- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Allah razı olsun cecoşum, inşallah hepimizin gönlüne göre verir. bu arada bi sıkıntınız olursa danışmanlık ederim hepinize, bir işe yaramış hissederim en azından :))
bende istanbuldayım evlenip geldim gurbet ellereevet istanbuldayım canım. sizin patron kremalı ürünleri tatmanız için baskı yapınca tahmin etmiştim ben mesleğini.
ocak şubat gibi iş aradım yoğun bir dönem, o kadar komik ücretler teklif edildi ki. bir de bizim iş çok yorucu. tüm gün adliye adliye geziyorsun toplu taşıma araçlarıyla duruşmaya girmek için. eşim dedi ki bekle biraz bu parayı sekreter de alıyordur. temmuz gibi bir işe girdim. deneme süresi bitmeden çıktım. çünkü ücreti geçtim diğer özlük haklarını da alamıyorsun. önceliğim ücret değil şu an Allah'a şükür. ama o kadar yoğun çalışmaya mesai istiyorlar, cumartesi çalışması istiyorlar, bazı masrafları cebimizden yapıyoruz falan. seçtiğime seçeceğime pişman oldum bu mesleği kısacası. şimdi yine gözümü kapatıp tecrübe olsun diye girmek istiyorum en azından tahammül edilebilir bir işe. ben de atlatabilsem sizin gibi o acemiliği biraz rahatlayacağım.
çok güzel yazmışsın sonuna kadar haklısın en büyük problem öncelikle mesleğimizi seçerken istediğimiz bölüme gidemedik bende aynı durum memleket dışı tercih yapamadım o yüzden öylesine yazdım aslında çok kapsamlı ama çokta ortaklı bir meslek önüne gelen ortak çıkıyor veteriner ziraat (Ebrum sözüm sana değil)...bizde yemek var ama yol masrafı yok tek vasıta olduğundan sorun etmıyorum ama işler yoğun olduğunda 7 de çıkış olabiliyor ama erken bitersede 4-5 te gitmene kimse bişey demiyor Allahtan patronlarla fazla yüzgöz değilim sadece bir adet psikopat müdür bir tanede kaprisli sorunlu ustabaşı bayan olmanın avantajı yada dezavantajı...maaş konusunu ben hiç konuşmadım ilk yıl herkesle beraber banada zam yaptılar şimdi sabrretim yıl sonu ben konuşacağım benim diplomamla kosgebten destek alıyorlar ve de şimdi bir sürü belge alınacak bir sürü evrak işi beni bekler...herşeyin bir karşılığı olmalı ama demi...alıştım sanırım birde saygısız bir ortam değil yada kendimi avutuyorum işi iyice öğrenmek için sabrediyorum...Günaydın hanımlar herkes iyidir umarım
İş konusunda ben de birşeyler söylemek istiyorum.Biraz uzun olucak ama sıkılmazsınız umarım.
Nevzamansız kardeşim gıda mhendislerinin durumunu biliyorum. Arkadaşım bi şirkette 4 aydır maaş almada çalışıyor. İş arıyor ama teklif edilen ücretler çok komik, istanbul gibi bir şehirde yol yemek yok 3 yıllık mühendise 1500tl öneriyolar. O yüzden artık maaşı da geçtim huzurlu olabileceğim bir iş istiyorum. Maaşım çok yüksek olmasın önemli değil. Evde oturmak ve hiçbişey yapamamak insanı çok yıpratıyor.
Çok konuştum bee
Özlemcim benim en büyük hayalim küçük olsunda şöle bir pastane filan acayım ( artık kendi yerim olunca ben morbid obez olurmuşum Rabbim korusun) malum senin anlattıklarından anladığım bizde sizin gibi kendi düğünümüzü kendimiz yaptık bir sürü borcu ödedik.biraz sermayem olsa küçük bi dükkanda simit pohaça sat yine para kazanırsın...gıda sektöründe çok para var...300 den fazla ürünün reeçetesini ben hazırladım ordan biliyorum...şirketin tarifleri bende....ama onlar ustalık olmadan hiçbir işe yaramaz...Herkes mesleğinden şikayetci anacım. Gelin bankadan kredi çekelim esnaf olalım. Kendi işimizin patronu olalım kızlar. birlikten kuvvet doğar değilmi:))Zaten bu gidişle ev hanımı olacam. Ya da bırakıp herşeyi eşimle kanadaya göçmen olarak gidicez
ne işi?kızlar en iyi meslek benimki sanırım
işverenim ama işyerinin kapısından girdiğim yok
yıllardır ehliyetim var hiç kaza yapmadım
eşim getiriyor ben yiyorum
kızdığım zamanda '' kızdırma beni maaşına zam işine son veririm '' diyorum
hayatım çalışma saatlerim çok yoğun,en erken çıkışımız saat 20*00 cumarteside çalışıyordum,fakat süt iznimi verdiler şubata kadar cumartesileri işe gelmiycem,doğumdan önce sadece satışa değil,aklına gelecek herşeye bakıyordum ,gerçi iş yerinde 2 tane yardımcım var ama olmuyor,onlarında yaptığı işler var,doğumda 4 ay izinli olunca bir çok şeyi aldılar bende rahatladım,yoksa mümkünmü böyle çene çalmak,genel müdürlükte olduğumuz için bayağı yoğun yani,ama şöylede avantajları var,6 senedir aynı yerdesin işin kurdu olmuşsun,bilmediğin şey yok,1,5 2 senede bir zam alsakta kimsenin kaşının üstünde gözün var dediği yok,benim borum ötüyor yani,ayrıca şirket arabası ,benzin paran yok,yemek çekini alıyosun,zamanında maaşını alıyosun,allahtan benim maaşım kötü değil, e daha ne olsun yani,insan oğlu biraz doyumsuz ,senalara hamd olsun,allah olmayanlara yardım etsin,
ben yıllardır uyguluyorum ve çok faydasını gördüm canımSelam kızlar ben geldimmmmmm :122:
Daha evvelde duymuştum ama limon faslını ilk kez duyuyorum. Bu acaba Ağda içinde geçerlimiBacaklarıma zaten ağda yapıyordum bari koltuk altınıda acısına dayanıp yapayımda süreyim tuzlu limonu anammm yanar o kesin ama olsun yeterki kıl tüğ derdim bitsin zamanlada olsa
ben kendime bi 5 dk kahkaha atıp geliyorum hahaaaaaa
günaydın kızlaaaaarrr
hayırlı bir gün diliyorum
akşam bir türlü geçmişi okuyamadım durmadan sitede onarım var diyordu son kaldığım yerden alıntı yapmıştım onu ekleyim geçmişe bir bakayım
arap bacının nasıl olduğunu nerden biliyorsun
epilasyon aletiniz yokmu kızlardolunayı takip edin dolunayı gördünüzmü iki gün içinde epilatörle alın arkadanda limonu tuza batırıp sürün kısa sürede azalır hemde zayıflar ben yıllardır bu planı uygularım koltuk altlarımd üçbeş tane birşey kaldı
ben yıllardır uyguluyorum ve çok faydasını gördüm canım
hem ben yıllarca hormon tedavisi gördüğüm için ilaçlar tüylenme yapıyor çene altlarımda tüylenme oldu .lazere gittim zaman geçince daha çok çıktı sarı tüylerde siyahlaştı.sakallı dedelere döndümiple aldırdım daha çok arttı. üç aydır tekrar dolunayı takip edip, tuzlu limon sürdüm çok azaldı. eylülün birinde aldım sanırım henüz hiç çıkmadı
kizlar hepimiz bir olup istanbulda bi pastahanemi acsak nörsekkkkkkkk
ben yıllardır uyguluyorum ve çok faydasını gördüm canım
hem ben yıllarca hormon tedavisi gördüğüm için ilaçlar tüylenme yapıyor çene altlarımda tüylenme oldu .lazere gittim zaman geçince daha çok çıktı sarı tüylerde siyahlaştı.sakallı dedelere döndümiple aldırdım daha çok arttı. üç aydır tekrar dolunayı takip edip, tuzlu limon sürdüm çok azaldı. eylülün birinde aldım sanırım henüz hiç çıkmadı
ben 2 günden beri sabah yulaf yedım diet sütlü saat 10:00 da kahve içtim ögle yemeginde tavuk gögüsü ve salata yedım arada 40 gr galeta yedim akşam çorba ve salata yedım ve bol su içtim saat 19 dan sonra bitki çayı içtim sabah kalktım 2 kg gitmiş
bende istanbuldayım evlenip geldim gurbet ellere
memlekette çalıştığım ilk işte ihale işi idi o kadar ezildikki 3 ay maaş almadığımı bilirim. ama avantajım evimde olmam sorumluluğumun olmamasıydı.ve birde üniveristeden sınıftan 2 arkadaşım daha aynı yerde çalışıyorduk...ama çok sıkıntılar çektik şimdi 4 yıllık oldum genelde 5 yıl tecrübeli ararlarya o yüzdenevet canım gözünü kapatıp biraz eziyet çekersin sonra rahat edersin ummadığım yerden birileri ile tanışırsın vs.
çok güzel yazmışsın sonuna kadar haklısın en büyük problem öncelikle mesleğimizi seçerken istediğimiz bölüme gidemedik bende aynı durum memleket dışı tercih yapamadım o yüzden öylesine yazdım aslında çok kapsamlı ama çokta ortaklı bir meslek önüne gelen ortak çıkıyor veteriner ziraat (Ebrum sözüm sana değil)...bizde yemek var ama yol masrafı yok tek vasıta olduğundan sorun etmıyorum ama işler yoğun olduğunda 7 de çıkış olabiliyor ama erken bitersede 4-5 te gitmene kimse bişey demiyor Allahtan patronlarla fazla yüzgöz değilim sadece bir adet psikopat müdür bir tanede kaprisli sorunlu ustabaşı bayan olmanın avantajı yada dezavantajı...maaş konusunu ben hiç konuşmadım ilk yıl herkesle beraber banada zam yaptılar şimdi sabrretim yıl sonu ben konuşacağım benim diplomamla kosgebten destek alıyorlar ve de şimdi bir sürü belge alınacak bir sürü evrak işi beni bekler...herşeyin bir karşılığı olmalı ama demi...alıştım sanırım birde saygısız bir ortam değil yada kendimi avutuyorum işi iyice öğrenmek için sabrediyorum...
Özlemcim benim en büyük hayalim küçük olsunda şöle bir pastane filan acayım ( artık kendi yerim olunca ben morbid obez olurmuşum Rabbim korusun) malum senin anlattıklarından anladığım bizde sizin gibi kendi düğünümüzü kendimiz yaptık bir sürü borcu ödedik.biraz sermayem olsa küçük bi dükkanda simit pohaça sat yine para kazanırsın...gıda sektöründe çok para var...300 den fazla ürünün reeçetesini ben hazırladım ordan biliyorum...şirketin tarifleri bende....ama onlar ustalık olmadan hiçbir işe yaramaz...
ne işi?
Duana kocaman bir aminnn diyorum Allahım kimseye muhtaç etmesin helalinden kazanıp yemek nasib etsin...
hııııım totoları biraz daha mı büyütsek nöörrseeekk
kız bu nörsek bizim yöreye ait sen türkıyenin niresindensin
kizlar hepimiz bir olup istanbulda bi pastahanemi acsak nörsekkkkkkkk
hııııım totoları biraz daha mı büyütsek nöörrseeekk
kız bu nörsek bizim yöreye ait sen türkıyenin niresindensin
Gonyaliyim
Benimde en büyük hayalimmmmm
Birkaç sene sonra nasip olursa istiyorum
sonra topiğin adını 150 kilo üzeri hatunlar diye değiştirmemiz gerekmesin sulatncım Allah korusun :)
heeee gonyalııı ossun toprağım aynı sayılırıziçandoludansın nasıssa
hayalin ne totoyu büyütmekmi:26:
gııız gonyalı biz sana''bir derdim var'' topiğini yasaklamadıkmı
ayyyyyyy allah korusunnnnnn :18::18::18:
sen nerelisin canimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?