hazir evi bos bulmusken bende geceden yararlaniyorum zatenbabannemler tr deler simdi annemlerde diger evde kaliolar bizim burda bahceli tek kat genelde evler yani sorun olmuyor kimse gelmez kapiya bir gece yine boyle yalnizim saniodum evde ,isiklarda kapali sadece pc isigi var hopluym zipliyom bahceden disaridan kardesim gormus nasil korkmus bana bisey oldu sanmis haha
tamam şimdi anladım, o zaman sana güzel sporlar canım. ama uykun kaçmasın bu saatte. Bahçeli evlere bayılırım
Canım iletişim fakültesi mezunuyum ben, kendi alanımda çalıştım hep, halka ilişkiler-tanıtım departmanlarında ajanslarda, çeşitli sektörlerde farklı şirketlerde, 5 yıldızlı otellerde çalıştım, en son tanınmış bir holdingin departman yöneticisiydim. Maaşım, şartlarım çok iyiydi ama kızım 11 aylıkken bırakmak zorunda kaldım, bakacak kimse yoktu o dönem, bakıcıya da teslim edemedimUmutcuğum sen hangi sektörde çalışmıştın. Eğer önceden bir kariyer yaptıysan devam etme konusunda sorun olmaz bence. Birde sizin çevreniz de geniş, daha kolay iş bulacağını düşünüyorum
Canım kendi işin çok zor biliyorum, hatta daha yorucu ama ben özel sektörde üç kuruşa garantisi olmayan bir işte çalışmaktansa ufak bi yer de olsa kendi işim diyorum ben. Gerçi onun için sermaye lazım ama. Aklımda kırtasiye tarzı bi yer var,şu an benim için hayal ama belki ilerde olur, umutlar insana yaşama sevinci veriyor
Canım, Allah kolaylık versin, çok koşuşturuyorsun sen. Bunalmakta haklısın ama sen çok güçlü bir insansın. Kendini çok sıkmamaya çalış ama tamamen de salma. eninde sonunda toparlanırızUmutcum hatirlattigin icin saol bu aralar cok stresliyim kendi kendime stres yapiyom yarin 4saat yolda olacam 1saatte hastanede kontrolumuz surer sonra evw buyuk kizi birakip minigini alip sunnet eglencesine az once baktim ne giyerim diye hic biseyi yakistiramadim cok sisman goruyom kendimi nerdeyse 10 kg aldim
cumartesi kizimin wc egitimine baslicam oda beni cok bunaltiyor birde 2-3hafta icinde belki 4gunlugune 3 kardes antalyaya gitcez ondan sonrami ogretsem
ben neden stres yapiyom anlamiyom essek gibi gitcem gelcem eee strese ne gerwgi var su an bogazimi sanki SIKIYorlar kalbim kut kut atiyor yarabbi bana sabir ver aminnn varyq ambulans arabasina binince hepsi bitiyor rahatliyom
Hoşgeldin... Pek hoş bulmamışsın ne yazık kiiyi akşamlar kızlar..
kaç gündür geçmişi okuyayım diyorum..3 sayfa okusam 13 sayfa ekleniyor...
bakalım bitirebilecekmiyim??
bu yaz kabus gibi geçiyor..
en son tatile gitmiştim ya sevine sevine.. dönüşte kardeşime de uğradık. 2 gün kaldık onda..
eve dönüşüm muhteşem oldu..,
önce 3 gün su yoktu.. lojmanda tadilat var. bizinm evde ve bir kaçevde daha yok tadilat.. o yüzden kimsecikler de yok sadece 3-4 aileyiz... etraf son derece pis..her yer cam kırığı, duvar yıkığı... daaha iki ay sürecek...
neyse işte... geldik eve sular yok... 3 gün rezil olduk... görümcemde falan geçirdik günleri..
sular geldi... tadilat sırasında su ve kanalizasyonlsr da değiştiriliyor. sular geldi. makimnaya çamaşır attım... kanalizasyon taştı.
meğer tadilat sırasında boru içlerinde inşaat artığı kalmış. sular benden iki kat alttaki komşuya aktı.. benim banyo da rezil oldu tabii.. bir de onu tamirini bekledik. su var ama kanalizasyon yok olunca iki günde ona bekledim..iznimde evimi temizleyip raha-tça başlayacaktım güya işe... olmadı...
daha bu gün evimi te banyomu çamaşır suları ile temizledim...
ayy çok midem bulandıı..
işte böyle..
geçmişi de okuyamadım...
diyet de yapamadım..
evimide temizleyemedim...
dinlenemedim de...
olmadı bu tatil..
başa sarmak istiyorum...
umuttt yakaladımmm uyku mu tutmadı yoksaa
Yaa mesleğine bayıldım desem inanırmısın. Ben de çok severim insanlarla iç işe olmayı, tam da senin karakterine uygun bir iş, bence iş hayatına geri dönmek istersen hemen iş bulursun, sonuçta 5 yılda yaptığı işi unutacak halin yok ya:)) Hatta sen işe başla ben de senin yardımcın olayım olur muCanım iletişim fakültesi mezunuyum ben, kendi alanımda çalıştım hep, halka ilişkiler-tanıtım departmanlarında ajanslarda, çeşitli sektörlerde farklı şirketlerde, 5 yıldızlı otellerde çalıştım, en son tanınmış bir holdingin departman yöneticisiydim. Maaşım, şartlarım çok iyiydi ama kızım 11 aylıkken bırakmak zorunda kaldım, bakacak kimse yoktu o dönem, bakıcıya da teslim edemedim
Dediğin gibi umut ayakta tutuyor bizi, fikrin güzelmiş umarım en kısa zamanda hayata geçirebilirsin :)
Canım, Allah kolaylık versin, çok koşuşturuyorsun sen. Bunalmakta haklısın ama sen çok güçlü bir insansın. Kendini çok sıkmamaya çalış ama tamamen de salma. eninde sonunda toparlanırız
Hoşgeldin... Pek hoş bulmamışsın ne yazık kiTatsız bir karşılama olmuş, geçmiş olsun. Sağlık olsun demekten başka yapacak şey yok, umarım yakında dinlenebileceğin bir fırsat çıkar, telafi edebilirsin.
eveeeet yakalandım :)) Gündüz öyle fosur fosur uyuyunca gece baykuş gibi ayaktayım tabii :) Bir de kilo bildirmeye geldim aslında ben.
Yenacığım; yarın sabah sanırım bildirim yapamam bugün sabah tartıldığımda gramı gramına aynı idim. Sanırım geçen hafta ödem vardı ama bu hafta kötü beslenme ile bünyeme yağ olarak kattım demek onları
Yenacığım; yarın sabah sanırım bildirim yapamam bugün sabah tartıldığımda gramı gramına aynı idim. Sanırım geçen hafta ödem vardı ama bu hafta kötü beslenme ile bünyeme yağ olarak kattım demek onları
Sorma canım yaa büyüğüde babacı ama bu bir başka
İnan yan yana bile oturtmuyor bizi
Ben eşime Schatzi ( almanlar genelde hayatım yerine kullanır tam olarak hazinem anlamına geliyor) dedikce oda Schatzi diyor.
Şimdi ufak ufak almanca öğretmeye başlıyorum
Okadar aklını bari başka şeylere kullansın
Wie heisst du ? ( Adın ne ) diyorum hemen Busi ciren diyor
Wie gehts ? ( nasılsın ) diyorum Gooooootttt diye böğürüyor resmengut ( iyi ) diyecek hesapta
Büyüğüne öğretemedim bari küçüğü öğrensin öbürüde kapar inşallah
Büyük o yaşlardayken onada öğreteyim dedim sinir oluyordu anne türkçe konuş diye
Bu arada Sultanım senin Almanyalı olduğunu unutmuş değilim Topikteki arkadaşları için yazdım
aa ne tesadüf bende spor yaptım şimdi, akşam biraz kaçırınca eritmem lazım dedim spor yaptımburaya goz atip bir yandan da sporumu yapiyorum
ben apartman dairesinde oturuyorum 32 daireKız o zaman apartman dairesinde oturmuyon senn. Valla ben bu saatte yürüyüş yapsam kapıma polisle gelirler
Aslında çok içiçe değildim insanlarla, bire bir müşteri ile müşteri ilişkileri uzmanları ilgileniyor, biz daha çok basın ilişkilerinin düzenlenmesi, baskılı materyallerin, tanıtım ekipmanlarının hazırlanması, uygun mecralarda yer alması, organizasyon ve benzeri tanıtım işleri ile ilgileniyoruz. Benim satışla beraber yürüttüğüm zamanlar da oldu, toplantı ve görüşmele rçok oluyordu ama gene de çoğu zmaan ofise gömülüyordum. Seviyorum gene de işimi, çevre ve şartlar biraz değişmiştir tabii bu sürede. Yaş sorun olabilir gibi geliyor bana bir de bizim işte organizasyonlar akşam ve hafta sonu çok olur, çocuklarla zor bu işlerYaa mesleğine bayıldım desem inanırmısın. Ben de çok severim insanlarla iç işe olmayı, tam da senin karakterine uygun bir iş, bence iş hayatına geri dönmek istersen hemen iş bulursun, sonuçta 5 yılda yaptığı işi unutacak halin yok ya:)) Hatta sen işe başla ben de senin yardımcın olayım olur mu
Yok ödem gidip yerine yağ geldi sanırımCanım ödem gittiyse iyi yani, belkide gitmedi ondan aynı kilodasın. İnanırmısın ben 2 aydır spor yapmama rağmen sürekli gazım var. İyi bir genel cerrah bulmam lazım, her sabah farklı kiloda çıkıyorum, 1 gün arayla 3 kilo fazla ya da az çıkarmı insan ya.
aa ne tesadüf bende spor yaptım şimdi, akşam biraz kaçırınca eritmem lazım dedim spor yaptım
ben apartman dairesinde oturuyorum 32 daireama alt katım boş sahibi yurt dışında yerlerdede halıfileks var yalınayak yapınca ses çıkmıyor hem yürüyüşümüde koşubandında yapıyorum onun biraz sesi çıkıyor onun için gündüzü tercih ediyorum. ben 3. kattayım alttaki iki kat boş üsttekide ses çıkartamaz üç tane çocuğu var afacanmı afacan daha bir kere gitmedim kapısına o bana gelmeye utanır
yok gelmez kendisi bütün gün avazı çıktığı kadar bağırıyor çocuklara diğer dairelerden şikayetler oluyormuş ben bir kere bile ses çıkartmadım. kayınvaldesi her fırsatta dua eder ben senin gibi sabırlı komşu görmedim hiç şikayet etmedin der durur. bende çocuk onlar bağlayamazsınki komşulukta çekecez o kadarcık birbirimizin kahrını ,siz hergün tepeme silkelenmeyin başka şikayetim olmaz diyorumins utanir canm cunku kendi cocugunun herseyini gozardi edebilen hemcinslerimiz var bi bakmissin gelmis kapiyakizlar bahcenin eski halini ekledim resimleri yarin birde benim bakimimla ne hale gelmis eklicem bakariz cok fark varmi
ben göremiyoruuummGene ölçüyü kaçırdım, 3 saat uykuyla nasıl duracağım bakalım yarınYatağa yollanma zamanım geldi... Sizlere iyi geceler, huzurlu güzel uykular.
Bu arada kızımın resimlerini isteyen aile büyüklerimiz vardı, oturup fotoğraflarla uğraştım, o arada Ankara'daki düğünden bir kaç kare ekledim albümeNet çıkan çok az resim vardı ancak bunları bulabildim yüklemek için :))
canım 6ay önce tahlilerim temiz çıkmıştıCanım peki doktora hiç gittinmi :44:
Bu kadar spor ve düzenli beslenmeye senin en azından mayıstan bu yana taş çatlasın en azından bir 5 kilo vermiş olman lazımdı hatta çok daha fazlasıBelki hormonlarınla ilgili bir durum vardır yoksa imkansız bukadar sabit kalman :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?