Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aleykümselaamm Allah razı olsun çiçaaaaamm

ayy gelsene Esraamm , valla herifimde yok , gözüm gibi bakarım ben sana

ya kuzum benim herifi de tekrar askere yollamalı o zaman. kardeşim askere gidince annem yalnız kaldı. ona bazen ne güzel anne kafanı dinle diyorum. alınmış benim ki de, geçen ben de gideyim de sen de dinle kafanı istersen dedi. aslında süper olur valla kız kıza bikaç gün. ama koca küsecek diye aklımdan bile geçirmiyorum hayır :)))

ha bu arada ben gelirsem valla diyet miyet kalmaz aynur. ne bulursak yeriz kız, ayda yılda bir görüşmüşüz :)))

yollasan şekerim yaa valla ne güzel olurdu haaa , kızkıza gezelimm bu geeecceee diye dolanırdık

yaavv ama zormuş hakkaten hele birde evlendikten sonra gitmesi daha bi zormuşş

bebeemm sen gelde sorun deell azcık abartsak yemeyi bişicikler olmass

neyse yavrukuşlarrr ben azcık kaçayım , uyumam lazım

dün gece sanki sevgilimle ilk kez buluşacakmış gibi heyecanlıydım , uyku falan tutmadı , eee gece yoldada uyumam , o yüzden şimdi biraz kestireyimmm

beni özleyin anacııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bir daha girebilirsem görüşürüzzz , yoksa hepiniz Allaha emanetsiniz cücüşlerrr , öperriimm

tunaydin kizlar yine cok gec uyandim uyanincada bi defa hafta ortasi sayip bu gunu tartildim.. 108.3 ciktim bakalim ins bozmam cuma gunune kadarda daha fazla kilo kaybederim optum hepiniziii anneme yaprak sarmasi birde lahana sarmasi isin yardim edicem bu arada lahana sarmasini cok severim tum gun bisey yimeyim onlardanmi yesem acaba

Güle güle canım. dikkat et kendine. şimdiden özledik valla :)))

İyi yolculuklaaar.

selam kızlarrrrrrrr,,
aynuramı gidiyomusuz zayıflatcakmış bizi aç kapıyı kız geliveriyoz gariii

kombimiz bozulmuştu kaç gündür yıkanamıyorduk sonunda bugün servis geldide yaptırabildik. yıkanmak güzel bişey

diyet nasıl gidiyor derseniz. diyet yapmıyorum ya. acıktıkça yiyorum ama çok değil. midem eziliyor mesela ara öğünlerde armutu alıyorum bi dilim yiyorum gerisini poşete sarıp bırakıyorum. ana öğünlerdede az biraz yiyorum. spor hakgetire. yapan yok. bakalım böyle nasıl olcak. bu aralar var üzerimde bişey ya. dışarı cıkasım yok. doktordan randevu alıp diyetisyene gideyim diyorum ama içimden sokağa cıkmak gelmiyor. başarı öykülerinde bir konu vardı ya onu okudum. gerçekten utanıyorum kendimden galiba. bu sokağa çıkmama olayıda bundan olsa gerek. giydigim hiçbişey yakışmıyor alışveriş ruhum bile yok. iş görüşmelerine bile gidesim gelmiyor. evin içinde mutluyum. kimse görmüyor. kimse bakmıyor. off biliyorum kendime kötülük ediyorum ama durum böyle. mutsuzum kendimi bilgisayara bağladıgımı hissediyorum. net kopmaya başlayınca farkettim hayattan zevk almıyorum

Selam kızlar yine ben geldimmmmmm :122: :122: :122:

Evimi bir güzel toparlayıp süpürdüm, mutfağımıda toparladım tabi o arada öğle yemeğinide aradan cıkardım Kendimi kuş gibi hissediyorum çok şükür fazla kaçırmadım. Biraz yediklerimi hazmedeyimde kızçelerimle yine spor yapacağız hatta o arada akşamlık yemeğimide yapayım diyorum

Öğlen yemeğinden önceki ara; 1 / 2 Yeşil ekşi elma, 7si bir arada çay

Öğlen;
1 kase Çorba
1 koca kase Göbek salata ( az yağlı, bol limonlu )
1 / 2 Kase yoğurt

Sporumu yaptıktan sonra yine bir güzel duşumu alıp sonrada 1 Nektarin yerim herhalde yada şekersiz bir nescafe

Şimdiden akşam yemeğimide yazayım bari

Akşam;
7 - 8 YK nanali Kabak yemeği
1 büyük kase salata
1 kase Yoğurt
1 dilim Ekmek

Gece yatmadanda mutlaka bir bardak süt içerim tarcınlı

İnanılmaz ama 2 hafta evvel eşim eve gelirken cips almıştı ve dün fark ettik ki o paket hala duruyor hemde açılmadan
Aslında kızım fark etti ve yiyelim mi diye tutturdu ama hayır meyve yiyeceğiz onun yerine dedim ve onada yedirmedim
Artık o paketide ne yaparım bilemem ama uzun bir müddet daha orada duracaktır o
Eskiden olsa eve girdikten en geç 1 saat sonra paketi kalırdı ama şimdi yasak olmadığı için ( kendime yasakları kaldırdım malum ) hiç canım istemiyor

Aramıza tekrar hoşgeldin
Umarım bu sefer gerçekten hedefine ulaşırsın Maalesef buradan ayrılanların çoğu kilo alıpta dönüyor keşke öyle olmasa ama işte ne yaparsan nefs boş kalmaya gelmiyor Umarım son olur ve hep eksilere doğru gidersin

Süpersin canım yaa 5 günde bukadarsa kesin 1 kiloyu yakalarsın iki gün sonra
Sana şimdiden hayırlı yolculuklar inşallah sağ sağlim gider gelirsin
Eşinle bol bol hasret giderin sonra enerjik bir şekilde yine aramıza dön

Canım kendini bukadar koyverme sonuçta herşey senin elinde. Evet maalesef bilgisayar bağımlılık haline gelebiliyor ama interneti sadece kendinle ilgili birşeyler yapmak için kullanmaya çalış
Zorda olsa arada kendini bilgisayardan kopar dışarı at yada ne bileyim bir arkadaşına git sohbet etmeye yada kahve içmeye. Emin ol yavaş yavaşta olsa o bağımlılığının üstesinden gelirsin. Hem kendini dışarı atarsan harekette etmiş olursun ufak ufakta olsa
Bunların hiç birinide yapamam zor geliyor diyorsan bari evde kendini motive et beslenmene dikkat et
Bak ne güzel karar verdik fıstık gibi olmak için buna hiç birşey engel olmamalı
Stress herşeye engel unutma

Asuman abla hoşgeldin

Aynurcum eşine kavuşcaksın he çok sevindim hadi sağ salim git gel inşallah hayırlı yolculuklar...

Mehtap öyle düşünme olumsuz düşüncelerin esiri olma canım bende aynı durumdayım malesef ezik gibiyim her yerde bi 10 kg atsam kendime güvenim gelecek ama nerde herşey kilo demek değil ama innaılmaz motivasyon sağlıyor...hadi kurban bayramı daha farklı olsun...

ay bebiş oluştu mu yoksa çalışmalar mı devam ediyor? hamileysen dert etme hiç kiloyu falan. Allah hayırlısını versin inşallah.

yok canım ya bebişin keyfini bekliyoruz bakalım canı ne zaman isterse gelecek korunmuyoruz artık
ayy sende gell Nurgülümm kesip biçmem annem ben sizi , cici cici mamalar yedirip zayıflatırımm

ayyy valla ne kadar güzel olur'' AYNUR ANANIN DİYET KAMPI''

dün bir derdim var topiğine baktım VAAAAAYYYY anasını ya 84 kullanıcı
AMA BİZİM DE MAŞALLAHIMIZ VAR BUGÜNLERDE KULLANICI SAYISI 12
SULTANCIM sende gözümden kaçmadın kız takılmasana orala insanın dengesi alt üst oluyor

Son düzenleme:
Inanırmısınız geçen seneden beri( hamile kıyafetleri hariç) üzerime hiç bir şey almıyorum ,inat ettim 80 kiloya inesiye kadarda hiç bir şey almıycam diye,geçen mangoya,zaraya baktım o kadar güzel şeyler varki,ama beni 80 de kurtarmıyor en az 75 filan olmam lazım

hayatım bende burdan başka hiç bir yere girmiyorum dediğin gibi insanın morali bozuluyor

sagol canim iyim cok sükür, ara ara krizlerim geliyor umutsuzluga kapiliyorum ama geciyor sonra :)
su leslieyi cok begendim ben. haftada 3 kere bile yapsam faydasi olur dimi ??
sIkilasmayi cok istiyorum,
yani kilo veremiyorum bari sIkilasayim dermisim
kiloda vermek istiyorum tabi ama farkettimki aslinda cok sIkmiyorum kendimi,
yani yemegimdende yiyorum, pilavda yiyorum (az koymaya calissamda)
kekte yiyorum,
cikulata yemiyorum bayagdir acikcasi canimda istemiyor, sadece arada bi ah olsada yesem diye araniyorum ama olmayinca yemiyorum :)) evde yok cünkü
dondurma yiyorum bazen, ama bikac gündür onuda yemiyorum,
aslinda daha cok sIkmam lazim galiba kendimi, belki ozaman veririm diyorum,
uzun zamandir kilo vermeyince tiroitimmi engel oluyor diyorum,
bakalim randevu aldim 24üne gidip kan aldirayim

chiki chickimmmmmmm
Allah kavustursun canim kocana kavuscakmissin,
bol bol hasret giderin, hayirli yolculuklar

canım ben de ilk yaptığım zamanlar haftada 3 gün yapıyordum. eylül başından beri haftada 5 güne çıkarmaya çalışıyorum. ama açıkçası haftada 3 günken daha çok kilo veriyordum :) sıkılaşırsın sen de 3 gün yaparak merak etme.

Tekrar hoşgeldin canım

83e kadar düşüp 98e geldim demişsin. Hepimizin faydalanması açısından sormak istiyorum, 83 kiloya düşerken nasıl bir diyet yapmıştın, daha sonra 98e çıkışının nedeni nedir? Yani şunu demek istiyorum, hayatından herşeyi çıkarak mı 83e indin yoksa diyetisyen kontoründe veya sağlıklı beslenmeyle mi. Hepimizin ortak sorunu verdiğimiz kiloları geri almak. Bu nedenle paylaşırsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…