hoş geldin asucumherkese merhabalar
tatilimiz bitti evimize döndük dün akşam 9civarı
herşey güzeldi şükürler olsun
küçük kızım ve ben son gün azcık hasta olduk ama neyseki son gün o gün zaten denize gitmeyip dinlenecektik kızım iyi ama ben daha kendime gelemedim üşütmüşüm iyice ama yarına daha iyi olacağımı umuyorum
bolca yedim içtim ben de sonuç +1.5 gördüm bugün bakalım cumaya kadar şiş felan da varsa iner gerçek rakamı bildiririm artık
seneye tatile 10 kilo daha eksik gitmeyi hedefledim kendime inşallah başarırım
yenacım barış okula başlamış hayırlı olsun inşallah yeni bir maratona başladın sen de böylece sana da kolay gelsin canım
arkadaşlar geçen hafta spor listesini yapamadım kusuruma bakmayı net vardı ama çok yavaştı ve vakit de bulamadım hepinizden özür dilerim
geçmişe pek baktım sayılmaz herkesin keyfi iyidir inşallah
canım unonun tam tahıllı sandöviç ekmekleri yanlış hatırlamıyorsam 180 kalori ve 75 grdı. 2.5-3 dilim gibi düşünebilirsin canım.
Karnım tok olmasına rağmen ara öğünüm olan salatalığı yiyorum,demekki böyle zayıflanıyor,tokken yiycen
Sağol canım :)) Düğün kötü değildi de sıkıldık işte. Çocuklarla keyif almak şans işi, onlar havasındaysa biz de neşemizi buluyoruz, yok değillerse yandık :)) Yorucu da oldu. Ama dediğin gibi çok önemsemedim ben de :)...Sende hoşgeldin.:) Düğün pek keyifli geçmemiş anladığım..Olsun önemli olan kaynının düğünüydü.:)
Sizinde hayırlı olsun eğitim yılınız.Çok başarılı ve çok mutlu olur umarım..1. sınıfa başlıyor değilmi bu yıl.?
4 yaş bana çok ufak geliyor nedense,:) çünkü oğlumdan hiç ayrılmadım bu zamana kadar.
Ben şu an olaya duygusal baktığım için fenalardayım...
bağımlı olmak fena bişey.:)
Oysa o çok rahat.bugün 1 saat kaldılar sınıfta.Biz dışarda bekledik o kadar mutluydu kii anlatamam..
Ağlayan çocuklar var fakat oğlumun umurunda değil sanki 40 yıllık öğrenci gibi.:)
Umarım hep öyle olur...
Kızımda anaokulunda ağlamamıştı ama kreşte ağlıyordu gitmek istemiyordu...
Yazışmaları okuyunca ben de yazacaktım, birçok sitede güvenli ödeme sistemi var, ürünü deneyip öyle parasını ödüyorsun, oldukça güvenli diyecektim. Ama sonra cesaret edemedim, belki bir sorun filan çıkar sonradan sebep olmayayım diye :) Böyle güzel bir çözüm olmuş, şimdiden güle güle kullan. 8 kilonun sorun olacağını pek sanmıyorum. Toplam bagaj ağırlığı 30 kilo üzerind eolduğu zaman ek ücret alınıyor diye biliyorum :)inşallah,hele bir gelsin..ben çok şanslıyım.bugün rusyada ki kardeşimle konuştum.22 eylülde geliyormuş.bende makinadan bahsettim.birkaç link verdi.beğendiklerimi yazdım.burda 1000tl olan orda 600 civarı.bakalım.alırsa o da getirecek.paypalden havaleyle aldıracağım.ama 8 kilo..inşallah sorun olmaz..
ben oldu bitti eski el işlerine hayranım.perdeleri altı kanevice ve uç dantelli üste ara dantelli yapacağım.eski kayrola eteklerinden
faydalanacağım.yapınca gösteririm..
Çok geçmiş olsun canım eşine, ben de görmemişim. Geçmişi okurken hep bölünüyor o nedenle sanırım :) Sana da kolay gelsin, temizlik, misafir, biraz yorulacaksın gibi :)teşekkür ederim canım midesimini üşüttü yoksa gıda zehirlenmesimi tam anlayamadık af buyur yediğini çıkardı sürekli şişkinlik gaz oldu ilaçlarını kullanıyor ama karışık şeyler yedirmiyorum...süreklli sıvı patates haşlama filan...
...
Hoşgeldin Asuman, sevindim tatilin iyi geçmesine. Spor listesini takma kafana, özel durumlarda aksamalar oluyor elbet. Ama bu hafta güzel bir liste yaparsın sanıyorum, azimli sporcular sahalara dönüyorlar yavaş yavaş :) Ben bu hafta başlatıyorum çocukları okula, o nedenle tam randıman başlayamadım daha :))herkese merhabalar
tatilimiz bitti evimize döndük dün akşam 9civarı
herşey güzeldi şükürler olsun
küçük kızım ve ben son gün azcık hasta olduk ama neyseki son gün o gün zaten denize gitmeyip dinlenecektik kızım iyi ama ben daha kendime gelemedim üşütmüşüm iyice ama yarına daha iyi olacağımı umuyorum
bolca yedim içtim ben de sonuç +1.5 gördüm bugün bakalım cumaya kadar şiş felan da varsa iner gerçek rakamı bildiririm artık
seneye tatile 10 kilo daha eksik gitmeyi hedefledim kendime inşallah başarırım
yenacım barış okula başlamış hayırlı olsun inşallah yeni bir maratona başladın sen de böylece sana da kolay gelsin canım
arkadaşlar geçen hafta spor listesini yapamadım kusuruma bakmayı net vardı ama çok yavaştı ve vakit de bulamadım hepinizden özür dilerim
geçmişe pek baktım sayılmaz herkesin keyfi iyidir inşallah
Güle güle git, güle güle gel canım. Özlem giderir, birbirinize doyarsınız artık :))))neyse yavrukuşlarrr ben azcık kaçayım , uyumam lazım
dün gece sanki sevgilimle ilk kez buluşacakmış gibi heyecanlıydım , uyku falan tutmadı , eee gece yoldada uyumam , o yüzden şimdi biraz kestireyimmm
beni özleyin anacııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bir daha girebilirsem görüşürüzzz , yoksa hepiniz Allaha emanetsiniz cücüşlerrr , öperriimm
dün bir derdim var topiğine baktım VAAAAAYYYY anasını ya 84 kullanıcı
AMA BİZİM DE MAŞALLAHIMIZ VAR BUGÜNLERDE KULLANICI SAYISI 12
SULTANCIM sende gözümden kaçmadın kız takılmasana orala insanın dengesi alt üst oluyor
canım onun içini iyice çıkar nerdeyse kabuğu kalsın. Sonra doldurabildiğin kadar doldur peynir ve yeşillikle. Bak bunu diyetisyenim söylemişti bana. Ben çoğu kez evde yapardım bazen de işyerine yakın bir pastaneden alırdım . Pastaneden aldığım tahıllı ekmek çok büyüktü içini tamamen çıkarınca da büyüktü, ben buna rağmen verdim kilo. Sabah yediğim şeyler kilo vermeme hiç sekte vurmadı benim
dün bir derdim var topiğine baktım VAAAAAYYYY anasını ya 84 kullanıcı
AMA BİZİM DE MAŞALLAHIMIZ VAR BUGÜNLERDE KULLANICI SAYISI 12
SULTANCIM sende gözümden kaçmadın kız takılmasana orala insanın dengesi alt üst oluyor
bende çok okuyorum oraları ya uff..bağımlılık yaptı...
Canım onun içini iyice çıkar nerdeyse kabuğu kalsın. Sonra doldurabildiğin kadar doldur peynir ve yeşillikle. Bak bunu diyetisyenim söylemişti bana. Ben çoğu kez evde yapardım bazen de işyerine yakın bir pastaneden alırdım . Pastaneden aldığım tahıllı ekmek çok büyüktü içini tamamen çıkarınca da büyüktü, ben buna rağmen verdim kilo. Sabah yediğim şeyler kilo vermeme hiç sekte vurmadı benim
Canım ben de öyle diyorum sonra bi alıştı bünyem. Nerede olursam olayım az da yesme çok da yeseöm 2.5-3 saat sonra acıkmaya başladım. uzun süre böyle beslenince vucut istiyo ara öğünleri
kafamda oluşturmuşken menümü de paylaşayım kızlar;
sabah;
kepekli ekmekten tost, şekersiz yeşilçay (200 kkal)
öğle;
yemekten önce 1 su bardağı elmalı ödem çayı, light ton balıklı marul salatası, 1,5 dilim kepek ekmeği (200 kkal)
ara1;
35 gr beyaz leblebi (130 kkal)
ara2;
1 adet nektarin (75 kkal)
akşam;
yemekten önce 1 su bardağı elmalı ödem çayı, 4 kaşık makarna, 4 kaşık etli sebze sote, biraz karpuz (450 kkal)
ara;
1 adet yeşil elma, şekersiz yeşilçay (50)
sabah saatlerinde 3 mil leslie yapıldı. Toplamda 1110 kkal civarı ediyor, 1250 kaloriye tamamlamayacağım çünkü dün akşam çok yemiştim.
Gidip akşam yemeğini hazırlayayım yavaştan. Sonra görüşürüz kızlar.
ozkacım bende bugün ondan yedim,gerçekten inanılmaz doyurucu,yanlız sabhlaı değilde öğlenleri onu yemeyi düşünüyorum,ton balıklı marullu,köfteli marullu,tavuklu güzel olur dediğin gibi,insanın gözüde doyuyor
hayatım 3 mil leslie kaç saat sürüyor,şimdi benim bu günkü toplam menüm 1000 kalorimidir
Selam kızlar yine ben geldimmmmmm :122: :122: :122:
Canım kendini bukadar koyverme sonuçta herşey senin elinde. Evet maalesef bilgisayar bağımlılık haline gelebiliyor ama interneti sadece kendinle ilgili birşeyler yapmak için kullanmaya çalış
Zorda olsa arada kendini bilgisayardan kopar dışarı at yada ne bileyim bir arkadaşına git sohbet etmeye yada kahve içmeye. Emin ol yavaş yavaşta olsa o bağımlılığının üstesinden gelirsin. Hem kendini dışarı atarsan harekette etmiş olursun ufak ufakta olsa
Bunların hiç birinide yapamam zor geliyor diyorsan bari evde kendini motive et beslenmene dikkat et
Bak ne güzel karar verdik fıstık gibi olmak içinbuna hiç birşey engel olmamalı
Stress herşeye engel unutma
Asuman abla hoşgeldin
Aynurcum eşine kavuşcaksın he çok sevindim hadi sağ salim git gel inşallah hayırlı yolculuklar...
Mehtap öyle düşünme olumsuz düşüncelerin esiri olma canım bende aynı durumdayım malesef ezik gibiyim her yerde bi 10 kg atsam kendime güvenim gelecek ama nerde herşey kilo demek değil ama innaılmaz motivasyon sağlıyor...hadi kurban bayramı daha farklı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?