Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese hayırlı cumalar güzel bildirimler arkadaşlar
necan Allah yardımcın olsun canım inşallah biran önce düzelir eşinle aran

Clutchcım,eşimin ailesi bana 6 yıldır okadar sıkıntı çektirdirdiki,anlatsam kitap olur,hep eşim benim yanımda diye gözardı ettim,inan siz yaşasanız belki bir saniye durmazdınız.

canım yanlış anlama, sana yapılanları eminim tahmin edemem. çünkü melek gibi insanlar bile söz konusu gelin olunca saykoya dönüşüyor. o kısmı ayrı canım. sen o konuda sonsuz haklısın.

mesele eşin ve senin ilişkin. biliyorum kabullenmesi çok zor, ama olan olmuş canım. sen 6 yıldır bu sıkıntıyı bu adamla huzurlu olmak için yaşadın. şimdi pes etmek olmaz, çok seviyorsun ki o kadar dayandın çünkü. benim demek istediğim eşinin ne istediğini anlamışsın anlatabildiği kadarıyla. bence de ailesini özlediği için böyle yapıyor. o da senin için ailesini silmiş canım. bunu yapabilecek erkek bir elin parmağını geçmiyor benim çevremde. benim demek istediğim eşine yaptığı şeyin kıymetini bildiğini göstermen lazım, destek ol ki barışsın ailesiyle. barışmıyorsa da senin takdir ettiğini bilsin. emin ol barıştıklarında iki günde yine pişman edeceklerdir eşini.

mrb nasılsın ,

daha once de konusmustuk. sen bu kıloyu nekadar zamanda verdın merak ettım.

mrb nasılsın ,

daha once de konusmustuk. sen bu kıloyu nekadar zamanda verdın merak ettım.

saol canım, iyiyim. sen nasılsın?

ben mayıs 23 te 98.4 kgdım. temmuz 15e kadar 6 kilo verdim, 92.5 kg a düştüm. sonra hastalık, ev taşıma, ramazan derken bayrama kadar yavaşladı kilo vermem. eylül başında 88.5 kg ile tekrar hızlanmak istedim. ama ben çok rahattım bu 3 buçuk ayda. yediğim kaçamakların haddi hesabı yok.

3,5 ayda verdim yani kısacası.

büyük aile hem güzel hem yorucu, görümcenle anlaşabilmeniz çok güzel olmuş ikiniz adına da canım.

kilon da yerleşmeden elbet düşecektir aşağılara. pes etmeden devam et bence canım.
büyük aile evet bazen çekilmez oluyor...laf söyleyen çok oluyor öyle kötü söz olmasada her kafadan ses çıkıyor...ben annemle yalnız büyüdüm o yüzden alışmam 2 yılımı aldı.herzaman beraber olmak istiyorlar zaten 2 km ötedeler...ama olmuyor çalışıtğımız için haftada 1 kere gideriz ben eşime derim bazen gidelim diye oda kafa dinlemek istiyor. görümcem bekar bende 2 yaş büyük ama Allah razı olsun bitek onla paylaşırım içimdekileri bu zamana kadar sorunum olmadı herzaman bana yardımcı olmaya calışır evdende kaçmış oluyor abisine gelmesine bişey demezler... ama hayat ne gösterir bilmiyorum.kimseye güvenemiyorum artık...

kilo meselesini sorma çok sıkkınım...

Herkesin bir anısı var değil mi.kayınpeder ağır laf etmiş gerçekten ama eşinin ailesi ne yapıcaksın benimde kayınvalide dengesizdir kendi kızları bile kızarlar ona bildiğinden şaşmaz..
senin görümcenin yeni evliyken yanına gelmesi yanlış bir kere abisini ve seni kıskanmıştır yaşı küçük sonuçta.hem hizmet beklemek neymiş vallahi ne kimseden hizmet beklerim nede gereğinden fazla hizmet ederim eğer ki küçükse... erkekler ne kadarda sevse eşini ailesinin yeri başkadır... ters gitmemek lazım..
kilom 82.2
sporum100dk

ablacım gözükmüyorsun ...

Necan çok üzüldüm eşinin böyle birden değişmesinin altında ne olur ki...sen şimdi sabırlı olup sakin beklemek zorundasın...Tomurcuk un yazıklarınıda düşün derim ...bende inanmazdım ama bizzat duyduğum şeyler oldu yakınlarımdan Rabbim cümlemizi korusun...evlerimizden uzak tutsun böyle şerleri...

tünaydınnnn...
BUGÜN HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLSUN.HEPİMİZE HAYIR SAĞLIK VE HUZUR GETİRSİN..
HAYIRLI CUMALAR

yenacım kilom aynı aslında iki gündür kıyafetlerimde hafifte olsa bir rahatlama var ama tartıya yansımadı...:)

bugünki menüm

sabah kalkınca tiroid ilacı...evden çıkmadan 1 t.k bal 1 bardak su.

kahvaltı
light peynir.zeytin.salatalık.tam bugday ekmek.çay

ara
şekersiz türk kahvesi

öğle
mercimek çorba.mantarlı tavuk sote.

ara
yeşilçay.galeta

akşam
ton balıklı salata

nevincim dün annemlerdeydim canım bir de okul hazırlıkları var biraz onlar için çarşıya gideceğim bugün de
daha çamaşır işini bitiremedim ev de temizlik istiyor her zamanki işler işte birikmiş halde beklemişler beni:)

Günaydin kizlar
Toksincim basiniz sagolsun cok üzüldüm, of su kazalara cok üzülüyorum, bide gurbetcilermiydi ?? Yani izin dönüsü felanmi oldu kaza?

Bedicancim senin icinde cok üzüldüm canim benim,
Bol bol sabret, esin sürekli kükrüyorsa pek konusma,
biraz sakin davran, ama bir Hocaya görünme isi benimde fikrime yatti,
Sizi kiskananlar biseyler yapmis olabilirler diye benimde aklima geldi ne yalan söyliyim
Insallah en kisa zamanda araniz düzelir, Insallah esinin akli basina gelir canim

Kizlar benim felaket bugun
gecen hafta 97,2
bugun 98,6
normal degil bence, + 1,4 cikti
herhalde bukadar kisa sürede bukadar kilo almis olamam ama iste nebilim oluyooor
canimi sIkmicam iste bananeee

inna lillahi veinna ileyhi racıun
Allah sabırlar versin

kilom

95,5

ibre iyice yukarı vurdu malesef ödem filan değil bariz göbeğim çıktı yine moralim bozuldu.sporsuz başaramıcam bu işi..yada komple başaramıcam bu işi...
vazgeçmek yok ümitsizliğe kapılmak hiç yok

Allah yardımcın olsun canım
bolbol falak nasları oku, evini temizle temizlediğin suya sirke koy suya falakları nasları oku. sık sık eşinin yanından geç veya yanına yaklaş üzerine ayetelkürsi oku Allahım huzurumuzu bozma diye dua et yanından geçtikce farkettirmeden üzerine üfle . ya vedut ve ya muhsi ismi celalarını bol bol zikredip yemeğinin üzerine üfleyip yemesini sağla şifa bulur inşaAllah. sıkıntılı zamanında fazla üzerine gitme ,umumursamazda davranma anlayışlı ol

biz bursaya taşınmak istediğimizde kayınpederim asla izin vermiyordu .bir arkadaşım ayetel kürsü oku bol bol ve kp. nin üzerine üfle dedi. ben eve geldim kp. grip olmuş yatıyordu. ben okuyarak gelmiştim eve farkettirmeden üzerine üfledim. hemen hatırını sordum birşey istermisin dedim. bana bir ayran yap içeyim dedi ayranı yaparken okuyabildiğim kadar ayetel kürsi okudum ayranı içti. ogün yine taşınma konusu geçti gitmek istiyorsanız gidin dedi. bizde hemen iş bulduk ev bulduk eşyalarımızı almaya gittiğimizde şaşkındı ''ben nasıl izin verdim iş bulamazlar, ev bulamazlar sanmıştım '' dedi durdu ama yapacak birşey yoktu ben evin badanasını bile yapmıştım. şimdide iyiki gitmişsiniz çoluk çocuğunda hayatı kurtuldu hepsi köyde çoban olacaktı deyip duruyor

maşallah, Allah bozmasın görümcenle ilşkini

herkesin derdi ayrı valla, kimsenin gönlünü edemiyorsun. sen eşine gidelim diyomuşsun, belki de gitmemenizi senden bilecekler onlar da. herkes yerinde saolsun, kimseyi mutlu edemiyorsun çünkü.

eveeet kızlar bende kilo bildirimi yapayııımm
bayramdı tatildi derken 93 e kadar çıktım ve bugün tartım 90.4 ü gösteriyordu
tabiki çizelgeye göre + 500 gr.
spor 100 dk.

Allah razı olsun abla ettiğin dua için...
Bu arada Ya vedud benim de kurtarıcımdır.Çok okurum ve çok da faydasını gördüm.Birini ikna etme konusunda da etkili.Gözlerinin içine bakarak içinden okuduğunda çok faydalı oluyor.Ayet-el kürsiyi zaten sabah akşam dilimden düşürmem.Günde 45 dk yol gidiyorum zaten bol bol okuma fırsatım oluyor.
Ben Necanın eşinden bu konuda şüpheleniyorum zaten.Bir insan aniden bu kadar değişemez ki.Dediğin gibi sirkeyle temizlik yapmak büyüyü bozarmış...

kolay gelsin ablacım...

saol canım amin...ben önceleri herşeyi dert ederdim kimse alınmasın diye ama artık takmıyorum. biz önce kendimizi mutlu edelim ki çevremizdekilerede mutluluk verelim...

aaaa... gene ne çok geçmiş olmuş yaaaaaa....
okuyamadığım 80 sayfa var neredeyse...
neyse....
ben bildirimimi yapıp işlere koyulayım..
dün gece iki buçuğa kadar ütü yapınca sabah uyanamadım...
kahvaltı falan... anca yani..

bu haftaki spor 2000 dk. hızlı tempolu yürüyüş..

kilo en son 83.7 idi yanlış hatırlamıyorsam...
1 ay ara ve düzensiz hayattan sonra.... 84,8
yani gelen 1,1 kg= 4 margarin ..

imdaaaattttt
ne zorluklarla vermiştim ben o margarinleri...
hadi kızlarrr... ben başladım artık...
işe , ingilizce kursuna , temizliğe, diyete...
yani sevdiğim hızlı ama düzenli hayata...
varsa yarışan... aranızdayım...

EYLEMLERİM BAŞLIYOR.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…