Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo verirken aklımdaki tek şey adL'de gördüğüm elbiselerin içine girebilmkti :) şu an içlerindym, hatta ofiste herkes tarzımı beğeniyor :):) adL olmasa zayıflayamazdım diyebiliim

artık allahıma emanet yarabbim onları korusun

sapıkım benim bebeeemm evet bugün başlıyorrrrr heyecanla bekliyorum

işte bende utanıyorum ya. nasıl aççam göstercem ben kukişimii

kizlar yaaaaaa okadar mayistimki
totomu kaldirasim yok
hava cok kapali, yagmurlu, ve 16 dereceye düstü, sogukta yani..
ise kim gidecek simdi bilmiyorum ama hazirlanmaliyim yavastann

lesliede yapmadim zaten pof

CLUTCH EŞİMLE AYNI İŞ YERİNDE ÇALIŞIYORUZ ODA YAPTIKLARIMI YİYİYOR.dÜŞÜNSENE 1 TANE PATATESİ KÜP KÜP DOĞRADIM ,6 KAŞIK YEMEĞE NE KADARI DENK GELİR

o zaman dert değil canım. 1 tane doğradıysan sıkıntı yok. ben de şimdi sebze sote yapıyorum. aklım gitti, canım çok patates istedi. doğrasam doğramasam mı derken vazgeçtim. ama bu hafta içi ben de yapcam tarif ettiğin yemekten.

Clutch sağol tatlım,yordum seni valla,neyse şu ayranı yapayımda içeyim bari

rica ederim canım. her zaman.

mehtap aslında en rahatı lazer biliyo musun?
ben hamilelikten önce gidiyorum ama mecbur bırakmak zorunda kaldım.
şimdi saçkıran girmiş gibi
başlayamadım da daha hep üşeniyorum erteliyorum vs... :44:
......

bu arkadaş geçen de yatak reklamı yapıyodu. sanırım bizle kafa buluyo.

farketttim kaale almadım o adL ye sölesinde kilolu insanları yoksaymasınlar. büyük beden bölümüde yapsınlar insanlar motive olsun. illa onun içine giricem diye zayıflamam. zayıfladıgımdada adl den herhangi bir ürün almam. bu saçma reklamlarından ötürü resmen siz şimdilik bizden giyemezsiniz zayıflayın öyle gelin demiş oluyorlar. kendileri bilirler. koskoca forum üyelerini kaybettiler. bi reklam bu kadar kötü yapılabilirdi. yanlısmıyım kızlar !!!

lazeri düşünüyorumda işte çalışmam lazım ozaman ancak.

benim gibi saf düştü işte girdim bide kıyafetlere baktım valla

arkadaşım lazer kesinlikle kesin çözüm değil ,yaptırcaksan iğneli yaptırcan,iğnelinin dkkası 1 tl ,bende ankarada çevremden geçen hafta iğneli epilasyon yapmak için kimseyi bulamadım,biliyorsunuz güzellik uzmanlığı kursuna gidiyorum ekim sonu gibi diplomamı alacağım

Valla bu gün hiç işe güce bakmadım,masada bir sürü evrak var ben de burda çene çalıyorum,neyse yarın full tıme çalışayım

aa ne güzel ya güzellik uzmanlığı..
sen güzel de makyaj yaparsın şimdi hee

kendi kendine iğneli epilasyon yapabilir misin mesela?

:44:

selam kizlar uzun zamandir yazayim dedim sifremi unuttum giremedim simdi basardim.
Bende kilo vermek istiyorum bir ara baslamistim basarilida sonuc aliyordum sonra yine biraktim cok pisman oldum ama :84: simdi tekrar baslamak istiyorum inanin cesaret edip kilomu bile yazmaya utaniyorum asiri kilo almamin sebebi hormon bozuklugu ve hormon bozuklugundan dolayi bende olusan yeme bozuklugundan kaynaklaniyor ilaclarima düzenli basliyamadim daha Allah izin verirse dietle birlikte haplarimida düzenli kullanmayi düsünüyorum burda gruplar halindemi baslaniyor nasil oluyor beni biraz bilgilendirirseniz cok sevinirim inanin cok destege ihtiyacim var zamanla insanin kendine güveni basari inancida azaliyor...

hosgeldin canim
öncelikle kilonu ve boyunu ayrica yasinida yaz :)
utanma bak bende 97 bucuk kiloyum coooooooook siskoyum ama zayiflamaya calisioz iste
bendede var hormon bozuklugu, hergün tiroit hapi kullaniyorum ve Diane 35 kullaniyorum, dogum kontrol hapi aslinda ama hormonlarim icin kullaniyorum..
haplarini düzenli kullanman önemli, niye kullanmiyorsun ??

paylasimlarda bulunuyoruz, menülerimizi yaziyoruz, itiraflarimizida yaziyoruz
ve her cuma sabah öglene kadar kilomuzu yaziyoruz, eksilmismiyiz onu yaziyoruz,
ve nekadar spor yaptiysak onun dakikalarini toplayip yaziyoruz

2 kere üst üste cuma bildirim yaparsan listeye giriyorsun, ve her hafta ve aylik birincilerimiz oluyoruz mesela

hayatım bende burdan başka hiç bir yere girmiyorum dediğin gibi insanın morali bozuluyor

bende çok okuyorum oraları ya uff..bağımlılık yaptı...

Girmeyin tatlım ya akıllara zarar valla insan şeytani düşüncelere kapılıyor

yok tatlım hamile değilim ya benim gebelikler tehlikeli geçiyor
wc ihtiyacı dışıda doğurana kadar sürekli yatış:2:
bende öyle özenirdimki hamileyken plates yapanlar.yürüyüş yapanlar içim giderdi ama nasip ne yapalım

yeterki bebiş gelsinde bizde totomuzu dewirir yatarız ,henüz beklemekteyiz anlıyacağın

rabbim sen işini bilirsin ama böylelerine ne diye ewlat nasip edersin ki:26:
içim parçalandı resmen ya annemi o?
insan hayvana kıyamıyor şunun yaptığına bak yazıklar olsun...

Bende hiç girmemiştim bu güne kadar ama biraz önce baktım meraktan :)) Gİrdiğimle çıktığım bir oldu zaten gerçekten bağımlılık yapacak gibi ben almıyım hiç :18:

bencede tavsiye etmiyorum ''bir derdim var'' diyorlar giriyosun sende dert sahibi oluyosun resmen
takip ediliyorum resmen yaaaaa,
kiz valla ben cok dolaniyom oralarda herkesin derdiyle dertleniyom mübarek, kendi dertlerim yetmezmis gibi

dün paylaşılan konuya baktım tesadüfen bi baktım seeeen

kilo verirken aklımdaki tek şey adL'de gördüğüm elbiselerin içine girebilmkti :) şu an içlerindym, hatta ofiste herkes tarzımı beğeniyor :):) adL olmasa zayıflayamazdım diyebiliim

hadi yaa o da güzelmiş.. teşekkürlerini iletseydin bari

bu arkadaş geçen de yatak reklamı yapıyodu. sanırım bizle kafa buluyo.

bumuydu o ya

benim gibi saf düştü işte girdim bide kıyafetlere baktım valla

alemsin sen ya ne güldüm çok yaşa emiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…