Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah razı olsun cecoşum, inşallah hepimizin gönlüne göre verir. bu arada bi sıkıntınız olursa danışmanlık ederim hepinize, bir işe yaramış hissederim en azından :))

Sağ olasın canım düşünmen bile yeterli ama sıkışırsam tabiki danışırım

bende istanbuldayım evlenip geldim gurbet ellere

memlekette çalıştığım ilk işte ihale işi idi o kadar ezildikki 3 ay maaş almadığımı bilirim. ama avantajım evimde olmam sorumluluğumun olmamasıydı.ve birde üniveristeden sınıftan 2 arkadaşım daha aynı yerde çalışıyorduk...ama çok sıkıntılar çektik şimdi 4 yıllık oldum genelde 5 yıl tecrübeli ararlarya o yüzden evet canım gözünü kapatıp biraz eziyet çekersin sonra rahat edersin ummadığım yerden birileri ile tanışırsın vs.
çok güzel yazmışsın sonuna kadar haklısın en büyük problem öncelikle mesleğimizi seçerken istediğimiz bölüme gidemedik bende aynı durum memleket dışı tercih yapamadım o yüzden öylesine yazdım aslında çok kapsamlı ama çokta ortaklı bir meslek önüne gelen ortak çıkıyor veteriner ziraat (Ebrum sözüm sana değil)...bizde yemek var ama yol masrafı yok tek vasıta olduğundan sorun etmıyorum ama işler yoğun olduğunda 7 de çıkış olabiliyor ama erken bitersede 4-5 te gitmene kimse bişey demiyor Allahtan patronlarla fazla yüzgöz değilim sadece bir adet psikopat müdür bir tanede kaprisli sorunlu ustabaşı bayan olmanın avantajı yada dezavantajı...maaş konusunu ben hiç konuşmadım ilk yıl herkesle beraber banada zam yaptılar şimdi sabrretim yıl sonu ben konuşacağım benim diplomamla kosgebten destek alıyorlar ve de şimdi bir sürü belge alınacak bir sürü evrak işi beni bekler...herşeyin bir karşılığı olmalı ama demi...alıştım sanırım birde saygısız bir ortam değil yada kendimi avutuyorum işi iyice öğrenmek için sabrediyorum...

Özlemcim benim en büyük hayalim küçük olsunda şöle bir pastane filan acayım ( artık kendi yerim olunca ben morbid obez olurmuşum Rabbim korusun) malum senin anlattıklarından anladığım bizde sizin gibi kendi düğünümüzü kendimiz yaptık bir sürü borcu ödedik.biraz sermayem olsa küçük bi dükkanda simit pohaça sat yine para kazanırsın...gıda sektöründe çok para var...300 den fazla ürünün reeçetesini ben hazırladım ordan biliyorum...şirketin tarifleri bende....ama onlar ustalık olmadan hiçbir işe yaramaz...

ne işi?

Duana kocaman bir aminnn diyorum Allahım kimseye muhtaç etmesin helalinden kazanıp yemek nasib etsin...

Son düzenleme:
ben yıllardır uyguluyorum ve çok faydasını gördüm canım
hem ben yıllarca hormon tedavisi gördüğüm için ilaçlar tüylenme yapıyor çene altlarımda tüylenme oldu .lazere gittim zaman geçince daha çok çıktı sarı tüylerde siyahlaştı.sakallı dedelere döndüm iple aldırdım daha çok arttı. üç aydır tekrar dolunayı takip edip, tuzlu limon sürdüm çok azaldı. eylülün birinde aldım sanırım henüz hiç çıkmadı

Son düzenleme:
ben kendime bi 5 dk kahkaha atıp geliyorum hahaaaaaa

dur bekle bende geliyruuummm

ayyy bende deniyecem teşekkürler ama yakmazmı ki ya:18:

Son düzenleme:
ben 2 günden beri sabah yulaf yedım diet sütlü saat 10:00 da kahve içtim ögle yemeginde tavuk gögüsü ve salata yedım arada 40 gr galeta yedim akşam çorba ve salata yedım ve bol su içtim saat 19 dan sonra bitki çayı içtim sabah kalktım 2 kg gitmiş

ay ben ilkkez duyuyorum böyle birşeyi bende deneyeyim...herşeye atlıyorumda eve gidince uygulama sıfır bence çok tembel öğrenciyim...

Anaaaa eylülün birinden berimi Süpermiş yaaaa benim anasını satam 4 gün sonra yine çıkar ufak ufak birde siyahhhhh ağaç kökü gibi lanetler
Bir sonraki dolunay ne zaman yaa Ablacığım banada hatırlatırmısın o gün belki onunda bir faydası olur epilasyonla birlikte
Epilasyonada önümüzdeki ay başlıyorum inşallah
Doğum yaptığım özel hastanede de başlamışlar lazar epilasyona hatta orası bana çok daha yakın bakalım fiyatlar aynı ama daha karar veremedim

Vayyy iki günde iyimiş valla peki spor yaptınmı hiç :44:
Bende bayadır dikkat ediyorum bakalım yarın ne sonuç çıkacak :122: :122:

çok sıkıntı çekip, yolun zor kısmını büyük ölçüde atlatmışsın sen, inşallah daha da iyi hissedersin şartlar değiştikçe. sanırım kimse yanmadan pişmiyor bugünün şartlarında, benim de pişmek için sabretmem lazım.

inşallah açarsın gönlüne göre güzel bir yer. benim de hayalim, piyango falan çıkarsa pastane açacam :)) sizinki tabi bu kadar uzak değil, o da olur inşallah.

Merhaba Arkadaşlar. Bitkin ve cansız bir merhaba bu

Bir türlü kendime gelemiyorum şu günlerde yav Çok şükür bir derdim tasam yok ama enerjim de yok hiç, moralim de yerinde olmuyor o zaman. Bu sabah 7 yerine 7.20'de kalktığım için elim ayağıma dolandı, kızımı zar zor yetiştirdim servise. Ardından yarım saat daha uyumuşum oğlumu kaldırmadan önce. Kalkınca çok kızdım kendi kendime. Dedim ki "artık bu gidişe son diyeceksin, oğlanı gönderip yürüyüşünü yapacak ve duştan sonra doğru düzgün kahvaltı yapacaksın" Böyle karar verdim peki ne yaptım? Oğlanı hazırlayıp yedirip gönderip eve çıktım. Giyinip yürüyüşe çıkacağım güya, 2 dakika diye yatağa yatıp saatlerce uyudum, hem de arada zil çalıp uyanmama rağmen yeniden yatıp uyudum ((( Saat 12.00'de fırladım yataktan "ben ne yaptım" diye. Oğlum yarımda geldiği için geçmiş olsun tabii. Çok uyuduğum için başım ağrıyor, akşam gene uyku tutmayacak vb. (Yürüyüş de güme gitti.

Bu saate kadar bir şey yemedim, su bile içmedim Bunların hepsi benim eski kötü alışkanlıklarım, düzensiz uyku, düzensiz yemek, akşamları fazla yemek. Dün akşam yemeğinde o kadar büyük porsiyon yedim ki, sonrasında da gidip gelip atıştırdım, gece de dondurma yedim Tepetaklak bir düzen işte... Eşe dosta da devamlı dert yanıp milletin içini şişiriyorum. Ay buranın da enerjisini alt üst ettim iki dakikada Gidip geçmişe göz atayım bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…