Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım sakın öyle düşünme neden alt üst edecekmişsin ki topiğin enerjisini
Hepimiz ara ara aynı şeyleri yaşıyoruz bir nevi eski alışkanlıklarımız hortlamak için bizleri deniyor
Bir iki gün belki zorlanırsın ama sen çok güçlü bir bayansın ve önceden yapabildiysen şimdide yapabilirsin. Kendini salma be güzelim zor da gelse çık yürü İnan dün bende bir ara öğlende mayıştım ay sporu bugün yapmasakta çok uykum var bir saatcikde olsa uyusammı diye yarım saat kendimle savaştım Sonra kendi kendime ya niye kasıyorsun kendini sporu zoraki yapacak değilsin ama bunu sağlıklı yaşamak için kendin seçtin dedim ve inan gözlerim kapanırcasına olduğu halde sporumu yaptım evin içinde İnan okadar iyi hissettim ki duş aldıktan sonra sanki yeniden doğmuş gibi oldum ki biliyorsun öyle ahım şahım bir süre değil yaptığım spor fakat o bile çok iyi geldi
Hadi bugün güme gitti diyorsan bile yarın yine yeniden bir başlangıç yap ertesi gün bozacağını düşünsen bile pes etme
Fıstık gibi hatunsun marifetlisin ve bir çok insanın örnek aldığı bir annesin o yüzden pes etme hakkın yok
Ben seni örnek alırken ( her anlamda ) senin bir iki güne kadar kendine gelip eski düzenine döneceğini adım gibi biliyorum

hayalin ne totoyu büyütmekmi:26:

YOk anammmmm ne totoşu büyütmesi
Ben ufak bir yer açmayı hayal ediyorum

gııız gonyalı biz sana''bir derdim var'' topiğini yasaklamadıkmı

Basıldı desene
Çek kulağını sonra gelip içim sıkılıyor der Kız HürremSultan yandın sen

inşallah canım biz niyetimize koyalım hayırlısını isteyelim birşeyler olur elbet...milletle uğraşmaktan bıktım çünkü...
Umut canım dönemsel oluyor işte böyle kendine haksızlık etme sen epeyce yol adlın arada tökezlemeler olsada başaracaksın...başaracağız inşallah...
bağımlılık yapıyo demi bi kere yanlışlıkla baktım
arada bi aklıma gelmıyo değil sırf makara olsun dıye konu açasım geliyor

he yaw ben dün konuştuktan sonra bakmadım bir daha

kulağını çekmeyecem kesecem

bide sultancımı stoplayabilsek ya

bugünkü menüm...

sabah
mnik çavdar ekmeği
3 çatal menemen
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
şekersiz çay

ara
1 elma
1 minik kurabiye (sıvıyağ yoğurt ve portakalla yapılmış)

öğle
2Kaşık patlıcan oturtma
5 ufak mercimek köfte
yarım kepçe domates çorbası

ara
diyet püskevit 4 adet
çay

akşam
yayla çorbası(inşallah bu akşam başarıcam)
1 dilim tam tahıllı ekmek

akşamada
elma yerim sanırım +süt

işten çıkıcam pazara gitmek istiyorum evimizin yakınında var biraz sebze alayım...sonra eve gideyim bir çorba kaynatıp evi toparlamam lazım...yardıma beklerim kızlar...
ben yaz başı yıkattığım halılarımı hala sermedim kilimler attım ortaya düğüne kadarda sermem ince temizliğide yavaştan yaparım artık...çok tembelleştim kızlar içimden hiçbişey yapmak gelmiyor...hantallaşmış hissediyorum kendimi uf..
ben üretimi bi kontrol edeyim...hepinize sevgiler

hicri ayları takip et canım her hicri ayın 14 dolunaydır sabahına yaparsın epilasyonunu ama regli dönemine denk gelmesin yoksa sıklaşır. regliden sonra yap

Kızlar ben kaçtım akşamlık yemeğimi yapayım sonrada sporumu

Yemekten sonra yine gelirim inşallah
Hepinizi kocaman öpüyorum

menü yine harika, yavaş yavaş dedik ama iyice adapte oldun, mutlu ol bence.

ben de salonun halılarını sermiştim bayramda, tekini kaldırdım sonra. öbür odalarınkini hiç sermedim. ne büyük rahatlık ya boş ev. bi süpür sil tamam. kolay gelsin temizlikte sana arkadaşım, havalar serin, spor olur ne güzel.

Anneeeee bana kizdilar,beni dövdüler
neyse kizlar bende kaciyorum doktora gidip tiroit naleti hapimi almam lazim bitmis 2 tanecik kalmisss,

haftayada kadin doktoruma gidip dianeyi almam lazim mübarek oda bitmis
görüsürüüüüüüüüüüüüüüük mucxx

netleşmişken menümü paylaşayım kızlar;

sabah;
kepekli ekmekten tost, şekersiz yeşilçay (215 kkal)
ara;
muzlu tarçınlı süt (250 kkal)
öğle;
yemekten önce 1 su bardağı elmalı ödem çayı, 3 yemek kaşığı etli sebze sote, 1 dilim kepek ekmeği (200 kkal)
ara1;
25 gr beyaz leblebi (90 kkal)
ara2;
250 gr kapruz (75 kkal)
akşam;
yemekten önce 1 su bardağı elmalı ödem çayı, 6 yemek kaşığı fırında kabak, 100 gr yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği (400 kkal)
ara;
1 adet yeşil elma, şekersiz yeşilçay (50)

sabah saatlerinde 3 mil leslie yapıldı. toplamda 1300 kkal civarı ediyor.

yazdığınız diyeti kendime uyarlamaya çalışcağım benim 5 aylık kızım var ne zaman müsait olsam o zaman yemeğe çalışıyordum ne bulursam onu ye sütün kesilmesin şu iç derken bu kiloya çıktık ne zor şu kilo verme işi ama başarmam şart annem bile 20 kilo verdi kaç yaşında kadın teşşekkürlerrrr.

Canım umarım hayalin olur. İmkansız da değil aslında. Çok haklısın gıda sektöründe iyi para var. Hatta sadece öğle için ev yemeği veren yerler var, öğlen tıklım tıklım oluyo akşama işleri olmuyo ama asıl parayı öğlen kazanıyolar

Benım de hayalım kendimi oraya ait hissedebileciğim bir yerde çalışmaktı. ama artık bilişim sektöründe eleman kiralama yöntemi var. Kimse kalıcı almak istemiyo elemanı. Proje süresince almak işlerine geliyo. Senin çalıştığın yer o bakımdan güzel aslında. Umarım kendine yerini açma imkanın da olur. sıkıntı çekmeden rahata erilmiyo

Umutcuğum benim de düzenim bozuldumu tam bozuluyo. akşam senin gibi çok yersem gece yatana kadar sürekli ağzıma bişeyler atıyorum. Bence sen şimdilik diyeti felan düşünme ama yürüyüşe başla. Günde 1 saat bile yürüsen hem moralman iyi gelir hem de vucuttaki hantallık gider. Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer ama ben sana inanıyorum, eski günlerine geri döneceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…