sitres yapma canım atlatırsınız hayırlısıylaCnm ben senin kiz bu isi halletti sandim
demwk bu kaadr zormus en iyisi ben tatilden sonra ogretmeye basliyayim
daficim benim buyuk kizi uzaktaki hastaneye kontrole goturcem hic sevmiyom ambulansla yolculugu bana stresten mide bulantisi yapiyor
basimi kaldiramiyom
Yarini atlatayimda belki kendimi daha iyi hissederim
dun kan aldirdim sali drumu aricam bakalim ne diyecek bana kalsa ya az ya cok geliyor bogazimdaki el icten orda
çocuklarda bir başkaBenim eşimde öyle sağ olsun vur dedinmi öldürür
Dün gelirken sırf marul al salata yaparım dedim domates ve salatalıkta almış 2şer kilo evdede vardı artık indir bindir domates salatalık yerizhadi domatesi yemeğe de kullanırımda okadar salatalıklada cacıkmı yapayım yani nedir
Neyse inşallah bozulmazlar bitene kadar
Bu arada size birşey anlatayımda az gülün
Küçük kızım babasına inanılmaz düşkün hatta okadarki kendi yatağında yatmaz bizimle yatar ve gece babasını aramıza alıp bana dön diye tuturur sırf babası bana bakmasın diye
Demin yine tuturdu benim babam benim babam diye bende o an sırf kıskançlık yapmasın diye evet senin baban benimde kocam dedim. Cadı şimdi deminden beri benim kocam benim kocam diye babasına sarılıp duruyor bana nispet yaparak
Birde öyle bir bakış atıyorki o an yerlere yattım gülmekten
Ya türkiyedeki mağazaları çok karışık yaa. Kıyafetlerdebir düzen yok, aradığım şeyi bulamıyorum, her defasında birşey almadan çıkıyorum:)
özlemcim bahaneyle sebze detoksu yaparsın bu hafta. meyvelerle de 1 çay bardağı süt içsen ara öğünlerde ani şeker yükselmelerini önleyebilirsin.
süper olmuş 4 mil valla. ben de denemek istiyorum ama yemiyor şu an. zaten regl oldum birkaç gün erkenden. karnım nasıl ağrıyor. ama şikayet etmicem, olmayınca da niye olmuyo diyoruz.
Benim eşimde öyle sağ olsun vur dedinmi öldürür
Dün gelirken sırf marul al salata yaparım dedim domates ve salatalıkta almış 2şer kilo evdede vardı artık indir bindir domates salatalık yerizhadi domatesi yemeğe de kullanırımda okadar salatalıklada cacıkmı yapayım yani nedir
Neyse inşallah bozulmazlar bitene kadar
Bu arada size birşey anlatayımda az gülün
Küçük kızım babasına inanılmaz düşkün hatta okadarki kendi yatağında yatmaz bizimle yatar ve gece babasını aramıza alıp bana dön diye tuturur sırf babası bana bakmasın diye
Demin yine tuturdu benim babam benim babam diye bende o an sırf kıskançlık yapmasın diye evet senin baban benimde kocam dedim. Cadı şimdi deminden beri benim kocam benim kocam diye babasına sarılıp duruyor bana nispet yaparak
Birde öyle bir bakış atıyorki o an yerlere yattım gülmekten
evet gercekten burdada öyle aslinda,
cok aramak gerekiyor düzgün bisey bulabilmek icin
inan bende cogu zaman bulamam
arkadaslarim bi carsiya cikar, güzel güzel seyler alir gelirler hemde ucuza
ya nerden buluyosunuz bunlaariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiderim
marifetmidir nedir alisveris yapmak bilemedimkiiii
bu arada kizlar o huy babamdada var :)
annem 5 kilo et al gel der, babam gider 10 kilo et 10 kilo kiyma alir hahahah
üzüm alir, sonra gider ertesi gün yine alir felan
böyle degisik bu adamlar :)))
ceco senin kücük kiz cok fenatam bir baba asigii
anamm her gece sizlemi uyuyo:)) karı koca hayatınıza sekte vurmasın bu küçük cadıı
Bu kız cocukları hep böyle babaya düşkün oluyo demekki, sen de masus kızdırmak için hayır benim kocam deseydin keşke
Sorma zaten hep diyorum hayatımızı bitirdi bu cadı diye
Arada eşime iyi geceler bacım çekiyorumda adam beni yastıkla boğmaya çalışıyorhayır nasıl bir uykuysa cadıdaki gece yataktan kaçmaya çalışınca bile gözlerini açıyor bende geliyorum diye gezmeye gidiyoruz sanıyor
Ehh sekteyede uğrasa idare etmeyi öğrendikdaha doğrusu atlatmayı
Heee benim kocam diyeyimde sinirlenip beni ısırmaya kalksın
Deli dana gibi tepiniyor sonra benim babam benim aşkım diyebir ara babasına adıyla bile hitap ediyordu
Evet kızlar felaket babacı düşün benim cebim çalınca önce büyüğü bakar babasıyla konuşur dur annemi veriyorum der ufaklık elinden kapar oda babasıyla konuşur sonrada hadi kapat der öyle verir telefonu elime
Hep derim zaten kumalar birdi iki oldu diye ama yinede iyiki varlar
Rabbim sizede en kısa zamanda nasip eder inşallah ... Aminnnnnnnn
buraya goz atip bir yandan da sporumu yapiyorum
yuruyus ve vucut egzersizleri canmgunduzleri cok uyudugum icin gecede uykum gelmiyor bende geceye aldim sporumun cogunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?