Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

acını paylaşmak anlamında üzüldük canım benim. elimizden bir şey gelmemesinin çaresizliğinden
üzüldük inan olsun. bize söylemeyeceksin de kime söyleyeceksin. paylaşacağız ki sıkıntılarımız
azalsın. yerini umutlar, huzur ve ferahlık alsın.
bizlerin eşinin dostunun seni sevenlerin gözlerinden akan yaş yüreğine ferahlık olarak dönsün,
yüreğini içini temizlesin dilerim.

Canım elimde değil gözyaşlarıma hakim olamıyorum.2013 ocak topiğindesin ordan okuyorum yazdıklarını.Güçlü ol.Herşeyde bir hayır vardır.Yanında olucam hep.40 ından önce dönersende haberim olsun gerçi annende gelir ama ben bakarım sana kuzuuuum.Seni seviyorummm...

Meryemcim canım çok geçmiş olsun,bu gün ikinci kötü haberi verdin bana ,bir arkadaşımda 4 düşük yaptı bu beşinci hamileliği ve 4 aylık hamileydi oda bugün düşük yaptı,ne olur üzülmeyin,umudunuzu kaybetmeyin bende biliyorsunuz 5 düşük yaptım 6.da doğurdum,allah sizlere sağlık versin,üzülmeyin diyorum ama bende aynı şeyleri yaşadım ve her defasında bittim tükendim ama allah büyük canım sabrınıda veriyor

Meryemciğim çok ama çok üzüldüm Tam çıkmak üzereyken gördüm yazdıklarını, yıkıldım resmen. Çok geçmiş olsun, Allah sabır versin

Seni çok iyi anlıyorum. Ben yaşadım arkadaşım senin yaşadıklarını, ilk bebeğimi, oğlumu 18 haftalıkken kaybettim ben de. Suni sancı ile doğum yaptırılmıştı bana da. Ne o geceyi ne yaşadıklarımı hiç unutmadım. Ama çok gerilerde bir yerde, böyle talihsiz sebepler olunca hatırlanıyor artık. Çok değil 10 ay sonra aynı hastaneden kucağımda nurtopu gibi bebeğimle çıktım, önce kızım, ardından gelen oğlum zamanla unutturdu bana yaşadığım acıyı. senin de çok sağlıklı, güzel bir bebeğin olacak, onu kollarına aldığın gün unutacaksın bu acıyı.

Şu anda teselli etmeye kelime yok biliyorum ama geçecek canım, inan geçecek. "ya bir daha sağlıklı bir bebeğim olmazsa" diye deliye dönmüştüm ama çok şükür hepsi boşaymış o korkuların. Parmaklarım birbirine karıştı, ne yazdığımı bilemedim, bilmem demek istediğimi anladın mı? Bu olasılıkları içinden atıp olabildiğince dinlenmeye çalış. Tekrar tekrar geçmiş olsun

Biz sen üzülüyosun diye üzülüyoruz canım. Yoksa Allah'ım tez zamanda bu kötü günlerini unutturacak evladı nasip eder inşallah sana, kader böyleymiş o melek için. arkadaşların da dediği gibi dinlenmeye çalış, şimdi mümkün değil hemen ama iyileşmeye, iyi hissetmeye çalış. Keşke üzüntünü paylaşıp azaltabilsek gerçek anlamda.

gecmis olsun canm boyle durumlarda Allah'tan sabir dileyip dua etmekten baska bisey gelmez elden uzuldum boyle olmasina dualarim seninle..

canım meryemim çok üzüldüm Allah sana sağlık versin inşallah
rabbim elbet sabrını da verecektir
keşke yanında olup destek olabilsek ne diyeceğimi bilemedim ama senin yaşadıklarını yaşayıp sonra sağlıklı evlatları olan arkadaşlarımız var onlar sana en büyük teselli canım
seni çok seviyorum dualarımla arkandayım

meryem
ne denir ki ağlıyorum şimdi..inankı başımdan aşağı bişey indi sanki...
Allahım sabrını verir en yakın zamanda yüzünü yine güldürür inşallah...
doktorların her söylediğini kafaya takma şimdi kendini düşün hep olumlu düşünmeye çalış...

bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah...canım benim içim acıdı çokk...

Meryemcim rabbim sana sabir versin en kisa zamanda bebisine kavusursun bu gunleri unurtun insallah bende 24 haftalik oglumu kaybetmistim

Son düzenleme:

merim canım benim bitanem kardeşim çok üzgünüm çok üzüldüm geçmiş olsun sen iyi ol lütfen. bak gerçekten kardeşim gibi görüyorum ben seni bi sürü şey paylaşıyoruz burda. sen bizim canımızsın. dualarım hep seninle. sıkıldıkça gel dök içini. sakın yalnız kalma biz hep yanındayız biliyorsun. bizleri üzmeye hakkın yok diye bişey yok. biz aileyiz burda. beraber ağlayıp beraber güleriz. kardeşimizsin sen bizim. ben kalbimde hissediyorum senin kardeşliğini. canım benim a güzelim. sen iyi ol kendini topla biz sen iyi olunca iyi oluruz.
seni cok seviyorum merim canım benim.

kızlar nerelerdesiniz
elimiz kolumuz kırıldı sanki bugün
ama sevinmemiz gereken bişeyde var meryemimizin sağlığı iyi Allah korusun sağlığı kötüde olabilirdi. Rabbim en kısa sürede sağlıklı bir bebek verir inşaAllah bu günlerde acı bir hatıra olarak kalır.

bugünkü menümü yazayım.

sabah namazında üç hurma

öğleye doğru bir köz patlıcan ve peynirli yeşil salata

ara : üç erik

ikindiye doğru bir yumurta minik bir parça makarnalı börek

akşam : bir kâse çorba, iki kaşık pırasa yemeği, bir parça turp, bir tabak hamsi buğulama , üç dilim karpuz.
ve 2,5 litre su

Meryemciğim canım inan yazdıklarını okuyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki
İçim acıdı senin nasıl hissettiğini, nasıl üzüldüğünü düşündükçe içimden sanki bir parça koptu
Sana ağlama demek istemiyorum çünkü bizler bile ağladık ki senin çok daha fazla canın yanıyor.
Ağla sakın içine atma ama Rabbimede sakin isyan etme
Demekki buda senin sınavın ve sen bu sınavı güzel bir şekilde sabrederek, dua ederek verdiğin an RAbbim sana mükafatların en güzelini verecektir inşallah...Aminnnnnnnnn

Kim yayınlamıştı tam hatırlamıyorum ama belki sende hatırlarsın arkadaşlardan biri paylaşmıştı bebeğini düşüren bir anneye bebeğinden gelen bir mektup gibi bir yazıydı :44: ( tabi eşimin faceindekilerden bir yazıyla karıştırmıyorsam )
Yitirdiği bebeyinden gelen mektupta '' Ağlama Anneciğim ben seni ahirette Cennet kapısında karşılayacağım!'' gibi bir cümle aklımda kalan tek cümleydi ve inanılmaz duygulandırmıştı beni.

Şu an nekadar için yansada ne olur sabret canım
Sen güçlü birisin, eşin ve ailende sana her an destekler zaten. Birbirinize merhem olucaksınız zamanla. Zamanla Rabbim sana en güzel hediyeyi zaten yine nasip edecektir. Doktorların laflarınada takılma öyle olsa benim ikinciyi doğurmam imkansız olurdu yada başka arkadaşların da öyle
O minik Fasulye artık bir Melek ( zaten öyleydi ) ve o Melek seni Cennet kapısında karşılayacak, senin Cennete giriş biletin olacak

Kıyamette Allahü teâlâ, müminlerin çocukları için, (Bunları Cennete götürün) buyurur. Melekler, çocukların Cennete girmesini söylerler. Çocuklar, (Ana-babamız hani?) derler. Melekler, (Onlar sizin gibi günahsız değildir. Görülecek hesapları var) derler. Çocuklar ağlaşır, (Ana-babamızı almadan girmeyiz) derler. Cenab-ı Hak, çocuklara buyurur ki:
(Ey yavrular, haydi gidin, ana-babanızı da alıp Cennete girin!) [Nesai]

Senin, Eniştemizin ve tüm ailenin başı sağ olsun
RAbbim sizlere sağlık, sabır ve uzun ömürler versin Aminnnnnnn
Zaten her zaman senin içinde dua ediyordum ama bundan sonra çok daha fazla dualarımda olacaksın canım arkadaşım benim

Sen ilk önce iyileşmeye kendini toplamaya bak. Sonra evine geçince zaten bol bol hasret gideriz yaralarımızı birliktede sarmaya devam ederiz. Bundan sonra Rabbim sana bir sonraki mucizeyi nasip edene kadar birlikte sağlığımızı elde etmek için çabalarız
İnan istanbulda olsaydın hemen yarın yanına gelirdim
Çok yazdım belkide saçmaladığım yerlerde olmuştur ama inan parmaklarım sanki kendi kendine yazıyor gibime geliyor.
Seni burada bekleyen, seni çoooook ama çooook seven arkadaşlarının olduğunu sakın ama sakın unutma

huuu huuuuu ben geldimm ii geceler güzeller çok yorgunum
mutfağımın iki tane halısı vardı onları yıkadım b
ide iki adet peluş battaniye makineye sığmıyordu aradan çıkardım onlarıdaşaftım kaydı valla

iyi yolculuklar güle güle gidin dönün
ya da gelil gidin deyim ben de ankaradayım yaa

sağol ablacım benim sen neresindesin??? biz sincandaydık
devam et güzelim
hani yarışıyoduk....

yok yooookkk sen yemeye devam et

öküz gibi yiyorum valla güya bu hafta dikkat edecektim
şu ewden uzaklaşmlar bütün düzenimi alt üst ediyor:18:

ne zamandır tanışıyosunuz ki tatlım(henüz ileri sayfaları okuyamadım yazmışsındır belki)

MERYEMİMMM , CANIM BENİMMM , ne desem ne söylesem bilemiyorumm ((((

hissettiklerimi anlatacak kelime bulamıyorum canımm , acına buradan uzaklardan ortak olmak istiyorum ama elimden bişey gelmiyor maleseff....

diyorumki ; demekki RABBİM minik fasulyemizi bizden çok sevdi ,ve yanına aldııı... o bir melek artık , o annesinin cennet kapısında onu bekleyen minik meleği artıkk...

MERYEMİMM nolursun çok yıpratma kendini , ağla , acını azalt ama nolur çok yıpratma kendini(

gün gelecek sende sağlıcakla gayet sağlıklı olan bir bebişini alacaksın kucağına .

Lütfenn dikkat et kendine , Allaha emanet ol , SENİ SEVİYORUMM KUZUMMMM

çocuklar ilk okul gününde yorulmuş..yataklarına gittiler... ben burdayım...
eşim kitap okuyor.. ben bi yandan ingilizce çalışırken, bi yandan nete takılıyorum...
bu günün kararı TV yi kapatmaktı... çok iyi oldu..

Kızlarrrrrrrrrrrr yaaa regl sancısından geberiyorum :26::26::26:
Resmen 9 aylık hamileye döndüm okadar çok şiştim
Belimin ağrısından kımıldayamıyorum hatta mutfaktaki işleri bile eşim üstüne aldı allahtan

İnşallah yarına biraz rahatlarımda şişliklerde çarşambaya kadar iner malum kına var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…