bediicim hoşgeldin canım dün akşam aklıma geldi bedii ve yena kayıplarda diye düğşünmüştüm.
sıkıntıların gitmiştir inşaAllah
canım ben şok diyetle başladım 14 günde 5 kilo verdim(ökkeş geçerin diyetini uyguladım ) beni heveslendirdi.ama öyle dikkat ettimki en sevdiğim yemekleri yaptım eşimin önüne koydum kendim tadına dahi bakmadım. tadarsam yemek isterim diye yemeğin tuzuna bakmadım. en sevdiğim meyvelerin mevsimi geçti ağzıma koymadım. sonra iki ay hiç kilo veremedim. ama hiç diyetimi bozmadan devam ettim. baktım kıpırdamıyor metabolizmayı şaşırtmak için kendimce yoğurt diyeti uyguladım. 8 günde 2 kilo verdim. sonra tavuk,salata, ayran diyetine geçtim 15 günde 4 kilo verdim. sonrada yavaş yavaş karbonhidrat eklemeye başladım. bazen aldım, bazen verdim sonra normal bir diyete geçip onu oturtmaya başladım ve öylede devam ediyorum. bende diz ameliyatından sonra başlamıştım diyete.106 kiloyla girdim ameliyata şu anda tam 90 kiloyum.27 şubatta ameliyat oldum. martın ikinci haftası diyete başladım. 6 ayda giden 16 kilo ve bütün tahlillerim güzel çıktı. daha önce tansiyon ve kolestrol problemim vardı şu anda onlardanda kurtuldum çok şükür.şimdii benim sizlere bir sorum var. istanbul anadolu yakasında tanıdığınız bildiğiniz bir diyetisyen var mı??
devlette olursa daha iyi olur ama tekliflere açığım.
ayağımdaki problem gün geçtikçe artıyor. kilo tabii etkisini arttırmasına sebep oluyor.
acilen daha hızlı kilo vermek istiyorum ama bunu şok diyetlerle yapmak istemiyorum.
benim kilo verme hızımla ancaa 2-3 yılda gider tüm kilolar
destek alıp bu işi hızlandırmak istiyorum.
tavsiyelerinizi bekliyorum
ben yalnız yürüyüşe çıkmaya cesaret edemiyorum . birgün çıktım ayağım eksik biryeremi geldi ne ameliyatlı ayağımı koruyayım derken düştüm.kimsede yoktu bir genç gelip yardımcı oldu ayağa kalktım sağlam ayağımın üstüne basamıyorum.eşimi aradım hemen geldi doktora gittik. bileğimden lifler esnemiş bir sürede onunla uğraştım.şimdi iki ayağımda iyi çok şükür.ama cesaretim kırıldı yanımda kimse yoksa çıkmıyorum hemstır gibi dönüp duruyorumİyi haftalar arkadaşlar :)
Bezgin başlasam da güne, yürüyüşümü ihmal etmedim bu sabah :) İlaç gibi ya; açık havada yürüyüş. Herkes imkanını zorlayıp yapsın bence. Erken kalkalım, geç yatalım, bir şey yapalım; yürümek için fırsat yaratalım kendimize. Hamster gibi bantta dönüp durmaktan bahsetmiyorum, açık havada yürüyüş yapmalı. Hem hormonların çalışması bakımından hem psikolojik sıkıntıların azalması bakımından açık havada yürüyüş egersizlerin kralı. İnsan yaradılışına en uygun aktivite :) Depresyon tedavisinde şiddetle tavsiye ediliyor. Falan fıstık, bu kadar reklamdan sonra en az bir kişiyi ikna etmişimdir umarım yürüyüşe başlaması için.
Bütün havam değişti yürüyüp geldikten sonra. Kahvaltı yapmaya üşeniyordum bir süredir (3-4 haftadır), bugün sağlıklı bir kahvaltı yaptım, iyi de bir ara öğün. Bakalım böyle devam edersem kilo vermeye geri dönerimBenim adıma iyi bir başlangıç oldu, güzel devam eden bir hafta olur umarım.
eskiler eskiler tepelerine daş düşşün emiiiiiiiiiiiii pis herifler
ben gidiyorum ara sırabalkonda donla gezenleri falan okudum
sende bize iyi geliyorsun canım en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın inşaAllah@dafi; ablacığım senin durumun takdire şayan zaten. azmine bayılıyorum. benim asıl sıkıntım her zaman dediğim gibi istikrar eksikliği,
ondan da önemlisi çabuk sıkılıyorum. düzenli yemeyi bırakınca da olan oluyor. hayatım boyunca bir defa kilo verdim o zaman neredeyse
100 olacaktım 80-81'e düştüm. ama karbonhidrat neredeyse 1 yıl yemedim. meyvanın falan tadını unutmuştum ki çok severim
salata et kuruyemişle besleniyordum. neyseee o şekilde uzun süre kaldım. kilo almadım vermedim. 80ler de benim için iyi oluyor. göstermiyorum da
80 falan. neysee evlendim biraz aldım, hamile kaldım hormondu ileçtı derken şiştim şimdide kaldım öyle sıkıldım ama yaaa bıktım vallaa
bir yol bulmam lazım ama bakalım nedir ablacığım. biliyorum bir şey çıkacak ama henüz karar veremedim. ama sağol desteğin için / desteğiniz için.
bunalınca size yazıyorum iyi geliyorsunuz valla
değildir değildir sen takma onu kafayasorma canim ya iyice aklimi karistirdi, omu degilmi diye düsünüp duruyom,
ama degildir diyom kendi kendime, aramaz o bence
aa senin yorumunu atlamışım demekkionu bende okudum, hatta dayanamayip yorumumuda yaptim
değildir değildir sen takma onu kafayahâlâ aramasını bekliyorsun akıllanmıycaksın sen bazen bende arıyorum almanyayı yanlış düşüyor anlamadığım dilde konuşunca kapatıyorum.
aa senin yorumunu atlamışım demekki
bundan yap bikaç seferden sonra dökülme baya azalıyor
şimdii benim sizlere bir sorum var. istanbul anadolu yakasında tanıdığınız bildiğiniz bir diyetisyen var mı??
devlette olursa daha iyi olur ama tekliflere açığım.
ayağımdaki problem gün geçtikçe artıyor. kilo tabii etkisini arttırmasına sebep oluyor.
acilen daha hızlı kilo vermek istiyorum ama bunu şok diyetlerle yapmak istemiyorum.
benim kilo verme hızımla ancaa 2-3 yılda gider tüm kilolar
destek alıp bu işi hızlandırmak istiyorum.
tavsiyelerinizi bekliyorum
ah canım yaa tüylerim diken diken oldu şaka yapmıyorsun değilmiben geldim te
sizlere yazmakderdimi anlatmaya geldim..
hastaneden yeni çıktım teyzem de yatıyorum..
cuma aksamı gecesi ani bir sancı ve kanama ile hastaneye yattım..
bebegim bana veda ediyormuş..
birazcık bir sancıyla rahim agzım acılmış..bebek aşagıya düşmüş..
zarından cıkmıs yapacak hiç birsey yok dogum yapacaksın ve bebek dogunca yasamayacak dedi doktor.
ve bu bende yapısal bir hastalıkmıs..artık her gebeliğim riskli olacakmış..tabi gebelik olursa
o an ki halimi anlatmama gerek yok sanırım..inanın anlatacak halimde..
cumartesi aksamına kadar sancım gelmedi..doğum yapan bebekleriyle yatan kadınların arasında kaç saat sancı bekledik annemle ağlaya ağlaya..sonunda eşim isyan etti alın su bebeği evimize yollayın bizi diye..
doktor suni sancı verdi 3 saat kötü anlatılmıcak seyler yasadım ve cıktı bebek dısarı.
bana göstermediler ama herseyi tastamam bir bebekmiş..
götürüp gömüldü dedemin yanına..3günde neler yasadım bilemezsiniz
herkes basımda evden cenaze çıkmış herkes aglıyor..ben annemlere iiyim gibi görünüyorum.
eşimin izni yarın aksam bitiyor ve eve gidecek gözü arkada kalmasın diye ona da ağlayamıyorum.
annem babam kendini sucluyor belki gelmesen böle olmazdı die babam by pass gecirmiş adam hep dülüorum bana bişe olmasın baba diyorum.iyi görünmeye calısıyorum ama arkamdan iice psikolojisi bozuldu,hala algılayamadı falan diyip ağlıyorlar bu seferde..
napacam,nasıl unutacam,unutulan birseymidir bilmiyorum...
40gün lohusaymısım annem biryere göndermezmiş..
dönüşümde belli değil artık.eşimsşz napacam bilmiyorum.
daha cok sey var ama içimde,şimdilik bu kadar yeter..
haberimiz olsun,bişekilde içimi dökeyim sizlerden dua isteyeyim dedim..
ne olur Allah tan bana sabır isteyin..hersey bitti..bende bitmek üzereyim
ne denir ki allahtan sabır dilemekten başka..........
ben geldim te
sizlere yazmakderdimi anlatmaya geldim..
hastaneden yeni çıktım teyzem de yatıyorum..
cuma aksamı gecesi ani bir sancı ve kanama ile hastaneye yattım..
bebegim bana veda ediyormuş..
birazcık bir sancıyla rahim agzım acılmış..bebek aşagıya düşmüş..
zarından cıkmıs yapacak hiç birsey yok dogum yapacaksın ve bebek dogunca yasamayacak dedi doktor.
ve bu bende yapısal bir hastalıkmıs..artık her gebeliğim riskli olacakmış..tabi gebelik olursa
o an ki halimi anlatmama gerek yok sanırım..inanın anlatacak halimde..
cumartesi aksamına kadar sancım gelmedi..doğum yapan bebekleriyle yatan kadınların arasında kaç saat sancı bekledik annemle ağlaya ağlaya..sonunda eşim isyan etti alın su bebeği evimize yollayın bizi diye..
doktor suni sancı verdi 3 saat kötü anlatılmıcak seyler yasadım ve cıktı bebek dısarı.
bana göstermediler ama herseyi tastamam bir bebekmiş..
götürüp gömüldü dedemin yanına..3günde neler yasadım bilemezsiniz
herkes basımda evden cenaze çıkmış herkes aglıyor..ben annemlere iiyim gibi görünüyorum.
eşimin izni yarın aksam bitiyor ve eve gidecek gözü arkada kalmasın diye ona da ağlayamıyorum.
annem babam kendini sucluyor belki gelmesen böle olmazdı die babam by pass gecirmiş adam hep dülüorum bana bişe olmasın baba diyorum.iyi görünmeye calısıyorum ama arkamdan iice psikolojisi bozuldu,hala algılayamadı falan diyip ağlıyorlar bu seferde..
napacam,nasıl unutacam,unutulan birseymidir bilmiyorum...
40gün lohusaymısım annem biryere göndermezmiş..
dönüşümde belli değil artık.eşimsşz napacam bilmiyorum.
daha cok sey var ama içimde,şimdilik bu kadar yeter..
haberimiz olsun,bişekilde içimi dökeyim sizlerden dua isteyeyim dedim..
ne olur Allah tan bana sabır isteyin..hersey bitti..bende bitmek üzereyim
ne olur üzülmeyin kimse üzülsün istemiyorum..
Allah onu benden daha cok sevmiş sanırım diyebiliyorum..
hepinize teşekkür ederim..
ama smdi pişman oldum sizleri üzmeye hakkım yoktu eBRU ne olur ağlama..
görüşürüz inşallah gelince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?