Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım benim evet ya son yıllarda baya moda oldu ama genetik bi durum şimdi niye patlama yaptı bilmiyorum:26:
zaten zor gebe kalabılıyorum bu arayı değerlendirip bi, 10 kılo vermem lazım ama nerdeeeee
rabbim isteyen herkese hayırlı ewlat nasip etsin inşallah sağlıklı sıhatli

Canım bana bir ara özelden varsa internet adresi yoksada adresinle telefon numarasını atarmısın
Şimdi eşime bahsettim önümüzdeki ay inşallah başlarsın dedi :122:
Bakırköy çok uzak sayılmaz bana olmadı haftasonuna deng getiririm eşim beni götürür
Madem daha 3 seansta bile gözle görülür fark oluyor acısınada dayanırım mecbur

Dediğin gibi olmadı o kremden alayımda öyle yaptırmayı deneyim Zaten Epilasyon yapılan yerden bilgilendirirler herhalde sakıncası varmı yokmu diye

slm kac gundur sizi takip ediyorum muhabetiniz super bu zorlu yarista hepinize basarilar

A.s. Takip etmekle kalma bence direk katıl

iyi akşamlar kızlarr ankaradayım düğünümüzü yaptık eee artık büyüyktümm ebat olarak şimdik dahada büyüdüm büyük elti oldum
herkez iyidir umarım allahım artık eve dönüp düzenli kilo vermek istiyorummm hepişnizi öpüyorum resim atarım inşallah becerebilirsem herkez iyidir umarım kilo verenleri tebrik ediyorum burdan uzaklaşınca sanki aramızda oluşan zayıflama zincirini kırmışım gibi oluyorum hemen tutunmam lazım

yolculuk pazartesi AKŞAM salı sabah evde oluruz inşallah cumaya girebilirsem bi tartı bulabilirsem mutlaka yazarım kilomu yenaaa kızıyosun anlıyorum ama izinde olunca memlekette olunca düzenli paylaşamıyorum malesef bu çiçekler sana asil kadın

Cecom o cin tarifinde sebzeleri suyla pisirmiyon dimi kavuruyon sirf,
ay pek severim cin yemeginide, sebzeyideee

tövbe yaa yemeğin adına bak cinmiş tövbe tövbee korkuom ben ya demeyin öle şeyler :18::18::18::18::18: kaçarım ha yakalayamazsınız sonra

hepimize salata ısmarlasın ondan sonra alalım listeye bak ucuza kapatcan işi hatunum. millet baklava ısmarlatır ben seni salatayla kurtarıyorum

bu iğrenç bozulmuş yumurta gibi kokan şey değilmi eğer oysa ben yaptım. işe yarıyor döküyor ama yakıyor ya.

tövbe yaa yemeğin adına bak cinmiş tövbe tövbee korkuom ben ya demeyin öle şeyler :18::18::18::18::18: kaçarım ha yakalayamazsınız sonra

kiz ne ciniiiiiiiiiiiiiiiiii

cin yemegiiii hani su ülke yokmuuu
china
ay türkce harf yok bende o yüzden tam yazamiyom ama anla isteee
japonlarin akrabalari

bu iğrenç bozulmuş yumurta gibi kokan şey değilmi eğer oysa ben yaptım. işe yarıyor döküyor ama yakıyor ya.

Valla bilmiyorum öyle pis kokan birşeyi kızkardeşim bir kere kullanmıştı ama onun adı farklıydı galiba. Ne bileyim şimdi epilasyonada gidiceğim ya belki duble işe yarar dedim ama fazlada karıştırmamak lazım sonra ters tepmesin

attım kızlar 82lik resimlerimi profilime dahada vermek isterdim kilo ama anca bu kadar oldu

Son düzenleme:

sarı kınaydı adı

Canım hep söylediğimiz gibi düzenli paylaşım ve bildirim şart..
İki hafta üstüste mazeretsiz bildirim yapmayınca listeden çıkarılıyorsun..

cuma ikinci bildirimin oluyor evet listeye alındın.:) HAyırlı olsun...

Bir yazıda görmüştüm zamanını çok iyi ayarlamak gerekiyormuş..Yoksa çok fazla acı ve tahriş yapıyormuş...
Ayrıca iğrenç ötesi bir kokusu varmış..

attım kızlar 82lik resimlerimi profilime dahada vermek isterdim kilo ama anca bu kadar oldu

Canım iki kıyafetin de çok yakışmış,çok beğendim..
Ayrıca azıcık göbüş dışında maşallahın var..

Kızlar bana müsaade geç bile kaldım

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler

aslında fazla ertelememek lazım..bende geçkızken 2 sene kadar epilasyona gitmiştim.yapan benim hem liseden hem mahalleden
arkadaşım.gerçekten işinin ehli.ama lazerli değil.iğneyle.taksimde yeri.bayağı acı duyuyorsun ama sonuç iyiben kollarım bacaklarım nerdeyse her yerim için gittim..şimdi bir kaç tane çıkıyor.onu da elimle çekiyorum.nerdeyse 30 sene oldu.geçen hafta yunan adalarına tatile gitmişti.ben ordayken çok sanatçı da geliyordu.B.Ersoy falan..huysuz virgin,ferdi özbeğen ve daha bir çoğu..

günaydın kızlaaaaarrr
hayırlı bir gün diliyorum
akşam bir türlü geçmişi okuyamadım durmadan sitede onarım var diyordu son kaldığım yerden alıntı yapmıştım onu ekleyim geçmişe bir bakayım

arap bacının nasıl olduğunu nerden biliyorsun
epilasyon aletiniz yokmu kızlar dolunayı takip edin dolunayı gördünüzmü iki gün içinde epilatörle alın arkadanda limonu tuza batırıp sürün kısa sürede azalır hemde zayıflar ben yıllardır bu planı uygularım koltuk altlarımd üçbeş tane birşey kaldı

günaydınnn kızlar...kıltüy muhabbeti bitmez anacım bizde öff ...

bende sir ağda makinesi aldım bacaklarım için özellikle onla alınca çok geç uzuyor cildi çok güzel yapıyor ölü deriyide aldığı için.epilatör hem daha hızlı çıkarıyor hemde deride çok kıl batması yapıyor.....Dafi ablanın limon önerisinide denemek lazım...

itiraf edeyim hemen dün akşamki menüme güzel diyen canlar saolun ama akşam menümü eşim sekteye uğrattı illa dışarda yicez diye tutturdu fazla kaçırmadım sadece minik pideden yedim fazladan salata ve yoğurt yanındada soda içtim...

zeynep abla sen bülent ersoy deyince aklıma hepatit c geldi. açıkçası sanki ipneli epilasyonda enfeksiyon riski daha fazla. oof bizim canımın kıymetli işin özeti. sürekli bahane buluyorum ben ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…