Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

başınız sağolsun canım. çok zor bir durum.

kiloyu da dert etme, haftaya 83leri görürsün inşallah.

canım yeme düzenimi değiştirdima ama kilom + malesef regl de bitti mazerette yok...

dün akşam temizliğimi yapmaya başladım küçük görümcem geldi saolsun yardım etti bana..alışverişte tamamdır yemekleride o yapıcak...işte onu evden kaçırmak için uyduruyoruz bişeyler oda sıkılıyor kv ler büyükbaba babanne halalar aynı evde altlı üstlü zor yahu..
bazen diyorum bırakayım oturayım evimde ama zor geliyor alıştım çünkü sıkılırım zaten bu 20 kg mı evde oturduğum 8 ayda aldım...
inşallah hakkımızda hayırlısı olsun...

o senin tatlılığın canım...spora başlamadan bende hızla kilo almaya başladım malesef.. leslie başlıcam şimdi...

canım cabucak halledersin inşallah işlerini bende aldım 4 kg kadar hemde 1 ay içinde üzülme...

Allah rahmet eylesin canım başınız saolsun...

Necan üzüldüm eşinle probleminiz hallolur inşallah kısa sürede neyse çözülür...ben hiç küs kalamam ...

kilom

95,5

ibre iyice yukarı vurdu malesef ödem filan değil bariz göbeğim çıktı yine moralim bozuldu.sporsuz başaramıcam bu işi..yada komple başaramıcam bu işi...

hEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM HİÇ BİRİNİZİDE YANLIŞ ANLAMIYORUM ARKADAŞLAR DOĞRUYU SÖYLÜYORSUNUZ.
HEPİNİZİN DEDİĞİ GİBİ BENDE YATAK AYIRMANIN SIKINTI OLACAĞINI BİLİYORUM,FAKAT EŞİMDE BİR SIKINTI VAR ANLAYAMADIM,GEÇENDE KURŞUN DÖKTÜRDÜK DEMİŞTİM YA,BU YÜZDENDİ,EŞİM AİLESİYLE GÖRÜŞMÜYOR,ÇOCUĞUMA GELMEDİLER DİYE,BUNUN SIKINTSINI YAŞIYOR BANADA TERS DAVRANIYOR TABİ BENDE ONA

NEYSE DÜN BAYAĞI RAHATSIZDI AKŞAM SAAT 7 GİBİ İŞTEN ÇIKTIK,BAKTIM RAHATSIZ EVE GELDİK ,ÇORBA YAPAYIMMI SANA DEDİM HAYIR DEDİ NEYSE İLAÇ ALDI ATEŞİNE BAKAYIM DİYORUM HAYIR DİYOR,OĞLANIN ODASINA YATMAK İÇİN GEÇTİ YORGAN İSTEDİ,İSTERSEN YATAK ODASINA YAT DEDİM,BANA DİREK YÜKSEK SESLE YATMAM BANA KARABASANLAR GELİYOR ORDA DEDİ,HİÇ SESİMİ ÇIKARMADIM,YATTI,BENDE YATAK ODASINA GEÇTİM TELEVİZYON AÇTIM.ARADA BİR YANINA GİDİYORUM ATEŞİNE BAKMAK İÇİN SANKİ SESLENİYO GİBİ GELİYOR HER GİRİŞİMDE ÇIK ODADAN BENİ NİYE UYANDIRIYORSUN DİYOR AMA BEN YİNEDE 1 SAATTE BİR GİRİYORUM,KARNI AÇ OLDUĞU İÇİN SÜT İÇERMİSİN DEDİM HAYIR DEDİ NEYSE TEKRAR SAAT 11 GİBİ İLAÇ VERDİM ,SONRADA BİR DAHA GİRMEDİM,

SABAH OLDU,MERCİMEK ÇORBASI İÇİCEM DEDİ,HASTAYKEN AĞIR GELEBİLİR MERCİMEK DEDİM ANNEANNEM DER HASTAYKEN MERCİMEK İÇİLMEZ DİYE AKLIMDA KALMIŞ,İŞE GELME İSTERSEN DEDİM GELEYİM DEDİ,OZAMAN DOKTORA GİDELİM DEDİM,EVDEN ÇIKARKEN SÜT İÇİYORDUM ONADA SORDUM İÇERMİSİN DİYE BANA SÖYLEDİĞİ ŞU '' İNADINA YAPIYORSUN 30 KERE SORUYOSUN DÜN DE İNADINA GİRME DEDİKÇE ODAYA GİRDİN,MERCİMEĞİN KÖTÜ GELECEĞİNİ BİLİYORSUNDA SÜTÜNKİNİ BİLMİYORMUSUN ''EVET BİLMİYORUM DEDİM AMA KENDİMİ ZOR TUTUYORUM S..... AĞ....NA ,NEYSE DOKTORA GİTTİK ,ÇIKTIK İŞE GİDİYORUZ YİNE KONUŞUYOR BU SEFER BENDE KONUŞTUM ,İNADINA NİYE ODANA GİREYİM,ATEŞİNE BAKIP KONTROL EDİYODUM BİR ŞEYE İHTİYACIN OLUR DİYE BEN BU KADAR KÖTÜMÜYÜM,BEN SENİ ÇEKEMEM AYRILALIM OZAMAN FİLAN DİYORUM,BU HASTA HALİMLE YAPTIKLARINA BAK DİYOR EN KÖTÜSÜ '' SEN İNSANI BIRAK YARATIKSIN '' DEDİ ALLAHIM RESMEN ŞOKA GİRDİM,SEN NİYE BU YARATIKLA BERABERSİN O ZAMAN SENİNDE BENDEN FARKIN YOK DEDİM AMA RESMEN GÖZLERİMDEN YAŞLAR GELDİ,NEYSE HİÇ BİR ŞEY SÖYLEMEDİM İŞ YERİNE GELDİK,SANDVİÇ YAPMIŞTIM KENDİME BU SEFER YİNE İLAÇ ALACAĞI İÇİN YÜREĞİM DAYANMADI ÇAYCIYLA GÖNDERDİM ODASINA,İŞTE BÖYLE OFFFF NE YAPMAM LAZIM BUNUN BU SÖZÜNE İLK DEFA BÖYLE YAPIYOR,BİRDE AREFE GÜNÜ HUZURSUZLUK ÇIKARMIŞTI BAYRAM GELDİ AİLESİNİ ÖZLEDİ BENDEN ÇIKARDI ACISINI SONRA ÖZÜR DİLEDİ ,ALIYIM BAŞIMI GİDİYİM DİYORUM,İŞİM GÜCÜM VAR NASIL BIRAKCAM,AYNI YERDE ÇALIŞMASAK EN AZINDAN İZİN ALIP GİDERDİM AMA ARTIK HEM BUNUN AİLESİNDEN HEMDE KENDİNDEN BIKTIM VALLA,HİÇ SEVGİYLE BÜYÜMEMİŞ,ÇOCUK OLDU İYİCE BUNALIMA GİRDİ

BANA AKIL VERİN

Necan'cım ne kadar küs olursanız olun yatakları ayırmayn canım.Naçizane tavsiyem sakın yanlış anlama.Soğukluk girmesin aranıza.Ayrı yatacak kadar büyük bir tartışma değildir umarım.Üzüldüm bak şimdi ya inşallah halledersiniz.Aynı yerde çalışıyor olmanız da dezavantajdır sizin için...

herkese günaydınlar bu hafta diyetime hiç devam edemedim hep kaçamaklarım oldu tabii bunu da kilo bildiriminde gördüm.
geçen hafta:79.8
bu hafta:80.1
gelen:300 gram
bir hafta daha kendime süre verdim ayın 24ünde okulla birlikte diyete de başlıycam.

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr :122:

Sabah erken kalktım ama ancak gelebildim
Birazdanda tartılıp kilomu yazarım inşallah
Umarım herkes çok güzel bildirimler yapar Şimdilik iyi gidiyor gibi ama ben bildirim yapınca ortalama düşmezse iyidir

Canım çok geçmiş olsun
Gerçektende işi zor Allah yardımcın olsun. İnşallah en kısa zamanda dinlenebileceğin başka bir fırsat doğar
Sana kolay gelsin canım...

Anammm bu cadı çok uyanık kızz,ilerde büyüyünce anlatırsın bunları inanmaz belkide. Ama çok eğlenceli bi hayatınız var yaa, sürekli atraksiyon felan

Gerçektende eğlenceli bir hayatımız var Genelde evin içinde kikirdeyip duruyoruz
Çocukların oyunlarını bile izlemek eğlenceli ama tabi bizide dahil ettikleride çok oluyor. Dün yan komşuya dedim Abla yatak odalarımız bitişik bu cadının sesi geliyormu diye
Valla ne dediği anlaşılmasa bile bıdı bıdı birşeyler anlattığını kikirdediğini duyuyorum bazen ama inan okadar hoşuma gidiyor ki hani bir gece de bize yatıya göndersene cadıyı birazda biz aramıza alıp kikirdeyelim dedi
Oda zaten çok sever Komşu Ablamızı ama kadıncağıza adıyla hitap eder

Valla ilk evlendiğimde bile ilk işim eşime uydu taktırmak oldu sırf Almanca kanalları izleyebileyim diye
Büyük kız sıkılıyor Almancayı açınca ama ufaklık anlıyormuş gibi oturup izliyor
Kullak dolgunluğu oluşur inşallah zamanla bende ufak ufak destek olursam daha çabuk öğrenir diye düşünüyorum

Canım Başınız sağ olsun
Rabbim sabırlar versin sizede babanın Arkadaşınada. Çok zor bir durum ama herşey Allahtan demekki onunda vadesi o şekilde dolacakmış Babanın arkadaşı kendini suçlamaktan vazgeçer inşallah.
Allah mekanını Cennet eylesin oğlunada dayanma gücü versin

Ahh canım üzüldüm gerçekten.Benim sana tavsiyem,varsa eğer bi hocaya görün.Belki ilkel gelebilir böyle şeyler ama ben birebir yaşadım biliyorum.Biz kayınvalidemlerle birlikte otururken iyi geçinmemizi çekemeyen aramızı bozmak isteyen birileri kv min kapısına birşey sürmüş büyü yapmış.Eşim de seninki gibi ailesiyle arası bozuldu aniden ayrı eve çıkmak istedi.Nefret etti annesinden babasından.Allah tan benle problem olmadı.Büyüyü falan bozdurdular eşim yavaş yavaş görüşmeye başladı ailesiyle.Ben onlarda kalırken de çok karabasan problemim oldu.Korkudan uyuyamıyordum artık.
Eşini senden soğutmak isteyen münafıklar yapmış olabilir.Bi bakın derim.Sonuçta dinimizdede bahsi var büyücülüğün.Yer gök dua üstüne canım.Bol bol ya sabır ya selamet de içinden.Aklına geldikçe 'Ya vedud' oku.Ben eşimle tartıştığımda bol bol okurum ya vedud.Hayırlısıyla fazla büyümeden barışırız.Netten de araştır istersen etkili bir dua.
Eşinin üzerine de fazla gitme bence.Birşeyler olduğuna inanıyorum ben.Ayrılalım falan da deme öyle.Bak ne zorluklarla Bedi ye kavuştunuz.Yazık değil mi o çocuğa.Sen alttan al Necan cım.Bunalımdadır eşin.Tamam söylediği söz hiç hoş değil ama napıcan işte yuvanı ayakta tutmak için yutucaksın bazı şeyleri.Bi kaç gün bırak kendi haline bol bol dua et ve bi hocaya görünün canım.Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...Dualarımdasın

büyük aile hem güzel hem yorucu, görümcenle anlaşabilmeniz çok güzel olmuş ikiniz adına da canım.

kilon da yerleşmeden elbet düşecektir aşağılara. pes etmeden devam et bence canım.

Canım yaaa neler yaşamışsınız kıyamam ben sana yaaa
Eşinin anlaşılan baya bir sinirleri bozulmuş yoksa sana hiç bu şekilde konuşurmu
Çok zor biliyorum ama sen sabretmeye çalış bol bol dua et bir kaç gün eşine sesini çıkarma bırak o birkaç gün sonra bu hatun benle niye konuşmuyor diye yanına gelsin. Sonrada en sakin en tatlı ses tonunla konuş onunla; onu aslında çok sevdiğini ve asla üzmek istemediğini, onun üzüldüğünde senin daha çok üzüldüğünü anlatmaya çalış.
Eğer sorun ailesiyse yani onlarla görüşmemekse sen teklif et gel büyüklük bizde kalsın gidelim annenlere diye.
Belkide adamcağız kendi ailesiyle görüşmeme kararı verdiğine pişman olmuştur ama tükürdüğünü yalayamıyordur. Her hafta sonu evladını görmek için kendi ailenin yanına gittiğinde belkide o kendini eksik hissediyordur sonuçta herkes ona ne kadar yakında davransa kendi öz anne babası değil. Psikoloji karışık bir şeydir kim bilir belkide seni suçlu görüyordur ailesiyle görüşmemesi konusunda. Hani ailem eşimi sevseydi evladımın doğumundan sonra gelirdi bende onlarla hala görüşüyor olurdum gibilerinden :44:
Biliyorum uzaktan davulun ses hoş gelir diyeceksin belki içinden ama ona biraz zaman tanı bak birde hastaymış eee erkeklerin hepsi hastalanınca dünyanın en lanet insanları haline geliyorlar.
Bak daha kuzucuğunuzda çok ufak günah o masuma
Eğer imkanın varsa birkaç gün izin alıp kuzucuğunun yanında kal oda düşünceleriyle baş başa kalınca belki farkına varır yaptığı hatanın en azından birbirinize daha fazla kırıcı sözleriniz olmamış olur.
Eminim iyileşip birazda düşüncelerini toparladığında senin aslında onun hayatındaki tek önemli kişi olduğunu anlar

Bak bizde benzer durum yaşadık ve inan ben farklı şeylere bile niyetlendim ama sonra banada sağ olsun Komşu Ablam imdaata yedişti ve devamlı benle konuştu rahatlattı beni. Akıl verdi bak sakın bir kızın var ancak şu şekilde davranırsan eşinle iyi olursunuz diye. İnan birkaç hafta sürdü ama sonunda herşey yoluna girdi çok şükür
Biz artık resmen mahkemeye bile baş vuracağımız güne bile karar vermiştik o kadar yani Allah korusun ama siz o haddeye getirmeyin
Rabbim inşallah sizi yine eski günlerinizde olduğu gibi mutlu ve huzurlu bir hale getirir Aminnnnn
Bütün dualarımız seninle ve ailenle ...

günaydın hanımlar.
bugün sabaha gene 9,30 da bir toplantı ile başladık, şimdi yerime oturdum yarım saat sonra gene gidicem.
kilomu bildireyim hemen.
88,4..
geçen hafta 88,9 idi. yani -500 gr.
olsun az olsun temiz olsun

bugün öğleden sonra ve önümüdeki hafta izinliyim, evden bağlanıcam ama sık olmayabilir.
zaten eve iş götürücem , rahat yok yani
cetvelimi de güncelleyip az sonra uçayım.
fırsat olursa geçmiş 5 sayfaya falan bakmak istiyorum.
..

necancım çok üzüldüm canım. dediğin gibi ailesiyle görüşememesinden seni sorumlu tutuyor muhtemelen. biran önce barışmalarını sağla canım. yoksa yuvanda huzur iyice kaçar. Allah yardımcın olsun canım. ama sen yumuşak bi şekilde eşini sevdiğini, bu haline üzüldüğünü belirtirsen, ailesiyle barışmasını istediğini söylersen o da yumuşayacaktır, seni sevdiğini anlayacaktır yine.

canım biz de buna benzer sorunlar yaşadık. görümcemin lisede son senesi diye bizde kalmasına müsade ettim ben. saygısızca davranda, her şeyi önüne bekledi, bir eline sağlık demedi aylarca. sustum. en son eşyalırımı, odamı karıştırdı, izinsiz kullanırken yakaladım. annesine babasına ilettik ama o da 18 yaşındaki terbiyesiz kızları yerine ona bakan kocaman insanlara terbiye vermeye kalktılar. tabi iyilik ederken kötü oldum. eşim çok içerledi, küstü ailesine. çok zor durumda bıraktılar onu benim karşımda çünkü. ama ben hep ara annenleri dedim, küslük olmasın. benim zorumla aradı her seferinde. kaynanam da birkaç kez aramıyorsunuz deyince ben zorla arattığımı söyledim, bilsin de ben aratmıyorum sanmasın diye. zamanla unutuldu tabi. ki biz 1 yıllık evliyiz ve bunlar da son 6 ayda oldu. sen eşine ailesi konusunda destek olursan daha çabuk çözülür her şey. özlemiştir, anne babadır. benim de zoruma gidiyordu ama ara diyordum, yapacak bir şey yok çünkü. ha tüm bunlar olurken kayınpederim onu ailesinden gelip istediğim gibi kapının önünü de koyarım demiş. çok üzüldüm, unutmam sanıyordum ama unutuluyor canım. yuvan, eşin, bebeğin için unutuyor insan.

Allah yardımcın olsun canım, inşallah eşinin psikolojisi düzelir bir an önce. ama senden destek görmesi lazım canım bunun için.

canım ya allah razı olsun ,hayatım bende aynı şeylerden şüpheleniyorum,dün gecede bol bol nas ,felak çektim,dua ettim,cuma günü kimsenin günahını almak istemiyorum ama,ya her istediğimizi allah verdi,evlendik,paralı askerlik çıktı,ev aldık,bebeğimiz oldu,ne istediysek oldu,geçen hafta cumarteide adağımız vardı,askerlik çıkarsa bedii doğarsa sağlıklı diye 2 tane kurban kestik,allah büyük,ama bende sivriyim dayanamıyorum bu sözü çok ağırıma gitti,neyse bol bol dua edeyim bu günde cuma

'' ya vedüd '' diyince aklıma geldi Vedud Sultan Hz. türbesi bizim burada eyüpte
Ben kücük kızıma yeni hamileyken gitmiştim hatta o dönem düşük tehlikem vardı ve eşim hamileyken gitmek iyi değil gitme demişti Tabi o zaman ille içimden gitmek geldi ve o günlerde deli gibi bel ağrım vardı ve yürümem bile yasaktı. Çok güzel kücük bir bahçenin içinde bir türbe ve ben bahçeden içeri girdiğim an beyaz bir kedi bacaklarıma dolanıp durdu
İçeri girdiğimde iki sandalye vardı birine oturdum dua etmek için. Beyaz kedi saniye yanımdan ayrılmadı ve ben dua ederken nasıl olduysa arkama geçip patilerinle sırtımı tırmalayıp durdu İnanılmaz ama o an bir karıncalanma oldu sırtımda tabi ben dua etmeyi bırakmadım ve gerçekten o andan sonra ne bel ağrısı kaldı bende nede başka birşey. Ertesi gün doktora gittiğimizde doktor bile şaşırdı ya hiç bir sorun yok bebek gayet iyi diye
O yüzden orasının benim için önemi çok büyük ve her duamda Vedud Sultan Hz.lerinide dahil ederim

necancım eşinle sorunlarınız varmış galiba.
ama ceco çok çok güzel yazmış, altına imzamı atarım :)
her evlilik zor dönemlerden geçer, çaresi hemen boşanmak değil, yürütmeye çalışmaktır.
bir söz var çok severim. "fırtınada sürüklenen bir gemiyi kimin kurtardığı önemli değildir, öenmli olan kurtulmasıdır"..
evlilikte de zaman zaman fırtınalı sönemler olur ama karşılıklı anlayış ile çoğu şey çözülür, elbet çözülmeyecek birkaç konu var (bana göre) ama eminim sizin konunuzda böyle şeyler yoktur. okuyamadım çünkü tam olarak ne olduğunu.
karşılıklı anlayış ve iletişim ile çoğu şey çözülür canım
..

Kızlar unutmadan bildirimimi de yapayim bari

Geçen hafta 112 küsürdüm galiba tam hatırlamıyorum
Bu hafta 112.1üm

Fark; Allah bilir

Ama hiç kafama takmıyorum çünkü hem ödem var hemde bir kaç güne kalmaz regl olucağım zaten Demekki azda olsa bir fark vardır neyse artık haftaya inşallah

Son düzenleme:

cecocum söylüyorum,kandilde arayalım,bayramda arayalım diye,sinirlenip bana bu benim problemim sakın bir daha konuyu açma diyor,bende 3 5 kez söyledim baktım bana saracak bende yemin ettim ağzıma alıp konuyu açmıyacağım diye,doğru söylüyorsun canım ,ben bu akşam zaten oğlanın yanına gidiyorum,oda yarın gelecekti,en azından 1 gece yanlız kalıp düşünür,bakalım cumartesi gelecekmi?ben hiç sesimi çıkarmıycam,biraz önce odama geldi sıgara aldı

Ne güzel bir anı canım.Çok hoşuma gitti.Dedim ya yer gök dua üstüne.Bende de uzun yıllar karabasan problemi oldu.Allah'a şükür üzerimde taşıdığım,bir hocaya yazdırdığımız muska ile kurtuldum o musibetten.Resmen ölüp ölüp diriliyordum her gece.Şimdi Allah'ın izniyle hiç gelmiyor...

Clutchcım,eşimin ailesi bana 6 yıldır okadar sıkıntı çektirdirdiki,anlatsam kitap olur,hep eşim benim yanımda diye gözardı ettim,inan siz yaşasanız belki bir saniye durmazdınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…