Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn
hoşbulduk canım
hoşbuldum ebrucum senin iyi olmana sevindim canım bizimkisi soğuk algınlığı işte geçer bikaç günde ama hava soğuk geldi oralar 35 civarıydı hep diyete de beraber odaklanalım inşallah
hoşgeldin asuman ablaaa hepimiz iyiz yaramaslık yok
özledik ya topğin demirbaşları olmayınca bi eksiklik oluyor
geçmiş olsun tatilde ne üşütmesi ayol:26:
hadi toparlan gel çabuk
hoşbulduk canım sudan çıkmayınca üşütmüşüm işte rüzgar felan yedim herhalde saçlar ıslak olunca da çarpıldım
hoşgeldiniz, geçmiş olsun bu arada. tatilde alınan kilonun günahı olmaz ki :)
hoşbulduk bence de günahı olmaz yaa çok haklısın
Asumancığım hoşgeldin.
hoşbuldum yenam sen de yokmuşsun hoşgeldin sen de yedik yedik geldik işte
Asuman abla hoşgeldin

...
hoşbuldum nevincim eşine de geçmiş olsun
hoş geldin asucum
kızına ve sana geçmişolsun

hoşbulbuk umutcum ben ancak haftaya dönerim sahalara ama listeyi yaparım inşallah tabii beyzuş abla dönmezse

Clutch cım bu tarif taylan kümeli'nin ,istediğiniz kadar yiyebilirsiniz diyor,detaylı yazayım

mevsim sebzelerinden hepsi olur diyor,ben bugünkü yaptığımı anlatayım

1 tane kabak,1 tane patlıcan,1 tane patates,5-6 yeşilbiber,1 tane kırmızı biber ,2 tane soğan,5 -6 tane domates

not:domatesi bol doğrayın diyor,1 ,2 diş sarımsak,ben yaş nanede attım,1 yemek kaşığıda yağ,tuzda var ,

istersen sadece patlıcanlı ve bol domateslide yapabilirsin,sizin tarifleriniz varsa banada verin

cok tsk ederim canim...ben 2003 yilindan sonra kilo almaya basladim 60kg dim birden almaya basladim kontrol edemedim kilomu o siralar hayatimin zor dönemleriysi özel sorunlarimda vardi birde ayagimi burkmustum iyilesmedi simdi kronik olarak kaldi cok ayakta durdugumda cok oturdugumda sisiyor ayagim dizlerimde eklemlerimde agrilar basladi simdi yenisi eklendi belim agrimaya basladi doktorlar kilo vermem gerektigini söylüyorlar inanin doktora bile gitmiyorum. Ilaclarimi yeni aldim ramazandan evvel ramazanda zaten düzenli kullanamazdim yarim yamalak kullandim hep birgün unuttum ertesi gün gec aldim derken pek faydasini göremedim. Kilomu yazmam icin tartilmam lazim inan tartiya cikarsam depresyonlarda depresirim yine en iyisi sabah ac karnina tartilmak olacak. Insallah en kisa zamanda buraya yazarim sonra nasil ve ne yapmam gerek nereye ne yazmam gerek sizlere danisirim artik

Taylan Kümeli Diyeti

Sabah:
1 dilim yoğun kepekli ekmek
* 1 "Zippo çakmak"(Buna çok güldüm ama sanırım artık kibrit kutusu ölçüsü unutuluyor) büyüklüğünde beyaz peynir veya diğer peynir çeşitlerinden biri
* 1 domates
* 1 salatalık
* 1 sivri biber (isteğe bağlı), maydanoz
* Sınırsız açık çay, kafeinsiz kahve (şekersiz veya tatlandırıcılı)

Kabızlık ya da vücutlarında ödem problemi olanlar, günde 2 kez sabah ve akşam yemeklerinden sonra tüm marketlerin çay reyonlarından temin edilebilecek Phytostim ve Phytolax çaylarından içmeli.

Ara (11:00)
* 1 adet kepekli grisini

Öğle:
Seçeneklerden birini tencerenin içine koyun; Ispanak/kabak/semizotu/pazı/pırasa/ taze fasulye/ patlıcan (1 kg.), üstüne 4-5 adet domates rendeleyin, dilediğiniz kadar tuz ve 1 yemek kaşığı sıvı yağla birlikte pişirin. (Tercihen ay çiçek yağı. Çünkü zeytinyağının çiğ olarak tüketilmesi daha sağlıklı)... 200 gram light yoğurtla karıştırarak yiyin. Doyana kadar yeme hakkınız var. Akşamdan hazırladığınız bu yemeği kavanozla işyerinize de taşıyabilirsiniz.

Ara (17:00)
* 1 adet kepekli grisini
* 1 "Zippo çakmak" büyüklüğünde peynir
* Domates

Akşam:
1-1/2 marulu ya da kıvırcığı salata kabınıza doğradıktan sonra aşağıda belirtilen seçeneklerden birini bir hafta boyunca salatanızla karıştırarak kullanabilirsiniz.

* 100 gram ızgara ya da haşlanmış tavuk
* 100 gram diyet ton balığı
* 3-4 ızgara köfte (yağsız kıymadan)
* 100 gram yağsız ızgara biftek
* 100 gram 7-8 adet tavuk şiş
* 1 kase haşlanmış nohut, kuru fasulye veya barbunya
* 1 kase mantar
* 2 "Zippo çakmak" büyüklüğünde peynir

Yapılışı: Seçeneklerden birini salatanızın içine katarak yiyin. Limon, tuz, 1 çorba kaşığı zeytinyağı ve balsamik sirkeyle tatlandırın. Havuç-mısır koymayın. Çünkü her ikisi de glisemik indeksi yüksek gıdalar. Bir başka deyişle içerdikleri şeker oranının yüksekliği nedeniyle kan şekerinizi hızla yükseltirler... Havuç, mısır, patates gibi glisemik indeksi yüksek yiyecekleri de tabii ki bu diyetten sonra yiyebileceksiniz. Ama Taylan Kümeli'den 'nasıl yenmeleri gerektiğini' öğrenerek... Herki günlerde dizimizde bunlar da yer alacak.

Akşam yemeğinden 2 saat sonra
* 1 adet orta boy elma

Diyete uyduğunuz takdirde 1. haftada minimum 1.5- maksimum 4 kg., takip eden haftalarda 500 gram-2 kg. verebilirsiniz. Aman dikkat! Bu diyet maksimum 15 gün uygulanmalı ve diyet boyunca bol bol su içilmeli

Uyarı: Hipertansiyonu, şekeri (yüksek ya da düşük) ya da ilaç tedavisine bağlı kronik bir hastalığı olanlar lütfen bu diyeti uygulamasınlar.

Anlaım canım. daha önce düşük oldu sanırım ben bilmediğim için bebek geliyo sandım. Sürekli yatmak da çok zor ama dayanma gücü geliyo demekki insana. Umarım en yakın zamanda gelir bebeğin. Ama şimdi bebek yokken yarım saat de olsa yürü bence. Tembellik yook

Ben taylan kümeliyi daha önce izlemiştim, o da evinde benim yaptığım gibi kavurmadan çiğden pişiriyomuş yemekleri. Hem ağzını açmadan buharla piştiği için daha sağlıklı demişti

Mısır ve havuç indülin direnci olanların yememesi gereken şeyler. Salatama hiç koymadım ben 1 yıl boyunca. Güzelmiş bu diyet

Ben de hepsini koyuyorum tencereye. Baharatı yağı hepsi koyulduktan sonra bi 25 dk hiç ağzını açmıyorum. 25 dk sonra bi kere açıp karıştırıyorum gerekliyse sıcak su ekliyorum öyle pişiyo. 1 kilo yemeğe 2-3 yk sızma zeytintağı koyuyorum ben. Sarımsak mutlaka koyun çok güzel tad veriyo.

kızlar utanç abidesi menümüde paylaşayım...

sabah
2 adet kepekli tost
domates salatalık
şekersiz çay
1t. kaşık bal

ara
1 elma
yarım pkt diyet püskevit

öğle

4 yk etli nohut
4 yk bulgur pilavı
salata

ara
2 minik mini minnacık kurabiye

akşam planım
1 kase yayla çorbası
domates salatalık söğüş

ara elma+süt
yada ballı süt (mide probleminden dolayı)

tüm gün 2 lt su+2 bardak yeşilçay

tüm ekmek hakkımı sabah kullanmış oluyorum 4 dilim sanırım...napıyım sabah doymıcam sanıyorum..reglde bitse iştahım azalır bi umut işte benimkisi...

hala işyerindeyim çıkmam 1 saati bulur ben de gideyim etrafı bi kolaçan edeyim...
herkese hayırlı akşamlar...
öpüldünüz..

Kizlar daha önce bende araniza katildigima dayir mesaj yazmistim, ozamandan buyana kizcagizimdan dolayi fazla aktif olamadim..

Fakat pazartesi baslamistim rejimime, Ogunden bu yana rejimime uymayan;
- 2 dilim pasta,
- kücük kase peynirli chips
- kahvaltilarimda biraz recel
- buzlu cilekli dondurma
- 3 dilim pizza
Bogazimi tutamadigim icin kendime cok sinirliyim

Fakat hergun saat 18.00 kadar yiyorum. Saat 18.00 dan sonra agzima sudan baska hicbirsey almiyorum, sabah uyandigimda kendimi cok hafif ve fit hissediyorum.. Yemekten sonra kizimi arabasina koyuyorum 1 saat yuruyus yapiyorum..
Maalesef henuz onun disinda spor felan yapmiyorum....

Birde ben hergun tartilmak istemiyorum.. Bi süre tartilmiyacagim kendimi zayiflamis hissedersem (kiyafetlerden dolayi felan) ozaman tartilmayi dusunuyorum..:26:

hayatım menün gayet güzel bence

Pazartesi
sabah 250 kalVİRÜS1 dilim beyaz peynir(az yağlı),5-6 adet siyah zeytin 2 dilimesmer ekmek,1 talı kaşığı bal,domates salatalık maydonoz
ara 100 kaloriVİRÜS1 büyük boy elma
öğle 350 kaloriVİRÜS1 iskambil destesi kadar et, 3 yemek kaşığı bulgur, 1 kase salata
ara 200 kaloriVİRÜSyarım simit+light karpr,dmates salatalık,3-4 siyah zeytin,şekersiz çay
akşam 150kaloriVİRÜS4-6 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt yağsız
ara 50 kaloriVİRÜS1 küçük boy elma

Salı 1050 kalori
sabah 300 kaloriVİRÜS2 dilim az yağlı kaşar peyniri,2 dilim esmer ekmek,domates salatalık maydonoz
ara 50 kaloriVİRÜS1 küçük armut
öğle 250 kaloriVİRÜS1 kase sebze çorbası,6 yemek kaşığı tavuk sote,1 kase cacık
ara 200 kaloriVİRÜS2 adet peynirli ekmek dilimi
akşam 200 kaloriVİRÜS6 yemek kaşığı kıymalı sebze yemeği 1 kase yağsız yoğurt
ara 50 kaloriVİRÜS1 küçük elma

Çarşamba 1200 kalori
sabah 300 kaloriVİRÜS1 yumurta (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile tavada), 2dilim esmer ekmek,domates salatalık maydonoz
ara 100 kaloriVİRÜS4 adet kuru erik,2-3 adet kuru kayısı
öğle 300 kaloriVİRÜS3 adet ızgara köfte,salata(1 tatlı kaşığı zeytinyağlı)
ara 200 kaloriVİRÜS2 adet kepekli kurabiye(zeytinyağlı ve minik) ve çay
akşam 250 kaloriVİRÜS4-6 yemek kaşığı taze sebze yemeği,1 kase yağsız yoğurt, 1 dilim esmer ekmek
ara 50 kaloriVİRÜS1 küçük boy armut

Perşembe 1250 kalori
sabah 270 kaloriVİRÜS1 dilim az yağlı beyaz peynir 1 tatlı kaşığı şekersiz marmelat, 2 dilim esmer ekmek, 2 tam ceviz,domates salatalık maydonoz
ara 50 kalori 3 adet kayısı
öğle 350 kalori 6 yemek kaşığı etli nohut, 1 talı kaşığı yağlı bol yeşil slata, 1 kutu ayranVİRÜS
ara 280 kalori 2 adet minik kepekli poğaça
akşam 250 kalori 200 gr.balık, yağsız karışık salata
ara 50 kalori 1 küçük boy nar

Cuma 1150 kalori
sabah 300 kaloriVİRÜS1 su bardağı yağsız süt ,1 tatlı kaşığı kuru üzüm,4- yemek kaşığı yulaf,1 ceviz,1 tatlı kaşığı keten tohumu,yarım elma
ara 50 kalori 1 küçük boy elma
öğle 300 kalori 150 gr. ızgara tavuk şiş, yağsız yeşil salata,1 bardak ayran
ara 250 kalori 1 ince dilim sebzeli pizza ve çay
akşam 200 kalori etsiz kabak sote,1 kase yağsız yoğurt
ara 50 kalori 1 küçük boy elma

Cumartesi 1200 kalori
sabah 300 kaloriVİRÜS60 gr.azyağlı beyaz peynir,5-6 adet siyah zeytin,4-5 adet esmer ekmek,domates salatalık maydonoz
ara 100 kalori 1 büyük boy armut
öğle 300 kalori 2 adet karnı yarık, 1 kase cacık
ara 160 kalor 1 dilim diyet yağsız kek ve çay
akşam 240 kalori 1 tabak taze sebze yemeği ,1 su bardağı yağsız yoğurt
ara 100 kalori 1 orta boy elma

Pazar 1120 kalori
sabah 250 kaloriVİRÜS1 yemek kaşığı az yağlı labne veya krem peynir, 1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi,2 dilim esmer ekmek, domates salatalık maydonoz
ara 70 kalori 1 su bardağı yağsız süt
öğle 250 kalori Ton balıklı slata, 1 dilim esmer ekmek
ara 250 kalori 1 büyük dilim peynirli börek ve çay
akşam 200 kalori 3 köfte kadar tavuk ızgara, karışık slata(1 tatlı kaşığı zaytinyağlı)
ara 100 kalori 2 dilim ananas

Canım yaaa inanamadım bu nasıl bir insan müsveddesi
İnsan bile diyemiyorum İnan deminden beri elim ayağım boşaldı ağlamamak için zor tuttum kendimi ama sonunda dayanamadım Kızım bile anne ne oldu diye sorup durdu tabiki ona göstermedimde birşeyde demedim bu lanet görüntüyle ilgili çünkü oda gerçekten çok kötü etkilenir sonuçta.
Şu an o kadını benim elime verseler yemin ederim bayıltana kadar evire çevire dövmezsem banada banu demesinler
Rabbim ona gereken cezayı fazlasıyla verir inşallah... Aminnnnnnnnn

Benim cevremde biri çocuğuna o kadın gibi davranmayı boşver sadece üzerine yürüse anında panter kesilirim değil diğer o.... gibi çekip bir yandan laf yetiştirmek ağzımıda bozdurdular bana

Canım sen istanbulda değilmiydin :44:
Madem onlar demiyor sen teklif et hadi havalar henüz bozmamışken oraya gidelim buraya gidelim diye
En kötü ihtimalle bir müze kartı al kendine cık tek başına fotograf makinenide al bol bol resim çek hem yürümüş olursun hemde müzelerimizi gezmiş olursun Ben en kısa zamanda kendime bir tane alacağım En azından kızımla hafta sonları yada bazen hafta içide olsa müze gezeriz hem tarihi iyice öğrenmiş olur hemde bize gezecek yer çıkar

Aynen canım inan şu an sanki bütün elim ayağım titriyor
Ahhh Ahhh öylelerini bana verecekler ki şöyle bir çizgimden kayıp ağzını burnunu dağıtayım öylelerinin

kilo verirken aklımdaki tek şey adL'de gördüğüm elbiselerin içine girebilmkti :) şu an içlerindym, hatta ofiste herkes tarzımı beğeniyor :):) adL olmasa zayıflayamazdım diyebiliim

Reklamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kızım senin işinmi yok içimize kurt mu düşürdüğünü sanıyorsun çokta lülü
Giyim tarzını bilemem ama karakterin peş para etmez bence
Hadi anam başka kapıya buradan sana ekmek çıkmaz

Canım AdLde emin ol büyük bedenlere göre de kıyafet var outletlerde özellikle
Ben daha geçen hafta AdLde bir elbise beyendim hatta eşim düğüne istersen alalım demişti, çokta güzeldi ama ben dahada zayıflayacağım için şimdilik kıyafet almayı düşünmüyorum
İnan ben birkaç kere oradan üst de aldım kendime Halada giyiyorum ki düşün yani kilomu
Heeee az daha fazla büyük beden koymuş olsalar dediğin gibi koca forum AdLye alışveriş turu bile düzenlerdik
Az süzülelim çok daha güzellerini buluruz nasılsa

Aramıza hoşgeldin
Umarım hepbirlikte çok güzel kilolar verir hedeflerimize ulaşırız
Yeterki düzenli olarak paylaşımda bulun ve diyet kelimesini beyninden sil
Biz diyet yapmıyoruz sadece sağlıklı beslenmeye çabalıyor ve spor yapıyoruz
Ben yapabiliyorsam sende eminim yaparsın pes etmek ve umutsuzluğa kapılmak yok

yetişebildiğin yerlere evet ama o acıya ben asla dayanamam

Anammm bende iğneli epilasyon daha kalıcıysa onu yaptırayım diyordum ama canım tatlı anında vazgeçtim birde dünya para verip kendime işkencemi yaptıracağım
Peki canım diğer lazer epilasyon nasıl birşey :44: oda çok acıtıyormu hayır yaptırmışken komple yaptırayım diyordum ama hem ağrıdan çekiniyorum hemde kampanya bekliyorum

İlaçlarını düzenli kullan ve stresten uzak dur buraya düzenli olarak gelirsen zaten ne yapman gerektiğini kendin göreceksin burada çok güzel kilolar verip sana örnek olabilecek bir sürü fıstık var

Bence çok güzel bir liste İnsanı hiç germez ve her gün ne pişireceğim derdi de yok hepsi sonuçta yazıyor
Bunu kendin mi uyguluyorsun canım yoksa seni mi ulaştın listeye :44:

Cecocum;

ben sadece burdan bu yemeği yapıyorum , uyguladığım listeyi sabah yazdım onu bir oku istersen ,

HAYATIM AYRICA BEN HAZİRAN 10 DAN BERİ GÜZELLİK KURSUNA GİDİYORUM HAFTA SONLARI,ORADA LAZERİN HİÇ BİR ŞEKİLDE ETKİLİ OLMADIĞINI SÖYLÜYORLAR,DÜŞÜN İĞNELİDE BİLE 1 ,1.5 SENE GİDİYOSUN LAZERDE AYNI SONUCA ULAŞMAK İÇİN HERALDE 2-3 SENE GİTMEN LAZIM,YA BOŞVERİN BUNLARI AĞDA DAHA İYİ ,GEÇEN HAFTA BİR ARKADAŞIMA İĞNELİ YAPTIM KOLTUK ALTINA İNAN KIZ ACIDAN MAHVOLDU

Son düzenleme:

Sabah senin listeyi okudum zaten de dedim belki bunuda araya sıkıştırmaya niyetlendin
Öğle yemek seçeneyi çok iyimiş sonuçta akşam yemeği biraz daha önemli oluyor. Adamcağız sebzede yiyor ama işte o listede olduğu gibi ille yanında etli birşey olucak yoksa doymuyorum diyor

YOk canım yaa o zaman vazgeçtim hem okadar para vercem, hem canım yanacak hemde netice alamıyacağım
Ağdayı bacaklarıma yapabiliyorumda koltuk altı birde bikini bölgesi yemiyor
Bir kere yaptım kabadayı gibi dolandım koltuk altım kanadı ve 3 gün kapatamadım bikini bölgesi arap bacıya döndü anasını satam acısını hiç söylemiyorum bile

çok güzelmiş hakikaten. bi kabağı sulu yemekte yemiyoruz biz. onun dışında içindeki her şeyi yeriz. ben de deneyeyim bunu.

ben kabağın bi kızartmasını seviyordum. onu da diyete uydurdum, soteliyorum. 1 kabağı 1 tatlı kaşığı yağla, 2-3 kabağı da 1 yemek kaşığı ayçiçek yağıyla soteliyorum. kabakları ince julyen doğrayıp teflon tavada yapınca baya kızartması gibi lezzetli oluyor.

bence gayet güzel listeniz, haksızlık etmeyin kendinize.

Akşam yemeğimide saat 18*56 'da bitirmiş bulunmaktayım,yemek faslı bitmiştir,eşimede verdim oda yedi,erken çıksakta çıkmasakta eve gidip leslie yapıcam

Bak sana değişik bir tarifte benden
Bizimkiler baba kız eskiden hiç sebze yemezlerdi bende bir gün ille kabak yedirmek istediğim için onlara o akşam için cin yemeği yapacağımı söyledim
Kabakları uzun ince şeritler halinde doğradım ( çok çok ince arkası neredeyse görünüyordu bant şeklinde gibi )
Havuçlarıda aynı şekilde doğradım
Birde Pırasayı uzun uzun ince doğradım ve havuçla başlayıp vok'ta ( yağsız tavada da olur ) hafif diriliği gidene kadar kavuruyorsun. Sonra pırasaları ekliyorsun onlarıda biraz kavuruyorsun ve en son en çabuk pişen kabağı ekliyorsun

Biraz tuz ve kara biberle tatlandırıp kapatıyorsun altını
Yanına istersen sarımsaklı yoğurtta yapabilirsin ben ilk yaptığımda öyle yaptım ki yesinler diye Hatta evde ne zaman aldıysam 1 paket cin yemeği için çubuklarım vardı onlarıda verdim ellerine alın size cin yemeği diye
Tadını çok beğendiler hatta hala bile kızım ara ara anne ne zaman çin yemeği yapacaksın der
Patlıycanda ekleyebilirsin ama kabuğunu soymadan hani reng olsun hesabı
TAbakta rengareng bir görüntü oluyor ve sebze yemeyenler bile en azından tadına bakma cesareti gösteriyor

Aslında iyi oldu aklıma geldiği yarın akşamda onu mu yapsam tabi bende insülin direnci olduğu için ben havuçu çok az kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…