Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol canım ben de ıyıyım. gayet ıyı gıdıyorum belkı uc hafta oldu ama bır haftası seyahat olunca tam uyamadım ama yıne de bır bucuk kılo verdım, calısan bırıyım ama yıne de yuruyus ve spor yapıyorum zorluyorum tum sartlarımı. adet gorebılmek ıcın hapa basladım, o odem yapıyor ama olsun yılmak yok. cok takdır edıyor forumdakı arkadaslar benı.

Heralde söylediğine çok pişman olduki ,gitti hazır çorba aldı bana yaparmısın dedi,bende yaptım odasına götürdüm,ama hiç konuşmuyorum,30 dkkaya bir odamın önünden geçiyor,daficim sağol canım,tomurcuk benim eşim gerçekten iyi bir insan yoksa katlanmazdım bayramdan buyana gerçekten 360 derece değişmiş durumda,bu yatakodasında yatmamak istemesi yeni çıktı,karabasanlar basıyor beni demesi ve küsmeden önce sabah 4-5 gibi kalkıp başka odada yatması beni korkuttu gerçekten,hiç hoca tanıdığım yok burada,dafinin dediği gibi sirkeli suyla evi bir temizleyeyim ve dualara başlıyayım,6 senedir içime hiç böyle bir endişe ve korku girmemişti,birde kurşun döken kadın kurşunu döktüğü suyu inanmıyorumda ben,tüm odalara dökün demişti bende tüm odalara biraz döktüm sonra bizimki tekrar suyla beraber yatakodasına gidip tekrar döktü ,sıkıntısının kendiside farkındaki oda korkuyorki tekrar yaptı,allahım sen büyüksün ,bizi koru,senden başka kimsemiz yok

Allah korusun sizi canım, hiç korkma. Allah'a sığın, o korur inşallah. okurken gözlerim doldu yazdıklarını, inşallah biran önce geçer sıkıntılarınız. dua edicem ben de sizin için.

ne güzel pes etme hiç. okuyorum ben günlük kısmında yazdıklarınızı. bu işin tek çaresi pes etmemek, tartıda 10 gün üst üste fazla çıksan da pes etme. İnşallah bebeğine de kavuşacaksın en sonunda Allah'ın izniyle.

kızlar biraz işlerim var dışarda, çok zor ama ayrılıyorum topiğimizden yarına kadar :)) akşam da anneme gidicem.

Yena ve asuman şimdiden ellerinize sağlık. hepinize iyi haftasonları diliyorum kızlar. Allah'a emanet olun.

Canım Allah korusun kollasın seni eşini ve bebeğini.Allah'a sığın bol dua et canım.Atlatırsınız kısa zamanda.Bak adım atmaya başlamış bile.Bundan sonra daha iyi bile olursunuz.Gün gelir gönüller de birleşir yataklarda birleşir.Allah can sağlığı versin.Boşver takma fazlaaaa :))

Son düzenleme:

reklama gel kurtcugun ortagı bu kesin

nasıl bir dua kio o ta vedüd ya vedüd mu diyoruz sürekli ?

bende istiyorum öyle bir muska ya uykularım mahvoldu 3-4 günde bir olmaya başladı :18: korkuyorum artık cok fazla. gitmiyor. komşumuz çengelli iğne taktı tılsımdır derler dedi. dogrumudur bilmem ama taktım öle dolaşıyorum artık.

tomurcuk allah rahmet eylesin basınız sağolsun evladına sabırlarsın versin inşallah :26:

bedican üzüldüm canım eşinle olan problerine en yakın zamanda çözülmesimni dilerim kızlarında dediği gibi çok üstüne gitme bakalım o gelsin neden konusmuyor benle diye.

bide bildirim yapayım.
kilo : 90,7
spor: yok

Selamlar spordan geliyorum nasıl yoruldum anlatamam göbüşüme strec sarmıstım öldüm bugun terden ne alaka bilmiyorum ama boynum cok feci agrıyor..

40 dk fitness spor salonuyla evin arasıda 20 dk gel git 40 al sana 80 dk spor

- BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR -

Mehtapcım bende zor zamanlar geçirdim ama şimdi bitti şükür.Kv lerin evde kalırken oldurdu daha çok.Kendi evime çıkınca geçti.Dualardan tabi.Eşim vardiyalı çalıştığı halde evde yalnız kalabiliyorum düşün yani.Sende cevşen falan gibi bişey al olmazsa.Tabi yatmadan önce Ayet-el kürsi felak nas bol oku.Bi de tabiki yemiyorsundur yatakta ama yatağında kırıntı falan olmamasına dikkat et canım.Allah ın izniyle geçer.
Bi de ya vedud sürekli çekiyorsun sayısı yok.ya vedud ya vedud ya vedud.....

Uzmanlar metabolizma hızının günlük aktiviteye bağlı olduğunu gösteriyor. Hareket etmediğimiz zamanlarda yakılan belirli kalori miktarı, fiziksel aktivite sırasında artıyor.

Uyku esnasında metabolizma en yavaş tempoda seyrediyor. Eğer kalori yakma hızını arttırmak istiyorsanız iyi uyumanız ve kahvaltıda lif ağırlıklı beslenmeniz gerekiyor.

Yiyecekler arasında en çok enerji tüketen besin değeri proteindir. Ancak hızlı bir metabolizma için su vazgeçilmezdir. 2 bardak su içtikten sonraki yarım saat içerisinde metabolizma hızı % 40 oranında artacaktır.

Sağlıklı bir yaşamın köşe taşlarından biri de fiziksel aktivitedir. 1000 kalori yapmak için ihtiyacınız olan aktivite süresi sadece yarım saattir. Soğuk havalarda dışarıda koşmak veya yürümek daha fazla kalori yakılmasını sağlar.

uçuşlardayım yine

geçen hafta :86.1
bu hafta :86.7
biri bana dur desin yaaaaaaaaaa:18:
kızz ne oluyor sana beee yoksa spor yapmıyormusun senal sanaaacnm yuruyus olmassa vıdeo lardan yapp ,bende artık cıkmıyorum dısarı netten vıdeo lar mekık,makas,karın mekıgı,fılan yapıyormm ve ck skr goruyorummm eksılerıı yaaaaaaaaaaaa evde spor yapacakasın artık tmm mıııı tetemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…