Valla bilmiyorum öyle pis kokan birşeyi kızkardeşim bir kere kullanmıştı ama onun adı farklıydı galiba. Ne bileyim şimdi epilasyonada gidiceğim ya belki duble işe yarar dedim ama fazlada karıştırmamak lazım sonra ters tepmesin
günaydınnn kızlar...kıltüy muhabbeti bitmez anacım bizde öff ...
bende sir ağda makinesi aldım bacaklarım için özellikle onla alınca çok geç uzuyor cildi çok güzel yapıyor ölü deriyide aldığı için.epilatör hem daha hızlı çıkarıyor hemde deride çok kıl batması yapıyor.....Dafi ablanın limon önerisinide denemek lazım...
itiraf edeyim hemen dün akşamki menüme güzel diyen canlar saolun ama akşam menümü eşim sekteye uğrattı illa dışarda yicez diye tutturdu fazla kaçırmadım sadece minik pideden yedim fazladan salata ve yoğurt yanındada soda içtim...
günaydın kızlar,
güzel bir gün diliyorum hepinize. ben miskin kediler gibiyim bikaç gündür. bitmedi mi acaba şu güneşteki patlamaların yarattığı elektromanyetik alan, ruhumuz bir huzur bulsaydı. kendime gelemiyorum uyanınca kaç gündür. bir de tekrar iş arayacak olmak zoruma gidiyor sanırım. yıllarca oku, didin, saçma sapan ücretler, işler teklif etsinler. neyse ya, sizler nasılsınız? herkesin keyfi yerinde mi?
iyiyim işteyim uykuluyum ben kendi adıma sabahları çok dinç uyanırdım bu ara bendede bi bitkinlik var. sabah aç karnına 10 tane kuru süyah üzüm yiyordum çok farkediyor denemeni tavsiye ederim...
mesleğin neydi yazdıysanda hatırlayamadım.malesef ne umutlarla didindik dediğin gibi sonuç hüsran bu memlekette özelde adamın varsa girersin iyi yerlere memurluk benim bölüm için hayal gibi...
iyiyim işteyim uykuluyum ben kendi adıma sabahları çok dinç uyanırdım bu ara bendede bi bitkinlik var. Sabah aç karnına 10 tane kuru süyah üzüm yiyordum çok farkediyor denemeni tavsiye ederim...
Mesleğin neydi yazdıysanda hatırlayamadım.malesef ne umutlarla didindik dediğin gibi sonuç hüsran bu memlekette özelde adamın varsa girersin iyi yerlere memurluk benim bölüm için hayal gibi...
2 gündür artık son seviyeye çıktı. Kolumu kaldıramıyorum. Ben de yiyeyim kuru üzüm, olur faydası kesin.
Ben avukatım, stajımı yapmıştım ama ruhsatımı almam evliliğimin başına denk geldi. Iş tecrübem yok. Tecrübe olmayınca da o kadar komik ücretler teklif ediyorlar ki.. özel sektör hakikaten çok yoruyor, emeğinin karşılığını alamıyorsun. Umarım senin çalışma koşulların daha iyidir.
nevzaman sen ne işle uğraşıyordun,sanki yazmıştn ama inan hatırlamıyorum
inşallah faydasını görürsün kuru üzümün...
Mesleğin güzelmiş canım bende gıda mühendisiyim şuanki işim kötünün iyisi kıvamında ücret çok tatmin edici değil ama ilk mezun olduğum zamanlardaki şartlardan iyi.ücretten daha önemli önceliklerim var ki o şartlar mevcut. Insan gerçekten tecrübe ediniyor belki başlarda komik rakamlar alıp sıkıntı çekeceksin ama zaman gelecek şartlarını ortaya koyabilecek kıvama gelirsin.gölüne göre bir iş bulman dileğiyle istanbuldamıydın?
Az şekerli bir türk kahvesi içtim ,biraz daha iyiyim,kaç kalori acaba
günaydın kızlaaaaarrr
hayırlı bir gün diliyorum
akşam bir türlü geçmişi okuyamadım durmadan sitede onarım var diyordu son kaldığım yerden alıntı yapmıştım onu ekleyim geçmişe bir bakayım
arap bacının nasıl olduğunu nerden biliyorsun
epilasyon aletiniz yokmu kızlardolunayı takip edin dolunayı gördünüzmü iki gün içinde epilatörle alın arkadanda limonu tuza batırıp sürün kısa sürede azalır hemde zayıflar ben yıllardır bu planı uygularım koltuk altlarımd üçbeş tane birşey kaldı
Günaydın hanımlar herkes iyidir umarım
Ben dün gece ara öğünümde fazla kaçırdım. Meyve ve fındık yedım ama sonra gözüm döndü 3 kaşık kadar keğekli makarna yedim. Bunları saat 9.30 gibi yedim ama 2de yattım.
Bugün biraz canım sıkkın. Beklediğimiz bişey vardı o olmayınca çok canım sıkıldı. Şanssızlıklar geldimi üst üste geliyor
İş konusunda ben de birşeyler söylemek istiyorum.Biraz uzun olucak ama sıkılmazsınız umarım. Malesef geleceği göremediğimiz için mezun olduktan sonra hayalkırıklığına uğrayabiliyoruz. Ben zaten meslek lisesi mağduru( 14 şubat sürecinde imam hatiplerin önünü tıkamak için meslek liselerinin istediği bölüme girmesini engellediler) biriyim. Okuduğum okul anadolu ticaret lisesiydi. Zonguldağın çaycuma ilçesinde okudum. Toplamda 45 kişi mezun verıyordu okulumuz. 2 sınıf vardı ve 22,23 kişivardı sınflarda. Özel okul gibi eğitim aldık desem yeridir. Ben lise3e geçtiğimde durun kafanıza göre tercih yapamazsınız dediler. Ben hukuk fakültesi ya da PDR istiyordum. Mahkeme kapılarında süründük, kazanılmış hakkımızı elimizden alamazsınız, bu uygulama bizden sonrakiler için geçerli olmalı desek de olmadı. Ben o zamanki puanımla hukuk ve PDR olarak bütün üniversitelere girebilecekken 2 yıllık bilg programcılıgı yazmak zorunda kaldım.
Ege üniv bilg programcılıgına basladım, 1 sene okuldum ama gururuma yedıremıyordum. Ben bu bölümü bitirmiycem dedim ve bıraktım okulu. Tekrar hazırlandım sınava ama hala tercih edebileceğimiz 4 yıllık bölüm yoktu. Annemlere yalvar yakar kıbrısı yazdım. Kıbrısta bş üğniversiteye başladım. 1.5 sene sonunda okul ortalamam çok yüksek olunca da Konya Selçuk üniversitesine yatay geçiş yaptım. Konyada çok zorlandım, hiçbir dersimi saymadılar ve hepsini baştan aldım. Buna rağmen okulu uzatmadım ve 2007de 25 yasıma girerken bitirdim
Özel sektörde hep yoğun çalıştım. Hem yoğum hem de geleceği olmayan işler. O kadar çok big mühendisi varki istersen yağma bu işi deme lüksüne sahip şirketler. Haftanın 5 günü 9-10da çıktığım günler oldu. Gece 2de taksiyle eve döndüğüm oldu. Daha dün bir arkadaşımın proje sona erdiği için çalıştığı şirketten çıkarıldığını öğrendim. diyeceksiniz ki yüksek maaş alıyorsunuz. Şu an devlette çalışan bir mühendis 3000tl maaş alıyor 2012de. Ben eşşek gibi çalışmama rağmen alamadım bu ücreti. Zaten maaşı geçtim çalıştığımız yere kendimizi ait hissedemiyoruzki. X sirketine bağlısın ama Y şirketinin işini yapıyorsun. Y şirketi proje sonunda sana artık ihtiyaç duymadığını söylersen X şirketi işine son veriyor. Çocuk yapmak istesen esnek çalışma saatli işlerde çocuklu kadın istemiyolar.Böyle bir ortamda 3 yıl dayabildim ancak. İşi bırakıp kpssye çalışayım dedim sonuç hüsran.
Nevzamansız kardeşim gıda mhendislerinin durumunu biliyorum. Arkadaşım bi şirkette 4 aydır maaş almada çalışıyor. İş arıyor ama teklif edilen ücretler çok komik, istanbul gibi bir şehirde yol yemek yok 3 yıllık mühendise 1500tl öneriyolar. O yüzden artık maaşı da geçtim huzurlu olabileceğim bir iş istiyorum. Maaşım çok yüksek olmasın önemli değil. Evde oturmak ve hiçbişey yapamamak insanı çok yıpratıyor.
Çok konuştum bee
eğitim hakkı temel hak ve özgürlüklerden biridir, ister başı kapalı olsun, ister ticaret lisesinde okusun hiçbir şekilde kısıtlanmaması gerekir. devletin vatandaşına ödevidir bu. çok büyük bir haksızlık yaşamışsın. pdryi bilmem ama hukuk fakülteleri bugün 10000e yakın öğrenci alıyor. mezunların çoğu avukat oluyor. ve açıkçası eşim bilgisayar mühendisi olduğu için şartlarını değerlendirdiğimde bilgisayar mühendisleri çok daha iyi şartlarda çalışıyor. neyse bu kısmı alakasız zaten konumuzla.
canım sanırım iş de arayacaksın bu dönem. eşim bir dönem huawei denen telekominikasyon firmasında çalıştı, ofisleri ümraniyede. açıkçası şartları çok uygundu, eşimin başka hedefleri olduğu için şimdi turkcellde ama huawei hakikaten bir bayan için çok rahat bir ortama sahip. başvurmanı öneririm. bir de canım bu kadar umutsuz olma, bilgisayar mühendisliği daha doyuma ulaşmamış bir meslek. açıkçası eşim okulundan dolayı mıdır (itü mezunu), hiç sıkıntı çekmiyor iş bulma konusunda. hatta gelen teklifleri arkadaşlarına paslıyor. sanırım sen de benim gibi yanlış yerden başladığın için mutsuzsun ama telafi edilemeyecek şeyler değil canım bunlar. istersen biraz olumlu düşünüp, olumlu tarafından bak. valla bölümüm tm olmasına rağmen eşim bazen diyor yazalım bir özel okulda bilgisayar mühendisliği de oku, çekme bu sıkıntıyı diyor. senin elinde diploman var bak.
özkacım benim eşimde bilsayar programcısı,aynı zamanda yazılım yapıyor,çalışmış olduğumuz firma bizim programımızı kullanıyor,68 tane şube var,yazılımcılar çok güzel paralar alıyor,eşimin arkadaşlarından en az alan 3,500 tl alıyor,sen hangi programları biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?