Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yanında değildim hayııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :18::18::18::18: profilime tıklayınca arkadasların ne yaptıkları gözüküyor ya ordan gördüm valla yaaaaaaaaa ben gitmedim onla gitmedim onu getirmek için gittim

eskiler eskiler tepelerine daş düşşün emiiiiiiiiiiiii pis herifler

oy oy oy ne cevherler varmış
ben bu konularda en gerilertde kalırım hiç yoktur böyle olaylarım. görüncede korkarım . arabada giderken birisi bir terslik yapsa hemen eşimi dizginlemeye çalışırım. hadi canım sen uyma ona adam belki serhoştur, belki berduştur,işinmi yok senin gördün deli dön geri derim

ben gidiyorum ara sıra balkonda donla gezenleri falan okudum

Ben de öyleyimdir aynen. Belli bir yaştan sonra hakkımı daha iyi savunmaya başladım, daha gençken daha çekingendim. Ama haklı dahi olsam gözümün tutmadığı kişilerle dalaşmaktan çekinirim, neler duyuyor, okuyoruz. Ne kadar basit sebepler yüzünden ocaklar bile sönüyor. O yüzden geri dururum hep. Bir de biraz daha derin düşünürüm ben. Örneğin o insanların zavallı olduklarını hatta hasta olduklarını düşünürüm, arkadaşıma da anlatırdım; "onların yetişme tarzı, her zaman en altta yer almaları, ezilmişlikleri, psikolojileri" diye girerdim lafa; anlatırdım da anlatırdım, neredeyse acırdım o tiplere. Arkadaşım bana hiç katılmaz; "başlarım onların psikolojilerine, efendisi nasıl efendi kalıyor" diye kestirip atardı. Bu arkadaşım paraşütle atlar, bungee jumping yapar, bir gecede aklına eser 1.000 km öteden çıkardı, deli doluydu yani. Yapı meselesi sanırım biraz da :)) Epey kulaklarını çınlattım, yarın arayayım bari :))

...

Mutlu görünür gibi oldu kayboldu sonra. Yarın 7 olmadan kalkmam gerek :) Artık ben de uykuya gideyim, bu sefer yürüyüşümü yapacağım niyetim kesin :) Ve de daha iyi gideceğim, söz verdim kendime. Herkese şimdiden güzel bir hafta ve de iyi geceler-iyi uykular diliyorum

ben beklemek zorundayım benim kociş gelmedi daha
kim bilir nasıl yoruldu . gelince omuzlarına masaj yaparım biraz dinlenir

günaydın güzelleeerrr
kalkanınız olmadımı buraya uğramamışsınız
kimseler yok buralarda gidip cuz umu okuyayım

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar, hepinize iyi haftalar diliyorum.

umut çocuklar çok yormuş seni hafta sonu galiba. tatil sonrası böyle bir adapte olamama normaldir sanırım. kolay gelsin sana :)

cecocum sen tam bir zeynaymışın ya. valla maşallah. iyi gelmişsin o magandanın hakkından. tebrik ederim. ben de çok çabuk sinirleniyorum. ama daha öyle büyük bir olay yaşamadım, şükür.

eriny saçların hakikaten çok güzel, bu kadar farklı saç rengi kullanmana rağmen gayet sağlıklı. maşallah.

aynen benım esım de oyledır. hayatta gun bılmez, hatta 28 gunde regl olundugunu bıle belkı benden ogrenmıstır. hıc de sormaz, oldun mu oluyormusun. agrım var derım, nıye dıye sorar. hımmmm der sonra. arkadasımın esı var, kokun degısmıs, hormonların farklı calısıyor dermıs, eve gelıp karısına sarıldıgında. ve kız 2 gun sonra regl olurmus

Günaydın hayırlı haftalar dilerim...

Geçmiş baya birikmiş.Okumadan bir merhaba diyeyim dedim.Hafta sonları pek birikmezdi sayfalar ama muhabbet koyu gitti sanırım neyse birazdan bakıcam merak ettim :))

Benimde hafta sonum çok yorucu ama bir o kadar da güzel ve eğlenceli geçti.Eşim bu hafta gece vardiyasına başlayacak.Bende pazar günü malum temizlik yaptım dip köşe.Bayağı yoruldum mutfakla çok ilgilendim özellikle.Haftaya pazar da günüm var temizlik için ön kazırlık olsun istedim.
Sonra akşam üstü 5 gibi eşimle balkonda otururken (ben 2 dk. dinlenmek için oturdum tabi devam edicem temizliğe) eşimin iş yerinden arkadaşıyla hanımı geçti arabayla.Durdular evin önünde hadi gelin bizim evin orda mangal yakıcaz piknik yapalım.Yok mok yorgunuz gece işe gitcem dese de eşim nafile :) Bakşa bi arkadaşla eşini de çağırdık.3 aile hadiii o yorgunluğun üstüne piknik.Neyse herkes bişeyler aldı eşim de dedi ki madem kalkıştık piknik yerine gidelim ev önünde olmaz ayıp olur dedi.Çok güzel biyere götürdü bizi.9 gibi döndük ama yorgunluğumu da attım.Süper geçti.İyi ki gitmişiz.Neyse ben ufaktan geçmişi okumaya dönüyorum.Şimdilik hoşçakalın...

Günaydın kızlarrrrrrrrr :122:

Sabah erkenden hastaneye gittim bende hatta inanılmaz bir kalabalık vardı
Dedim randevuluda olsa kesin çok beklerim ben ama tam saatinde ilk beni aldı :122:
Hormonlarada bakarız demiştiniz diyince tamam hemen kan ver bir iki güne sonuç çıkınca gelirsin yine dedi
Kanımıda verdim ve 1 saat içinde eve dönebildim şükür.
Sonuçlar yarın çıkıyormuş ama ben öbür gün giderim büyük ihtimalle doktora
Çok merak ediyorum ne çıkacak diye ondan sonrada sonuça göre ilaçlarını yazarım dedi

Ya Zeynanın çakması
Bende bazen çabuk sinirleniyorum ama genelde hep tepkisiz kalırım fakat bazı insanlar hani insanın tam damarına basar ya işte o adamda öyle biriydi. Haksızken zeytinyağ gibi üste çıkmaya çalışanlara tahammül edemiyorum doğrusu.
Rabbim kimseyede gerçekten böyle büyük olaylar yaşatmasın Aminnnnnnnnnnnn

Benim eşimde aynen öyle bir iki gün önceden hep der bak bir iki güne olursun sen kokun değişmiş diye bende hemen başlıyorum len ne yani ben kokuyormuyum pismiyim ben ne demek istiyorsun diye
İlk evlendiğimde eşim inan kadınların ayda bir regl oluduğunu boşver o regl dönemi nasıl birşey bile bilemezdi
Hatta daha 1 haftalık evliyken yaa aşkım birşey sorucağım ama kızmayacaksın diye başlayıp bana regl ne bir anlatırmısın, o dönem ne oluyor ne kadar sürüyor falan diye sormuştu
Bende oturup ergenlere anlatır gibi eşime izah etmiştim hatta birde ped açıp göstermiştim bak böyle birşey takıyoruz donumuza diye O günden sonra adam nasıl beynine kazıdıysa şimdi benden iyi biliyor

Ne güzel bir gün geçirmişsin Yaz bitti biz henüz bir kere bile gidemedik
Önümüzdeki hafta bari iyice havalar soğmadan ilk ve son bir kez pikniğe çıkabiliriz inşallah olmadı artık seneye acısını çıkartırım

gunaydin kizlarrr

tomurcuk cok guzel hafta sonu gecirmissin

umutcum dun yazmissin keske zaman olsaydi kurutsaydin kiz benim canavar dus almis gibi islanmis ancak sacini kuruttum birde elbisenin yakasini kuruttum boleranin kollari cok islakti kurumazdi kolayina dun yazcaktim unuttum jetonum simdi dustu

bu gun az gec kalktim kahvalimi.yaptim sauna esofmanini giyeyimde trampolinde hoplayayim dun aksam 10da hopluyordum karanlikta birden korktum gece gece biseyler gozukur diye iceri kactim nedeni eveli gun kiz yine yataga yatmadi elinde oyun ahiyla yatak odasinda dolaniyordu birden bagirip yanima yatti aglayarak ben ondan korkuyorum dedi yuzunu yataga gomdu okudum rahatladi

günaydın hatun kişilerrr
nasılsınız nasıl gidiyor?? benim durum fena değil
hafta başı olmasını saymaz ve boyun tutukluğumu saymazsak

güzel bir hafta geçsin hepimiz için inşallah. okula yeni başlayanlar varsa da
güzel başarılı bir yıl geçirsinler

herkese mutlu huzurlu bir hafta dilerim
bugün okula başlayan öğretmen ve öğrencilerimize de başarılar
biz dün akşam döndük ünyeden yoruldum valla daha tam dinlenemedim

Çok geçmiş olsun canım
Allah korusun ve bir dahada yaşatmasın. Kuzucuk kim bilir nasıl korkmuştur
Hadi bakalım sen atlaya dur bende öğleden sonra inşallah sporumu yaparım

Geçmişi okudum ama alıntı yapamadım.Müşteriler gelip gitti sürekli.Aklımda kalanlara yorum yazayım.

Umutcum çocuklar üzmüş seni canım ya.Günün sonu iyi bitmiş Allah'tan da unutulmuş yaramazlıklar :))

Ceco Banucum sizede geçmiş olsun.Eşinle gençler arasında geçen olumsuz olay çok kötü.Bir daha yaşamazsınız böyle bişey umarım.Bu arada bencede yaz bitmeden bi piknik yapın.Güzel stres attırıyor.Biz daha öncede gitmiştik akrabalarla ablamlarla falan ama arkadaşlarla ilk oldu.Haftaya yine gidelim dediler ama şansınıza küsün günüm var dedim :))

Mehtap'ta da bir tanışma mevzuları var sanırım.Bence bir şans vermelisin ama tabi Dafi ablanın dediği gibi kalabalık bir ortam olmalı.Hakkında hayırlısı olsun canım.Allah iyilerle karşılaştırsın.O seni görmeden beğenmiş yüreğini sevmiş bence kilonu problem yapma.Hem sana motive olur belki.Birşeyler iyi giderse daha da zayıflamak isteyeceksindir.

Dafi abla kilonu hiç göstermiyosun emin ol :)

Eriny daha öncede inanamamıştım 110 lu kilolarda olduğuna yeni resmine baktım 75 i de hiç göstermiyosun.Valla maşallah boylu olmak böyle bişey heralde

Asuman abla tekrar hoşgeldin.Bu ara sana çok gülegüle hoşgeldin dedik .İyi gezdin valla maşallah.Artık okullar açıldı evdesin dinlenme vakti geldi sanırım.

Ya kızlar burası yeri değil biliyorum ama benim saçlarım çok dökülüyor.Özellikle önleri bayağı açıldı.Pko,hormonlar,stres sıkıntı derken gitti caanım saçlarım.Benzer problem yaşayıp kurtulan var mı aranızda? Öneriniz nedir ? Şampuan yada bitkisel.Forumda çok araştırdım.Bitkisel bir sürü kür var ama önce size sorayım istedim.Benim amacım saçlarımız daha az dökülmesi ve yeni saç çıkmasını sağlamak.Dökülen yerlerden yenileri gelsin istiyorum...

canım benimki de çok dökülüyor. bir ara syoss un silikonsuz saç kremini kullanmıştım, azalmıştı dökülmesi. ama bırakınca saçımın tepesinde hiç gitmeyen bir yağ oluştu yıkasam bile. kurtuluna kadar çok çektim. sonra düzeldi. risk alıp dener misin bilmiyorum... ya bu ara eşimin saçı da çok dökülüyor. mevsimsel mi acaba? off her yer saç evde, sabah süpür akşam yine aynı.

ne yaptın böyle egedeniz coşmuşsun mesajlar sıra sıra gelmiş

topiğe çok giremiyorum yaaa. girince böyle oluyo işte

yeni öğretim yılı çocuklarımıza, öğretmenlerimize hayırlı olsun...
bu sabah biz de oğlumu okula götürdük.. güzel bir açılış töreni oldu... iyi ki konservatuara vermişiz diye düşünmeden edemedik...
okul dönüşü pazara uğradık... güzeldi..

şimdi ufaklık yemeğini yiyor... sonra da onu götüreceğiz..ben de ingilizce kursuna bir uğrarım:44::44::44::44: yorgunum ama olsun...

bu düzene de kısa sürede alışırız... tatil her şeyi değiştirmişti.. başta çocukların uyku düzeni...
yemek düzenini de oturtunca gitsin kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…