- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
kolay gelsin ablacım...
saol canım amin...ben önceleri herşeyi dert ederdim kimse alınmasın diye ama artık takmıyorum. biz önce kendimizi mutlu edelim ki çevremizdekilerede mutluluk verelim...
ebrucum başınız sağolsun canım
saol canım, iyiyim. sen nasılsın?
ben mayıs 23 te 98.4 kgdım. temmuz 15e kadar 6 kilo verdim, 92.5 kg a düştüm. sonra hastalık, ev taşıma, ramazan derken bayrama kadar yavaşladı kilo vermem. eylül başında 88.5 kg ile tekrar hızlanmak istedim. ama ben çok rahattım bu 3 buçuk ayda. yediğim kaçamakların haddi hesabı yok.
3,5 ayda verdim yani kısacası.
Heralde söylediğine çok pişman olduki ,gitti hazır çorba aldı bana yaparmısın dedi,bende yaptım odasına götürdüm,ama hiç konuşmuyorum,30 dkkaya bir odamın önünden geçiyor,daficim sağol canım,tomurcuk benim eşim gerçekten iyi bir insan yoksa katlanmazdım bayramdan buyana gerçekten 360 derece değişmiş durumda,bu yatakodasında yatmamak istemesi yeni çıktı,karabasanlar basıyor beni demesi ve küsmeden önce sabah 4-5 gibi kalkıp başka odada yatması beni korkuttu gerçekten,hiç hoca tanıdığım yok burada,dafinin dediği gibi sirkeli suyla evi bir temizleyeyim ve dualara başlıyayım,6 senedir içime hiç böyle bir endişe ve korku girmemişti,birde kurşun döken kadın kurşunu döktüğü suyu inanmıyorumda ben,tüm odalara dökün demişti bende tüm odalara biraz döktüm sonra bizimki tekrar suyla beraber yatakodasına gidip tekrar döktü ,sıkıntısının kendiside farkındaki oda korkuyorki tekrar yaptı,allahım sen büyüksün ,bizi koru,senden başka kimsemiz yok
sagol canım ben de ıyıyım. gayet ıyı gıdıyorum belkı uc hafta oldu ama bır haftası seyahat olunca tam uyamadım ama yıne de bır bucuk kılo verdım, calısan bırıyım ama yıne de yuruyus ve spor yapıyorum zorluyorum tum sartlarımı. adet gorebılmek ıcın hapa basladım, o odem yapıyor ama olsun yılmak yok. cok takdır edıyor forumdakı arkadaslar benı.
Heralde söylediğine çok pişman olduki ,gitti hazır çorba aldı bana yaparmısın dedi,bende yaptım odasına götürdüm,ama hiç konuşmuyorum,30 dkkaya bir odamın önünden geçiyor,daficim sağol canım,tomurcuk benim eşim gerçekten iyi bir insan yoksa katlanmazdım bayramdan buyana gerçekten 360 derece değişmiş durumda,bu yatakodasında yatmamak istemesi yeni çıktı,karabasanlar basıyor beni demesi ve küsmeden önce sabah 4-5 gibi kalkıp başka odada yatması beni korkuttu gerçekten,hiç hoca tanıdığım yok burada,dafinin dediği gibi sirkeli suyla evi bir temizleyeyim ve dualara başlıyayım,6 senedir içime hiç böyle bir endişe ve korku girmemişti,birde kurşun döken kadın kurşunu döktüğü suyu inanmıyorumda ben,tüm odalara dökün demişti bende tüm odalara biraz döktüm sonra bizimki tekrar suyla beraber yatakodasına gidip tekrar döktü ,sıkıntısının kendiside farkındaki oda korkuyorki tekrar yaptı,allahım sen büyüksün ,bizi koru,senden başka kimsemiz yok
sagol canim bende seviyorum H&M i, cogu zaman ordan alisveris yaparim, özellikle indirimdeyken
pantolonlar biraz tuzlu ama napayim mecbur, donsuz gezemem
kiz zayifkende alirizda simdide alabilirsin, nasilsa H&M in büyük beden bölümü var
H&M +
'' ya vedüd '' diyince aklıma geldi Vedud Sultan Hz. türbesi bizim burada eyüpte
Ben kücük kızıma yeni hamileyken gitmiştim hatta o dönem düşük tehlikem vardı ve eşim hamileyken gitmek iyi değil gitme demiştiTabi o zaman ille içimden gitmek geldi ve o günlerde deli gibi bel ağrım vardı ve yürümem bile yasaktı. Çok güzel kücük bir bahçenin içinde bir türbe ve ben bahçeden içeri girdiğim an beyaz bir kedi bacaklarıma dolanıp durdu
İçeri girdiğimde iki sandalye vardı birine oturdum dua etmek için. Beyaz kedi saniye yanımdan ayrılmadı ve ben dua ederken nasıl olduysa arkama geçip patilerinle sırtımı tırmalayıp durduİnanılmaz ama o an bir karıncalanma oldu sırtımda tabi ben dua etmeyi bırakmadım ve gerçekten o andan sonra ne bel ağrısı kaldı bende nede başka birşey. Ertesi gün doktora gittiğimizde doktor bile şaşırdı ya hiç bir sorun yok bebek gayet iyi diye
O yüzden orasının benim için önemi çok büyük ve her duamda Vedud Sultan Hz.lerinide dahil ederim
Ne güzel bir anı canım.Çok hoşuma gitti.Dedim ya yer gök dua üstüne.Bende de uzun yıllar karabasan problemi oldu.Allah'a şükür üzerimde taşıdığım,bir hocaya yazdırdığımız muska ile kurtuldum o musibetten.Resmen ölüp ölüp diriliyordum her gece.Şimdi Allah'ın izniyle hiç gelmiyor...
reklama gel kurtcugun ortagı bu kesin
nasıl bir dua kio o ta vedüd ya vedüd mu diyoruz sürekli ?
bende istiyorum öyle bir muska ya uykularım mahvoldu 3-4 günde bir olmaya başladı :18: korkuyorum artık cok fazla. gitmiyor. komşumuz çengelli iğne taktı tılsımdır derler dedi. dogrumudur bilmem ama taktım öle dolaşıyorum artık.
tomurcuk allah rahmet eylesin basınız sağolsun evladına sabırlarsın versin inşallah :26:
bedican üzüldüm canım eşinle olan problerine en yakın zamanda çözülmesimni dilerim kızlarında dediği gibi çok üstüne gitme bakalım o gelsin neden konusmuyor benle diye.
bide bildirim yapayım.
kilo : 90,7
spor: yok
kızz ne oluyor sana beee yoksa spor yapmıyormusun senuçuşlardayım yine
geçen hafta :86.1
bu hafta :86.7
biri bana dur desin yaaaaaaaaaa:18:
uçuşlardayım yine
geçen hafta :86.1
bu hafta :86.7
biri bana dur desin yaaaaaaaaaa:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?