Yenam ellerine saglik
kizlar sizi tebrik edioyrum, vereni vermeyeni
kendimide esefle kiniyorum
nurgul ben bu hafta her gun leslıe 4 ml yapıyorumm bırazdanda gene yapıcammm full ter de kalyrzz sonra mekık vs.yapıcam ınsllbaybbbb muckkkkkkkkkkkkkkkkkkk
HAFTANIN 1.si ___________ - 2,2 kg. _______________ eriny:81:
HAFTANIN 2.leri ___________ - 1 kg. ____ Clutch & tomtombul
HAFTANIN 3.sü ___________ - 0,7 kg. ___________ Chickpeas:119: :122: :124:
anlıyorum senı cnmcanım ya bizde korunmuyoruz ya bebiş varsa diye korkuyorum
tekrar aynı şeyleri yaşamak:18:istemıyorum...
ama çok sewdim leslie teyzeyi çok eğlenceli ve zor hareketleri yok
dün akşam kocişle şefaatliye gittik gece 10da ye ye yee sabahta tartı böle yapar işte sana
dönüştede sizinkilere uğradık kayınbabişin çok güzel yapmış balkon çatısını
tek çarem lesli canım şuan incelmek için kilo onusunu geçtim...bir şekilde vakit yaratıp yapıcam inşallah...Canım ben artık tartılmıyorum bile. Bence senın yazdıgın lısteler çok deilki, kesın yediğin birşey şişlik yapmıştır. Sen akşamları eve çok geç gelmiyosan leslie bir dene istersen. Haftada 3 gün bile yapsam çok faydası olur kilo vermeye. Çalşırken zor biliyorum ama en azından akşamları 2 mil yarım saat olanı yapabilirsin belki
Kilo verenleri,sabit kalanları,gayret edenleri tebrik ediyorum..
Benim kilomu gördünüz değilmi.? görmediyseniz görmemiş gibi davranın..
Önünü alamıyorum.. bu sefer çok uzun sürdü atak.Yeme atağı..Midem bulanıncaya kadar yiyen insan evladıyım ben..
Herşeyi biliyorum yapmam gerekenleri biliyorum ama engel olamıyorum..
Bu aralar hiçbirşey ikna etmiyor,vazcaydırmıyor beni..
Mutsuzum,çok mutsuzum o bakımdan..Bazı şeyler var belki onlardan dolayı çok zayıfım,toparlanamıyorum...
bir kırılma noktası olacak elbet, geçecek..Bekliyorum geçmesini.
Sizleri sevmesem hiiç uğramayacağım iradenizi,şevkinizi kırmamak için.. ama benim için özelsiniz hepiniz..
anlıyorum senı cnm
öyledee rabbım korur onu ınsl....ne yapmaya gıtınıs lennn sefaatlıyeedun ızo ıle konustumda söledıı fılann evt bısde face den takıpedıyrzz evınn drumunu gusel olacak olmayada bayagı mesakket harcıyor kayınbaba leslıe bacıda öylee valla kanka oldukk hhe atesıme baksanaaakısss yorumlarsaannnn eger sendegel bu ardaaa o topıgee 3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ahoooooooo işe yaradı bilebu hafta çok dikkat edicem
az önce 3mil leslie yaptım öyle çok ağır hareketleri yokmuş
bebiş olsada zarar vermez(ilk 1mil yaptım bu ne ya dedim bu nasıl zayıflatacak terletmiyo bile derkeen vay anasını su içinde kaldım )
hadi bakalım şimdi tutun beni tutabilirsenizbekle desnizde durmam
Kilo verenleri,sabit kalanları,gayret edenleri tebrik ediyorum..
Önünü alamıyorum.. bu sefer çok uzun sürdü atak.Yeme atağı..Midem bulanıncaya kadar yiyen insan evladıyım ben..
Mutsuzum,çok mutsuzum o bakımdan..Bazı şeyler var belki onlardan dolayı çok zayıfım,toparlanamıyorum...
Sizleri sevmesem hiiç uğramayacağım iradenizi,şevkinizi kırmamak için.. ama benim için özelsiniz hepiniz..
kızlar eşim biraz iyileşti ve benden özür diledi çok mutluyum ,2 saate yakında konuştuk,ama yatak odasında yatamadığını sıkıntı bastığını söylüyor,yatak odasındaki eşyaları atalım yenisini alalım dedim,gerek yok dedi,çok sinirli olduğumun farkındayım dedi,ailenin etkisi varmı diye detaylı konuştuk hayır diyor,onlara kızıyor fakat bence %90 onunda etkisi var,neyse içim rahatladı gönlümü aldı fakat yinede ben sıkıntılıyım,hergün duaları okuyup,her hafta sirkeli suyla evleri silecem,perşembe akşamlarıda onunla beraber kuran okuyup,onada hergün sabah felak,nas ve ayetel kürsü okutacağım. Kızlar acaba yatak odasını atsammı komple ya dahada yeni 6 senelik
kızlar eşim biraz iyileşti ve benden özür diledi çok mutluyum ,2 saate yakında konuştuk,ama yatak odasında yatamadığını sıkıntı bastığını söylüyor,yatak odasındaki eşyaları atalım yenisini alalım dedim,gerek yok dedi,çok sinirli olduğumun farkındayım dedi,ailenin etkisi varmı diye detaylı konuştuk hayır diyor,onlara kızıyor fakat bence %90 onunda etkisi var,neyse içim rahatladı gönlümü aldı fakat yinede ben sıkıntılıyım,hergün duaları okuyup,her hafta sirkeli suyla evleri silecem,perşembe akşamlarıda onunla beraber kuran okuyup,onada hergün sabah felak,nas ve ayetel kürsü okutacağım. Kızlar acaba yatak odasını atsammı komple ya dahada yeni 6 senelik
Canım bence de zarar vermez bu hareketler. Bebek varsa da korkma yani. Bence hatta hamile bayanlar için çok iyi, çünkü kışın dışarıda yürüyemezsin, yürüyüş bandında da düşme yaralanma tehlikesi var hemileler için sakıncalı olabilir, bence en uygun spor bu, hem spor yapmak doğumu kolaylaştırıyomuş
bugünkü menüm
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 dilim beyaz peynir
domates salatalık
1 tk bal
ara
2 kuru incir
öğle
et haşlama
2 dilim kepek ekmek
1 dilim karpuz
ara
2 kurabiye
şekersiz çay
akşam
1 kase çorba
salata
ara öğün
süt+meyve
hepinize sevgiler
Yenacım ellerine sağlık liste için dereceye girenlere tebrik darısı başımıza...
iyi akşamlar kızlar..
kaç gündür geçmişi okuyayım diyorum..3 sayfa okusam 13 sayfa ekleniyor...
bakalım bitirebilecekmiyim??
bu yaz kabus gibi geçiyor..
en son tatile gitmiştim ya sevine sevine.. dönüşte kardeşime de uğradık. 2 gün kaldık onda..
eve dönüşüm muhteşem oldu..,
önce 3 gün su yoktu.. lojmanda tadilat var. bizinm evde ve bir kaçevde daha yok tadilat.. o yüzden kimsecikler de yok sadece 3-4 aileyiz... etraf son derece pis..her yer cam kırığı, duvar yıkığı... daaha iki ay sürecek...
neyse işte... geldik eve sular yok... 3 gün rezil olduk... görümcemde falan geçirdik günleri..
sular geldi... tadilat sırasında su ve kanalizasyonlsr da değiştiriliyor. sular geldi. makimnaya çamaşır attım... kanalizasyon taştı.
meğer tadilat sırasında boru içlerinde inşaat artığı kalmış. sular benden iki kat alttaki komşuya aktı.. benim banyo da rezil oldu tabii.. bir de onu tamirini bekledik. su var ama kanalizasyon yok olunca iki günde ona bekledim..iznimde evimi temizleyip raha-tça başlayacaktım güya işe... olmadı...
daha bu gün evimi te banyomu çamaşır suları ile temizledim...
ayy çok midem bulandıı..
işte böyle..
geçmişi de okuyamadım...
diyet de yapamadım..
evimide temizleyemedim...
dinlenemedim de...
olmadı bu tatil..
başa sarmak istiyorum...
hazir evi bos bulmusken bende geceden yararlaniyorum zatenbabannemler tr deler simdi annemlerde diger evde kaliolar bizim burda bahceli tek kat genelde evler yani sorun olmuyor kimse gelmez kapiya bir gece yine boyle yalnizim saniodum evde ,isiklarda kapali sadece pc isigi var hopluym zipliyom bahceden disaridan kardesim gormus nasil korkmus bana bisey oldu sanmis haha
Hayırlı cumalar ,günaydın
Kötü bir haberle başladım güne.Ailecek görüştüğümüz babamın en samimi arkadaşı dün tatil dönüşü trafik kazası geçirmiş ve kazada annesi ölmüş.Çok üzgünüm Allah rahmet eylesin.Babamın arkadaşına da Allah sabır versin.Vicdan azabından kilitlenmiş durumdaymış ölümüne sebep olduğu için...
Kilo bildirimini yapayım o da hiç iç açıcı değil zaten
Geçen hafta : 84,00
Bu hafta : 84,400
Canım, arkadaş değil miyiz? Arkadaş değilsek görememişsindir, istek yollarsan hemen onaylarım :)ben göremiyoruuumm
Başınız sağolsun canımHayırlı cumalar ,günaydın
Kötü bir haberle başladım güne.Ailecek görüştüğümüz babamın en samimi arkadaşı dün tatil dönüşü trafik kazası geçirmiş ve kazada annesi ölmüş.Çok üzgünüm Allah rahmet eylesin.Babamın arkadaşına da Allah sabır versin.Vicdan azabından kilitlenmiş durumdaymış ölümüne sebep olduğu için...
Kilo bildirimini yapayım o da hiç iç açıcı değil zaten
Geçen hafta : 84,00
Bu hafta : 84,400
Bozma moralini, başaramamak bir seçenek değil, öyle bir seçenek yok. Ama önce ama sonra başaracağız :))kilom
95,5
ibre iyice yukarı vurdu malesef ödem filan değil bariz göbeğim çıktı yine moralim bozuldu.sporsuz başaramıcam bu işi..yada komple başaramıcam bu işi...
Asumancığım, bu ayı çok daha dikkatli geçirmeliyiz. Epeydir oyalandık, geriledik, artık harekete geçme zamanıay sonuna kadar 79 olmak istiyorum inşallah akşam 8den sonra hiçbirşey yememe kararı aldım
Çok geçmiş olsun kızına da kayınvalidene de. Umarım önemli bir şeyleri yoktur...kilo 93.8
spor malesef hiç yok. kızım hasta kayınvalıdem hastanedeydı. okul açıldı. üç arada bır derede geçti haftam. aslında hafta içi 93.5 gelmıştım. sanırım adet olduğum için şişlik oldu. 93.8 geldım ...
haftaya daha guzel sonuçlarla burada olacağımmm... şimdi köye gidiyoruz. kayınvalıdemı götüreceğiz. haftam çoook yorgun geçti. hepinize mutlu hafta sonlarııııı
Kızlar tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim :)) Yena, canım, ellerine sağlık :)HAFTANIN 1.si ___________ - 2,2 kg. _______________ eriny:81:
HAFTANIN 2.leri ___________ - 1 kg. ____ Clutch & tomtombul
HAFTANIN 3.sü ___________ - 0,7 kg. ___________ Chickpeas:119: :122: :124:
Sen buralara uğramasan biz seni bulur getiririz yine, hiç olur mu öyle şey? Er ya da geç bir şey ikna edecek seni, harekete geçeceksin, eminim ben. Bu birkaç hafta geçsin, göreceksin kendiliğinden bir çaba, bir azim gelecek içine... ben kendim için öyle hissediyorum, senin de öyle olacağına inanıyorum :)Kilo verenleri,sabit kalanları,gayret edenleri tebrik ediyorum..
Aranızın düzelmesine sevindim canım :) Bir daha böyle tatsızlıklar yaşamazsınız inşallah. Temennim bu yönde ama aile arasında tartışma, anlaşmazlık, huzursuzluk oluyor ne yazık ki. Hayatın içinde var bunlar. Gerçekten çok önemli bir sebep (aldatma, kötü bir bağımlılık, şiddet vb.) olmadıktan sonra çözülür. Ne şiddetli tartışmalar, ne galiz küfürler bile duyuyoruz, görüyoruz çevremizdekızlar eşim biraz iyileşti ve benden özür diledi çok mutluyum ,2 saate yakında konuştuk,ama yatak odasında yatamadığını sıkıntı bastığını söylüyor,yatak odasındaki eşyaları atalım yenisini alalım dedim,gerek yok dedi,çok sinirli olduğumun farkındayım dedi,ailenin etkisi varmı diye detaylı konuştuk hayır diyor,onlara kızıyor fakat bence %90 onunda etkisi var,neyse içim rahatladı gönlümü aldı fakat yinede ben sıkıntılıyım,hergün duaları okuyup,her hafta sirkeli suyla evleri silecem,perşembe akşamlarıda onunla beraber kuran okuyup,onada hergün sabah felak,nas ve ayetel kürsü okutacağım. Kızlar acaba yatak odasını atsammı komple ya dahada yeni 6 senelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?