Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hanımlarr ben de geldim buralardayım. aklım meryemde kaldı. haber alan var mı acep?

Benimde kafam takıldı gerçekten Meryemciğime
İnan eşime bile anlattım oda çok üzüldü Oda inşallah Allah onlara en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş nasip ederde acısını unutturur diye dua etti :26:

Daha evvelde hiç aklımıza gelmediki cebini varsa alalım diye :26:
En azından hepimiz her gün bir mesaj bile atsaydık birazda olsa yüzünde bir tebessüm oluşturabilirdik bence
Neyse inşallah şu an en azından ağrısı sızısı yoktur. Yürepindeki yaralarda iyileşecektir zamanla

eşim eve geldiğinde üzgün görünüyormuşum ne oldu diye sordu bende anlattım eşime oda çok üzüldü . her şerde bir hayır gizlidir , öbür tarafta daha çok ihtiyacı vardı belkide ,daha genç Allah başka sağlıklı bebekler verir inşaAllah dedi.

kızlar yeğenim geldi bu akşam telefonumdaki resimleri onun telefonuna atıp bilgisayarıma attım. albüme ekledim.

cecoş yenadan haber aldınmı oda yok birkaç gündür

kızlar yeğenim geldi bu akşam telefonumdaki resimleri onun telefonuna atıp bilgisayarıma attım. albüme ekledim.

Anammmm abla siz senle nasıl olduda daha arkadaş olmamışız
Bir heves atladım resimlere bakayım diye ama yuuuuukkkk kapı duvar

Yok ablacığım ama eminim bir işi vardır yoksa kesin gelirdi. Okullar yeni açıldığı için kitap kaplamaylada uğraşıyor olabilir
Bizim kitaplarıda yarın vereceklermiş bende yarın kaplamayla uğraşacağım

kabul ettim canım

Sağ olasın ablacığım
VAlla bu gece uyku tutmazdı meraktan
Şaka bir yana ama gerçekten hiç kilonu belli etmiyorsun
İnşallah yakında çok daha zayıf hallerimizi de görürüz

Zeynep ablacığımmmmm hoşgeldin
Nasılsın iyimisin?
Biz bugün topikce biraz üzüldük Merrynin durumuna ama Rabbim inşallah hepimize Meryemciğimin çok daha mutlu olacağı günleride gösterecektir inşallah....Aminnnnnnnnn
Bende regl oldum bel ağrısından geberiyorum :26:
Aslında tam vedalaşıp cıkacaktım seni görünce bir hal hatır sorayım dedim :122:

Özletiyorsun kendini

mmery canım benim,şimdi okudum..sözün bittiği yer..böyle durumlarda insan kul olduğunu ve yaradanın iradesini anlıyor.
teselli eder mi?bilmem,ama en azından kucağına alıp koklamadın..can kaybının tesellisi olmaz.zamanla kendinin çözeceği bir şey..
ama bugün içine attığın dert yarın sana başka bir sorun olarak döner..şimdi ağlayacaksan ağla,bağır çağır..ama içine atma.
bundan sonrası için sana sabır değil afiyet diliyorum..sabır istemek bir yerde başka gelecekler için hazır olmak demek..son acın olsun.
yerine başka sı gelip acını unutturmasın..

Sağ olasın ablacığım
VAlla bu gece uyku tutmazdı meraktan
Şaka bir yana ama gerçekten hiç kilonu belli etmiyorsun
İnşallah yakında çok daha zayıf hallerimizi de görürüz
canım onlar eskileri yeniler yüklenmemiş şimdi yükledim

Canım benim de sağ ayak topuğumda başladı ağrı..bir haftadır çok ayakta duruyorum nedenlerinden biri..

Naapıyorsun keyifler nasıl.? Sağlık dışında.:)

herkese mutlu huzurlu bir hafta dilerim
bugün okula başlayan öğretmen ve öğrencilerimize de başarılar
biz dün akşam döndük ünyeden yoruldum valla daha tam dinlenemedim

Neden Ünye'deydin canım.

Yorgıunluktan ve keyifsizlikten daficiğim..

Sen nasıl oldun iyileşmişsindir umarım..

:)))) Çok gıcık bir iş o değilmi.? Biz alamadık kitapları henüz..

kızlar resimlere yapılan yorumları okuyamıyorum açılmıyor neden acaba

Kızlar bana müsaade

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın

Kocaman öpüldünüzzzzzzzzz

1ay felan oldu konuşmayalı başlayalı işte.

selam kızlar ,

akşam teyzemler geldi. çamlıcaya gittik cay keyfi şansımıza yagmur bastırdı hoppaaaaaaa geri eve döndük. eve geldik yagmur durdu. kısa yagdı. bitmeyen cayımda kaldı aklım

Offff meryem. Çok üzüldüm çok, anlatamam mümkün değil..

Mesajını okuyorum ama - bişey yok dinleneceksin dedi doktor- diye bekliyorum nedense..

Toparlayamıyorum bir türlü ne yazacağımı bilemiyorum çok üzgünüm...Kendine çok dikkat et..
Ve şu an ne yaşaman,ne hissetmen gerekiyorsa onu yaşa, aksi yöne çevirme meryemciğim..

Seni seviyoruz,hepimiz senin yanındayız bizi hisset..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…