Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr tarti gününee daha var biliyorm amaa ben her sabah tartıldğm için bişe sorcaktm

15 gün olduu başlayalıı ve 3.2 kilo fln verdmm,şimdi bakıyormm hiç değişmiyorrr bunlar tabi suda olabilirr vücudumdan gidenler.ama gerçekten diyete tam anlamıyla uyuyorm.Bugün evde pasta vardı yemedim.dün baklava vardı yemedım.sizce şuan durması doğalmıı

hayırdır toksincim neden sıkıntılısın 10 kilo falan almamışsındır. sen kendini öyle görme canım. hem alsan bile azmedince verirsin bir düzene girdinmi gider o kilolar sen içini ferah tut.kendini rahatlat sen huzurlu olursan çocuklarında huzurlu olur.

sagol canim bende seviyorum H&M i, cogu zaman ordan alisveris yaparim, özellikle indirimdeyken
pantolonlar biraz tuzlu ama napayim mecbur, donsuz gezemem
kiz zayifkende alirizda simdide alabilirsin, nasilsa H&M in büyük beden bölümü var

H&M +

Bedicim insallah kocacinla hemencik barisirsin, olur böyle seyler sIkma canini,

umutcum toksincim en kisa zamanda toparlancaz merak etmeyinnnnnnn

bu arada kizlar ya annem pirasa yemegi yapmis hemde etli off hic sevmem
ne yesemki ben simdi daha aksam yemegimi yemedim

selam kizlaaar bakiyorumda herkesin hersey yolunda gorunuyor kac gundur ne sorucktim size hep unutuyorum aranizda sicak su,limon.elma sirkesi,bal karisimini kullanan varmi :18:
ben birkaçgün denemiştim midemi rahatsız etti bıraktım

kızlarrr iyi gecelerrr
kaçgündür okadar yoğunumki girip okumaya çalışıyorum ama yazmaya halim bile kalmıyor
bediican bebişlerimiz aynı küçük nasılda hasret çektiğini daha iyi anlıyorum hasretle öp bebişini bizim yerimizede kocişinlede konuşma istersen ama yatağı ayırma ayrı yatmaya başlıyınca bidaha istemezsin adamı test edilip onayladım gerçi rhat etmiyorda değilim ama
cecoşum gene tarifler verilmiş prasalı ama yazdığın tarife kadar geri dönemedim galiba hikaye gibi okuyom senin yazdıklarını ama yorgunluktan kaçırdım galiba tatlım
sultannnnn adınımı değiştirdin sen benim sultansın değilmi halen

buarada üüşütmüşüm galiba burnum akıyor hapşırıp tıksırıyorumkızıma geçirmesem barii

Hadi bakalım ne güzel bir haftada 3 kilo süper tabiki hepsi yağdan değildir ama en azından seni çok daha motive etmiştir
Aynen devam durmak yok

Canım bence tuvalet eğitimini antalya tatili sonrasına bırak çünkü gidene kadar öğrenebilirmi acaba :44:
Benim cadıyla yazın 1 hafta uğraştık tam çocuk öğrendi derken ishal oldu tabi mecbur o hafta yine bez bağladık ve o gün bugündür hala uğraşıyorum
Bir kaç gündür bezide iyice söktük ama inan ciş temizlemekten geçen gün resmen ağladım
Bizimki inadından yapmıyordu lazımlığına ama iki gündür aaa sen oturma ablan otursun lazımlığa dedikce inadında lazımlığa işiyor
Seninkini bir dene belki bir iki günde öğrenir belli olmaz eğer inat değilse
Olmadı dönünce öğretirsin
Bu arada kendine stres yapma kilolarıda daha önce nasıl verdiysen yine verirsin canım sonuçta çok güzel bir yol kat ettin o 10 kilomu seni pes ettirecek

Normaldir ara ara vucudun direnişe geçebilir birde artık alışmıştır düzene Belki sporu biraz çoğaltırsan yine patır patır gidebilir kilocuklar
Pes etmek yok yola devam

Canım eminim geç kalmışımdır ama eğer daha yemediysen bence salata ve yoğurtla geçiştir çünkü başka şeyleri hasmetmek biraz daha zor olur Malum yarın tartı günü :122: :122: :122: :122:

evet ecem sadece ismimi degistirdim, senin sultanim ben hala

cecom gec kaldin,
begonya hepsi senin sucun
düsürdünüz patatesi aklima
ama sölemim ne yaptigimi yoksa döversiniz beni :18:
kacim ben en iyisi

Canım tarif zaten çok basit birşeydi
Kızım pek kabak ve pırasa sevmiyordu bende ona yedirebilmek adına kabak, pırasa ve havuçu şerit şerit doğramıştım tabi baya bir ince. Havuç, Pırasa ve Kabak sırasıyla şeritleri kavurdum tabi havuçlar daha geç pistikleri için çok az su ekledim
Sonrada Çin yemeği hesabı önlerine koydum Evdede Çıbıklar vardı onlarla yiyince iyice Çin yemeği niyetine benim kız götürdü
İstersen Sarımsaklı yoğurtlada karıştırabilirsin
Kabak ve Pırasa yemeyen kızım daha geçen gün anne ne zaman yine yapacaksın diyordu

Bu arada şimdiden geçmiş olsun
İnşallah ufaklığa geçmez ama istersen maske kullan onun yanında bari ona bulaşmasın

evet ecem sadece ismimi degistirdim, senin sultanim ben hala

cecom gec kaldin,
begonya hepsi senin sucun
düsürdünüz patatesi aklima
ama sölemim ne yaptigimi yoksa döversiniz beni :18:
kacim ben en iyisi

Ben yagsiz patates surmeni kast etmistim.. az yersin doyurucu olurdu neyse afiyet olsun herneyediysen artik bogazindan gecmis.. Annemde biraz ònce cevizli helva yapmis, gelde yeme bi kase helva yedim

Cecom benim kiz boga burcu bogalar acayip inattir
soyle dusundum kuzenini Getircem 5yasinda cok seviyor belki beraber daha iyi ogrenir insallah cabuk ogrenir seninkide benimkide

Cecom benim kiz boga burcu bogalar acayip inattir
soyle dusundum kuzenini Getircem 5yasinda cok seviyor belki beraber daha iyi ogrenir insallah cabuk ogrenir seninkide benimkide

İnşallah canım ama inat olunca bir kaç kere daha sinir krizi geçiririm herhalde
Bir keresinde bir gün içinde 4 kere halıya, 2 kere koltuğa işedi hatta bir kerede büyük abdestini altına yaptı donu çıkartmaya uğraşırken ben yetişene kadar onuda halıya düşürdü
Resmen sinirimden ağladım çünkü inadına yaptı o gün hep. Şimdi çok şükür aklına geldikce sırf ablası oturmasın diye oturuyor
İnşallah bir haftaya kadar tamamen bitirmiş oluruz o derdide

Cnm ben senin kiz bu isi halletti sandim
demwk bu kaadr zormus en iyisi ben tatilden sonra ogretmeye basliyayim

daficim benim buyuk kizi uzaktaki hastaneye kontrole goturcem hic sevmiyom ambulansla yolculugu bana stresten mide bulantisi yapiyor
basimi kaldiramiyom
Yarini atlatayimda belki kendimi daha iyi hissederim
dun kan aldirdim sali drumu aricam bakalim ne diyecek bana kalsa ya az ya cok geliyor bogazimdaki el icten orda

Ya türkiyedeki mağazaları çok karışık yaa. Kıyafetlerdebir düzen yok, aradığım şeyi bulamıyorum, her defasında birşey almadan çıkıyorum:)

Off benim saftirik kocam evde birşey yok sanıp marketi doldurmuş eve. Daha 2gün önce alışveriş yapmıştım, aldığım herşeyden 1erkilo daha almış:)) Salata malzemeleri ziyan olmasın diye yemeğin yanına bi leğen salata yaptım mecbur:))) Yeşillik komasına girmem inşallah

Of bi de kaç kere üzüm diyette yok dememe rağmen gene üzüm almış. Ara öğünde üzüm incir yiyince insülin direncim azdı daha da açıktım. Üstüne yarım dilim tahıllı ekmek az peynir yedim off( 200 kalori daha az alsam kilolar tıkır tıkır gidecek

Bu arada bugün salonda leslie yapayım dedim. Neyse başladım ama yer nasıl ses çıkarıyo, bizim üst komşu topuklu giydiğinde tıkır tıkır sesi geliyo kesin benimki de aşağıya gidiyodur diye diye 1 mil yaptım. Sonra baktım olmayacak antre'ye geçtim. antre'de yerler fayans ses gitmez dedim baştan başlattım video'yu. Toplamda 4 mil yaptım oldum bugün yani

Benim eşimde öyle sağ olsun vur dedinmi öldürür
Dün gelirken sırf marul al salata yaparım dedim domates ve salatalıkta almış 2şer kilo evdede vardı artık indir bindir domates salatalık yeriz hadi domatesi yemeğe de kullanırımda okadar salatalıklada cacıkmı yapayım yani nedir
Neyse inşallah bozulmazlar bitene kadar

Bu arada size birşey anlatayımda az gülün
Küçük kızım babasına inanılmaz düşkün hatta okadarki kendi yatağında yatmaz bizimle yatar ve gece babasını aramıza alıp bana dön diye tuturur sırf babası bana bakmasın diye
Demin yine tuturdu benim babam benim babam diye bende o an sırf kıskançlık yapmasın diye evet senin baban benimde kocam dedim. Cadı şimdi deminden beri benim kocam benim kocam diye babasına sarılıp duruyor bana nispet yaparak
Birde öyle bir bakış atıyorki o an yerlere yattım gülmekten

özlemcim bahaneyle sebze detoksu yaparsın bu hafta. meyvelerle de 1 çay bardağı süt içsen ara öğünlerde ani şeker yükselmelerini önleyebilirsin.

süper olmuş 4 mil valla. ben de denemek istiyorum ama yemiyor şu an. zaten regl oldum birkaç gün erkenden. karnım nasıl ağrıyor. ama şikayet etmicem, olmayınca da niye olmuyo diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…