bunlar akillarini yitirmis olmalilar canm.Oha yaaa. O kadını ve videoya çekeni getirsinler bana nasıl benzeticem ağzını yüzünü. Bir insan bu kadar Ş...f...z olabilirmi ya
kızlar böyle şeyler izlemeyin lütfen. şiddetin de terörün de etkisi yayıldıkça artıyor.
dün bir derdim var topiğine baktım VAAAAAYYYY anasını ya 84 kullanıcı
AMA BİZİM DE MAŞALLAHIMIZ VAR BUGÜNLERDE KULLANICI SAYISI 12
SULTANCIM sende gözümden kaçmadın kız takılmasana orala insanın dengesi alt üst oluyor
eger ısyerınde öğlen ıstedıgın gıbı yemek bulamıyorsan sabah ve öğlen onu yemende bır sakınca yok bence. Bazen ton balıgı bazen köfte bazen tavuk koyarsın ıcıne, soguk sandwıc gıbı yanında ayranla çok guzel olur. Zaten dediğim gibi içini çıkarınca baya doldurabiliyosun içini. Kabuğundan da bişey olmaz. Akşam ekmek yemezsin olur biter. Içi çıkmış yuvarlak ekmek olsa olsa 2 dilim ekmeğe eşit olur
canım 3 mil leslie ortalama 46 dakika sürüyor, sonunda birkaç dakika da ısınma hareketleri var. 3 mil lesliyle ortalama kiloda bir kadın 300 kalori yakıyormuş leslie ablanın kendi sitesinde yazana göre. 3 mil leslienin 48 dakikalık olanı daha yoğun şekilde alt beden çalıştırıyor ve bence kardiyo için daha güçlü bir egzersiz. 51 dakika olan 3 mil ise daha hafif tempoda üst beden çalıştırmaya yönelik.
Leslie egzersizlerini googlea diyetcenter leslie yazarak küçültülmüş linkler sayfasından indirebilirsiniz. 48 dakika olan 3 mil daha yararlı bence. üst beden için 51 dakika olan walk away the pound express i kullanabilirsiniz.
Canım senin menün salatalık ve ayran dahil 630 kaloridir. Akşam yemeğini bilmiyorum ama onu da söyle ekleyelim.
aa sultan senin nick.in mi değişti, ben de kim bu hürremsultan diye düşünüyorum
..
degistirdim canim,
baya cok konu acmistim, bide cok senelerdir kullaniyordum ben o profili, yani coook eski konularla yeni konular karismisti artik iyice,
ayrica taninmaya da baslayinca degistirdim,
degistirdim canim,
baya cok konu acmistim, bide cok senelerdir kullaniyordum ben o profili, yani coook eski konularla yeni konular karismisti artik iyice,
ayrica taninmaya da baslayinca degistirdim,
patates ,patlıcan,soğan,kabak,biber domatesi 1 yemek kaşığı yağ ile pişircem,salata,yoğurt
benimki yuvarlak değil tatlım,
idrak edemedim bir an ya mavi yazıdan tanıdımKim bu sapık beni ekliyor diyorum yaaaaaaaaavv Bugünde hurrem sultan başlıyor tam gününe denk getirmişin bebeğim.
Ya kızlar bişe dicem ben ağda yapmak istiyorum ama kendim yapamıyorum kuaföre gidicem ama korkuyorum ya bide utanıyorum napcam ben. Jiletçi müslüm gibi olmakta istemiyorum
bide bedican şu elma sirkesini yaptım ben demin. Pamukla totoşuma sürdüm çok koktum ya sirke sirke. Turşucu gibi oldum. Birazdan yıkancam yine
canım bu yemekten 8 kaşık yediğini düşünürsek 300 kalori eder, salata da 75 kalori olsa. 4 yemek kaşığı yoğurdu geçmezsem 1000 kalori civarı kapatırsın günü.
çok kısıtlama yapmanı istemem ama akşamları patates koymasan yemeklerine, ya da çok az koysan. patates de ekmek sayılır dönüşüm listelerinde canım.
eh hayırlı olsun o zaman yeni nickin.
güzelmiş pek beğendim dizideki kızı hatırlatıyor ,kız da pek güzel zaten
Bende tam sizinle eve bir yatılı bayan almayı düşünüyorum diye paylaşacaktım ki yena bu videoyu attı,bacaklarımı hissetmiyorum ya,benim böyle bir rahatsızlığım var arkadaşlar böyle şeyler seyredince kendim hastalanıyorum,vücudumu hissetmiyorum özellikle bacaklarımı
idrak edemedim bir an ya mavi yazıdan tanıdımkim bu sapık beni ekliyor diyorum yaaaaaaaaavv bugünde hurrem sultan başlıyor tam gününe denk getirmişin bebeğim.
ya kızlar bişe dicem ben ağda yapmak istiyorum ama kendim yapamıyorum kuaföre gidicem ama korkuyorum ya bide utanıyorum napcam ben. jiletçi müslüm gibi olmakta istemiyorum
bide bedican şu elma sirkesini yaptım ben demin. pamukla totoşuma sürdüm çok koktum ya sirke sirke. turşucu gibi oldum. birazdan yıkancam yine
mehtap iki duyguyu bir anda yaşıyorum,ağlıyordum sonra gülmeye başladım ,tatlım senin yüzünde değilmiydi sivilceler,birşey olmaz,biraz gez onla ,hemen duş alma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?