Hayırlı cumalar ,günaydın
Kötü bir haberle başladım güne.Ailecek görüştüğümüz babamın en samimi arkadaşı dün tatil dönüşü trafik kazası geçirmiş ve kazada annesi ölmüş.Çok üzgünüm Allah rahmet eylesin.Babamın arkadaşına da Allah sabır versin.Vicdan azabından kilitlenmiş durumdaymış ölümüne sebep olduğu için...
Kilo bildirimini yapayım o da hiç iç açıcı değil zaten
Geçen hafta : 84,00
Bu hafta : 84,400
canım yeme düzenimi değiştirdima ama kilom + malesef regl de bitti mazerette yok...menü yine harika, yavaş yavaş dedik ama iyice adapte oldun, mutlu ol bence.
ben de salonun halılarını sermiştim bayramda, tekini kaldırdım sonra. öbür odalarınkini hiç sermedim. ne büyük rahatlık ya boş ev. bi süpür sil tamam. kolay gelsin temizlikte sana arkadaşım, havalar serin, spor olur ne güzel.
bazen diyorum bırakayım oturayım evimde ama zor geliyor alıştım çünkü sıkılırım zaten bu 20 kg mı evde oturduğum 8 ayda aldım...Canım umarım hayalin olur. İmkansız da değil aslında. Çok haklısın gıda sektöründe iyi para var. Hatta sadece öğle için ev yemeği veren yerler var, öğlen tıklım tıklım oluyo akşama işleri olmuyo ama asıl parayı öğlen kazanıyolar
Benım de hayalım kendimi oraya ait hissedebileciğim bir yerde çalışmaktı. ama artık bilişim sektöründe eleman kiralama yöntemi var. Kimse kalıcı almak istemiyo elemanı. Proje süresince almak işlerine geliyo. Senin çalıştığın yer o bakımdan güzel aslında. Umarım kendine yerini açma imkanın da olur. sıkıntı çekmeden rahata erilmiyo
o senin tatlılığın canım...spora başlamadan bende hızla kilo almaya başladım malesef.. leslie başlıcam şimdi...Yav siz ne tatlı kadınlarsınız böyle. Kilo aldıran değil kilo verdiren cinsten tatlılar :) Sağolun moral verdiğiniz için. Dönemsel bir şey sanırım çok ufak şeyleri de kafama takıyorum, hafta başı söz yürüyüşlere başlayacağım. (Yarın kahvaltıya davetliyim, sadece sabah müsaitim yürümek için). Daha iyi hissedeceğim kendimi eminim :)
:)
canım cabucak halledersin inşallah işlerini bende aldım 4 kg kadar hemde 1 ay içinde üzülme...Umutcum hatirlattigin icin saol bu aralar cok stresliyim kendi kendime stres yapiyom yarin 4saat yolda olacam 1saatte hastanede kontrolumuz surer sonra evw buyuk kizi birakip minigini alip sunnet eglencesine az once baktim ne giyerim diye hic biseyi yakistiramadim cok sisman goruyom kendimi nerdeyse 10 kg aldim
cumartesi kizimin wc egitimine baslicam oda beni cok bunaltiyor birde 2-3hafta icinde belki 4gunlugune 3 kardes antalyaya gitcez ondan sonrami ogretsem
ben neden stres yapiyom anlamiyom essek gibi gitcem gelcem eee strese ne gerwgi var su an bogazimi sanki SIKIYorlar kalbim kut kut atiyor yarabbi bana sabir ver aminnn varyq ambulans arabasina binince hepsi bitiyor rahatliyom
Kötü bir haberle başladım güne.Ailecek görüştüğümüz babamın en samimi arkadaşı dün tatil dönüşü trafik kazası geçirmiş ve kazada annesi ölmüş.Çok üzgünüm Allah rahmet eylesin.Babamın arkadaşına da Allah sabır versin.Vicdan azabından kilitlenmiş durumdaymış ölümüne sebep olduğu için...
Arkadaşlar inanılmaz halsizim ve canım hiç bir şey yapmak istemiyor,yemekte istemiyorikindi ara öğünümü yemedim,akşam için pırasa yapacaktım yapmadım,saat 18*00 oldu en geç 18*30 da bir şeyler yemem lazım,marul ,peynir,domates salatalık yiyeyim bari,iş yerindeki işleri toparladım biraz,yarında kalanları hallederim,yarın akşam da oğlumun yanına gidicem,bu arada eşimle konuşmuyoruz,2 gündür aynı yataktada yatmıyoruz,birazda ondan keyifsizim heralde
iyi akşamlar kızlar..
kaç gündür geçmişi okuyayım diyorum..3 sayfa okusam 13 sayfa ekleniyor...
bakalım bitirebilecekmiyim??
bu yaz kabus gibi geçiyor..
en son tatile gitmiştim ya sevine sevine.. dönüşte kardeşime de uğradık. 2 gün kaldık onda..
eve dönüşüm muhteşem oldu..,
önce 3 gün su yoktu.. lojmanda tadilat var. bizinm evde ve bir kaçevde daha yok tadilat.. o yüzden kimsecikler de yok sadece 3-4 aileyiz... etraf son derece pis..her yer cam kırığı, duvar yıkığı... daaha iki ay sürecek...
neyse işte... geldik eve sular yok... 3 gün rezil olduk... görümcemde falan geçirdik günleri..
sular geldi... tadilat sırasında su ve kanalizasyonlsr da değiştiriliyor. sular geldi. makimnaya çamaşır attım... kanalizasyon taştı.
meğer tadilat sırasında boru içlerinde inşaat artığı kalmış. sular benden iki kat alttaki komşuya aktı.. benim banyo da rezil oldu tabii.. bir de onu tamirini bekledik. su var ama kanalizasyon yok olunca iki günde ona bekledim..iznimde evimi temizleyip raha-tça başlayacaktım güya işe... olmadı...
daha bu gün evimi te banyomu çamaşır suları ile temizledim...
ayy çok midem bulandıı..
işte böyle..
geçmişi de okuyamadım...
diyet de yapamadım..
evimide temizleyemedim...
dinlenemedim de...
olmadı bu tatil..
başa sarmak istiyorum...
Anammm bu cadı çok uyanık kızz,ilerde büyüyünce anlatırsın bunları inanmaz belkide. Ama çok eğlenceli bi hayatınız var yaa, sürekli atraksiyon felan
oo güzel, ögret canim ögret ikinci bir dil herzaman iyidir,
ikisinede mutlaka almanca ögret, hatta sen almanca konus,
almanca tv izlet
özelliklede tv cok ise yariyor
kendiliginden ögreniyorlar
cok tatli oluyordur cadi yaaaaaaaa merak ettim konusmasini
hEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM HİÇ BİRİNİZİDE YANLIŞ ANLAMIYORUM ARKADAŞLAR DOĞRUYU SÖYLÜYORSUNUZ.
HEPİNİZİN DEDİĞİ GİBİ BENDE YATAK AYIRMANIN SIKINTI OLACAĞINI BİLİYORUM,FAKAT EŞİMDE BİR SIKINTI VAR ANLAYAMADIM,GEÇENDE KURŞUN DÖKTÜRDÜK DEMİŞTİM YA,BU YÜZDENDİ,EŞİM AİLESİYLE GÖRÜŞMÜYOR,ÇOCUĞUMA GELMEDİLER DİYE,BUNUN SIKINTSINI YAŞIYOR BANADA TERS DAVRANIYOR TABİ BENDE ONA
NEYSE DÜN BAYAĞI RAHATSIZDI AKŞAM SAAT 7 GİBİ İŞTEN ÇIKTIK,BAKTIM RAHATSIZ EVE GELDİK ,ÇORBA YAPAYIMMI SANA DEDİM HAYIR DEDİ NEYSE İLAÇ ALDI ATEŞİNE BAKAYIM DİYORUM HAYIR DİYOR,OĞLANIN ODASINA YATMAK İÇİN GEÇTİ YORGAN İSTEDİ,İSTERSEN YATAK ODASINA YAT DEDİM,BANA DİREK YÜKSEK SESLE YATMAM BANA KARABASANLAR GELİYOR ORDA DEDİ,HİÇ SESİMİ ÇIKARMADIM,YATTI,BENDE YATAK ODASINA GEÇTİM TELEVİZYON AÇTIM.ARADA BİR YANINA GİDİYORUM ATEŞİNE BAKMAK İÇİN SANKİ SESLENİYO GİBİ GELİYOR HER GİRİŞİMDE ÇIK ODADAN BENİ NİYE UYANDIRIYORSUN DİYOR AMA BEN YİNEDE 1 SAATTE BİR GİRİYORUM,KARNI AÇ OLDUĞU İÇİN SÜT İÇERMİSİN DEDİM HAYIR DEDİ NEYSE TEKRAR SAAT 11 GİBİ İLAÇ VERDİM ,SONRADA BİR DAHA GİRMEDİM,
SABAH OLDU,MERCİMEK ÇORBASI İÇİCEM DEDİ,HASTAYKEN AĞIR GELEBİLİR MERCİMEK DEDİM ANNEANNEM DER HASTAYKEN MERCİMEK İÇİLMEZ DİYE AKLIMDA KALMIŞ,İŞE GELME İSTERSEN DEDİM GELEYİM DEDİ,OZAMAN DOKTORA GİDELİM DEDİM,EVDEN ÇIKARKEN SÜT İÇİYORDUM ONADA SORDUM İÇERMİSİN DİYE BANA SÖYLEDİĞİ ŞU '' İNADINA YAPIYORSUN 30 KERE SORUYOSUN DÜN DE İNADINA GİRME DEDİKÇE ODAYA GİRDİN,MERCİMEĞİN KÖTÜ GELECEĞİNİ BİLİYORSUNDA SÜTÜNKİNİ BİLMİYORMUSUN ''EVET BİLMİYORUM DEDİM AMA KENDİMİ ZOR TUTUYORUM S..... AĞ....NA ,NEYSE DOKTORA GİTTİK ,ÇIKTIK İŞE GİDİYORUZ YİNE KONUŞUYOR BU SEFER BENDE KONUŞTUM ,İNADINA NİYE ODANA GİREYİM,ATEŞİNE BAKIP KONTROL EDİYODUM BİR ŞEYE İHTİYACIN OLUR DİYE BEN BU KADAR KÖTÜMÜYÜM,BEN SENİ ÇEKEMEM AYRILALIM OZAMAN FİLAN DİYORUM,BU HASTA HALİMLE YAPTIKLARINA BAK DİYOR EN KÖTÜSÜ '' SEN İNSANI BIRAK YARATIKSIN '' DEDİ ALLAHIM RESMEN ŞOKA GİRDİM,SEN NİYE BU YARATIKLA BERABERSİN O ZAMAN SENİNDE BENDEN FARKIN YOK DEDİM AMA RESMEN GÖZLERİMDEN YAŞLAR GELDİ,NEYSE HİÇ BİR ŞEY SÖYLEMEDİM İŞ YERİNE GELDİK,SANDVİÇ YAPMIŞTIM KENDİME BU SEFER YİNE İLAÇ ALACAĞI İÇİN YÜREĞİM DAYANMADI ÇAYCIYLA GÖNDERDİM ODASINA,İŞTE BÖYLE OFFFF NE YAPMAM LAZIM BUNUN BU SÖZÜNE İLK DEFA BÖYLE YAPIYOR,BİRDE AREFE GÜNÜ HUZURSUZLUK ÇIKARMIŞTI BAYRAM GELDİ AİLESİNİ ÖZLEDİ BENDEN ÇIKARDI ACISINI SONRA ÖZÜR DİLEDİ ,ALIYIM BAŞIMI GİDİYİM DİYORUM,İŞİM GÜCÜM VAR NASIL BIRAKCAM,AYNI YERDE ÇALIŞMASAK EN AZINDAN İZİN ALIP GİDERDİM AMA ARTIK HEM BUNUN AİLESİNDEN HEMDE KENDİNDEN BIKTIM VALLA,HİÇ SEVGİYLE BÜYÜMEMİŞ,ÇOCUK OLDU İYİCE BUNALIMA GİRDİ
BANA AKIL VERİN
canım yeme düzenimi değiştirdima ama kilom + malesef regl de bitti mazerette yok...
dün akşam temizliğimi yapmaya başladım küçük görümcem geldi saolsun yardım etti bana..alışverişte tamamdır yemekleride o yapıcak...işte onu evden kaçırmak için uyduruyoruz bişeyler oda sıkılıyor kv ler büyükbaba babanne halalar aynı evde altlı üstlü zor yahu..
bazen diyorum bırakayım oturayım evimde ama zor geliyor alıştım çünkü sıkılırım zaten bu 20 kg mı evde oturduğum 8 ayda aldım...
inşallah hakkımızda hayırlısı olsun...
o senin tatlılığın canım...spora başlamadan bende hızla kilo almaya başladım malesef.. leslie başlıcam şimdi...
canım cabucak halledersin inşallah işlerini bende aldım 4 kg kadar hemde 1 ay içinde üzülme...
Allah rahmet eylesin canım başınız saolsun...
Necan üzüldüm eşinle probleminiz hallolur inşallah kısa sürede neyse çözülür...ben hiç küs kalamam ...
hEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM HİÇ BİRİNİZİDE YANLIŞ ANLAMIYORUM ARKADAŞLAR DOĞRUYU SÖYLÜYORSUNUZ.
HEPİNİZİN DEDİĞİ GİBİ BENDE YATAK AYIRMANIN SIKINTI OLACAĞINI BİLİYORUM,FAKAT EŞİMDE BİR SIKINTI VAR ANLAYAMADIM,GEÇENDE KURŞUN DÖKTÜRDÜK DEMİŞTİM YA,BU YÜZDENDİ,EŞİM AİLESİYLE GÖRÜŞMÜYOR,ÇOCUĞUMA GELMEDİLER DİYE,BUNUN SIKINTSINI YAŞIYOR BANADA TERS DAVRANIYOR TABİ BENDE ONA
NEYSE DÜN BAYAĞI RAHATSIZDI AKŞAM SAAT 7 GİBİ İŞTEN ÇIKTIK,BAKTIM RAHATSIZ EVE GELDİK ,ÇORBA YAPAYIMMI SANA DEDİM HAYIR DEDİ NEYSE İLAÇ ALDI ATEŞİNE BAKAYIM DİYORUM HAYIR DİYOR,OĞLANIN ODASINA YATMAK İÇİN GEÇTİ YORGAN İSTEDİ,İSTERSEN YATAK ODASINA YAT DEDİM,BANA DİREK YÜKSEK SESLE YATMAM BANA KARABASANLAR GELİYOR ORDA DEDİ,HİÇ SESİMİ ÇIKARMADIM,YATTI,BENDE YATAK ODASINA GEÇTİM TELEVİZYON AÇTIM.ARADA BİR YANINA GİDİYORUM ATEŞİNE BAKMAK İÇİN SANKİ SESLENİYO GİBİ GELİYOR HER GİRİŞİMDE ÇIK ODADAN BENİ NİYE UYANDIRIYORSUN DİYOR AMA BEN YİNEDE 1 SAATTE BİR GİRİYORUM,KARNI AÇ OLDUĞU İÇİN SÜT İÇERMİSİN DEDİM HAYIR DEDİ NEYSE TEKRAR SAAT 11 GİBİ İLAÇ VERDİM ,SONRADA BİR DAHA GİRMEDİM,
SABAH OLDU,MERCİMEK ÇORBASI İÇİCEM DEDİ,HASTAYKEN AĞIR GELEBİLİR MERCİMEK DEDİM ANNEANNEM DER HASTAYKEN MERCİMEK İÇİLMEZ DİYE AKLIMDA KALMIŞ,İŞE GELME İSTERSEN DEDİM GELEYİM DEDİ,OZAMAN DOKTORA GİDELİM DEDİM,EVDEN ÇIKARKEN SÜT İÇİYORDUM ONADA SORDUM İÇERMİSİN DİYE BANA SÖYLEDİĞİ ŞU '' İNADINA YAPIYORSUN 30 KERE SORUYOSUN DÜN DE İNADINA GİRME DEDİKÇE ODAYA GİRDİN,MERCİMEĞİN KÖTÜ GELECEĞİNİ BİLİYORSUNDA SÜTÜNKİNİ BİLMİYORMUSUN ''EVET BİLMİYORUM DEDİM AMA KENDİMİ ZOR TUTUYORUM S..... AĞ....NA ,NEYSE DOKTORA GİTTİK ,ÇIKTIK İŞE GİDİYORUZ YİNE KONUŞUYOR BU SEFER BENDE KONUŞTUM ,İNADINA NİYE ODANA GİREYİM,ATEŞİNE BAKIP KONTROL EDİYODUM BİR ŞEYE İHTİYACIN OLUR DİYE BEN BU KADAR KÖTÜMÜYÜM,BEN SENİ ÇEKEMEM AYRILALIM OZAMAN FİLAN DİYORUM,BU HASTA HALİMLE YAPTIKLARINA BAK DİYOR EN KÖTÜSÜ '' SEN İNSANI BIRAK YARATIKSIN '' DEDİ ALLAHIM RESMEN ŞOKA GİRDİM,SEN NİYE BU YARATIKLA BERABERSİN O ZAMAN SENİNDE BENDEN FARKIN YOK DEDİM AMA RESMEN GÖZLERİMDEN YAŞLAR GELDİ,NEYSE HİÇ BİR ŞEY SÖYLEMEDİM İŞ YERİNE GELDİK,SANDVİÇ YAPMIŞTIM KENDİME BU SEFER YİNE İLAÇ ALACAĞI İÇİN YÜREĞİM DAYANMADI ÇAYCIYLA GÖNDERDİM ODASINA,İŞTE BÖYLE OFFFF NE YAPMAM LAZIM BUNUN BU SÖZÜNE İLK DEFA BÖYLE YAPIYOR,BİRDE AREFE GÜNÜ HUZURSUZLUK ÇIKARMIŞTI BAYRAM GELDİ AİLESİNİ ÖZLEDİ BENDEN ÇIKARDI ACISINI SONRA ÖZÜR DİLEDİ ,ALIYIM BAŞIMI GİDİYİM DİYORUM,İŞİM GÜCÜM VAR NASIL BIRAKCAM,AYNI YERDE ÇALIŞMASAK EN AZINDAN İZİN ALIP GİDERDİM AMA ARTIK HEM BUNUN AİLESİNDEN HEMDE KENDİNDEN BIKTIM VALLA,HİÇ SEVGİYLE BÜYÜMEMİŞ,ÇOCUK OLDU İYİCE BUNALIMA GİRDİ
BANA AKIL VERİN
BANA AKIL VERİN
ahh canım üzüldüm gerçekten.benim sana tavsiyem,varsa eğer bi hocaya görün.belki ilkel gelebilir böyle şeyler ama ben birebir yaşadım biliyorum.biz kayınvalidemlerle birlikte otururken iyi geçinmemizi çekemeyen aramızı bozmak isteyen birileri kv min kapısına birşey sürmüş büyü yapmış.eşim de seninki gibi ailesiyle arası bozuldu aniden ayrı eve çıkmak istedi.nefret etti annesinden babasından.allah tan benle problem olmadı.büyüyü falan bozdurdular eşim yavaş yavaş görüşmeye başladı ailesiyle.ben onlarda kalırken de çok karabasan problemim oldu.korkudan uyuyamıyordum artık.
Eşini senden soğutmak isteyen münafıklar yapmış olabilir.bi bakın derim.sonuçta dinimizdede bahsi var büyücülüğün.yer gök dua üstüne canım.bol bol ya sabır ya selamet de içinden.aklına geldikçe 'ya vedud' oku.ben eşimle tartıştığımda bol bol okurum ya vedud.hayırlısıyla fazla büyümeden barışırız.netten de araştır istersen etkili bir dua.
Eşinin üzerine de fazla gitme bence.birşeyler olduğuna inanıyorum ben.ayrılalım falan da deme öyle.bak ne zorluklarla bedi ye kavuştunuz.yazık değil mi o çocuğa.sen alttan al necan cım.bunalımdadır eşin.tamam söylediği söz hiç hoş değil ama napıcan işte yuvanı ayakta tutmak için yutucaksın bazı şeyleri.bi kaç gün bırak kendi haline bol bol dua et ve bi hocaya görünün canım.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...dualarımdasın
Ahh canım üzüldüm gerçekten.Benim sana tavsiyem,varsa eğer bi hocaya görün.Belki ilkel gelebilir böyle şeyler ama ben birebir yaşadım biliyorum.Biz kayınvalidemlerle birlikte otururken iyi geçinmemizi çekemeyen aramızı bozmak isteyen birileri kv min kapısına birşey sürmüş büyü yapmış.Eşim de seninki gibi ailesiyle arası bozuldu aniden ayrı eve çıkmak istedi.Nefret etti annesinden babasından.Allah tan benle problem olmadı.Büyüyü falan bozdurdular eşim yavaş yavaş görüşmeye başladı ailesiyle.Ben onlarda kalırken de çok karabasan problemim oldu.Korkudan uyuyamıyordum artık.
Eşini senden soğutmak isteyen münafıklar yapmış olabilir.Bi bakın derim.Sonuçta dinimizdede bahsi var büyücülüğün.Yer gök dua üstüne canım.Bol bol ya sabır ya selamet de içinden.Aklına geldikçe 'Ya vedud' oku.Ben eşimle tartıştığımda bol bol okurum ya vedud.Hayırlısıyla fazla büyümeden barışırız.Netten de araştır istersen etkili bir dua.
Eşinin üzerine de fazla gitme bence.Birşeyler olduğuna inanıyorum ben.Ayrılalım falan da deme öyle.Bak ne zorluklarla Bedi ye kavuştunuz.Yazık değil mi o çocuğa.Sen alttan al Necan cım.Bunalımdadır eşin.Tamam söylediği söz hiç hoş değil ama napıcan işte yuvanı ayakta tutmak için yutucaksın bazı şeyleri.Bi kaç gün bırak kendi haline bol bol dua et ve bi hocaya görünün canım.Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...Dualarımdasın
canım yaaa neler yaşamışsınız kıyamam ben sana yaaa
Eşinin anlaşılan baya bir sinirleri bozulmuş yoksa sana hiç bu şekilde konuşurmu
çok zor biliyorum ama sen sabretmeye çalış bol bol dua et bir kaç gün eşine sesini çıkarma bırak o birkaç gün sonra bu hatun benle niye konuşmuyor diye yanına gelsin. Sonrada en sakin en tatlı ses tonunla konuş onunla; onu aslında çok sevdiğini ve asla üzmek istemediğini, onun üzüldüğünde senin daha çok üzüldüğünü anlatmaya çalış.
Eğer sorun ailesiyse yani onlarla görüşmemekse sen teklif et gel büyüklük bizde kalsın gidelim annenlere diye.
Belkide adamcağız kendi ailesiyle görüşmeme kararı verdiğine pişman olmuştur ama tükürdüğünü yalayamıyordur. Her hafta sonu evladını görmek için kendi ailenin yanına gittiğinde belkide o kendini eksik hissediyordur sonuçta herkes ona ne kadar yakında davransa kendi öz anne babası değil. Psikoloji karışık bir şeydir kim bilir belkide seni suçlu görüyordur ailesiyle görüşmemesi konusunda. Hani ailem eşimi sevseydi evladımın doğumundan sonra gelirdi bende onlarla hala görüşüyor olurdum gibilerinden :44:
Biliyorum uzaktan davulun ses hoş gelir diyeceksin belki içinden ama ona biraz zaman tanı bak birde hastaymış eee erkeklerin hepsi hastalanınca dünyanın en lanet insanları haline geliyorlar.
Bak daha kuzucuğunuzda çok ufak günah o masuma
Eğer imkanın varsa birkaç gün izin alıp kuzucuğunun yanında kal oda düşünceleriyle baş başa kalınca belki farkına varır yaptığı hatanınEn azından birbirinize daha fazla kırıcı sözleriniz olmamış olur.
Eminim iyileşip birazda düşüncelerini toparladığında senin aslında onun hayatındaki tek önemli kişi olduğunu anlar
Bak bizde benzer durum yaşadık ve inan ben farklı şeylere bile niyetlendim ama sonra banada sağ olsun komşu ablam imdaata yedişti ve devamlı benle konuştu rahatlattı beni. Akıl verdi bak sakın bir kızın var ancak şu şekilde davranırsan eşinle iyi olursunuz diye. Inan birkaç hafta sürdü ama sonunda herşey yoluna girdi çok şükür
Biz artık resmen mahkemeye bile baş vuracağımız güne bile karar vermiştik o kadar yaniAllah korusun ama siz o haddeye getirmeyin
Rabbim inşallah sizi yine eski günlerinizde olduğu gibi mutlu ve huzurlu bir hale getirirAminnnnn
bütün dualarımız seninle ve ailenle ...
'' ya vedüd '' diyince aklıma geldi Vedud Sultan Hz. türbesi bizim burada eyüpte
Ben kücük kızıma yeni hamileyken gitmiştim hatta o dönem düşük tehlikem vardı ve eşim hamileyken gitmek iyi değil gitme demiştiTabi o zaman ille içimden gitmek geldi ve o günlerde deli gibi bel ağrım vardı ve yürümem bile yasaktı. Çok güzel kücük bir bahçenin içinde bir türbe ve ben bahçeden içeri girdiğim an beyaz bir kedi bacaklarıma dolanıp durdu
İçeri girdiğimde iki sandalye vardı birine oturdum dua etmek için. Beyaz kedi saniye yanımdan ayrılmadı ve ben dua ederken nasıl olduysa arkama geçip patilerinle sırtımı tırmalayıp durduİnanılmaz ama o an bir karıncalanma oldu sırtımda tabi ben dua etmeyi bırakmadım ve gerçekten o andan sonra ne bel ağrısı kaldı bende nede başka birşey. Ertesi gün doktora gittiğimizde doktor bile şaşırdı ya hiç bir sorun yok bebek gayet iyi diye
O yüzden orasının benim için önemi çok büyük ve her duamda Vedud Sultan Hz.lerinide dahil ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?