Heralde söylediğine çok pişman olduki ,gitti hazır çorba aldı bana yaparmısın dedi,bende yaptım odasına götürdüm,ama hiç konuşmuyorum,30 dkkaya bir odamın önünden geçiyor,daficim sağol canım,tomurcuk benim eşim gerçekten iyi bir insan yoksa katlanmazdım bayramdan buyana gerçekten 360 derece değişmiş durumda,bu yatakodasında yatmamak istemesi yeni çıktı,karabasanlar basıyor beni demesi ve küsmeden önce sabah 4-5 gibi kalkıp başka odada yatması beni korkuttu gerçekten,hiç hoca tanıdığım yok burada,dafinin dediği gibi sirkeli suyla evi bir temizleyeyim ve dualara başlıyayım,6 senedir içime hiç böyle bir endişe ve korku girmemişti,birde kurşun döken kadın kurşunu döktüğü suyu inanmıyorumda ben,tüm odalara dökün demişti bende tüm odalara biraz döktüm sonra bizimki tekrar suyla beraber yatakodasına gidip tekrar döktü ,sıkıntısının kendiside farkındaki oda korkuyorki tekrar yaptı,allahım sen büyüksün ,bizi koru,senden başka kimsemiz yok
Heralde söylediğine çok pişman olduki ,gitti hazır çorba aldı bana yaparmısın dedi,bende yaptım odasına götürdüm,ama hiç konuşmuyorum,30 dkkaya bir odamın önünden geçiyor,daficim sağol canım,tomurcuk benim eşim gerçekten iyi bir insan yoksa katlanmazdım bayramdan buyana gerçekten 360 derece değişmiş durumda,bu yatakodasında yatmamak istemesi yeni çıktı,karabasanlar basıyor beni demesi ve küsmeden önce sabah 4-5 gibi kalkıp başka odada yatması beni korkuttu gerçekten,hiç hoca tanıdığım yok burada,dafinin dediği gibi sirkeli suyla evi bir temizleyeyim ve dualara başlıyayım,6 senedir içime hiç böyle bir endişe ve korku girmemişti,birde kurşun döken kadın kurşunu döktüğü suyu inanmıyorumda ben,tüm odalara dökün demişti bende tüm odalara biraz döktüm sonra bizimki tekrar suyla beraber yatakodasına gidip tekrar döktü ,sıkıntısının kendiside farkındaki oda korkuyorki tekrar yaptı,allahım sen büyüksün ,bizi koru,senden başka kimsemiz yok
nasıl bir dua kio o ta vedüd ya vedüd mu diyoruz sürekli ?
reklama gel kurtcugun ortagı bu kesin
uçuşlardayım yine
geçen hafta :86.1
bu hafta :86.7
biri bana dur desin yaaaaaaaaaa:18:
canım ya vedud Allah cc. 99 isminden (esmaülhüsna) birisidir yani yine Allah cc. tesbih ediyorsun. ya muhsi ismi şerifide Aile huzursuzluğunun gitmesi ve aradaki muhabbetin artması için çekiliyor.nasıl bir dua kio o ta vedüd ya vedüd mu diyoruz sürekli ?
Bu arada Sporumu bildirmeyi unutmuşum
Az ama olsun bunada şükür
Sporum toplam 100 dakika :122: :122:
kilom
95,5
ibre iyice yukarı vurdu malesef ödem filan değil bariz göbeğim çıktı yine moralim bozuldu.sporsuz başaramıcam bu işi..yada komple başaramıcam bu işi...
Mehtapcım bende zor zamanlar geçirdim ama şimdi bitti şükür.Kv lerin evde kalırken oldurdu daha çok.Kendi evime çıkınca geçti.Dualardan tabi.Eşim vardiyalı çalıştığı halde evde yalnız kalabiliyorum düşün yani.Sende cevşen falan gibi bişey al olmazsa.Tabi yatmadan önce Ayet-el kürsi felak nas bol oku.Bi de tabiki yemiyorsundur yatakta ama yatağında kırıntı falan olmamasına dikkat et canım.Allah ın izniyle geçer.
Bi de ya vedud sürekli çekiyorsun sayısı yok.ya vedud ya vedud ya vedud.....
bilmem ben artık reklamlar reklamlar yaniiiiiiihayir yaaaaaaa ortagi degilim ben onuunnnn
DUR !!!!!
kızz ne oluyor sana beee yoksa spor yapmıyormusun senal sanaaa cnm yuruyus olmassa vıdeo lardan yapp ,bende artık cıkmıyorum dısarı netten vıdeo lar mekık,makas,karın mekıgı,fılan yapıyormm ve ck skr goruyorummm eksılerıı yaaaaaaaaaaaa evde spor yapacakasın artık tmm mıııı tetemmmm
DUR Nurgül :) ..........
DUR !!!!!
HAFTANIN 1.si ___________ - 2,2 kg. _______________ eriny:81:
HAFTANIN 2.leri ___________ - 1 kg. ____ Clutch & tomtombul
HAFTANIN 3.sü ___________ - 0,7 kg. ___________ Chickpeas:119: :122: :124:
nurgul ben bu hafta her gun leslıe 4 ml yapıyorumm bırazdanda gene yapıcammm full ter de kalyrzz sonra mekık vs.yapıcam ınsllbaybbbb muckkkkkkkkkkkkkkkkkkktebrik ederim kızlar helal olsun vallaa
darısı bizim başımıza
yenacım ellerine sağlık gel bu hafta biz olalım bu listede
ne güzel pes etme hiç. okuyorum ben günlük kısmında yazdıklarınızı. bu işin tek çaresi pes etmemek, tartıda 10 gün üst üste fazla çıksan da pes etme. İnşallah bebeğine de kavuşacaksın en sonunda Allah'ın izniyle.
ne güzel pes etme hiç. okuyorum ben günlük kısmında yazdıklarınızı. bu işin tek çaresi pes etmemek, tartıda 10 gün üst üste fazla çıksan da pes etme. İnşallah bebeğine de kavuşacaksın en sonunda Allah'ın izniyle.
HAFTANIN 1.si ___________ - 2,2 kg. _______________ eriny:81:
HAFTANIN 2.leri ___________ - 1 kg. ____ Clutch & tomtombul
HAFTANIN 3.sü ___________ - 0,7 kg. ___________ Chickpeas:119: :122: :124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?