ANAA cecoş bu gerçekmi bir film sahnesi falanmı
ne o öyle kız bir kahve içmeye çıkmışsınız neler olmuş.
neyse geçmiş olsun canım
mehtaaaaap çek saçından getir diycem ama sen nasıl gördün sultanı yanındaydın demekkiiiiiiiiii
Kizlar simdi beni gizli numara aradi
ilkinde actim JA? dedim
yani EVET? dedim, ben hep öyle acarim telefonu
hemen telasli gibi kapatti
sonra ardindan hemen yine tekrar aradi,
JA? dedim
Hallo ? dedim iki kere, sonrada kapatti
kimdiki bu simdi acaba eximmi ?? hani su nisanlanan?
belkide degildir ama baska kim olabilr onuda bilmiyorum
neyse degildir herhalde
ben gidiyorum ara sırayanında değildim hayııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :18::18::18::18: profilime tıklayınca arkadasların ne yaptıkları gözüküyor ya ordan gördüm valla yaaaaaaaaa ben gitmedim onla gitmedim onu getirmek için gittim
oy oy oy ne cevherler varmış
ben bu konularda en gerilertde kalırım hiç yoktur böyle olaylarım. görüncede korkarım . arabada giderken birisi bir terslik yapsa hemen eşimi dizginlemeye çalışırım. hadi canım sen uyma ona adam belki serhoştur, belki berduştur,işinmi yok senin gördün deli dön geri derim
ben gidiyorum ara sırabalkonda donla gezenleri falan okudum
Benimkide öyle
Bu yaz tatile gideceğim zaman ay ya regl olursam orada diyordum tarihini aklımda tutamadığım içineşim hemen yok yok merak etme gelince olucaksın demişti ve hakikaten eve geleceğim gün sanki kendini belli etmeye başlamıştı eve geldikten bir gün sonra iyice sökülmeye başlamıştım
Kızkardeşim bile hayret eder eniştem nasıl aklında tutuyor benimkine söylemesem regl oldum diye fark bile etmez diye
Allahtan onlar var
günaydın arkadaşlar, hepinize iyi haftalar diliyorum.
umut çocuklar çok yormuş seni hafta sonu galiba. tatil sonrası böyle bir adapte olamama normaldir sanırım. kolay gelsin sana :)
cecocum sen tam bir zeynaymışın ya. valla maşallah. iyi gelmişsin o magandanın hakkından. tebrik ederim. ben de çok çabuk sinirleniyorum. ama daha öyle büyük bir olay yaşamadım, şükür.
eriny saçların hakikaten çok güzel, bu kadar farklı saç rengi kullanmana rağmen gayet sağlıklı. maşallah.
aynen benım esım de oyledır. hayatta gun bılmez, hatta 28 gunde regl olundugunu bıle belkı benden ogrenmıstır. hıc de sormaz, oldun mu oluyormusun. agrım var derım, nıye dıye sorar. hımmmm der sonra. arkadasımın esı var, kokun degısmıs, hormonların farklı calısıyor dermıs, eve gelıp karısına sarıldıgında. ve kız 2 gun sonra regl olurmus
Günaydın hayırlı haftalar dilerim...
Geçmiş baya birikmiş.Okumadan bir merhaba diyeyim dedim.Hafta sonları pek birikmezdi sayfalar ama muhabbet koyu gitti sanırım neyse birazdan bakıcam merak ettim :))
Benimde hafta sonum çok yorucu ama bir o kadar da güzel ve eğlenceli geçti.Eşim bu hafta gece vardiyasına başlayacak.Bende pazar günü malum temizlik yaptım dip köşe.Bayağı yoruldum mutfakla çok ilgilendim özellikle.Haftaya pazar da günüm var temizlik için ön kazırlık olsun istedim.
Sonra akşam üstü 5 gibi eşimle balkonda otururken (ben 2 dk. dinlenmek için oturdum tabi devam edicem temizliğe) eşimin iş yerinden arkadaşıyla hanımı geçti arabayla.Durdular evin önünde hadi gelin bizim evin orda mangal yakıcaz piknik yapalım.Yok mok yorgunuz gece işe gitcem dese de eşim nafile :) Bakşa bi arkadaşla eşini de çağırdık.3 aile hadiii o yorgunluğun üstüne piknik.Neyse herkes bişeyler aldı eşim de dedi ki madem kalkıştık piknik yerine gidelim ev önünde olmaz ayıp olur dedi.Çok güzel biyere götürdü bizi.9 gibi döndük ama yorgunluğumu da attım.Süper geçti.İyi ki gitmişiz.Neyse ben ufaktan geçmişi okumaya dönüyorum.Şimdilik hoşçakalın...
gunaydin kizlarrr
tomurcuk cok guzel hafta sonu gecirmissin
umutcum dun yazmissin keske zaman olsaydi kurutsaydin kiz benim canavar dus almis gibi islanmis ancak sacini kuruttum birde elbisenin yakasini kuruttum boleranin kollari cok islakti kurumazdi kolayina dun yazcaktim unuttum jetonum simdi dustu
bu gun az gec kalktim kahvalimi.yaptim sauna esofmanini giyeyimde trampolinde hoplayayim dun aksam 10da hopluyordum karanlikta birden korktum gece gece biseyler gozukur diye iceri kactim nedeni eveli gun kiz yine yataga yatmadi elinde oyun ahiyla yatak odasinda dolaniyordu birden bagirip yanima yatti aglayarak ben ondan korkuyorum dedi yuzunu yataga gomdu okudum rahatladi
Ya kızlar burası yeri değil biliyorum ama benim saçlarım çok dökülüyor.Özellikle önleri bayağı açıldı.Pko,hormonlar,stres sıkıntı derken gitti caanım saçlarım.Benzer problem yaşayıp kurtulan var mı aranızda? Öneriniz nedir ? Şampuan yada bitkisel.Forumda çok araştırdım.Bitkisel bir sürü kür var ama önce size sorayım istedim.Benim amacım saçlarımız daha az dökülmesi ve yeni saç çıkmasını sağlamak.Dökülen yerlerden yenileri gelsin istiyorum...
ne yaptın böyle egedeniz coşmuşsun mesajlar sıra sıra gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?