Geçmiş olsun tatlım, yürüyüş yapamasan bile yediklerinedikkat etmeye çalış, hem bebek de istiyorsun 3-5 kilo daha az hamile kalmak daha iyi olur senin için. Bu kan pıhtılaşması sorunu son zamanlarda çok yaygınlaştı ya,insanbilemiyor tabii önceden. Umarım rahat bi hamilelik geçirirsin de yatmana gerek kalmaz tatlım
Canım sen bana guven hıjyen konusunda,benım gıttıgım yer en ıyılerınden. Ben vucut ıcın gıdemem mesela cunku cok pahalı. Tum yuz 80egıdıyorum ben ama sadece cene daha uygun. 50 ya da 40 emın degılım. Bır de her ay gıtmıyosun zaten. Ilk 3 seansta 1.5 ay arayla gıttım , bu zamanla 2 ay araya donecek. Bır de ılk gıttıgınde çenenı 10 gun hıc almadan gıtmen lazım. Makasla felan kısaltabılırsın ama.Ben bakırköyde gıdıyorum ama baska sebelerı de var. Nısantası etiler bagdat caddesınde de var.Bana uzak ama zaten sureklı gıtmedıgım ıcın sorun olmuyo. Bır de kesınlıkle sırf para almak ıcın olmayacak yere lazer yapmıyolar. Reklam yapmıs gıbı oldum ama gercekten öyle. Yanaklarımı da yapın dedım kac kere ama ınce tuylere yapamayız dedıler.
Canım emla krem var. Mıllet ondan suruyomus amaben hıc surmedım. Ya o kadar acımıyoı zaten ıkı fıss yapıyolar bıtıyo hemen. Dayanılmayacak bır acı degıl. Bıyıgu dayaptır tabı yaptırmısken. Uusturucu olmaz da o kremden al ısterse. Bak bende var o kremden, kardesım dovme yaptırırken kullandı bana bıraktı ama ben hıc surmedım. O kadar acımıyo yani
slm kac gundur sizi takip ediyorum muhabetiniz super bu zorlu yarista hepinize basarilar
Cecom o cin tarifinde sebzeleri suyla pisirmiyon dimi kavuruyon sirf,
ay pek severim cin yemeginide, sebzeyideee
iyi akşamlar bayanlar bu iki gün misafirlikteydim yazamadım hiç.. cuma gününü heyecanla bekkliyorum.. sporu yapıyorum.. listeye uyuyorum arada kaçırdıklarımda oluyor gerçi hayırlısı.. yena bu hafta bildirim yaparsam listeye alınacak mıyım
Kızlar bide bunu buldum aranızda kullanan yada tanıdıklarından kullanıp memnun kalan varmı :44:
Hrrem Hamam Otu Ya Zararlar, Orjinal Hrrem Hamam Otu Ya Resmi Sat Sitesi, [url]www.orjinalhamamotuyagi.gen.tr, Hrrem Hamam Otu Ya[/url]
tövbe yaa yemeğin adına bak cinmiş tövbe tövbee korkuom ben ya demeyin öle şeyler :18::18::18::18::18: kaçarım hayakalayamazsınız sonra
kiz ne ciniiiiiiiiiiiiiiiiii
cin yemegiiii hani su ülke yokmuuu
china
ay türkce harf yok bende o yüzden tam yazamiyom ama anla isteee
japonlarin akrabalari
bu iğrenç bozulmuş yumurta gibi kokan şey değilmi eğer oysa ben yaptım. işe yarıyor döküyor ama yakıyor ya.
Valla bilmiyorum öyle pis kokan birşeyi kızkardeşim bir kere kullanmıştı ama onun adı farklıydı galiba. Ne bileyim şimdi epilasyonada gidiceğim ya belki duble işe yarar dedim ama fazlada karıştırmamak lazım sonra ters tepmesin
iyi akşamlar bayanlar bu iki gün misafirlikteydim yazamadım hiç.. cuma gününü heyecanla bekkliyorum.. sporu yapıyorum.. listeye uyuyorum arada kaçırdıklarımda oluyor gerçi hayırlısı.. yena bu hafta bildirim yaparsam listeye alınacak mıyım
Kızlar bide bunu buldum aranızda kullanan yada tanıdıklarından kullanıp memnun kalan varmı :44:
Hrrem Hamam Otu Ya Zararlar, Orjinal Hrrem Hamam Otu Ya Resmi Sat Sitesi, [url]www.orjinalhamamotuyagi.gen.tr, Hrrem Hamam Otu Ya[/url]
attım kızlar 82lik resimlerimi profilime dahada vermek isterdim kilo ama anca bu kadar oldu
kızlar benim için de büyük sıkıntı bu kıl tüy meseleleri. biran önce başlamak lazım ama hamile kalınca hormonlar yüzünden artış gösterebiliyormuş. o yüzden şimdilik geçici çözümlerle idare ediyorum.
arap bacının nasıl olduğunu nerden biliyorsunSabah senin listeyi okudum zaten de dedim belki bunuda araya sıkıştırmaya niyetlendin
Öğle yemek seçeneyi çok iyimiş sonuçta akşam yemeği biraz daha önemli oluyor. Adamcağız sebzede yiyor ama işte o listede olduğu gibi ille yanında etli birşey olucakyoksa doymuyorum diyor
YOk canım yaa o zaman vazgeçtim hem okadar para vercem, hem canım yanacak hemde netice alamıyacağım
Ağdayı bacaklarıma yapabiliyorumda koltuk altı birde bikini bölgesi yemiyor
Bir kere yaptım kabadayı gibi dolandımkoltuk altım kanadı ve 3 gün kapatamadım bikini bölgesi arap bacıya döndü anasını satam acısını hiç söylemiyorum bile
aslında fazla ertelememek lazım..bende geçkızken 2 sene kadar epilasyona gitmiştim.yapan benim hem liseden hem mahalleden
arkadaşım.gerçekten işinin ehli.ama lazerli değil.iğneyle.taksimde yeri.bayağı acı duyuyorsun ama sonuç iyiben kollarım bacaklarım nerdeyse her yerim için gittim..şimdi bir kaç tane çıkıyor.onu da elimle çekiyorum.nerdeyse 30 sene oldu.geçen hafta yunan adalarına tatile gitmişti.ben ordayken çok sanatçı da geliyordu.B.Ersoy falan..huysuz virgin,ferdi özbeğen ve daha bir çoğu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?