Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mehtapcım ben aldım sirkeyi duruyor unutmuştum deniyeyim bu akşam kollarıma bakalım faydası olur inşallah...

dene dene bakalım nolcak çok fena kokuyosun ama söleyim

istanbuldayım ama tek başıma gezmekten nefret ediyorum. herkes çalışıyor yada ev kuşu. pazar gezmeye kalksam misafir basıyor. ev kızı oldum iiyicene.

ya cecoş bi çaktırma yaa yok büyük beden yok. kapak yapıyoruz burda kapagımı düzeltiyorum hemen büyük beden varmış amaaaaa sen ne demeye çalıyorsun kurtcuk bize gelmeyin mi diyorsun anlayalım yanii neyse kıvırdım

çok güzelmiş hakikaten bu tarif. pırasa yemiyoruz belki bu şekilde yeriz. ben de deneyeyim ilk fırsatta. patlıcanlı da süper olur hakikaten. ellerine sağlık cecoş.

ben lazere gidiyorum yüzüme ama benin çenemdekiler sakal gibiydi. Bazı yerlerde tüm yüze lazer yapıyolarmış ama benim gittiğim yerde sadece siyah tüylere yapıyolar. Çene altımda yüzde 50 azalma oldu, sadece 3 seans gittim, yarım tekrar gidicem hatta. Ten rengi beyaz kıllar siyah değilse lazer bi işe yaramıyor. Hatta benim yanaklarımda da uzun uzun kıllar var, şimdi favori ve çeneye yaptırınca yanaklar çol çirkin oldu ama lazer yapamayız dediler yanaklara. Ona iğneliye gidersin daha sonra dedi kadın. Mecburen iğneliye gidicem ama o da çook acıtıyormuş poff

aradıgınız kişiye şu anda ulaşılamıyor. muhteşem yüzyıl bittikten sonra tekrar arayınız.
muckssssssssss...

Yüzüm için bende mecbur gidiceğim çünkü gerçekten dediğin gibi bir sakalda bende var :26:
Ağda yapmaktan ööö geldi azlamada olmadı lanet kıllarda aksine sanki çoğaldılar gibime geliyor.
Hatta şu an bile saç sakal birbirine girmiş durumda yarın inşallah gündüz gözüyle kendimi ağdaya banacağım
Cumartesi günü kızkardeşime yemeğe gideceğimiz için kaç gündür sallıyordum bari o zaman cıkmamış olsun diye. Birde Carşamba akşamı eşimin kuzenin kınası bir sonraki cumada düğünü var ama o zamana kadar yine cıkanları almam gerekecek
Çok acıyor ama yaaaaa hele bide regl dönemi hayatta alamam zaten alınmaması gerekiyormuş daha beter cıkarmış

aradıgınız kişiye şu anda ulaşılamıyor. muhteşem yüzyıl bittikten sonra tekrar arayınız.
muckssssssssss...

Benim bir gözüm burada bir gözüm Sülümanda tabi yeni bölüm başlayınca bende herhalde kısa süreliğine kapsama alanı dışında olurum ama nikim burada otlaya dursun

Cecom o cin tarifinde sebzeleri suyla pisirmiyon dimi kavuruyon sirf,
ay pek severim cin yemeginide, sebzeyideee

Canım istersen çok çok az su ekleyebilirsin en azından ilk havuçları kavurduğunda hani siyah siyah yanık gibi görünmesin diye diğerleri zaten cabuk pişiyor

ewet tatlım iki kez düşük oldu bide pıhtılaşma sorunu var o yüzden iki kat dikkat etmek gerekli
haklısın yürüş şart zaten o yüzden biliyorumki kilo vermem durdu
yürüş yaparken hem emeklerim boşa gitmesin diye boğazımada dıkkat ediyordum şimdi salladım gitti gibi

epilatör ile acısı bıraz daha az ama yinede kadınların işi zor anacuuum
allahım zoruna gitmesin ama ''ya kıllı görünmemiz hoş olsaydı, yada biz narin yaratıklar olarak kılsız tüğsüz olsaydık''

hadi ya faydası olomuyormu bende ewlenmeden önce çok istedim ama nasip olmadı :26:

iyi akşamlar bayanlar bu iki gün misafirlikteydim yazamadım hiç.. cuma gününü heyecanla bekkliyorum.. sporu yapıyorum.. listeye uyuyorum arada kaçırdıklarımda oluyor gerçi hayırlısı.. yena bu hafta bildirim yaparsam listeye alınacak mıyım

Geçmiş olsun tatlım, yürüyüş yapamasan bile yediklerinedikkat etmeye çalış, hem bebek de istiyorsun 3-5 kilo daha az hamile kalmak daha iyi olur senin için. Bu kan pıhtılaşması sorunu son zamanlarda çok yaygınlaştı ya,insanbilemiyor tabii önceden. Umarım rahat bi hamilelik geçirirsin de yatmana gerek kalmaz tatlım

Hayatım demek senin de çenende var. Yalnız benim öyle kötüydüki ağdayı beklıyemıyordum. Hergun cımbızla almam gerekıyordu cıkanları, cıkanlarda sımsıyah olmustu. Ben 80tlye gıdıyorum yüze, favori çene ve bıyık. Çenem çok azaldı daha 3 kez gıttım. En son kpss'den sonra gıtmıstım 11 temmuzda anca sımdı çıktı biraz. Çıkanları da philips kıl kesme aletim var onla kesiyorum, eskiden elimde cımbız kaç dk uğraşırdım çenemle

Benim de öyle canım simsiyah hatta bir kıl kökleri var dersin ki ağaç kökü mübarek
İnan cımbızla çok uzun sürüyor diye en sonunda ağdaya başladım.
Bende kışa doğru inşallah giderim diyordum ama şimdide tereddütte kaldım çokmu canım yanar diye :26: anam çocuğu normal doğururum ama parmağımı kessem kıyameti kopartırım cinsim işte.
Sen baya azaldı diyorsun eeee peki çok acıdımı :44:
Acaba yüzdekiler çabuk gidiyorda vucuttakilermi geç yok oluyor

yok tam tersi vucuttakıler daha kolay bıtıyor. Yüz en zor bölüm. Bazır yerlerde ınce tuylere de lazer yapıyolarmıs ondan bıtmıyo bence. Eğer kılların sıyahsa mutlaka basla. Ben sana verırım gıttıgım yerın adresını. 1.5 ayda bır gıttım ben. Hatta sımdı 2 ay oldu yarın gıdıcem randevuya. Bazen bakıyolar tam cıkmamıssa gerı gonderıyolar kıllanda gel dıyolar:)) Ama ınankı çok rahat. 3. seanstan sonra bariz fark oldu. Ama var ya ılk gıttıgımde uzatmak zorunda kalmıstım, resmen sakallarlar gıttım ya. Hatta esım bemı oyle gördu dıye o kadar gücüme gittiki vazgecıyodum nerdeyse lazerden

Canım sadece bıyık fazla acıyor. Ben bıyıga da yaptırıyorum ama sen sadece ceneye gıdeceksen daha uygun fıyat. Cene ve favorı cok acımıyo, yanı sir agda yaparken aldıgın acıya benzer. Hanı böyle don lastiğini gerdirip yüzüne vurursun ya işte o acı:))

Canım peki senin gittiğin yer nerede birde seans ücreti ne kadar
Şurda daha 1 ay en fazla beklerim ondan sonra inşallah başlarım bende. Eşimde mutlaka ihmal etme kendin için git rahatsız oluyorsun diyip duruyor eğer çok uzak değilse giderim seninkine en azından referansları sağlam her yerede güvenemem hijyen açısından

Anaaa ben yaptırmışken bıyıkta yaptırayım diyorum
Ya bide sana zahmet gittiğinde bir sorarmısın epilasyona gelmeden evvel böyle uyuşturucu spreyler var ( daha doğrusu geciktirici sprey felaket uyuşturuyor bir kere dişim ağrıdığında yanayımın dışına sıkmak için almıştım ) onun gibi birşey sıkıpta gelsem olurmuymuş bari ağzım burnum uyuşsun o an hissetmim sonradan da ancak sızlar

Daha gitmeden şeytanlık düşünüyorum

Canım sen bana guven hıjyen konusunda,benım gıttıgım yer en ıyılerınden. Ben vucut ıcın gıdemem mesela cunku cok pahalı. Tum yuz 80egıdıyorum ben ama sadece cene daha uygun. 50 ya da 40 emın degılım. Bır de her ay gıtmıyosun zaten. Ilk 3 seansta 1.5 ay arayla gıttım , bu zamanla 2 ay araya donecek. Bır de ılk gıttıgınde çenenı 10 gun hıc almadan gıtmen lazım. Makasla felan kısaltabılırsın ama.Ben bakırköyde gıdıyorum ama baska sebelerı de var. Nısantası etiler bagdat caddesınde de var.Bana uzak ama zaten sureklı gıtmedıgım ıcın sorun olmuyo. Bır de kesınlıkle sırf para almak ıcın olmayacak yere lazer yapmıyolar. Reklam yapmıs gıbı oldum ama gercekten öyle. Yanaklarımı da yapın dedım kac kere ama ınce tuylere yapamayız dedıler.

Canım emla krem var. Mıllet ondan suruyomus amaben hıc surmedım. Ya o kadar acımıyoı zaten ıkı fıss yapıyolar bıtıyo hemen. Dayanılmayacak bır acı degıl. Bıyıgu dayaptır tabı yaptırmısken. Uusturucu olmaz da o kremden al ısterse. Bak bende var o kremden, kardesım dovme yaptırırken kullandı bana bıraktı ama ben hıc surmedım. O kadar acımıyo yani

kızlar benim için de büyük sıkıntı bu kıl tüy meseleleri. biran önce başlamak lazım ama hamile kalınca hormonlar yüzünden artış gösterebiliyormuş. o yüzden şimdilik geçici çözümlerle idare ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…