Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oha yaaa. O kadını ve videoya çekeni getirsinler bana nasıl benzeticem ağzını yüzünü. Bir insan bu kadar Ş...f...z olabilirmi ya
bunlar akillarini yitirmis olmalilar canm.

kızlar böyle şeyler izlemeyin lütfen. şiddetin de terörün de etkisi yayıldıkça artıyor.

artik haberleri izliyemez oldum bu tur haberler surekli esini oldurenler,sehitler,siddet cok yazik,cok..

Umut geçmiş olsun dileklerin için saol..evet bu ara çok işim olacak zaten 1 ay sonrası düğün evi inceden düzenlemem gerek aksi gibi işlerde yoğun geç çıkıyorum bu sıra Allah yardım etsin hepimize seninde okul telaşın başlamış kolay gelsin...

takip ediliyorum resmen yaaaaa,
kiz valla ben cok dolaniyom oralarda herkesin derdiyle dertleniyom mübarek, kendi dertlerim yetmezmis gibi

ay allahim yarabbim bu neeeeeeeeeeee,
offfffffffff izleyemedim cok kötü ya agliyacam nerdeyse suan,
yavrum benim offfffffff, nasil vuruyor acimasizzzzzzzzzzzzzzzzzz
hic yüzünde zerre kadar acima yok resmen, ruh hastasimi bu kadin ???????????
Yavrumun gücü kalmadi resmen aglamaktan offffffffff icim yandiiiiiiii, cigerim yandiiiiiiiii

benimki yuvarlak değil tatlım,

patates ,patlıcan,soğan,kabak,biber domatesi 1 yemek kaşığı yağ ile pişircem,salata,yoğurt

degistirdim canim,
baya cok konu acmistim, bide cok senelerdir kullaniyordum ben o profili, yani coook eski konularla yeni konular karismisti artik iyice,
ayrica taninmaya da baslayinca degistirdim,

eh hayırlı olsun o zaman yeni nickin.
güzelmiş pek beğendim dizideki kızı hatırlatıyor ,kız da pek güzel zaten

Bende tam sizinle eve bir yatılı bayan almayı düşünüyorum diye paylaşacaktım ki yena bu videoyu attı,bacaklarımı hissetmiyorum ya,benim böyle bir rahatsızlığım var arkadaşlar böyle şeyler seyredince kendim hastalanıyorum,vücudumu hissetmiyorum özellikle bacaklarımı

degistirdim canim,
baya cok konu acmistim, bide cok senelerdir kullaniyordum ben o profili, yani coook eski konularla yeni konular karismisti artik iyice,
ayrica taninmaya da baslayinca degistirdim,

idrak edemedim bir an ya mavi yazıdan tanıdım kim bu sapık beni ekliyor diyorum yaaaaaaaaavv bugünde hurrem sultan başlıyor tam gününe denk getirmişin bebeğim.

ya kızlar bişe dicem ben ağda yapmak istiyorum ama kendim yapamıyorum kuaföre gidicem ama korkuyorum ya bide utanıyorum napcam ben. jiletçi müslüm gibi olmakta istemiyorum

bide bedican şu elma sirkesini yaptım ben demin. pamukla totoşuma sürdüm çok koktum ya sirke sirke. turşucu gibi oldum. birazdan yıkancam yine

patates ,patlıcan,soğan,kabak,biber domatesi 1 yemek kaşığı yağ ile pişircem,salata,yoğurt

canım bu yemekten 8 kaşık yediğini düşünürsek 300 kalori eder, salata da 75 kalori olsa. 4 yemek kaşığı yoğurdu geçmezsem 1000 kalori civarı kapatırsın günü.

çok kısıtlama yapmanı istemem ama akşamları patates koymasan yemeklerine, ya da çok az koysan. patates de ekmek sayılır dönüşüm listelerinde canım.

mehtap iki duyguyu bir anda yaşıyorum,ağlıyordum sonra gülmeye başladım ,tatlım senin yüzünde değilmiydi sivilceler,birşey olmaz,biraz gez onla ,hemen duş alma

CLUTCH EŞİMLE AYNI İŞ YERİNDE ÇALIŞIYORUZ ODA YAPTIKLARIMI YİYİYOR.dÜŞÜNSENE 1 TANE PATATESİ KÜP KÜP DOĞRADIM ,6 KAŞIK YEMEĞE NE KADARI DENK GELİR

eh hayırlı olsun o zaman yeni nickin.
güzelmiş pek beğendim dizideki kızı hatırlatıyor ,kız da pek güzel zaten

sagol canim evet bende severim kendilerini

ay canim yaaa hemen üzme kendini,
herkes böyle olcak degil ya, allahim korusun yavrularimizi,
benim cocugum yok ama kizkardesimin dün dedigide valla dogru,
"ee sende anne yarisisin artik" dedi, ve ben gerekten ondan daha evhamliyim,
günlerdir rüyamda kardesimin cocuguna bisey olcak diye korkuyom, cocuk düsüyomus felan, (hamile ya kardesim)
Allahim korusun, cocuklara nasil kiyarlar offfffffff onlar melek ya,
vallahi i zleyince bende cok kötü oldum

hahah valla sapik sandi beni
kiz bugunmu basliyodu valla bilmiodumda,
bu arada agdaciya bende gitmek istiyom cünkü kendime agda yapamiyom,
özel bölgeme jilet vurmaktanda biktim artik,
ama o cesareti bende topliyamadim henüz

mehtap iki duyguyu bir anda yaşıyorum,ağlıyordum sonra gülmeye başladım ,tatlım senin yüzünde değilmiydi sivilceler,birşey olmaz,biraz gez onla ,hemen duş alma

kız burda bangır bangır bagırdım ya totoşumda sivilcelerim var diye. hatta bu sultan benle dalga geçmişti totoşumdaki sivilceleri kıskanmıştı daha doğrusu

totoşa sürdürttü sirkeyi iyimi günaha girmeyek ya eyyyy fena oldum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…