Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sitres yapma canım atlatırsınız hayırlısıyla
sen sıkılırsan kızınada yansır onun için rahat olmalısın yada rahat görünmelisin
Allah yardımcın olsun

çocuklarda bir başka
benimde bir arkadaşım eşine hep hacı diye hitabeder
onunda bir küçük kızı var hep babasına sarılır '' benim babam annemin hacısı '' der

Ya türkiyedeki mağazaları çok karışık yaa. Kıyafetlerdebir düzen yok, aradığım şeyi bulamıyorum, her defasında birşey almadan çıkıyorum:)

evet gercekten burdada öyle aslinda,
cok aramak gerekiyor düzgün bisey bulabilmek icin
inan bende cogu zaman bulamam
arkadaslarim bi carsiya cikar, güzel güzel seyler alir gelirler hemde ucuza
ya nerden buluyosunuz bunlaariiiiiiiiiiiiiiiiiiii derim
marifetmidir nedir alisveris yapmak bilemedimkiiii

bu arada kizlar o huy babamdada var :)
annem 5 kilo et al gel der, babam gider 10 kilo et 10 kilo kiyma alir hahahah
üzüm alir, sonra gider ertesi gün yine alir felan
böyle degisik bu adamlar :)))

ceco senin kücük kiz cok fena tam bir baba asigii

normalde yanında yiyorum canım az da olsa diyet bisküvi felan. Ama meyve tabagını abartınca baska bısey yemıyeyım dedım. O kadar meyve almıskı hepsınde az az koyunca tabak doldu:)) sonra 1 saat sonra gene acıktım ama. Neyse cok da takmıyorum, bakalım bu spor sıkılastırcak mı benı çok merak edıyorum

anamm her gece sizlemi uyuyo:)) karı koca hayatınıza sekte vurmasın bu küçük cadıı

Bu kız cocukları hep böyle babaya düşkün oluyo demekki, sen de masus kızdırmak için hayır benim kocam deseydin keşke

Sorma canım yaa büyüğüde babacı ama bu bir başka
İnan yan yana bile oturtmuyor bizi
Ben eşime Schatzi ( almanlar genelde hayatım yerine kullanır tam olarak hazinem anlamına geliyor ) dedikce oda Schatzi diyor.
Şimdi ufak ufak almanca öğretmeye başlıyorum
Okadar aklını bari başka şeylere kullansın
Wie heisst du ? ( Adın ne ) diyorum hemen Busi ciren diyor
Wie gehts ? ( nasılsın ) diyorum Gooooootttt diye böğürüyor resmen gut ( iyi ) diyecek hesapta
Büyüğüne öğretemedim bari küçüğü öğrensin öbürüde kapar inşallah
Büyük o yaşlardayken onada öğreteyim dedim sinir oluyordu anne türkçe konuş diye

Bu arada Sultanım senin Almanyalı olduğunu unutmuş değilim Topikteki arkadaşları için yazdım

tekrar yollamışım kazayla .....

Son düzenleme:

Sorma zaten hep diyorum hayatımızı bitirdi bu cadı diye
Arada eşime iyi geceler bacım çekiyorumda adam beni yastıkla boğmaya çalışıyor hayır nasıl bir uykuysa cadıdaki gece yataktan kaçmaya çalışınca bile gözlerini açıyor bende geliyorum diye gezmeye gidiyoruz sanıyor
Ehh sekteyede uğrasa idare etmeyi öğrendik daha doğrusu atlatmayı

Heee benim kocam diyeyimde sinirlenip beni ısırmaya kalksın
Deli dana gibi tepiniyor sonra benim babam benim aşkım diye bir ara babasına adıyla bile hitap ediyordu

Evet kızlar felaket babacı düşün benim cebim çalınca önce büyüğü bakar babasıyla konuşur dur annemi veriyorum der ufaklık elinden kapar oda babasıyla konuşur sonrada hadi kapat der öyle verir telefonu elime
Hep derim zaten kumalar birdi iki oldu diye ama yinede iyiki varlar
Rabbim sizede en kısa zamanda nasip eder inşallah ... Aminnnnnnnn

Neyse benim cadılarla olan maceralarım bitmez geç oldu ben yatayım artık hepsi bana bakıyor yatmıyormuyuz diye

Hepinize hayırlı geceler ve hoş sohbetler
Yarın bildirimlerde inşallah hepimiz en az 1 kg eksik çıkarız 2 olursa tabi tam süper olur

Öpüldünüz kocaman

iyi akşamlar kızlar..
kaç gündür geçmişi okuyayım diyorum..3 sayfa okusam 13 sayfa ekleniyor...
bakalım bitirebilecekmiyim??

bu yaz kabus gibi geçiyor..
en son tatile gitmiştim ya sevine sevine.. dönüşte kardeşime de uğradık. 2 gün kaldık onda..
eve dönüşüm muhteşem oldu..,
önce 3 gün su yoktu.. lojmanda tadilat var. bizinm evde ve bir kaçevde daha yok tadilat.. o yüzden kimsecikler de yok sadece 3-4 aileyiz... etraf son derece pis..her yer cam kırığı, duvar yıkığı... daaha iki ay sürecek...

neyse işte... geldik eve sular yok... 3 gün rezil olduk... görümcemde falan geçirdik günleri..
sular geldi... tadilat sırasında su ve kanalizasyonlsr da değiştiriliyor. sular geldi. makimnaya çamaşır attım... kanalizasyon taştı.
meğer tadilat sırasında boru içlerinde inşaat artığı kalmış. sular benden iki kat alttaki komşuya aktı.. benim banyo da rezil oldu tabii.. bir de onu tamirini bekledik. su var ama kanalizasyon yok olunca iki günde ona bekledim..iznimde evimi temizleyip raha-tça başlayacaktım güya işe... olmadı...
daha bu gün evimi te banyomu çamaşır suları ile temizledim...
ayy çok midem bulandıı..

işte böyle..
geçmişi de okuyamadım...
diyet de yapamadım..
evimide temizleyemedim...
dinlenemedim de...

olmadı bu tatil..
başa sarmak istiyorum...

Anammm bu cadı çok uyanık kızz,ilerde büyüyünce anlatırsın bunları inanmaz belkide. Ama çok eğlenceli bi hayatınız var yaa, sürekli atraksiyon felan

herkes uyudu.. bari bende biraz ütü yapayım...
iyi geceler..
umarım yarın güzel haberler veririz..
kendimden hiç umudum yok...

tekrar iyi geceler..

kızlar saat daha 01 ve bir üye 0 ziyaretci hepiniz erken yatmaya başladınız kismecikler kalmadı buradaaaa

yuruyus ve vucut egzersizleri canm gunduzleri cok uyudugum icin gecede uykum gelmiyor bende geceye aldim sporumun cogunu

Kız o zaman apartman dairesinde oturmuyon senn. Valla ben bu saatte yürüyüş yapsam kapıma polisle gelirler

hazir evi bos bulmusken bende geceden yararlaniyorum zaten babannemler tr deler simdi annemlerde diger evde kaliolar bizim burda bahceli tek kat genelde evler yani sorun olmuyor kimse gelmez kapiya bir gece yine boyle yalnizim saniodum evde ,isiklarda kapali sadece pc isigi var hopluym zipliyom bahceden disaridan kardesim gormus nasil korkmus bana bisey oldu sanmis haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…