Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:26: Tekrarda merhabalar bugun diyetisyene basladım dönüm noktam diyebilirim insaallahta öyle olur..
beraber düzenli bi liste hazırladık 97.0 la basladım 98 degilmisim 1 kg 1 kgdır :) kahvaltı etmeden gitmem gerektigi icin tüm gün açtım 12de cıktım geleli daha 1 saat anca oluyor nektari ,armut , corba, 1 biber dolması, ve 2 dilim light ekmek yedim umarım cok kacmaz..
suyumuda bol bol tüketmeye calısıyorum ilk günden ilk listemi yazayım ınsaallah 57 oldugum günleride görebilirim hatta görürüz diyelim:))

10:00 Sabah: 1 su bardagı süt/şekersiz
2 kibrit kutusu beyaz peynir(60g)
1 haşlama yumurta
5-6 zeytin
sögüş sebze
4 dilim ince dilim ekmek

11:30 ara ögün: 3 porsion meyve

öğlen:13.30: 1 kase çorba yada 6 yemek kaşıgı bulgur pilavı
8 yemek kasıgı sebze yemegi
4 yemek kasıgı yogurt

ara öğün:16.00: 3 kepekli galete + bitki cayı

akşam:19.30: 10 kaşık kuru baklagil
4 yemek kasıgı yogurt
yağsız salata
1 dilim ekmek
1 porsion meyve

ara öğün:22.00: 3 porsiyon meyve

Haftada 45 dk yürüyüş verdi ama ben düzenli spor salonuna gidip geldigim icin gerek yokmus günde 45 dk fitness

Listem ve düzenim bu hadi hayırlı olsunnnn

çok güzelmiş hakikaten bu tarif. pırasa yemiyoruz belki bu şekilde yeriz. ben de deneyeyim ilk fırsatta. patlıcanlı da süper olur hakikaten. ellerine sağlık cecoş.
Canım ben de pek sevmem pırasayı. daha doğrusu yemeğini. Eşim dışında yiyen yok bizde de. deneye yanıla soktum ama mutfağıma. Özellikle börek ve kişlerde çok lezzetli sonuçlar aldım pırasadan. Aklında bulunsun. Tabii misafire yaparken :)) Tavuklu pırasalı, peynirli pırasalı gibi çok güzel kombinler yaptım :) Bebeği olan arkadaşlar bebek yemeğini soğan yerine pırasa ile pişirmeyi, hafif sote ederek omletine doğramayı düşünebilirler. Bir de çorbalarda müthiş tat veriyor pırasa. Sebzeli mercimek çorbasına mutlaka doğrarım ben 1-2 sap pırasa. Soğandan çok daha güzel aroma veriyor. Eskiden havuç-pırasa-kereviz sapı ile sebze suyu hazırlar çorbayı bununla pişirirdim. Şimdi mercimeği haşlarken pırasa, havuç (sebze soyucu ile çok ince doğrayarak) ve kereviz sapını da içine atıp öyle pişiriyorum. Haşlanınca hepsini blender'dan geçirip diğer tarafta yağda kızdırdığım domates-biber salçası- bir avuç kuru nane karışımını da ekledim mi çorba hazır bile :)) Eskiden 1 kaşık un da kavurur koyardım, hepsini süzerdim filan falan. Şimdi şipşak :)) Yaşasın pırasa, onun lezzeti sayesinde ne kadar basit de yapılsa lezzetli oluyor.
Hoşgeldin canım :) Resimlerde çok alımlısın, oraya da yazdım yorumlarımı :)

Hımmm var demek gene bir patlama çatlama, bir sebep. Ben de neden böyleyim kaç gündür diyordum :))

İş konusunda da şansın yaver gider umarım :)
Slm kizlarrr
yenacim beni izinli yazarmisin icimden ne yazmak ne saglikli beslenmek ne spor geliyor
Baris krese baslamis hayirli olsun benimkide 2mayista 2013de baslicak insallah
Asumancim gecmis olsun hosgeldin
hmmm hastalara gecmis olsun
Aman canım, uzaklaşma. Ben de aynen senin gibiyim ama bir kopsam daha da toparlayamam eminim. kendini zorla, sağlıklı beslenmene geri dön. Benim de öyle yapmam lazım. Biraz gaz verelim birbirimize. Hatırlıyor musun epey zaman önce arkandan konuşan bir akrabandan bahsetmiştin. Senin için "kilo veriyor ama gene sonradna gene alıyor hep" demişti. Onları haksız çıkarmak için daha fazla çaba göstermemiz gerek...

İnan kendi işin daha da zorlayacaktır. Gecen yok, gündüzün yok, tatilin yok. Annem bir dönem cafe-restaurant işletmişti, ne kadar parçalandığını hatırlarım. Stresi de cabası. Bana çok soruyorlar sağdan soldan "niye şöyle bir yer açmıyorsun, niye böyle bir şirket kurmuyorsun" diye. Yok diyorum. Belki hep hayalimde olan bir iş olsa canımı dişime takardım. Öyle bir şey de yok beni mutlu edecek. Kendi ajanslarını açan arkadaşlarım da oldu, sadece biri devam edebildi bu yıllar boyunca... Belki internet üzerinden yürütebileceğim bir iş alternatif olabilir. Zamanında daha iyi planlasaydım zaten alıp başımı gitmiştim bu konuda ( Şimdi o denli fazla mecra var ki iyi bir konsept yakalabilir miyim emin değilim.

Önceliğim özel sektörde çalışmak yani. Önümüzdeki ay iş araştırmaya başlayayım diyorum, daha fazla evde oturmak istemiyorum, çocuklar epey büyüdü. Annemler yakın vb. Ama anlattıklarınızı okuyunca biraz gözüm korktu :) Sonuçta 5 yıldır aktif çalışma hayatından uzağım, arada freelance yaptığım işleri ve bizim şirketin işlerini saymıyorum. Her geçen gün daha acımasızlaşıyor çalışma hayatı İşim zor gibi, gene de bir şansımı deneyeyim, olmadı rotayı çevireceğim :)

Çalışma hayatında bir yerlere gelmek ne yazık ki epey zaman alıyor. Yakın çevremde 10-15 sene sonra işlerini düzenlerini oturttu hep tanıdıklarım. Okul, önceki deneyimler, kişisel özellikler, görüşmedeki performans, katıldığı eğitimler vb. ayrı ayrı etkili oluyor. Bazı okullar zaten direk kartvizit gibi, ODTÜ'lü arkadaşlarımızın hepsine yeni mezunken bile görüşme talepleri yağmur gibi yağardı. Gerçi şimdi daha değişti bu işler, bambaşka kriterler de etkili şimdi. Biz tercih yaparken bazı bölümler için "aman onu seçip ne yapacaksın devlet memuru mu olacaksın" denirdi. Hantal ve sıkıcı görüldüğü için kimsenin hayallerini süslemezdi memuriyet. Oysa cumhuriyetin ilk yıllarında en makbul meslekmiş. Şimdi gene revaçta, herkes memur olmak için çaba gösteriyor... Herkes için hayırlısını diliyorum. Kadın için çalışmak, üretmek çok önemli...keşke herkesin gönlğne göre çalışabildiği bir dünya olabilse...

Arkadaşlar inanılmaz halsizim ve canım hiç bir şey yapmak istemiyor,yemekte istemiyorikindi ara öğünümü yemedim,akşam için pırasa yapacaktım yapmadım,saat 18*00 oldu en geç 18*30 da bir şeyler yemem lazım,marul ,peynir,domates salatalık yiyeyim bari,iş yerindeki işleri toparladım biraz,yarında kalanları hallederim,yarın akşam da oğlumun yanına gidicem,bu arada eşimle konuşmuyoruz,2 gündür aynı yataktada yatmıyoruz,birazda ondan keyifsizim heralde

kızlar, uye oldugum topıcte cevap alamadımi, evde balık ızgara nasıl yaoıyorsunuz ? dırekt koyuyormusunuz fleto seklındekı balıgı ? kac dakıka da pıser tahmınen ?

hicri ayları takip et canım her hicri ayın 14 dolunaydır sabahına yaparsın epilasyonunu ama regli dönemine denk gelmesin yoksa sıklaşır. regliden sonra yap

vaay anasını ne çok şey biliyon ya:26:

canım çok sağol ama bunlarda kayıt gerekiyor ben üye olamıyorum msn adresimde problem var dosyalarım açılmıyor. üyeliğimi onaylıyamıyorum.

hııım üyelik istiyor ewet tesadüfen dolaşırken gördüm dedim bizim hanımlar istiyor paylaşıym bari olmuyorsa sende yotubeden yap canım..

Yav siz ne tatlı kadınlarsınız böyle. Kilo aldıran değil kilo verdiren cinsten tatlılar :) Sağolun moral verdiğiniz için. Dönemsel bir şey sanırım çok ufak şeyleri de kafama takıyorum, hafta başı söz yürüyüşlere başlayacağım. (Yarın kahvaltıya davetliyim, sadece sabah müsaitim yürümek için). Daha iyi hissedeceğim kendimi eminim :)

Ben de senin gibi hissediyorum, demek yaygın bir şey bu, halsizlik, can sıkıntısı. Eşinle küs olmanıza üzüldüm, aile içinde oluyor böyle kırgınlıklar, umarım kısa sürede barışırsınız :) Oğlunu da görünce keyfin yerine gelir :)

Canım ikiside çok güzel şimdiden güle güle kullan
Bende çok severim H&Mi hatta bekarken hep oradan alırdım giyimlerimi tabi o zaman ne güzel zayıftım
Neyse olmayacak şey değil ufak ufak dönüceğim inşallah eski günlerime
Şimdide ara ara gidip bakıyorum ve bende gözüme birşeyler kestirdim ama bakalık bir indirimler başlasında

Maşallah listen baya dolu doluymuş
Umarım en kısa zamanda sonuç almaya başlarsın canım

Canım havaların bir öyle bir böyle olmasıda etkiliyordur
Umarım en kısa zamanda yine kendini toparlarsın. Bu arada eşinle aranın acılmasına bende çok üzüldüm Bence ikinizinde evladınızdan ayrı kaldığınız için sinirleri bozulmuştur İnşallah en kısa zamanda yine aranız düzelir.
Birde bana kırılmazsan birşey söylemek istiyorum daha doğrusu annemin bana her zaman hatırlattığı birşey;
Ne olursa olsun eşinle yatağını ayırma
Zaten yatağa küs girince çek elini, git öte, bana doğru dönme derken insan küs kalamıyor ve otomatikman barışıyor
Umarım bana kırılmamışsındır böyle dedim diye ama senin üzülmeni istemem Çabuk barışın da sende daha güel yoğunlaş kendine

Umutcuğum sen hangi sektörde çalışmıştın. Eğer önceden bir kariyer yaptıysan devam etme konusunda sorun olmaz bence. Birde sizin çevreniz de geniş, daha kolay iş bulacağını düşünüyorum

Canım kendi işin çok zor biliyorum, hatta daha yorucu ama ben özel sektörde üç kuruşa garantisi olmayan bir işte çalışmaktansa ufak bi yer de olsa kendi işim diyorum ben. Gerçi onun için sermaye lazım ama. Aklımda kırtasiye tarzı bi yer var,şu an benim için hayal ama belki ilerde olur, umutlar insana yaşama sevinci veriyor

Ay canım sen oğluşundan ayrımısın( Uzak bi yerde mi oğlun. Kızz kocanla küs olsanız da ayrı yatmayın anacım,aranızdaki sorun daha da büyür sonra. Gerçi kaç yıllık evli hatunsun ben akıl vermiş olmayayım sana:) Yoksa sen de benim gibi kincimisin. Biz kavga ettiğimizde benimki hemen barışmaya çalışır ben de gıcık olurum:)) Ne de olsa akrep burcuyum

Bizde de var bir akrep benim büyük kız
Valla öyle bir kin tutuyor ki yeri geldiğinde babası bile ondan özür dilemek zorunda kalıyor yoksa hayatta konuşmaz

Bizde de var bir akrep benim büyük kız
Valla öyle bir kin tutuyor ki yeri geldiğinde babası bile ondan özür dilemek zorunda kalıyor yoksa hayatta konuşmaz

Ay anacım ben hemen kavga edince barışamıyorum, benimkiyse hiçbişey olmamış gibi davranabiliyo, ben böyle bir kaç saat sinir olayım gıcık olayım istiyorum ama ona bile izin vermiyo

Sen yandın o zaman, senin kız kök söktürür size ilerde

Sorma canım yaa daha şimdiden söktürüyor.
İstediği olunca bizden iyisi yok ama heleki bir istediği olmasın valla Rus askeri gibi suratını asıyor gönlünü alabilene kadar uğraşıyoruz

çok teşekkürler umutçum, pırasayı denicem sayende. valla beğenirsek, hayatımıdaki sınırlı sebzelerin içine bir sebze daha girmiş olacak sayende. tarifler hakikaten çok güzel. çorbayı denicem ilk fırsatta kış gelince.

iyi dileklerin için de saol canım. İnşallah hepimizin gönlüne göre olur her şey.

necancım, sen büyüklük göster, barış canım. hiç değmiyor hakikaten. küs küs gitme canım oğlunun yanına bence. haddim değil ama.

selam kizlaaar bakiyorumda herkesin hersey yolunda gorunuyor kac gundur ne sorucktim size hep unutuyorum aranizda sicak su,limon.elma sirkesi,bal karisimini kullanan varmi :18:

Kizlar dayanamadim bugun tartildim yinede, pazartesiden bu yana 3 kilo vermisim Hemde sadece 6 dan sonra yemek yemeyerek.. Kahvaltimi bi güzelce yapiyorum hergün, sadece aksam yemegimi artik erken yiyorum ve eskisi gibi abartmiyorum ...abur cubur arada bi yedigim oluyor ama cok az günde 1 kez kücük bir parca

Umutcum hatirlattigin icin saol bu aralar cok stresliyim kendi kendime stres yapiyom yarin 4saat yolda olacam 1saatte hastanede kontrolumuz surer sonra evw buyuk kizi birakip minigini alip sunnet eglencesine az once baktim ne giyerim diye hic biseyi yakistiramadim cok sisman goruyom kendimi nerdeyse 10 kg aldim
cumartesi kizimin wc egitimine baslicam oda beni cok bunaltiyor birde 2-3hafta icinde belki 4gunlugune 3 kardes antalyaya gitcez ondan sonrami ogretsem
ben neden stres yapiyom anlamiyom essek gibi gitcem gelcem eee strese ne gerwgi var su an bogazimi sanki SIKIYorlar kalbim kut kut atiyor yarabbi bana sabir ver aminnn varyq ambulans arabasina binince hepsi bitiyor rahatliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…