hayırdır toksincim neden sıkıntılısın 10 kilo falan almamışsındır. sen kendini öyle görme canım. hem alsan bile azmedince verirsin bir düzene girdinmi gider o kilolar sen içini ferah tut.kendini rahatlat sen huzurlu olursan çocuklarında huzurlu olur.Umutcum hatirlattigin icin saol bu aralar cok stresliyim kendi kendime stres yapiyom yarin 4saat yolda olacam 1saatte hastanede kontrolumuz surer sonra evw buyuk kizi birakip minigini alip sunnet eglencesine az once baktim ne giyerim diye hic biseyi yakistiramadim cok sisman goruyom kendimi nerdeyse 10 kg aldim
cumartesi kizimin wc egitimine baslicam oda beni cok bunaltiyor birde 2-3hafta icinde belki 4gunlugune 3 kardes antalyaya gitcez ondan sonrami ogretsem
ben neden stres yapiyom anlamiyom essek gibi gitcem gelcem eee strese ne gerwgi var su an bogazimi sanki SIKIYorlar kalbim kut kut atiyor yarabbi bana sabir ver aminnn varyq ambulans arabasina binince hepsi bitiyor rahatliyom
Canım ikiside çok güzel şimdiden güle güle kullan
Bende çok severim H&Mi hatta bekarken hep oradan alırdım giyimlerimi tabi o zaman ne güzel zayıftım
Neyse olmayacak şey değil ufak ufak dönüceğim inşallah eski günlerime
Şimdide ara ara gidip bakıyorum ve bende gözüme birşeyler kestirdim ama bakalık bir indirimler başlasında
ben birkaçgün denemiştim midemi rahatsız etti bıraktımselam kizlaaar bakiyorumda herkesin hersey yolunda gorunuyorkac gundur ne sorucktim size hep unutuyorum aranizda sicak su,limon.elma sirkesi,bal karisimini kullanan varmi :18:
Bedicim insallah kocacinla hemencik barisirsin, olur böyle seyler sIkma canini,
umutcum toksincim en kisa zamanda toparlancaz merak etmeyinnnnnnn
bu arada kizlar ya annem pirasa yemegi yapmis hemde etli off hic sevmem
ne yesemki ben simdidaha aksam yemegimi yemedim
firina patates sur sende
hmmm ay nasil yapsamki onu ay ben hala ne yiyecegimi bilemedim kizlar of :18:
Kizlar dayanamadim bugun tartildim yinede, pazartesiden bu yana 3 kilo vermisimHemde sadece 6 dan sonra yemek yemeyerek.. Kahvaltimi bi güzelce yapiyorum hergün, sadece aksam yemegimi artik erken yiyorum ve eskisi gibi abartmiyorum ...abur cubur arada bi yedigim oluyor ama cok az günde 1 kez kücük bir parca
Umutcum hatirlattigin icin saol bu aralar cok stresliyim kendi kendime stres yapiyom yarin 4saat yolda olacam 1saatte hastanede kontrolumuz surer sonra evw buyuk kizi birakip minigini alip sunnet eglencesine az once baktim ne giyerim diye hic biseyi yakistiramadim cok sisman goruyom kendimi nerdeyse 10 kg aldim
cumartesi kizimin wc egitimine baslicam oda beni cok bunaltiyor birde 2-3hafta icinde belki 4gunlugune 3 kardes antalyaya gitcez ondan sonrami ogretsem
ben neden stres yapiyom anlamiyom essek gibi gitcem gelcem eee strese ne gerwgi var su an bogazimi sanki SIKIYorlar kalbim kut kut atiyor yarabbi bana sabir ver aminnn varyq ambulans arabasina binince hepsi bitiyor rahatliyom
kızlarr tarti gününee daha var biliyorm amaa ben her sabah tartıldğm için bişe sorcaktm
15 gün olduu başlayalıı ve 3.2 kilo fln verdmm,şimdi bakıyormm hiç değişmiyorrr bunlar tabi suda olabilirr vücudumdan gidenler.ama gerçekten diyete tam anlamıyla uyuyorm.Bugün evde pasta vardı yemedim.dün baklava vardı yemedım.sizce şuan durması doğalmıı
Bedicim insallah kocacinla hemencik barisirsin, olur böyle seyler sIkma canini,
umutcum toksincim en kisa zamanda toparlancaz merak etmeyinnnnnnn
bu arada kizlar ya annem pirasa yemegi yapmis hemde etli off hic sevmem
ne yesemki ben simdidaha aksam yemegimi yemedim
kızlarrr iyi gecelerrr
kaçgündür okadar yoğunumki girip okumaya çalışıyorum ama yazmaya halim bile kalmıyor
bediican bebişlerimiz aynı küçük nasılda hasret çektiğini daha iyi anlıyorum hasretle öp bebişini bizim yerimizede kocişinlede konuşma istersen ama yatağı ayırmaayrı yatmaya başlıyınca bidaha istemezsin adamı test edilip onayladım gerçi rhat etmiyorda değilim ama
cecoşum gene tarifler verilmiş prasalı ama yazdığın tarife kadar geri dönemedim galibahikaye gibi okuyom senin yazdıklarını ama yorgunluktan kaçırdım galiba tatlım
sultannnnn adınımı değiştirdin sen benim sultansın değilmi halen
buarada üüşütmüşüm galiba burnum akıyor hapşırıp tıksırıyorumkızıma geçirmesem barii
evet ecem sadece ismimi degistirdim, senin sultanim ben hala
cecom gec kaldin,
begonya hepsi senin sucun
düsürdünüz patatesi aklima
ama sölemim ne yaptigimi yoksa döversiniz beni :18:
kacim ben en iyisi
Cecom benim kiz boga burcu bogalar acayip inattir
soyle dusundum kuzenini Getircem 5yasinda cok seviyor belki beraber daha iyi ogrenir insallah cabuk ogrenir seninkide benimkide
İnşallah canım ama inat olunca bir kaç kere daha sinir krizi geçiririm herhalde
Bir keresinde bir gün içinde 4 kere halıya, 2 kere koltuğa işedi hatta bir kerede büyük abdestini altına yaptı donu çıkartmaya uğraşırken ben yetişene kadar onuda halıya düşürdü
Resmen sinirimden ağladım çünkü inadına yaptı o gün hep. Şimdi çok şükür aklına geldikce sırf ablası oturmasın diye oturuyor
İnşallah bir haftaya kadar tamamen bitirmiş oluruz o derdide
sagol canim bende seviyorum H&M i, cogu zaman ordan alisveris yaparim, özellikle indirimdeyken
pantolonlar biraz tuzlu ama napayim mecbur, donsuz gezemem
kiz zayifkende alirizda simdide alabilirsin, nasilsa H&M in büyük beden bölümü var
H&M +
Off benim saftirik kocam evde birşey yok sanıp marketi doldurmuş eve. Daha 2gün önce alışveriş yapmıştım, aldığım herşeyden 1erkilo daha almış:)) Salata malzemeleri ziyan olmasın diye yemeğin yanına bi leğen salata yaptım mecbur:))) Yeşillik komasına girmem inşallah
Of bi de kaç kere üzüm diyette yok dememe rağmen gene üzüm almış. Ara öğünde üzüm incir yiyince insülin direncim azdı daha da açıktım. Üstüne yarım dilim tahıllı ekmek az peynir yedim off( 200 kalori daha az alsam kilolar tıkır tıkır gidecek
Bu arada bugün salonda leslie yapayım dedim. Neyse başladım ama yer nasıl ses çıkarıyo, bizim üst komşu topuklu giydiğinde tıkır tıkır sesi geliyo kesin benimki de aşağıya gidiyodur diye diye 1 mil yaptım. Sonra baktım olmayacak antre'ye geçtim. antre'de yerler fayans ses gitmez dedim baştan başlattım video'yu. Toplamda 4 mil yaptım oldum bugün yani
Off benim saftirik kocam evde birşey yok sanıp marketi doldurmuş eve. Daha 2gün önce alışveriş yapmıştım, aldığım herşeyden 1erkilo daha almış:)) Salata malzemeleri ziyan olmasın diye yemeğin yanına bi leğen salata yaptım mecbur:))) Yeşillik komasına girmem inşallah
Of bi de kaç kere üzüm diyette yok dememe rağmen gene üzüm almış. Ara öğünde üzüm incir yiyince insülin direncim azdı daha da açıktım. Üstüne yarım dilim tahıllı ekmek az peynir yedim off( 200 kalori daha az alsam kilolar tıkır tıkır gidecek
Bu arada bugün salonda leslie yapayım dedim. Neyse başladım ama yer nasıl ses çıkarıyo, bizim üst komşu topuklu giydiğinde tıkır tıkır sesi geliyo kesin benimki de aşağıya gidiyodur diye diye 1 mil yaptım. Sonra baktım olmayacak antre'ye geçtim. antre'de yerler fayans ses gitmez dedim baştan başlattım video'yu. Toplamda 4 mil yaptım oldum bugün yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?