yakalandim
Merhaba Arkadaşlar. Bitkin ve cansız bir merhaba bu
Bir türlü kendime gelemiyorum şu günlerde yavÇok şükür bir derdim tasam yok ama enerjim de yok hiç, moralim de yerinde olmuyor o zaman. Bu sabah 7 yerine 7.20'de kalktığım için elim ayağıma dolandı, kızımı zar zor yetiştirdim servise. Ardından yarım saat daha uyumuşum oğlumu kaldırmadan önce. Kalkınca çok kızdım kendi kendime. Dedim ki "artık bu gidişe son diyeceksin, oğlanı gönderip yürüyüşünü yapacak ve duştan sonra doğru düzgün kahvaltı yapacaksın" Böyle karar verdim peki ne yaptım? Oğlanı hazırlayıp yedirip gönderip eve çıktım. Giyinip yürüyüşe çıkacağım güya, 2 dakika diye yatağa yatıp saatlerce uyudum, hem de arada zil çalıp uyanmama rağmen yeniden yatıp uyudum ((( Saat 12.00'de fırladım yataktan "ben ne yaptım" diye. Oğlum yarımda geldiği için geçmiş olsun tabii. Çok uyuduğum için başım ağrıyor, akşam gene uyku tutmayacak vb. (Yürüyüş de güme gitti.
Bu saate kadar bir şey yemedim, su bile içmedimBunların hepsi benim eski kötü alışkanlıklarım, düzensiz uyku, düzensiz yemek, akşamları fazla yemek. Dün akşam yemeğinde o kadar büyük porsiyon yedim ki, sonrasında da gidip gelip atıştırdım, gece de dondurma yedim Tepetaklak bir düzen işte... Eşe dosta da devamlı dert yanıp milletin içini şişiriyorum. Ay buranın da enerjisini alt üst ettim iki dakikada Gidip geçmişe göz atayım bari...
hayalin ne totoyu büyütmekmi:26:
gııız gonyalı biz sana''bir derdim var'' topiğini yasaklamadıkmı
inşallah canım biz niyetimize koyalım hayırlısını isteyelim birşeyler olur elbet...milletle uğraşmaktan bıktım çünkü...çok sıkıntı çekip, yolun zor kısmını büyük ölçüde atlatmışsın sen, inşallah daha da iyi hissedersin şartlar değiştikçe. sanırım kimse yanmadan pişmiyor bugünün şartlarında, benim de pişmek için sabretmem lazım.
inşallah açarsın gönlüne göre güzel bir yer. benim de hayalim, piyango falan çıkarsa pastane açacam :)) sizinki tabi bu kadar uzak değil, o da olur inşallah.
Umut canım dönemsel oluyor işte böyle kendine haksızlık etme sen epeyce yol adlın arada tökezlemeler olsada başaracaksın...başaracağız inşallah...Merhaba Arkadaşlar. Bitkin ve cansız bir merhaba bu
Bir türlü kendime gelemiyorum şu günlerde yavÇok şükür bir derdim tasam yok ama enerjim de yok hiç, moralim de yerinde olmuyor o zaman. Bu sabah 7 yerine 7.20'de kalktığım için elim ayağıma dolandı, kızımı zar zor yetiştirdim servise. Ardından yarım saat daha uyumuşum oğlumu kaldırmadan önce. Kalkınca çok kızdım kendi kendime. Dedim ki "artık bu gidişe son diyeceksin, oğlanı gönderip yürüyüşünü yapacak ve duştan sonra doğru düzgün kahvaltı yapacaksın" Böyle karar verdim peki ne yaptım? Oğlanı hazırlayıp yedirip gönderip eve çıktım. Giyinip yürüyüşe çıkacağım güya, 2 dakika diye yatağa yatıp saatlerce uyudum, hem de arada zil çalıp uyanmama rağmen yeniden yatıp uyudum ((( Saat 12.00'de fırladım yataktan "ben ne yaptım" diye. Oğlum yarımda geldiği için geçmiş olsun tabii. Çok uyuduğum için başım ağrıyor, akşam gene uyku tutmayacak vb. (Yürüyüş de güme gitti.
Bu saate kadar bir şey yemedim, su bile içmedimBunların hepsi benim eski kötü alışkanlıklarım, düzensiz uyku, düzensiz yemek, akşamları fazla yemek. Dün akşam yemeğinde o kadar büyük porsiyon yedim ki, sonrasında da gidip gelip atıştırdım, gece de dondurma yedim Tepetaklak bir düzen işte... Eşe dosta da devamlı dert yanıp milletin içini şişiriyorum. Ay buranın da enerjisini alt üst ettim iki dakikada Gidip geçmişe göz atayım bari...
bağımlılık yapıyo demibi kere yanlışlıkla baktım
arada bi aklıma gelmıyo değil sırf makara olsun dıye konu açasım geliyor
YOk anammmmm ne totoşu büyütmesi
Ben ufak bir yer açmayı hayal ediyorum
heeeehatlar karıştı desene( mettabın cin-çin yemeğine döndü)
inşallah canım pastanemi düşünüyosun??
Basıldı desene
Çek kulağınısonra gelip içim sıkılıyor der Kız HürremSultan yandın sen
inşallah canım biz niyetimize koyalım hayırlısını isteyelim birşeyler olur elbet...milletle uğraşmaktan bıktım çünkü...
Umut canım dönemsel oluyor işte böyle kendine haksızlık etme sen epeyce yol adlın arada tökezlemeler olsada başaracaksın...başaracağız inşallah...
he yaw ben dün konuştuktan sonra bakmadım bir daha
hicri ayları takip et canım her hicri ayın 14 dolunaydır sabahına yaparsın epilasyonunu ama regli dönemine denk gelmesin yoksa sıklaşır. regliden sonra yapAnaaaa eylülün birinden berimiSüpermiş yaaaa benim anasını satam 4 gün sonra yine çıkar ufak ufak birde siyahhhhh ağaç kökü gibi lanetler
Bir sonraki dolunay ne zaman yaa Ablacığım banada hatırlatırmısın o gün belki onunda bir faydası olur epilasyonla birlikte
Epilasyonada önümüzdeki ay başlıyorum inşallah
Doğum yaptığım özel hastanede de başlamışlar lazar epilasyona hatta orası bana çok daha yakınbakalım fiyatlar aynı ama daha karar veremedim
sonra topiğin adını 150 kilo üzeri hatunlar diye değiştirmemiz gerekmesin sulatncım Allah korusun :)
bugünkü menüm...
sabah
mnik çavdar ekmeği
3 çatal menemen
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
şekersiz çay
ara
1 elma
1 minik kurabiye (sıvıyağ yoğurt ve portakalla yapılmış)
öğle
2Kaşık patlıcan oturtma
5 ufak mercimek köfte
yarım kepçe domates çorbası
ara
diyet püskevit 4 adet
çay
akşam
yayla çorbası(inşallah bu akşam başarıcam)
1 dilim tam tahıllı ekmek
akşamada
elma yerim sanırım +süt
işten çıkıcam pazara gitmek istiyorum evimizin yakınında var biraz sebze alayım...sonra eve gideyim bir çorba kaynatıp evi toparlamam lazım...yardıma beklerim kızlar...
ben yaz başı yıkattığım halılarımı hala sermedim kilimler attım ortaya düğüne kadarda sermem ince temizliğide yavaştan yaparım artık...çok tembelleştim kızlar içimden hiçbişey yapmak gelmiyor...hantallaşmış hissediyorum kendimi uf..
ben üretimi bi kontrol edeyim...hepinize sevgiler
canım çok sağol ama bunlarda kayıt gerekiyor ben üye olamıyorum msn adresimde problem var dosyalarım açılmıyor. üyeliğimi onaylıyamıyorum.LESLİE SANSONE YÜRÜ VE İNCEL PROGRAMI
kızlar leslie videolarını indirmek isteyenler olursa arkadaşın bırı anlatmış
rukiye hanım bu diyeti benim uyanış kalkış ve çalışma saatlerime göre ayarladı,mesela siz sabah 6 da yada 7 kalkıyorsanız sabah kahvaltıyla öğle yemeği arasına bir porsiyon meyve yada kuru meyve yada ceviz ,fındık koyabilirsiniz,ayrıca ben öğleden sonra çok acıktığım için 2 dilim kepek ekmekle yapılmış tost koydu ,siz bunun 1 dilimini sabah kahvaltıya ekleyebilir ,öğleden sonra için 1 dilim ekmek ve peynir yiyebilirsiniz gibi
bende istanbuldayım evlenip geldim gurbet ellere
çok güzel yazmışsın sonuna kadar haklısın en büyük problem öncelikle mesleğimizi seçerken istediğimiz bölüme gidemedik bende aynı durum memleket dışı tercih yapamadım o yüzden öylesine yazdım aslında çok kapsamlı ama çokta ortaklı bir meslek önüne gelen ortak çıkıyor veteriner ziraat (Ebrum sözüm sana değil)...bizde yemek var ama yol masrafı yok tek vasıta olduğundan sorun etmıyorum ama işler yoğun olduğunda 7 de çıkış olabiliyor ama erken bitersede 4-5 te gitmene kimse bişey demiyor Allahtan patronlarla fazla yüzgöz değilim sadece bir adet psikopat müdür bir tanede kaprisli sorunlu ustabaşı bayan olmanın avantajı yada dezavantajı...maaş konusunu ben hiç konuşmadım ilk yıl herkesle beraber banada zam yaptılar şimdi sabrretim yıl sonu ben konuşacağım benim diplomamla kosgebten destek alıyorlar ve de şimdi bir sürü belge alınacak bir sürü evrak işi beni bekler...herşeyin bir karşılığı olmalı ama demi...alıştım sanırım birde saygısız bir ortam değil yada kendimi avutuyorum işi iyice öğrenmek için sabrediyorum...
Özlemcim benim en büyük hayalim küçük olsunda şöle bir pastane filan acayım ( artık kendi yerim olunca ben morbid obez olurmuşum Rabbim korusun) malum senin anlattıklarından anladığım bizde sizin gibi kendi düğünümüzü kendimiz yaptık bir sürü borcu ödedik.biraz sermayem olsa küçük bi dükkanda simit pohaça sat yine para kazanırsın...gıda sektöründe çok para var...300 den fazla ürünün reeçetesini ben hazırladım ordan biliyorum...şirketin tarifleri bende....ama onlar ustalık olmadan hiçbir işe yaramaz...
Merhaba Arkadaşlar. Bitkin ve cansız bir merhaba bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?