Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoş geldin asucum
kızına ve sana geçmişolsun

selam hanımlar..
işyerimdeki yoğunluk hunharca devam ediyor :)
dün akşam 8.de çıktım ve de önümüzdeki 6 ayın bu şekilde geçeceğini söylediler toplantılarda.
bakalım yaşayıp görücez.

akşam 8.de işten çıkınca da eve gidince yemek yemedim, 1 avuç badem ve 1 kuru kayısı.
toplantıda da 7 gibi 2 parça füme et ve 1 dilim peynir yemiştim.

sabah karatay kahvaltımı yaptım.

öğlen sebze çorbası + ekşili köfte (ekmeksiz)

ara öğün yapmadım yeşil çay içtim bir tek.
akşama da herhalde kıymalı mercimek yemeği yerim yoğurt ile.

bakalım cumaya kaç çıkıcam.

cuma günü öğleden sonra izne ayırlıyorum, önümüzdeki hafta izinliyim. ama evden de olsa girmeye çalışıcam.
benim oğlan anaokuluna başlıycak ya , alıştırma turları için önümüzdeki haftayı izin aldım.
bu yoğunlukta pek hoş karşılanmadı ama çok da fifi

havalardan mıdır bilmiyorum canım sıkkın bir de , belki de iş yoğunluğundan ama keyfim yok pek. sıkıntılıyım hayırlara çıksın.

sizler nasılsınız geçmişe de bakamadım ki hiç :44:
........

canım unonun tam tahıllı sandöviç ekmekleri yanlış hatırlamıyorsam 180 kalori ve 75 grdı. 2.5-3 dilim gibi düşünebilirsin canım.

Canım onun içini iyice çıkar nerdeyse kabuğu kalsın. Sonra doldurabildiğin kadar doldur peynir ve yeşillikle. Bak bunu diyetisyenim söylemişti bana. Ben çoğu kez evde yapardım bazen de işyerine yakın bir pastaneden alırdım . Pastaneden aldığım tahıllı ekmek çok büyüktü içini tamamen çıkarınca da büyüktü, ben buna rağmen verdim kilo. Sabah yediğim şeyler kilo vermeme hiç sekte vurmadı benim

Karnım tok olmasına rağmen ara öğünüm olan salatalığı yiyorum,demekki böyle zayıflanıyor,tokken yiycen

Canım ben de öyle diyorum sonra bi alıştı bünyem. Nerede olursam olayım az da yesme çok da yeseöm 2.5-3 saat sonra acıkmaya başladım. uzun süre böyle beslenince vucut istiyo ara öğünleri

kafamda oluşturmuşken menümü de paylaşayım kızlar;

sabah;
kepekli ekmekten tost, şekersiz yeşilçay (200 kkal)
öğle;
yemekten önce 1 su bardağı elmalı ödem çayı, light ton balıklı marul salatası, 1,5 dilim kepek ekmeği (200 kkal)
ara1;
35 gr beyaz leblebi (130 kkal)
ara2;
1 adet nektarin (75 kkal)
akşam;
yemekten önce 1 su bardağı elmalı ödem çayı, 4 kaşık makarna, 4 kaşık etli sebze sote, biraz karpuz (450 kkal)
ara;
1 adet yeşil elma, şekersiz yeşilçay (50)

sabah saatlerinde 3 mil leslie yapıldı. toplamda 1110 kkal civarı ediyor, 1250 kaloriye tamamlamayacağım çünkü dün akşam çok yemiştim.

gidip akşam yemeğini hazırlayayım yavaştan. sonra görüşürüz kızlar.

Son düzenleme:
ben de sabahları kepek ekmek ya da tahıllı ekmek arasına büyükçe 1 dilim peynirli tost ile kahvaltı yapıyordum ama bu aralar karatay'a sarınca işyerine kahvaltımı yanımda getiriyorum.

1 haşlanmış yumurta, 1 büyükçe dilim peynir, domates,salatalık,kırmızı biber,maydanoz artık evde ne varsa.

kahvaltı değil de akşam yemekleri bence asıl kilo yapan bizde. ve de tabii ki arada yediğimiz fuzuli şeyler..

canım bu aralar çok pasta istiyor, 85 kiloya düşünce kendime bolllll fıstıklı çikolatalı bir pasta ısmarlayacağım ama kutlama için. pastanın nerden alınacağı ve şekli şemali bile belli , gözüme kestirdim
sonra hiçbişi olmamış gibi yoluma devam tabii :)
....

Kızlar selam :) Bu hafta bir bitse, önümüzdeki hafta şöyle rayına oturmuş olsa herşey... Çok yorgun, perişan, düzensiz durumdayız. sevmiyorum düzensizliği, herşeyimi olumsuz etkiliyor. Moralimi, diyetimi, sağlığımı... Dün kızımın okulunda tanışma günüydü,etkinliklere katıldık, öğretmenimizle tanıştık 2 saat içine eve geri döndük. Pek bir şey anlamamıştım yani. Kıyafetleri ve kırtasiyeleri, defter kitapları teslim almıştım dün, bütün gece onlarla uğraştım. Oğlum da çok geç yattı gene Ben de geç yattım mecburen, sabah 7'de kalkmakta çok zorlandım, kızım çok zorlandı, kahvaltı niyetine 3-5 lokma yiyebildi (ayılamadığı için), giydirip süsleyip resimlerini çektim :) Geçen seneki okuluna aynı arkadaşları ile devam ettiği için tam anlamıyla bir başlangıç duygusu olmadı bizde. Gene de İlkokul 1. sınıfa başlaması bizi duygulandırdı. Eşimle birbirimize resim gönderip durduk bütün gün :))

Oğlumu uyandırıp göndermesi daha zor oldu, aynı kahvaltı sorunu onda da var. Onu da gönderince koşa koşa otobüse atlayıp organik pazara gittim. Sırt çantama sebzeleri yüklenip gene koşa koşa ve otobüsle eve geri döndüm. Bu arada 4 km kadar da yürüdüm pazardan önce. Hışırım çıktı, simit-ayran ve süt-kek gibi saçma sapan öğünler yaptım. Hiç enerjim yok, hiç havamda değilim arkadaşlar. İşte böyle...

Sağol canım :)) Düğün kötü değildi de sıkıldık işte. Çocuklarla keyif almak şans işi, onlar havasındaysa biz de neşemizi buluyoruz, yok değillerse yandık :)) Yorucu da oldu. Ama dediğin gibi çok önemsemedim ben de :)

Bizim bızdık da 1. sınıfa başladı evet, bugün okulunun ilk günü, bizde sınıfları bölerek kademeli başlattılar bize de bugün düştü. Dün öğetmeni ile tanıştım, ilk izlenimim çok olumlu. Ona çok sevindim. Tam istediğim özelliklerde görünüyor (yaş, tecrübe vb. bakımından) çok da güleryüzlüydü. İlk öğretmen çok önemli bence, hatta nasıl başlarsa öyle gidiyor diye bir ön yargıya da sahibim ben bu konuda.

Barış'ın da okula hemen ısınmasına çok sevindim. İlk defa ayrılmak çok zor haklısın, aslında ben 4 yaş ufak değil bence derken kreş ortamını kastetmiştim daha çok, anaokulu ya da ilköğretim için 4-5 yaş çok ufak tabii Ama şimdi oyun ağırlıklı programları olacağı için sıkılacağını sanmıyorum. İlk 1-2 hafta zor olsa da sonra anne de yavru da alışıyor. Ben kızımı kreşe ilk gönderdiğim (yani yalnız gönderdiğim) günü unutamıyorum. Alıştırdıktan sonra servise bindirip arkasından el sallamıştım. Ağlayıp tepinmeyi gururuna yediremeyip çenesini titreterek gözlerini kırpıştırarak için için ağlamıştı. Servis giderken ben de arkasından ağlamıştım. İlk hafta o serviste ben arkasından ağlayarak geçmişti :)) Hey gidi günler :) 3 sene geçmiş bile üzerinden :)
Yazışmaları okuyunca ben de yazacaktım, birçok sitede güvenli ödeme sistemi var, ürünü deneyip öyle parasını ödüyorsun, oldukça güvenli diyecektim. Ama sonra cesaret edemedim, belki bir sorun filan çıkar sonradan sebep olmayayım diye :) Böyle güzel bir çözüm olmuş, şimdiden güle güle kullan. 8 kilonun sorun olacağını pek sanmıyorum. Toplam bagaj ağırlığı 30 kilo üzerind eolduğu zaman ek ücret alınıyor diye biliyorum :)
Çok geçmiş olsun canım eşine, ben de görmemişim. Geçmişi okurken hep bölünüyor o nedenle sanırım :) Sana da kolay gelsin, temizlik, misafir, biraz yorulacaksın gibi :)
Hoşgeldin Asuman, sevindim tatilin iyi geçmesine. Spor listesini takma kafana, özel durumlarda aksamalar oluyor elbet. Ama bu hafta güzel bir liste yaparsın sanıyorum, azimli sporcular sahalara dönüyorlar yavaş yavaş :) Ben bu hafta başlatıyorum çocukları okula, o nedenle tam randıman başlayamadım daha :))
Güle güle git, güle güle gel canım. Özlem giderir, birbirinize doyarsınız artık :))))

Son düzenleme:

Sen hamilemisin nurgülcüğüm? Ben mi yanlış anladım yoksaü

Bir de hamileyken spor yapamıyorum demişsin, tehlikelimi spor yapmak. Ben bebek düşünüyorum 2013de ama spor yapamazsam mahvolurum, mesela leslie çok tempolu bir spor değil, 2 mile kadar hamileyken de yapılabilir diye düşünüyorum

ozkacım bende bugün ondan yedim,gerçekten inanılmaz doyurucu,yanlız sabhlaı değilde öğlenleri onu yemeyi düşünüyorum,ton balıklı marullu,köfteli marullu,tavuklu güzel olur dediğin gibi,insanın gözüde doyuyor

bende çok okuyorum oraları ya uff..bağımlılık yaptı...

Bende hiç girmemiştim bu güne kadar ama biraz önce baktım meraktan :)) Gİrdiğimle çıktığım bir oldu zaten gerçekten bağımlılık yapacak gibi ben almıyım hiç :18:

Son düzenleme:

evet içlerini çıkarmak çok mantıklı. zaten unonun tam tahıllı olanındaki şeker tadı beni rahatsız ediyor. bir kere aldım, sonra da almadım. pastaneden, fırından almak daha mantıklı şeker ilavesi bakımından.

bir de hakikaten sabah yenen şey kilo yapmaz sağlıklı olursa çok bile olsa. en tehlikeli öğün akşam yemeği. onu olabildiğince sadeleştirmek lazım.

Canım ben de öyle diyorum sonra bi alıştı bünyem. Nerede olursam olayım az da yesme çok da yeseöm 2.5-3 saat sonra acıkmaya başladım. uzun süre böyle beslenince vucut istiyo ara öğünleri

Çünkü metabolizma hızlandığı için daha çok enerji harcıyor ve acıkıyor insan. ben ne zaman çok kısa sürelerde acıksam daha yoğun oluyo o dönem kilo vermem.

hayatım 3 mil leslie kaç saat sürüyor,şimdi benim bu günkü toplam menüm 1000 kalorimidir

Eger ısyerınde öğlen ıstedıgın gıbı yemek bulamıyorsan sabah ve öğlen onu yemende bır sakınca yok bence. Bazen ton balıgı bazen köfte bazen tavuk koyarsın ıcıne, soguk sandwıc gıbı yanında ayranla çok guzel olur. Zaten dediğim gibi içini çıkarınca baya doldurabiliyosun içini. Kabuğundan da bişey olmaz. Akşam ekmek yemezsin olur biter. İçi çıkmış yuvarlak ekmek olsa olsa 2 dilim ekmeğe eşit olur

hayatım 3 mil leslie kaç saat sürüyor,şimdi benim bu günkü toplam menüm 1000 kalorimidir

canım 3 mil leslie ortalama 46 dakika sürüyor, sonunda birkaç dakika da ısınma hareketleri var. 3 mil lesliyle ortalama kiloda bir kadın 300 kalori yakıyormuş leslie ablanın kendi sitesinde yazana göre. 3 mil leslienin 48 dakikalık olanı daha yoğun şekilde alt beden çalıştırıyor ve bence kardiyo için daha güçlü bir egzersiz. 51 dakika olan 3 mil ise daha hafif tempoda üst beden çalıştırmaya yönelik.

leslie egzersizlerini googlea diyetcenter leslie yazarak küçültülmüş linkler sayfasından indirebilirsiniz. 48 dakika olan 3 mil daha yararlı bence. üst beden için 51 dakika olan walk away the pound express i kullanabilirsiniz.

canım senin menün salatalık ve ayran dahil 630 kaloridir. akşam yemeğini bilmiyorum ama onu da söyle ekleyelim.

doğru diyorsunda işte benim adım atasım gelmiyor dışarıya. bunalımamı girdim ne anlamadım gitti off dışarı çıkaısm olmadıgından herşeyi bilgisayarda yapmayı alışkanlık haline getirmişim. arkadaşlarımla face üzerinden konuşuyorum yada tel.de. herkes evde aslında kimse bir etkinlik nebiliyim bi sosyallik yapmıyor. hadi dışarı çıkalım diyecek kimsede yok herkes evcil.

inşallah. ayy bide kurban bayramı var. hayırlısıyla güzelce atlatırız inşallah.

yena abla bu ne ya ağlamışım izlerken ya. nasıl bi vicdan o akli dengesi yerinde o manyagın. yada o videoyu çeken kişi nasıl bir insan ya. ben daha çok ona takıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…