Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım bende de aynı sorun var :26:
Hala saçlarım gür ama eskiye kıyasla yarı yarıya indi diyebilirim. Eşim bile hep saçlarımı taradığımda avuç avuç saç döküldüğünü görünce içim cız ediyor bir çare bulsana artık şuna der.
Akçaydayken dönüşte hakiki zeytinyağlı sabun almıştık saç dökülmesine çok iyi geliyor demişti satıcı. Gerçektende inanılmaz iyi gelmişti o dönem saçlarım hiç dökülmedi ama işte zeytinyağlı sabunuda kullandığımda bu sefer saçlarım inanılmaz kuru oldu o yüzden bıraktım kullanmayı. Öncesinde zaten dökülüyordu bu seferde kuruduğu için saçlarımı tarayamadım yollunuyordu resmen tararken.
Yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal oldu benimki maalesef :26:
Valla varsa bir çaresi bende deneyeyim

zaten anladığım kadarıyla saç dökülmesinin temel nedeni, parlaklık ve kolay taranması için kullandığımız kremler veya hormonal olarak saç dibinin aşırı yağlanması.. silikonsuz şampuan ve saç kremleri de böyle bir etki yapıyor. dökülmesin diye saçı kurutuyor, bu sefer de saç kırılıyor, yağ dengesi bozuluyor.

Ben hiç krem kullanmam zaten gerekte yok nasıl bir yağlıysa artık saç diplerim
İnan bazen kafam kaşınıyorda bir bakıyorum tırnağımın altı yağ dolmuş ki her günde en az bir kere duş alıyorum.
Birde krem yada kremli şampuan kullansam herhalde kahvaltılık kase doldururuz öööööö tiksininde kase margarinden uzak durun

Ooo canım sizde sorun karı kocaymış.Daha zor.Benim eşimin saçı öyle gür ki resmen bir gözenekten 3 tane fışkırmış gibi.Bayılıyorum onun saçlarına dökülmez de hiç maşallah benimfena ama :18:

Banucum bende bu ara zeytinyağı sarımsak sürmeyi falan düşünüyorum ama cesaret edemiyorum.Sarımsak kokusundan çekiniyorum açıkçası.Bir de forumda okudum biraz iğrenç geliyor ama herkes çok memnun.Sığır iliği ile kafamdan saç fışkırıyor diye bi başlık var.Sığır iliği ile lavanta yağını karıştırıp haftada 1 sürüyormuşsun saçına.8 hafta kadar sonra yeni saçlar çımaya başlamış.Yaklaşık 50 sayfa var okudum büyük çoğunluğu memnun ama cesaret edemiyorum :26:

Cesaret edilecek gibide değil yani birde 8 hafta sürmesi hani bir kerelik olsa belki cesaret edilir. Birde Sığırın iliğini nereden bulacaksın :26: Valla ne bileyim bende ne yapacağımı şaşırdım bakalım doktor sonuç çıkınca acaba bunları da kesecek bir ilaç yazarmı diye düşünüp duruyorum geldiğimden beri

Kasaplar veriyormuş canım para almadan.Sonuçta işlerine yaramıyor.Kemiğin içinden çıkan ilik.Lavanta yağını koyunca koku falan olmuyormuş ama dediğim gibi cesaret işi...

selam kizlaaar bu mevsimde dokulmeler daha cok oluyor genelde.. bende okudum o sigir iliginide cesaret edilirmi ya kokusuna falan cok sukur benim saclarim iyi durumda onca asamadan gecirdim onlari ama o kurde seni saclar ciktigi yaziyordu yinede denenebilir

bi kaseye biraz zeytinyağı-1 yumurta sarısı-badem yağı karıştır sür bone yada ben market poşeti bağlıyordum:)) bağla 2-3 saat dursun sonra yıkan haftada 1 defa bunu yaptım (yaptık 2 kişi)bir kaç ay sonra saçdiplerinden minik minik saçlarımız çıktı sürekli uygularsan sonuç alınıyor bide yumuşacık oluyor saçlar deneyin derim

Teşekkürler formül için.Bunu denemek daha mantıklı sanki.En azından kokusu güzel olur

Ehhh bak bu daha cesaret edilebilir
Yumurta ilikten iyidir yan ben eti bile yeni yeni elleyebilirken iliği hayatta elleyemem zaten
Bunu bir deneyeyim ben bari
Çok sağ ol canım umarım faydasını görürüz

Teşekkürler formül için.Bunu denemek daha mantıklı sanki.En azından kokusu güzel olur

pazarları yapardım ben sabah kalkarkalkmaz yapıp kahvaltı temizlik falan derken zaten 3 saati geçiyordu badem yağı şiesini 3 e bölüyordum 3 defada bitiyordu yani hiç zararlı bişey yok gerçekden faydasını görürsün arkadaşın saçı çok kötüydü o benden fazla yaptı saçlarımız aynı durumda şimdi kuaför fark etti benimkini fön çekerken küçükler ordusu gözüküğyordu çocuk abla naaptın sen dedi

benim saçlarım da dökülüyor uzun süredir epeyce azaldı malesef ben hiç bişey denemedim ama çörekotu yağı denemeyi düşünüyorum araştırma aşamasındayım siz de bakın isterseniz kızlar

Ehhh bak bu daha cesaret edilebilir
Yumurta ilikten iyidir yan ben eti bile yeni yeni elleyebilirken iliği hayatta elleyemem zaten
Bunu bir deneyeyim ben bari
Çok sağ ol canım umarım faydasını görürüz

dene pişman olmazsın ıykkk bende elleyemem dana iliği felan

bundan yap bikaç seferden sonra dökülme baya azalıyor

Arkadaşlar herkese merhaba;

bu sabah yoldan saat 10,30 da geldik direk işe geçtik,oğluşum kocaman olmuş,yerim ben onu sabah ondan ayrılmak biraz zor oldu,iki gözüm iki çeşme,ama içim rahat annem çok iyi bakmış sağolsun,hafta sonum yoğun geçti,annemin evini temizledim,misafir geldi,anneannemlere gittik derken çabucak bitti,diyetime oradada aynen devam ettim,spor yoktu ama bedii can'la uğraşmak spor yapmaktan daha çok kalori yaktırıyor.iş yeri yoğun telefonlar susmuyo,valla geçmişi okuyamadım önemli birşeyler varsa bildirin bana ,sizleri seviyorum,

Neyse kızlar ben kaçtım
Çocuklarla öğlenlik yemek yiyeceğiz sonrada kızın kırtasiyelerini almak için eşimle dışarda buluşacağız
Geçte olsa gelirim nasılsa

bediicim hoşgeldin canım dün akşam aklıma geldi bedii ve yena kayıplarda diye düğşünmüştüm.
sıkıntıların gitmiştir inşaAllah

Neyse kızlar ben kaçtım
Çocuklarla öğlenlik yemek yiyeceğiz sonrada kızın kırtasiyelerini almak için eşimle dışarda buluşacağız
Geçte olsa gelirim nasılsa
ben kahvaltımı yarım saat önce yaptım sen öğleyi yiyeceksin iyisin canım

diğerlerini bilmem ama bu gerçekten iyi bir reçete. şimdilerde yapmıyorum saçım gür arındırmak zor oluyor diye
ama küçükken hatırlarım annem sık sık yapardı hatta haftada bir mutlaka yapardı diyebilirim. faydası oluyor bence de.
benim de hamilelikten sonra çok fazla dökülmeye başladı. bazen azalıyor ama genelde çok dökülüyor.
allahtan saçım gür yoksa bir kaç yıla kel kalabilirim. bu gidişle 10 yıl falan garanti

allah kolaylık versin canım. çok zor ama emin ellerde olduğunu bilmek rahatlatıyordur seni.
allah anneden/annelerimizde razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…