aa ne güzel ya güzellik uzmanlığı..
Sen güzel de makyaj yaparsın şimdi hee
Kendi kendine iğneli epilasyon yapabilir misin mesela?
:44:
hoşbulduk canımhoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn
hoşbuldum ebrucum senin iyi olmana sevindim canım bizimkisi soğuk algınlığı işte geçer bikaç günde ama hava soğuk geldi oralar 35 civarıydı hep diyete de beraber odaklanalım inşallahAsuman ablacım hoşgeldiniz.Tatilinin iyi geçmesine sevindim.Geçmiş olsun bu arada sana ve kızına.Kısa zamanda atlatırsın inşallah.Hava değişimi de zor şimdi adapte olursun bikaç güne.Bende daha iyiyim sağlık problemim kalmadı.Diyete odaklanmaya çalışıyorum
hoşbulduk canım sudan çıkmayınca üşütmüşüm işte rüzgar felan yedim herhalde saçlar ıslak olunca da çarpıldımhoşgeldin asuman ablaaahepimiz iyiz yaramaslık yok
özledik ya topğin demirbaşları olmayınca bi eksiklik oluyor
geçmiş olsun tatilde ne üşütmesi ayol:26:
hadi toparlan gel çabuk
hoşbulduk bence de günahı olmaz yaa çok haklısınhoşgeldiniz, geçmiş olsun bu arada. tatilde alınan kilonun günahı olmaz ki :)
hoşbuldum yenam sen de yokmuşsun hoşgeldin sen de yedik yedik geldik işteAsumancığım hoşgeldin.
hoşbuldum nevincim eşine de geçmiş olsunAsuman abla hoşgeldin
...
hoş geldin asucum
kızına ve sana geçmişolsun
hoşbulbuk umutcum ben ancak haftaya dönerim sahalara ama listeyi yaparım inşallah tabii beyzuş abla dönmezse
hosgeldin canim
öncelikle kilonu ve boyunu ayrica yasinida yaz :)
utanma bak bende 97 bucuk kiloyum coooooooook siskoyum ama zayiflamaya calisioz iste
bendede var hormon bozuklugu, hergün tiroit hapi kullaniyorum ve Diane 35 kullaniyorum, dogum kontrol hapi aslinda ama hormonlarim icin kullaniyorum..
haplarini düzenli kullanman önemli, niye kullanmiyorsun ??
paylasimlarda bulunuyoruz, menülerimizi yaziyoruz, itiraflarimizida yaziyoruz
ve her cuma sabah öglene kadar kilomuzu yaziyoruz, eksilmismiyiz onu yaziyoruz,
ve nekadar spor yaptiysak onun dakikalarini toplayip yaziyoruz
2 kere üst üste cuma bildirim yaparsan listeye giriyorsun, ve her hafta ve aylik birincilerimiz oluyoruz mesela
Girmeyin tatlım ya akıllara zarar valla insan şeytani düşüncelere kapılıyor
yok tatlım hamile değilimya benim gebelikler tehlikeli geçiyor
wc ihtiyacı dışıda doğurana kadar sürekli yatış:2:
bende öyle özenirdimki hamileyken plates yapanlar.yürüyüş yapanlar içim giderdi ama nasip ne yapalım
yeterki bebiş gelsinde bizde totomuzu dewirir yatarız ,henüz beklemekteyiz anlıyacağın
rabbim sen işini bilirsin ama böylelerine ne diye ewlat nasip edersin ki:26:
içim parçalandı resmen ya annemi o?
insan hayvana kıyamıyor şunun yaptığına bak yazıklar olsun...
bencede tavsiye etmiyorum ''bir derdim var'' diyorlar giriyosun sende dert sahibi oluyosun resmen
dün paylaşılan konuya baktım tesadüfen bi baktım seeeen
hadi yaa o da güzelmiş.. teşekkürlerini iletseydin bari
bumuydu o ya
alemsin sen ya ne güldümçok yaşa emiii
Taylan Kümeli Diyeti
Sabah:
1 dilim yoğun kepekli ekmek
* 1 "Zippo çakmak"(Buna çok güldüm ama sanırım artık kibrit kutusu ölçüsü unutuluyor) büyüklüğünde beyaz peynir veya diğer peynir çeşitlerinden biri
* 1 domates
* 1 salatalık
* 1 sivri biber (isteğe bağlı), maydanoz
* Sınırsız açık çay, kafeinsiz kahve (şekersiz veya tatlandırıcılı)
Kabızlık ya da vücutlarında ödem problemi olanlar, günde 2 kez sabah ve akşam yemeklerinden sonra tüm marketlerin çay reyonlarından temin edilebilecek Phytostim ve Phytolax çaylarından içmeli.
Ara (11:00)
* 1 adet kepekli grisini
Öğle:
Seçeneklerden birini tencerenin içine koyun; Ispanak/kabak/semizotu/pazı/pırasa/ taze fasulye/ patlıcan (1 kg.), üstüne 4-5 adet domates rendeleyin, dilediğiniz kadar tuz ve 1 yemek kaşığı sıvı yağla birlikte pişirin. (Tercihen ay çiçek yağı. Çünkü zeytinyağının çiğ olarak tüketilmesi daha sağlıklı)... 200 gram light yoğurtla karıştırarak yiyin. Doyana kadar yeme hakkınız var. Akşamdan hazırladığınız bu yemeği kavanozla işyerinize de taşıyabilirsiniz.
Ara (17:00)
* 1 adet kepekli grisini
* 1 "Zippo çakmak" büyüklüğünde peynir
* Domates
Akşam:
1-1/2 marulu ya da kıvırcığı salata kabınıza doğradıktan sonra aşağıda belirtilen seçeneklerden birini bir hafta boyunca salatanızla karıştırarak kullanabilirsiniz.
* 100 gram ızgara ya da haşlanmış tavuk
* 100 gram diyet ton balığı
* 3-4 ızgara köfte (yağsız kıymadan)
* 100 gram yağsız ızgara biftek
* 100 gram 7-8 adet tavuk şiş
* 1 kase haşlanmış nohut, kuru fasulye veya barbunya
* 1 kase mantar
* 2 "Zippo çakmak" büyüklüğünde peynir
Yapılışı: Seçeneklerden birini salatanızın içine katarak yiyin. Limon, tuz, 1 çorba kaşığı zeytinyağı ve balsamik sirkeyle tatlandırın. Havuç-mısır koymayın. Çünkü her ikisi de glisemik indeksi yüksek gıdalar. Bir başka deyişle içerdikleri şeker oranının yüksekliği nedeniyle kan şekerinizi hızla yükseltirler... Havuç, mısır, patates gibi glisemik indeksi yüksek yiyecekleri de tabii ki bu diyetten sonra yiyebileceksiniz. Ama Taylan Kümeli'den 'nasıl yenmeleri gerektiğini' öğrenerek... Herki günlerde dizimizde bunlar da yer alacak.
Akşam yemeğinden 2 saat sonra
* 1 adet orta boy elma
Diyete uyduğunuz takdirde 1. haftada minimum 1.5- maksimum 4 kg., takip eden haftalarda 500 gram-2 kg. verebilirsiniz. Aman dikkat! Bu diyet maksimum 15 gün uygulanmalı ve diyet boyunca bol bol su içilmeli
Uyarı: Hipertansiyonu, şekeri (yüksek ya da düşük) ya da ilaç tedavisine bağlı kronik bir hastalığı olanlar lütfen bu diyeti uygulamasınlar.
Clutch cım bu tarif taylan kümeli'nin ,istediğiniz kadar yiyebilirsiniz diyor,detaylı yazayım
mevsim sebzelerinden hepsi olur diyor,ben bugünkü yaptığımı anlatayım
1 tane kabak,1 tane patlıcan,1 tane patates,5-6 yeşilbiber,1 tane kırmızı biber ,2 tane soğan,5 -6 tane domates
not:domatesi bol doğrayın diyor,1 ,2 diş sarımsak,ben yaş nanede attım,1 yemek kaşığıda yağ,tuzda var ,
istersen sadece patlıcanlı ve bol domateslide yapabilirsin,sizin tarifleriniz varsa banada verin
kızlar utanç abidesi menümüde paylaşayım...
Sabah
2 adet kepekli tost
domates salatalık
şekersiz çay
1t. Kaşık bal
ara
1 elma
yarım pkt diyet püskevit
öğle
4 yk etli nohut
4 yk bulgur pilavı
salata
ara
2 minik mini minnacık kurabiye
Akşam planım
1 kase yayla çorbası
domates salatalık söğüş
ara elma+süt
yada ballı süt (mide probleminden dolayı)
tüm gün 2 lt su+2 bardak yeşilçay
tüm ekmek hakkımı sabah kullanmış oluyorum 4 dilim sanırım...napıyım sabah doymıcam sanıyorum..reglde bitse iştahım azalır bi umut işte benimkisi...
Hala işyerindeyim çıkmam 1 saati bulur ben de gideyim etrafı bi kolaçan edeyim...
Herkese hayırlı akşamlar...
öpüldünüz..
doğru diyorsunda işte benim adım atasım gelmiyor dışarıya. bunalımamı girdim ne anlamadım gitti offdışarı çıkaısm olmadıgından herşeyi bilgisayarda yapmayı alışkanlık haline getirmişim. arkadaşlarımla face üzerinden konuşuyorum yada tel.de. herkes evde aslında kimse bir etkinlik nebiliyim bi sosyallik yapmıyor. hadi dışarı çıkalım diyecek kimsede yok herkes evcil.
Bende tam sizinle eve bir yatılı bayan almayı düşünüyorum diye paylaşacaktım ki yena bu videoyu attı,bacaklarımı hissetmiyorum ya,benim böyle bir rahatsızlığım var arkadaşlar böyle şeyler seyredince kendim hastalanıyorum,vücudumu hissetmiyorum özellikle bacaklarımı
kilo verirken aklımdaki tek şey adL'de gördüğüm elbiselerin içine girebilmkti :) şu an içlerindym, hatta ofiste herkes tarzımı beğeniyor :):) adL olmasa zayıflayamazdım diyebiliim
farketttim kaale almadımo adL ye sölesinde kilolu insanları yoksaymasınlar. büyük beden bölümüde yapsınlar insanlar motive olsun. illa onun içine giricem diye zayıflamam. zayıfladıgımdada adl den herhangi bir ürün almam. bu saçma reklamlarından ötürü resmen siz şimdilik bizden giyemezsiniz zayıflayın öyle gelin demiş oluyorlar. kendileri bilirler. koskoca forum üyelerini kaybettiler. bi reklam bu kadar kötü yapılabilirdi. yanlısmıyım kızlar !!!
selam kizlar uzun zamandir yazayim dedim sifremi unuttum giremedim simdi basardim.
Bende kilo vermek istiyorum bir ara baslamistim basarilida sonuc aliyordum sonra yine biraktim cok pisman oldum ama :84: simdi tekrar baslamak istiyorum inanin cesaret edip kilomu bile yazmaya utaniyorumasiri kilo almamin sebebi hormon bozuklugu ve hormon bozuklugundan dolayi bende olusan yeme bozuklugundan kaynaklaniyor ilaclarima düzenli basliyamadim daha Allah izin verirse dietle birlikte haplarimida düzenli kullanmayi düsünüyorum burda gruplar halindemi baslaniyor nasil oluyor beni biraz bilgilendirirseniz cok sevinirim inanin cok destege ihtiyacim var zamanla insanin kendine güveni basari inancida azaliyor...
yetişebildiğin yerlere evet ama o acıya ben asla dayanamam
cok tsk ederim canim...ben 2003 yilindan sonra kilo almaya basladim 60kg dim birden almaya basladim kontrol edemedim kilomu o siralar hayatimin zor dönemleriysi özel sorunlarimda vardi birde ayagimi burkmustum iyilesmedi simdi kronik olarak kaldi cok ayakta durdugumda cok oturdugumda sisiyor ayagim dizlerimde eklemlerimde agrilar basladi simdi yenisi eklendi belim agrimaya basladi doktorlar kilo vermem gerektigini söylüyorlar inanin doktora bile gitmiyorum. Ilaclarimi yeni aldim ramazandan evvel ramazanda zaten düzenli kullanamazdim yarim yamalak kullandim hep birgün unuttum ertesi gün gec aldim derken pek faydasini göremedim. Kilomu yazmam icin tartilmam lazim inan tartiya cikarsam depresyonlarda depresirim yine en iyisi sabah ac karnina tartilmak olacak. Insallah en kisa zamanda buraya yazarim sonra nasil ve ne yapmam gerek nereye ne yazmam gerek sizlere danisirim artik
Taylan Kümeli Diyeti
Sabah:
1 dilim yoğun kepekli ekmek
* 1 "Zippo çakmak"(Buna çok güldüm ama sanırım artık kibrit kutusu ölçüsü unutuluyor) büyüklüğünde beyaz peynir veya diğer peynir çeşitlerinden biri
* 1 domates
* 1 salatalık
* 1 sivri biber (isteğe bağlı), maydanoz
* Sınırsız açık çay, kafeinsiz kahve (şekersiz veya tatlandırıcılı)
Kabızlık ya da vücutlarında ödem problemi olanlar, günde 2 kez sabah ve akşam yemeklerinden sonra tüm marketlerin çay reyonlarından temin edilebilecek Phytostim ve Phytolax çaylarından içmeli.
Ara (11:00)
* 1 adet kepekli grisini
Öğle:
Seçeneklerden birini tencerenin içine koyun; Ispanak/kabak/semizotu/pazı/pırasa/ taze fasulye/ patlıcan (1 kg.), üstüne 4-5 adet domates rendeleyin, dilediğiniz kadar tuz ve 1 yemek kaşığı sıvı yağla birlikte pişirin. (Tercihen ay çiçek yağı. Çünkü zeytinyağının çiğ olarak tüketilmesi daha sağlıklı)... 200 gram light yoğurtla karıştırarak yiyin. Doyana kadar yeme hakkınız var. Akşamdan hazırladığınız bu yemeği kavanozla işyerinize de taşıyabilirsiniz.
Ara (17:00)
* 1 adet kepekli grisini
* 1 "Zippo çakmak" büyüklüğünde peynir
* Domates
Akşam:
1-1/2 marulu ya da kıvırcığı salata kabınıza doğradıktan sonra aşağıda belirtilen seçeneklerden birini bir hafta boyunca salatanızla karıştırarak kullanabilirsiniz.
* 100 gram ızgara ya da haşlanmış tavuk
* 100 gram diyet ton balığı
* 3-4 ızgara köfte (yağsız kıymadan)
* 100 gram yağsız ızgara biftek
* 100 gram 7-8 adet tavuk şiş
* 1 kase haşlanmış nohut, kuru fasulye veya barbunya
* 1 kase mantar
* 2 "Zippo çakmak" büyüklüğünde peynir
Yapılışı: Seçeneklerden birini salatanızın içine katarak yiyin. Limon, tuz, 1 çorba kaşığı zeytinyağı ve balsamik sirkeyle tatlandırın. Havuç-mısır koymayın. Çünkü her ikisi de glisemik indeksi yüksek gıdalar. Bir başka deyişle içerdikleri şeker oranının yüksekliği nedeniyle kan şekerinizi hızla yükseltirler... Havuç, mısır, patates gibi glisemik indeksi yüksek yiyecekleri de tabii ki bu diyetten sonra yiyebileceksiniz. Ama Taylan Kümeli'den 'nasıl yenmeleri gerektiğini' öğrenerek... Herki günlerde dizimizde bunlar da yer alacak.
Akşam yemeğinden 2 saat sonra
* 1 adet orta boy elma
Diyete uyduğunuz takdirde 1. haftada minimum 1.5- maksimum 4 kg., takip eden haftalarda 500 gram-2 kg. verebilirsiniz. Aman dikkat! Bu diyet maksimum 15 gün uygulanmalı ve diyet boyunca bol bol su içilmeli
Uyarı: Hipertansiyonu, şekeri (yüksek ya da düşük) ya da ilaç tedavisine bağlı kronik bir hastalığı olanlar lütfen bu diyeti uygulamasınlar.
Cecocum;
ben sadece burdan bu yemeği yapıyorum , uyguladığım listeyi sabah yazdım onu bir oku istersen ,
HAYATIM AYRICA BEN HAZİRAN 10 DAN BERİ GÜZELLİK KURSUNA GİDİYORUM HAFTA SONLARI,ORADA LAZERİN HİÇ BİR ŞEKİLDE ETKİLİ OLMADIĞINI SÖYLÜYORLAR,DÜŞÜN İĞNELİDE BİLE 1 ,1.5 SENE GİDİYOSUN LAZERDE AYNI SONUCA ULAŞMAK İÇİN HERALDE 2-3 SENE GİTMEN LAZIM,YA BOŞVERİN BUNLARI AĞDA DAHA İYİ ,GEÇEN HAFTA BİR ARKADAŞIMA İĞNELİ YAPTIM KOLTUK ALTINA İNAN KIZ ACIDAN MAHVOLDU
Clutch cım bu tarif taylan kümeli'nin ,istediğiniz kadar yiyebilirsiniz diyor,detaylı yazayım
mevsim sebzelerinden hepsi olur diyor,ben bugünkü yaptığımı anlatayım
1 tane kabak,1 tane patlıcan,1 tane patates,5-6 yeşilbiber,1 tane kırmızı biber ,2 tane soğan,5 -6 tane domates
not:domatesi bol doğrayın diyor,1 ,2 diş sarımsak,ben yaş nanede attım,1 yemek kaşığıda yağ,tuzda var ,
istersen sadece patlıcanlı ve bol domateslide yapabilirsin,sizin tarifleriniz varsa banada verin
kızlar utanç abidesi menümüde paylaşayım...
sabah
2 adet kepekli tost
domates salatalık
şekersiz çay
1t. kaşık bal
ara
1 elma
yarım pkt diyet püskevit
öğle
4 yk etli nohut
4 yk bulgur pilavı
salata
ara
2 minik mini minnacık kurabiye
akşam planım
1 kase yayla çorbası
domates salatalık söğüş
ara elma+süt
yada ballı süt (mide probleminden dolayı)
tüm gün 2 lt su+2 bardak yeşilçay
tüm ekmek hakkımı sabah kullanmış oluyorum 4 dilim sanırım...napıyım sabah doymıcam sanıyorum..reglde bitse iştahım azalır bi umut işte benimkisi...
hala işyerindeyim çıkmam 1 saati bulur ben de gideyim etrafı bi kolaçan edeyim...
herkese hayırlı akşamlar...
öpüldünüz..
çok güzelmiş hakikaten. bi kabağı sulu yemekte yemiyoruz biz. onun dışında içindeki her şeyi yeriz. ben de deneyeyim bunu.
ben kabağın bi kızartmasını seviyordum. onu da diyete uydurdum, soteliyorum. 1 kabağı 1 tatlı kaşığı yağla, 2-3 kabağı da 1 yemek kaşığı ayçiçek yağıyla soteliyorum. kabakları ince julyen doğrayıp teflon tavada yapınca baya kızartması gibi lezzetli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?