bildiğin robot gibiyim kuzum. biri seslendi mi falan tüm bedenimle dönüyorum :))))
iyiyim çok sağlık dışında
sen nasılsın kuzuların okula başladı, oğlan ne yaptı merak ediyorum??
isimleri ve telefonlarını alabilirim canım. sağolasın ilgin için de teşekkür ederim.Canım ben Ataşehir tarafında oturuyorum. İki diyetisyen önerebilirim sana. Biri 4 yıl kadar önce gittiğim diyetisyen, sempatik ve çok ilgili biridir. Araştıran, kendini geliştiren, standartları yüksek (hijyen vb. bakımından) bir genç kadın. Hastanelerde, Osman Müftüoğlu ekibinde 2 yıl kadar çalıştıktan sonra kendi kliniğini açmış... Ayrıca takipçisi bol bir bloğu ve sitesi de var, danışanı olmasan bile buradan soru sorup bilgi alabilirsin. Ben hamile kaldığım için bırakmıştım. Ataşehir'in göbeğinde ofisi var. Hastanelerle kıyaslanınca fiyatı epey yüksek bir de sadece nakit kabul ediyor, bu da olumsuz taraflarıDört yıl önce 250 TL idi aylık, şu anda 350-400 seviyesinde olduğunu tahmin ediyorum. Ama 3 ayda hiç spor yapmadan, hiç aç kalmadan, hiç zorlanmadan 12 kg vermiştim ben o dönem.
Diğeri de güncel diyetisyenim. Gerçi 2 aydır filan gitmiyorum ona da. Diğeri kadar asortik değil ama ilgili ve oldukça disiplinli biri. Aynı tecrübelere sahip diğer diyetisyenimle. Yaklaşımı "yeme düzenini oturtmak" şeklinde değil, öncelikle yağların direncini azaltmak, yani bir çeşit tedavi programı uygulamak, ardından zamanla yeme düzenini oturtmak şeklinde oldu. Yağlar gidene kadar dişini epey sıkman gerekiyor. Ben yağları eritmek kısmından diğer aşamaya geçemedim henüz :)) Gene de iyi yağ kaybım oldu ona giderken de. Sabahları Göztepe Şafak Hastanesi'nde öğleden sonraları Ataşehir Acıbadem'de çalışıyordu. İkisi arasında epey fiyat farkı olunca Şafak'a gittim ben, aynı kişi sonuçta. Şafak'ta özel sağlık sigortası indirimiyle birlikte 70 TL veriyordum (1 muayene 1 kontrol). Ve fakat şansıma Şafak Hastanesi tadilata alındı, kadın da hastalarına aynı şartlarda Acıbadem'de bakmaya başladı :)) İlgilenirsen isimlerini de iletirim.
Bir arkadaşım da Medipol'e gitti, fiyatı oldukça uygundu (tam hatırlayamıyorum 30-40 TL gibi) orta derecede memnun kaldı :)
vallaa sonuna kadar katılıyorum. ağla bağır çağır ne gerekiyorsa yap. kimseyi teselli etmeyeOffff meryem.Çok üzüldüm çok, anlatamam mümkün değil..
Mesajını okuyorum ama - bişey yok dinleneceksin dedi doktor- diye bekliyorum nedense..
Toparlayamıyorum bir türlü ne yazacağımı bilemiyorum çok üzgünüm...Kendine çok dikkat et..
Ve şu an ne yaşaman,ne hissetmen gerekiyorsa onu yaşa, aksi yöne çevirme meryemciğim..
Seni seviyoruz,hepimiz senin yanındayız bizi hisset..
Zeynep ablacığımmmmm hoşgeldin
Nasılsın iyimisin?
Biz bugün topikce biraz üzüldük Merrynin durumuna ama Rabbim inşallah hepimize Meryemciğimin çok daha mutlu olacağı günleride gösterecektir inşallah....Aminnnnnnnnn
Bende regl oldum bel ağrısından geberiyorum :26:
Aslında tam vedalaşıp cıkacaktım seni görünce bir hal hatır sorayım dedim :122:
Özletiyorsun kendini
isimleri ve telefonlarını alabilirim canım. sağolasın ilgin için de teşekkür ederim.
bakarız bakalım ne olacak ne diyecekler diye :)))
vallaa sonuna kadar katılıyorum. ağla bağır çağır ne gerekiyorsa yap. kimseyi teselli etmeye
çalışma. ben onu bir defa yaptım s....tım kendi kendimin tüm düzenine her şeyine.
o zaman bu zamandır totomu toparlayamadım aslında. yarın tam tamına 8 koca yıl geçmiş olacak
ne yaşanması gerekiyorsa yaşa meryem! unutma acı senin acın. bizlerde hep senin yanındayız. telefonunu vermek istersen de
çekinme ver arar dinleriz seni en azından...
sağol canım benim..geçmiş olsun.ben dün öğle kalktığımdan beri yatmadım..gelen telofomlar,banka işlemleri.aylık ödemeler..akşam üstü eve geldiğimde yatacaktım.
bu sefer rusyadaki kardeşim seçtim dikiş mak.modelini bulamamış.yeni araştırmalar derken,uyuya kalmışım.
şimdi kendime geliyorum.burda da saat 8 gibi bir fırtına bir yağmur..hepsi yarım saat sürdü ama etkisi çok oldu.
dağdaki ağaçlara rahmet olmuştur.
merymein durumu bayağı içimi acıttı..ben de hepinizi çok özlüyorum.akşamları yalnız kalmayayım diye bir komşumu çapırıyorum.
sağolsun_merhaba deyiı pc.yi alıp balkona çıkıyor.bir şey söyleyecek olsam başı ekrana takılı _hııı diyor..tüm cevap bu..gece 3 gibi gidiyor.
3 gündür pc elime geç geçiyor..
indirebilseydim projeksiyona aktarır duvara yansıtır sinama tadında izlerdim ama indiremiyorum. üyelik istiyor msn deki problemden dolayı üyeliğimi onaylıyamamIntouchables (2011) » Can Dostum DivX ALTYAZILARI
Gitmeden bu akşam ütü eşliğinde izlediğim filmi takdim ediyorum size..
Harika müzikleri olan, nefis bir fransız yapım...
Bana çok dokundu..İzlerken hiç bitmesin diye düşünüp durdum...
İyi seyirler.:)
Bende dikiş makinasını soracaktım demek aksilik olmuş...
geç olsun güç olmasın...
Komşun da bayağı muhabbet severmiş.:))
ben geldim te
sizlere yazmakderdimi anlatmaya geldim..
hastaneden yeni çıktım teyzem de yatıyorum..
cuma aksamı gecesi ani bir sancı ve kanama ile hastaneye yattım..
bebegim bana veda ediyormuş..
birazcık bir sancıyla rahim agzım acılmış..bebek aşagıya düşmüş..
zarından cıkmıs yapacak hiç birsey yok dogum yapacaksın ve bebek dogunca yasamayacak dedi doktor.
ve bu bende yapısal bir hastalıkmıs..artık her gebeliğim riskli olacakmış..tabi gebelik olursa
o an ki halimi anlatmama gerek yok sanırım..inanın anlatacak halimde..
cumartesi aksamına kadar sancım gelmedi..doğum yapan bebekleriyle yatan kadınların arasında kaç saat sancı bekledik annemle ağlaya ağlaya..sonunda eşim isyan etti alın su bebeği evimize yollayın bizi diye..
doktor suni sancı verdi 3 saat kötü anlatılmıcak seyler yasadım ve cıktı bebek dısarı.
bana göstermediler ama herseyi tastamam bir bebekmiş..
götürüp gömüldü dedemin yanına..3günde neler yasadım bilemezsiniz
herkes basımda evden cenaze çıkmış herkes aglıyor..ben annemlere iiyim gibi görünüyorum.
eşimin izni yarın aksam bitiyor ve eve gidecek gözü arkada kalmasın diye ona da ağlayamıyorum.
annem babam kendini sucluyor belki gelmesen böle olmazdı die babam by pass gecirmiş adam hep dülüorum bana bişe olmasın baba diyorum.iyi görünmeye calısıyorum ama arkamdan iice psikolojisi bozuldu,hala algılayamadı falan diyip ağlıyorlar bu seferde..
napacam,nasıl unutacam,unutulan birseymidir bilmiyorum...
40gün lohusaymısım annem biryere göndermezmiş..
dönüşümde belli değil artık.eşimsşz napacam bilmiyorum.
daha cok sey var ama içimde,şimdilik bu kadar yeter..
haberimiz olsun,bişekilde içimi dökeyim sizlerden dua isteyeyim dedim..
ne olur Allah tan bana sabır isteyin..hersey bitti..bende bitmek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?