Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam şimdi anladım, o zaman sana güzel sporlar canım. ama uykun kaçmasın bu saatte. Bahçeli evlere bayılırım

tamam şimdi anladım, o zaman sana güzel sporlar canım. ama uykun kaçmasın bu saatte. Bahçeli evlere bayılırım

bende severimde kendim ilgilenmeyi sevmiyorum pek bahceyler cicekle falan ama simdi soz verdim babanneme benn bakiyorum bahceye nasil skiliyorum anlatamam size yarin eklerim bizim bahcenin fotografini bakin bakalim nasil iyi bakmisimm mi

Canım iletişim fakültesi mezunuyum ben, kendi alanımda çalıştım hep, halka ilişkiler-tanıtım departmanlarında ajanslarda, çeşitli sektörlerde farklı şirketlerde, 5 yıldızlı otellerde çalıştım, en son tanınmış bir holdingin departman yöneticisiydim. Maaşım, şartlarım çok iyiydi ama kızım 11 aylıkken bırakmak zorunda kaldım, bakacak kimse yoktu o dönem, bakıcıya da teslim edemedim

Dediğin gibi umut ayakta tutuyor bizi, fikrin güzelmiş umarım en kısa zamanda hayata geçirebilirsin :)
Canım, Allah kolaylık versin, çok koşuşturuyorsun sen. Bunalmakta haklısın ama sen çok güçlü bir insansın. Kendini çok sıkmamaya çalış ama tamamen de salma. eninde sonunda toparlanırız
Hoşgeldin... Pek hoş bulmamışsın ne yazık ki Tatsız bir karşılama olmuş, geçmiş olsun. Sağlık olsun demekten başka yapacak şey yok, umarım yakında dinlenebileceğin bir fırsat çıkar, telafi edebilirsin.
umuttt yakaladımmm uyku mu tutmadı yoksaa

eveeeet yakalandım :)) Gündüz öyle fosur fosur uyuyunca gece baykuş gibi ayaktayım tabii :) Bir de kilo bildirmeye geldim aslında ben.

Yenacığım; yarın sabah sanırım bildirim yapamam bugün sabah tartıldığımda gramı gramına aynı idim. Sanırım geçen hafta ödem vardı ama bu hafta kötü beslenme ile bünyeme yağ olarak kattım demek onları

Yaa mesleğine bayıldım desem inanırmısın. Ben de çok severim insanlarla iç işe olmayı, tam da senin karakterine uygun bir iş, bence iş hayatına geri dönmek istersen hemen iş bulursun, sonuçta 5 yılda yaptığı işi unutacak halin yok ya:)) Hatta sen işe başla ben de senin yardımcın olayım olur mu

Canım ödem gittiyse iyi yani, belkide gitmedi ondan aynı kilodasın. İnanırmısın ben 2 aydır spor yapmama rağmen sürekli gazım var. İyi bir genel cerrah bulmam lazım, her sabah farklı kiloda çıkıyorum, 1 gün arayla 3 kilo fazla ya da az çıkarmı insan ya.

oo güzel, ögret canim ögret ikinci bir dil herzaman iyidir,
ikisinede mutlaka almanca ögret, hatta sen almanca konus,
almanca tv izlet
özelliklede tv cok ise yariyor
kendiliginden ögreniyorlar
cok tatli oluyordur cadi yaaaaaaaa merak ettim konusmasini

buraya goz atip bir yandan da sporumu yapiyorum
aa ne tesadüf bende spor yaptım şimdi, akşam biraz kaçırınca eritmem lazım dedim spor yaptım

Kız o zaman apartman dairesinde oturmuyon senn. Valla ben bu saatte yürüyüş yapsam kapıma polisle gelirler
ben apartman dairesinde oturuyorum 32 daire ama alt katım boş sahibi yurt dışında yerlerdede halıfileks var yalınayak yapınca ses çıkmıyor hem yürüyüşümüde koşubandında yapıyorum onun biraz sesi çıkıyor onun için gündüzü tercih ediyorum. ben 3. kattayım alttaki iki kat boş üsttekide ses çıkartamaz üç tane çocuğu var afacanmı afacan daha bir kere gitmedim kapısına o bana gelmeye utanır

Aslında çok içiçe değildim insanlarla, bire bir müşteri ile müşteri ilişkileri uzmanları ilgileniyor, biz daha çok basın ilişkilerinin düzenlenmesi, baskılı materyallerin, tanıtım ekipmanlarının hazırlanması, uygun mecralarda yer alması, organizasyon ve benzeri tanıtım işleri ile ilgileniyoruz. Benim satışla beraber yürüttüğüm zamanlar da oldu, toplantı ve görüşmele rçok oluyordu ama gene de çoğu zmaan ofise gömülüyordum. Seviyorum gene de işimi, çevre ve şartlar biraz değişmiştir tabii bu sürede. Yaş sorun olabilir gibi geliyor bana bir de bizim işte organizasyonlar akşam ve hafta sonu çok olur, çocuklarla zor bu işler

Son çalıştığım yerde sırf büyük patronun akrabası diye bir kızı vermişlerdi yanıma. Aslında 4 kişi fazlayken departmana olduk mu sana 5 kişi :) O kızcağız bile yaptıysa bu işi sen uça uça yaparsın :)) Çalıştığım dönemde basınla ve ünlü simalarla sürekli içiçeydik, çok çekmiştim bu kızın potlarından :)) Bu arada en şişman görünen ünlünün bile aslında incecik olduğunu belirteyim. Yakından görünce şaşırıp kalmıştım bir çoğuna
Yok ödem gidip yerine yağ geldi sanırım Ödem geçince -500 filan olurum diyordum, aynı çıktığıma göre kilo almışım
bende de var gaz sorunu bu aralar, ben çok süt içtiğim için oldu sanırım :)

ins utanir canm cunku kendi cocugunun herseyini gozardi edebilen hemcinslerimiz var bi bakmissin gelmis kapiya kizlar bahcenin eski halini ekledim resimleri yarin birde benim bakimimla ne hale gelmis eklicem bakariz cok fark varmi

ins utanir canm cunku kendi cocugunun herseyini gozardi edebilen hemcinslerimiz var bi bakmissin gelmis kapiya kizlar bahcenin eski halini ekledim resimleri yarin birde benim bakimimla ne hale gelmis eklicem bakariz cok fark varmi
yok gelmez kendisi bütün gün avazı çıktığı kadar bağırıyor çocuklara diğer dairelerden şikayetler oluyormuş ben bir kere bile ses çıkartmadım. kayınvaldesi her fırsatta dua eder ben senin gibi sabırlı komşu görmedim hiç şikayet etmedin der durur. bende çocuk onlar bağlayamazsınki komşulukta çekecez o kadarcık birbirimizin kahrını ,siz hergün tepeme silkelenmeyin başka şikayetim olmaz diyorum

Gene ölçüyü kaçırdım, 3 saat uykuyla nasıl duracağım bakalım yarın Yatağa yollanma zamanım geldi... Sizlere iyi geceler, huzurlu güzel uykular.

Bu arada kızımın resimlerini isteyen aile büyüklerimiz vardı, oturup fotoğraflarla uğraştım, o arada Ankara'daki düğünden bir kaç kare ekledim albüme Net çıkan çok az resim vardı ancak bunları bulabildim yüklemek için :))

hayırlı sabahlar uykuculaaaaaarrrrr haydi kalkın spor zzmanııııı :122::124::118:

ben göremiyoruuumm

gunaydin kizlaaaar bu gun gune erken basladim kendime inanamiyorum sonra uyuya falan kalirim ben kilo bildirimimi yapayim gecen hafta 110kg bu hafta 107.8kg nihayet diyetee uyup basliyabildim sporda 250dk. hayirli cumalar dilerim

günaydın kızlar, hepinize keyifli bildirimler.

Yenacım geçen hafta 87.9 kgdım sanırım. bu hafta 86.9 kgmım. Ellerine sağlık, yine bir sürü emek vereceksin.

sanırım spor listesini de asuman yapıyor. Asuman senin de şimdiden ellerine sağlık, benim bu haftaki sporum 240 dakika canım.

Eki Görüntüle 509840

Son düzenleme:
cecoşum Allh o küçük cimcimeni nazardan saklasın, o ne fena ya. Maşallah

egedeniz geçmiş olsun evin için, tam sabır testi olmuş.

umut hakikaten renkli ve eğlenceli bir işe sahipmişsin. yaşı dert etme, tecrüben var sonuçta. inşallah gönlüne göre, kızını ihmal etmeyeceğin bi iş çıkar karşına.

Hayırlı cumalar ,günaydın

Kötü bir haberle başladım güne.Ailecek görüştüğümüz babamın en samimi arkadaşı dün tatil dönüşü trafik kazası geçirmiş ve kazada annesi ölmüş. Çok üzgünüm Allah rahmet eylesin.Babamın arkadaşına da Allah sabır versin.Vicdan azabından kilitlenmiş durumdaymış ölümüne sebep olduğu için...

Kilo bildirimini yapayım o da hiç iç açıcı değil zaten

Geçen hafta : 84,00
Bu hafta : 84,400

canım 6ay önce tahlilerim temiz çıkmıştı

Arkadaşlar herkese merhaba;

dün öğlen saat 2 den sonra hiç bir şey yemedim daha doğrusu canım istemedi,sadece akşam 8 gibi 1 bardak lıght süt içtim.akşam erken yemek işe yarıyor ,bu sabahki

kilom: 87,5

spor:120 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…