- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Ya kızlar burası yeri değil biliyorum ama benim saçlarım çok dökülüyor.Özellikle önleri bayağı açıldı.Pko,hormonlar,stres sıkıntı derken gitti caanım saçlarım.Benzer problem yaşayıp kurtulan var mı aranızda? Öneriniz nedir ? Şampuan yada bitkisel.Forumda çok araştırdım.Bitkisel bir sürü kür var ama önce size sorayım istedim.Benim amacım saçlarımız daha az dökülmesi ve yeni saç çıkmasını sağlamak.Dökülen yerlerden yenileri gelsin istiyorum...
Canım bende de aynı sorun var :26:
Hala saçlarım gür ama eskiye kıyasla yarı yarıya indi diyebilirim. Eşim bile hep saçlarımı taradığımda avuç avuç saç döküldüğünü görünce içim cız ediyor bir çare bulsana artık şuna der.
Akçaydayken dönüşte hakiki zeytinyağlı sabun almıştık saç dökülmesine çok iyi geliyor demişti satıcı. Gerçektende inanılmaz iyi gelmişti o dönem saçlarım hiç dökülmedi ama işte zeytinyağlı sabunuda kullandığımda bu sefer saçlarım inanılmaz kuru oldu o yüzden bıraktım kullanmayı. Öncesinde zaten dökülüyordu bu seferde kuruduğu için saçlarımı tarayamadım yollunuyordu resmen tararken.
Yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal oldu benimki maalesef :26:
Valla varsa bir çaresi bende deneyeyim
zaten anladığım kadarıyla saç dökülmesinin temel nedeni, parlaklık ve kolay taranması için kullandığımız kremler veya hormonal olarak saç dibinin aşırı yağlanması.. silikonsuz şampuan ve saç kremleri de böyle bir etki yapıyor. dökülmesin diye saçı kurutuyor, bu sefer de saç kırılıyor, yağ dengesi bozuluyor.
canım benimki de çok dökülüyor. bir ara syoss un silikonsuz saç kremini kullanmıştım, azalmıştı dökülmesi. ama bırakınca saçımın tepesinde hiç gitmeyen bir yağ oluştu yıkasam bile. kurtuluna kadar çok çektim. sonra düzeldi. risk alıp dener misin bilmiyorum... ya bu ara eşimin saçı da çok dökülüyor. mevsimsel mi acaba? off her yer saç evde, sabah süpür akşam yine aynı.
Canım bende de aynı sorun var :26:
Hala saçlarım gür ama eskiye kıyasla yarı yarıya indi diyebilirim. Eşim bile hep saçlarımı taradığımda avuç avuç saç döküldüğünü görünce içim cız ediyor bir çare bulsana artık şuna der.
Akçaydayken dönüşte hakiki zeytinyağlı sabun almıştık saç dökülmesine çok iyi geliyor demişti satıcı. Gerçektende inanılmaz iyi gelmişti o dönem saçlarım hiç dökülmedi ama işte zeytinyağlı sabunuda kullandığımda bu sefer saçlarım inanılmaz kuru oldu o yüzden bıraktım kullanmayı. Öncesinde zaten dökülüyordu bu seferde kuruduğu için saçlarımı tarayamadım yollunuyordu resmen tararken.
Yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal oldu benimki maalesef :26:
Valla varsa bir çaresi bende deneyeyim
Ooo canım sizde sorun karı kocaymış.Daha zor.Benim eşimin saçı öyle gür ki resmen bir gözenekten 3 tane fışkırmış gibi.Bayılıyorum onun saçlarına dökülmez de hiç maşallah benimfena ama :18:
Banucum bende bu ara zeytinyağı sarımsak sürmeyi falan düşünüyorum ama cesaret edemiyorum.Sarımsak kokusundan çekiniyorum açıkçası.Bir de forumda okudum biraz iğrenç geliyor ama herkes çok memnun.Sığır iliği ile kafamdan saç fışkırıyor diye bi başlık var.Sığır iliği ile lavanta yağını karıştırıp haftada 1 sürüyormuşsun saçına.8 hafta kadar sonra yeni saçlar çımaya başlamış.Yaklaşık 50 sayfa var okudum büyük çoğunluğu memnun ama cesaret edemiyorum :26:
Cesaret edilecek gibide değil yani birde 8 hafta sürmesi hani bir kerelik olsa belki cesaret edilir. Birde Sığırın iliğini nereden bulacaksın :26: Valla ne bileyim bende ne yapacağımı şaşırdım bakalım doktor sonuç çıkınca acaba bunları da kesecek bir ilaç yazarmı diye düşünüp duruyorum geldiğimden beri
bi kaseye biraz zeytinyağı-1 yumurta sarısı-badem yağı karıştır sür bone yada ben market poşeti bağlıyordum:)) bağla 2-3 saat dursun sonra yıkan haftada 1 defa bunu yaptım (yaptık 2 kişi)bir kaç ay sonra saçdiplerinden minik minik saçlarımız çıktı sürekli uygularsan sonuç alınıyor bide yumuşacık oluyor saçlar deneyin derim
bi kaseye biraz zeytinyağı-1 yumurta sarısı-badem yağı karıştır sür bone yada ben market poşeti bağlıyordum:)) bağla 2-3 saat dursun sonra yıkan haftada 1 defa bunu yaptım (yaptık 2 kişi)bir kaç ay sonra saçdiplerinden minik minik saçlarımız çıktı sürekli uygularsan sonuç alınıyor bide yumuşacık oluyor saçlar deneyin derim
Teşekkürler formül için.Bunu denemek daha mantıklı sanki.En azından kokusu güzel olur
Ehhh bak bu daha cesaret edilebilir
Yumurta ilikten iyidiryan ben eti bile yeni yeni elleyebilirken iliği hayatta elleyemem zaten
Bunu bir deneyeyim ben bari
Çok sağ ol canım umarım faydasını görürüz
benim saçlarım da dökülüyor uzun süredir epeyce azaldı malesef ben hiç bişey denemedim ama çörekotu yağı denemeyi düşünüyorum araştırma aşamasındayım siz de bakın isterseniz kızlar
ben kahvaltımı yarım saat önce yaptım sen öğleyi yiyeceksin iyisin canımNeyse kızlar ben kaçtım
Çocuklarla öğlenlik yemek yiyeceğiz sonrada kızın kırtasiyelerini almak için eşimle dışarda buluşacağız
Geçte olsa gelirim nasılsa
diğerlerini bilmem ama bu gerçekten iyi bir reçete. şimdilerde yapmıyorum saçım gür arındırmak zor oluyor diyebi kaseye biraz zeytinyağı-1 yumurta sarısı-badem yağı karıştır sür bone yada ben market poşeti bağlıyordum:)) bağla 2-3 saat dursun sonra yıkan haftada 1 defa bunu yaptım (yaptık 2 kişi)bir kaç ay sonra saçdiplerinden minik minik saçlarımız çıktı sürekli uygularsan sonuç alınıyor bide yumuşacık oluyor saçlar deneyin derim
Arkadaşlar herkese merhaba;
bu sabah yoldan saat 10,30 da geldik direk işe geçtik,oğluşum kocaman olmuş,yerim ben onu sabah ondan ayrılmak biraz zor oldu,iki gözüm iki çeşme,ama içim rahat annem çok iyi bakmış sağolsun,hafta sonum yoğun geçti,annemin evini temizledim,misafir geldi,anneannemlere gittik derken çabucak bitti,diyetime oradada aynen devam ettim,spor yoktu ama bedii can'la uğraşmak spor yapmaktan daha çok kalori yaktırıyor.iş yeri yoğun telefonlar susmuyo,valla geçmişi okuyamadım önemli birşeyler varsa bildirin bana ,sizleri seviyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?