyi düşünüyorsunuz? Birbirinden farklı güzergahlar diye sordum. Bu sitelerdeki yorumları okuyup fikir edinip gene de kendi kararımı kendim veriyorum ben. Yorumlar her zaman gerçekçi olmasa da fikir verebiliyor

Canım belki önce sapancada göl kenarında kahvaltı yapıp sonra yürüyüş için maşukiyeye gideriz diyoruz.Ya da maşukiyeye hiç gitmeyiz sapancada yürüyüş yaparız

Canım belki önce sapancada göl kenarında kahvaltı yapıp sonra yürüyüş için maşukiyeye gideriz diyoruz.Ya da maşukiyeye hiç gitmeyiz sapancada yürüyüş yaparız

Ne güzel bir plan :) sapanca'da Kırkpınar mevkii çok güzel bence, araştırırken bir bak istersen. Mekanist'te Ev-ce diye bir mekanı epey övmüşler, kendi üretimi ürünlerle kahvaltı-brunch veriyormuş, dikkatimi çekti :)

...

Kimseler kalmamış ama herkeslere iyi geceler gene de :))

selam kizlar uyku yine yok bende oglene kadar uyumasamda gece gec ama saatler olmadan hatta neredeyse sabah olmadan uyuyamaz oldum ne yapsam fikriniz varmi ne uykumu getirir spor yaptim az yoruldum gibi yinede uyuklamiyorum

hoşbuldum canım, İyi olmana sevindim..Çok şanslısın güçlü bir bünyen var..
Psikolojik olarak hissetiklerin çok normal.Henüz çok yeni herşey..
Ben inanıyorum yakın zamanda güzel şeyler olacak..

yenacım barış okula başlamış hayırlı olsun

Çok sağol doğacığım...
Yıllar sonra eynı duyguları hissediyorum yeniden.:)

Canım sen izinliydin ya o yüzden.:)

.

evet hepsi birbirinden değerli dostlar..Yena ve Beyzus ve yağmur gözlüyle ayrı bir ilişkim var..onlarla konuşup seslerini duyduğum zaman çok mutlu oluyorum..

Cansın sen.
Seninle konuşunca bende kendimi öyle iyi hissediyorumki anlatamam...
Kurduğun cümleler,samimiyetin,doğallığın,iyi niyetin,iyi duyguların kendimi çok iyi hissettiriyor..

Canım teyzene çok geçmiş olsun...
Allah hayırlı şifalar versin..Çok gençmiş.

Sende hoşgeldin.:) Düğün pek keyifli geçmemiş anladığım..Olsun önemli olan kaynının düğünüydü.:)
Sizinde hayırlı olsun eğitim yılınız.Çok başarılı ve çok mutlu olur umarım..1. sınıfa başlıyor değilmi bu yıl.?

4 yaş bana çok ufak geliyor nedense,:) çünkü oğlumdan hiç ayrılmadım bu zamana kadar.
Ben şu an olaya duygusal baktığım için fenalardayım...
bağımlı olmak fena bişey.:)

Oysa o çok rahat. bugün 1 saat kaldılar sınıfta.Biz dışarda bekledik o kadar mutluydu kii anlatamam..
Ağlayan çocuklar var fakat oğlumun umurunda değil sanki 40 yıllık öğrenci gibi.:)
Umarım hep öyle olur...
Kızımda anaokulunda ağlamamıştı ama kreşte ağlıyordu gitmek istemiyordu...

Son düzenleme:

inşallah,hele bir gelsin..ben çok şanslıyım.bugün rusyada ki kardeşimle konuştum.22 eylülde geliyormuş.bende makinadan bahsettim.birkaç link verdi.beğendiklerimi yazdım.burda 1000tl olan orda 600 civarı.bakalım.alırsa o da getirecek.paypalden havaleyle aldıracağım.ama 8 kilo..inşallah sorun olmaz..
ben oldu bitti eski el işlerine hayranım.perdeleri altı kanevice ve uç dantelli üste ara dantelli yapacağım.eski kayrola eteklerinden
faydalanacağım.yapınca gösteririm..

öğleye doğru 2 neskafe,5 yulaflı bisküvi
ikindi: 1 dilim karpuz 50gr.peynir
aakşam; 2 dilim yağsız tavada peynirli börek..salata
2 litre su.
bugün büyük bir tencere tavuk yemeği yaptım.tavuk kanadı,patates,ve havuç,
pişince kekik ekledim.cenaze evine gönderdim.ben taşıyamadım.
keşke içinden 1 tabak alsaydım.kendime yemek yapamadım.ama sanki içinden almak ayıp gibi geldi.orası için niyetlenince..
cuma 98.4 tü bugün 97.3 ..
iki üç gündür koşturmanın sonucu galiba..inşallah cumaya kadar artmaz..daha da eksilir..

selam kizlar uyku yine yok bende oglene kadar uyumasamda gece gec ama saatler olmadan hatta neredeyse sabah olmadan uyuyamaz oldum ne yapsam fikriniz varmi ne uykumu getirir spor yaptim az yoruldum gibi yinede uyuklamiyorum

bende yıllardır aynı durumdayım.sabah 6 gibi yatağa giriyorum.muge anlıyı yarı uyanık seyrediyorum.sonra bütün gün sarhoş gibi
dolaşıyorum.yılların alışkanlığı.ama eve yatıya biri gelse ,sürekli uyuyorum.özellikle oğlum geldiğinde.
ben korkudan yatamıyorum.nedense korkularım bitmedi.sabah gün ağarıp insanlar uanırken ben yatıyorum.
komşular bana maaş bağlamayı düşünüyor..işin şakası..mahalleyi beklediğim için..çok rahat uyuyorlar.
ama sen ılık sütü deneyebilirsin..birde eline tesbih al..yavaş yavaş okumaya başla etkisi oluyor.melisa çayı da iyi geliyor.

ben hava aydinlanincada zor uyuyorum birde bu sorunum var.. korkulariniz neden peki sizin sordum ama yanlis anlamayin belkide anlatmis olabilir ben gormemis olabilirim yanlis bisey demek istemem.. tesbih meselesinde cok haklisiniz bende eminimki o sekilde sakinlesirim bana cok yarari olur zamanla denemeye baslicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…