Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kilo verenleri,sabit kalanları,gayret edenleri tebrik ediyorum..

Benim kilomu gördünüz değilmi.? görmediyseniz görmemiş gibi davranın..
Önünü alamıyorum.. bu sefer çok uzun sürdü atak. Yeme atağı..Midem bulanıncaya kadar yiyen insan evladıyım ben..
Herşeyi biliyorum yapmam gerekenleri biliyorum ama engel olamıyorum..
Bu aralar hiçbirşey ikna etmiyor,vazcaydırmıyor beni..
Mutsuzum,çok mutsuzum o bakımdan..Bazı şeyler var belki onlardan dolayı çok zayıfım,toparlanamıyorum...
bir kırılma noktası olacak elbet, geçecek..Bekliyorum geçmesini.

Sizleri sevmesem hiiç uğramayacağım iradenizi,şevkinizi kırmamak için.. ama benim için özelsiniz hepiniz..

nurgul ben bu hafta her gun leslıe 4 ml yapıyorumm bırazdanda gene yapıcammm full ter de kalyrzz sonra mekık vs.yapıcam ınsllbaybbbb muckkkkkkkkkkkkkkkkkkk

canım ya bizde korunmuyoruz ya bebiş varsa diye korkuyorum
tekrar aynı şeyleri yaşamak:18:istemıyorum...
ama çok sewdim leslie teyzeyi çok eğlenceli ve zor hareketleri yok
dün akşam kocişle şefaatliye gittik gece 10da ye ye yee sabahta tartı böle yapar işte sana
dönüştede sizinkilere uğradık kayınbabişin çok güzel yapmış balkon çatısını

Bediican,çok üzüldüm arkadaşım hiç bir şey aile huzursuzluğunun önüne geçmiyor ölüm dışında..
Dilerim bir an önce düzelirsiniz..Sabır çok önemli bu devrede birde abartılı gururu bir kenara bırkmak gerek sanırım..
her ev de,her çatı da oluyor bunlar..17 senelik evliyim bizde çok yaşadık maddi ve manevi problemler..Önemli olan bu huzursuzluğu artıya çevirip daha güçlü daha sevgili çıkmak..
Nacizane, bir de dokunmak çok önemli sık sık dokunun birbirinize. ben ten temasının mucizevi etkisine inanlardanım..
Çocuklarıma ve kocama sık sık dokandırırım.:))

tomurcuk
, başınız sağolsun..Geride kalanlara Allah sabır versin..

arnazar,kayınvaldene geçmiş olsun,

egedeniz, kolay gelsin, ekstra nahoş işler çıkmış sana...

HAFTANIN 1.si ___________ - 2,2 kg. _______________ eriny :81:

HAFTANIN 2.leri ___________ - 1 kg. ____ Clutch & tomtombul

HAFTANIN 3.sü ___________ - 0,7 kg. ___________ Chickpeas :119: :122: :124:

Tebrikler hanımlar,çok iyi kilolar vermişsiniz maşallah

YENA hatun,ellerine sağlık Bizde seni çok seviyoruz bu arada,sen olmadan olmazzzzz

anlıyorum senı cnm
öyledee rabbım korur onu ınsl....ne yapmaya gıtınıs lennn sefaatlıyee dun ızo ıle konustumda söledıı fılann evt bısde face den takıpedıyrzz evınn drumunugusel olacak olmayada bayagı mesakket harcıyor kayınbaba leslıe bacıda öylee valla kanka oldukk hhe atesıme baksanaaakısss yorumlarsaannnn eger sendegel bu ardaaa o topıgee 3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com

tek çarem lesli canım şuan incelmek için kilo onusunu geçtim...bir şekilde vakit yaratıp yapıcam inşallah...

Yenacım canını sıkan ne ise tez zamanda çözülür umarım...arkandan geliyorum 4 kg filan almışım 1 ayda artık bitsin bu yeme işkencesi...

öyle sıkıldık gezmeye çıktık işte...
ya ben anlamıyorum ki bu eteş takip tablosundan saldım çayıra artık bişey takip etmiyorum hayırlısı olsun

hepinizden özür dilerim..ama yeni kalktım..2 gündür yine dönemsell ağrılar başladı.
aldığım ilaçlar da tedaviden çok sersemletip yatırıyor.
kilom:97
spor :maalessef..........
tekrar özür dilerim..
kilo verenleri kutlarım..Yenacığım eline sağlık..

Canım bence de zarar vermez bu hareketler. Bebek varsa da korkma yani. Bence hatta hamile bayanlar için çok iyi, çünkü kışın dışarıda yürüyemezsin, yürüyüş bandında da düşme yaralanma tehlikesi var hemileler için sakıncalı olabilir, bence en uygun spor bu, hem spor yapmak doğumu kolaylaştırıyomuş

yenacım sende bizim için özelsin canım benim,duygulandım bak şimdi

Son düzenleme:
kızlar eşim biraz iyileşti ve benden özür diledi çok mutluyum ,2 saate yakında konuştuk,ama yatak odasında yatamadığını sıkıntı bastığını söylüyor,yatak odasındaki eşyaları atalım yenisini alalım dedim,gerek yok dedi,çok sinirli olduğumun farkındayım dedi,ailenin etkisi varmı diye detaylı konuştuk hayır diyor,onlara kızıyor fakat bence %90 onunda etkisi var,neyse içim rahatladı gönlümü aldı fakat yinede ben sıkıntılıyım,hergün duaları okuyup,her hafta sirkeli suyla evleri silecem,perşembe akşamlarıda onunla beraber kuran okuyup,onada hergün sabah felak,nas ve ayetel kürsü okutacağım. Kızlar acaba yatak odasını atsammı komple ya dahada yeni 6 senelik

Çok sevindim Rabbim sevenleri ayırmasın yuvalarımıza huzur versin...bak oda hatasını biliyor kasıtlı yaptığı bir şey değil demekki...

canım evini köşe bucak elden geçir bence dolapların gömme değilse arkalarınıda kontrol et..sirkeli suyu bende duymuştum herşeyi sil onunla. sen duaları oku gerisi iyi olur inşallah...

Son düzenleme:
bugünkü menüm

sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 dilim beyaz peynir
domates salatalık
1 tk bal

ara
2 kuru incir

öğle
et haşlama
2 dilim kepek ekmek
1 dilim karpuz

ara
2 kurabiye
şekersiz çay

akşam
1 kase çorba
salata

ara öğün
süt+meyve

hepinize sevgiler

Yenacım ellerine sağlık liste için dereceye girenlere tebrik darısı başımıza...

Sevindim canım.Çok şükür iyi oldu.Yatak odanı atma bence ama sirkeli suyla iyi bir temizlikten sonra yerlerini değiştirebilirsin.Yada imkan varsa başka bir odaya taşı mobilyalarını.Değişik nevresimler falan al ne bilim aklıma başka bişey gelmedi ama atmak çözüm değil bence...

evet canım bi izledim çok hoşuma gitti aa dedim ne var bunda
bakalım ilk hafta 3 gün deneyim sonraki haftalarda çoğaltırım bayrama kadar 79u görmek şart oldu artık
sıkmam gerekiyor kendimi

canım neden hergün kurabiyee:26::26:

aaa inanmıyorum 1 kg ile ikinci olmuşum

galiba b-fit fayda ediyor kızlar bana, çünkü tatlı yemiştim bu hafta 1 porsiyon profiterol :26::26::26: ama tartıda gözükmedi. nice nice kilolarımız gitsin inşallah ya. çok teşekkür ederim bana bu hafta moral verdiğiniz için

durmak yokkk yola devam

hoşgeldin tatlım kolay gelsin bu temişzlik kadar nankör bişi yok sen arayı kapatırsın hemen merak etme

rabbim ailesine sabır versin bu aralar ne kadar çok ölüm haberi duyuyorum yaaa:18:

ben göremiyoruuumm
Canım, arkadaş değil miyiz? Arkadaş değilsek görememişsindir, istek yollarsan hemen onaylarım :)
Başınız sağolsun canım allah sabır versin yakınlarına
kilom

95,5

ibre iyice yukarı vurdu malesef ödem filan değil bariz göbeğim çıktı yine moralim bozuldu.sporsuz başaramıcam bu işi..yada komple başaramıcam bu işi...
Bozma moralini, başaramamak bir seçenek değil, öyle bir seçenek yok. Ama önce ama sonra başaracağız :))
ay sonuna kadar 79 olmak istiyorum inşallah akşam 8den sonra hiçbirşey yememe kararı aldım
Asumancığım, bu ayı çok daha dikkatli geçirmeliyiz. Epeydir oyalandık, geriledik, artık harekete geçme zamanı Ben de 2 kg vermek istiyorum 4 hafta içinde. Umarım başarırız
Çok geçmiş olsun kızına da kayınvalidene de. Umarım önemli bir şeyleri yoktur...
HAFTANIN 1.si ___________ - 2,2 kg. _______________ eriny :81:

HAFTANIN 2.leri ___________ - 1 kg. ____ Clutch & tomtombul

HAFTANIN 3.sü ___________ - 0,7 kg. ___________ Chickpeas :119: :122: :124:
Kızlar tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim :)) Yena, canım, ellerine sağlık :)
Sen buralara uğramasan biz seni bulur getiririz yine, hiç olur mu öyle şey? Er ya da geç bir şey ikna edecek seni, harekete geçeceksin, eminim ben. Bu birkaç hafta geçsin, göreceksin kendiliğinden bir çaba, bir azim gelecek içine... ben kendim için öyle hissediyorum, senin de öyle olacağına inanıyorum :)
Aranızın düzelmesine sevindim canım :) Bir daha böyle tatsızlıklar yaşamazsınız inşallah. Temennim bu yönde ama aile arasında tartışma, anlaşmazlık, huzursuzluk oluyor ne yazık ki. Hayatın içinde var bunlar. Gerçekten çok önemli bir sebep (aldatma, kötü bir bağımlılık, şiddet vb.) olmadıktan sonra çözülür. Ne şiddetli tartışmalar, ne galiz küfürler bile duyuyoruz, görüyoruz çevremizde Sen de haklı olarak kırılmışsın ama çözülmeyecek bir problem değilmiş zaten. Bundan sonra ağzınızın tadı hep yerinde olsun...

Asumancığım, resimlere tatlı yorumların için teşekkür ederim

...

Yena'm, bayan muhalefetim :) Elbise emrine amade bekliyor :) Benim kızla ilgili de güzel tespit olmuş, dikkatimi çekmemiş önceden, aslında poz vermeyi çok sever ama hep eğlencesinden alıkoyup zorla çektiğim için bu fotoğrafları biraz surat asık çıkmış tabi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…