Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bildiğin robot gibiyim kuzum. biri seslendi mi falan tüm bedenimle dönüyorum :))))
iyiyim çok sağlık dışında

sen nasılsın kuzuların okula başladı, oğlan ne yaptı merak ediyorum??

bildiğin robot gibiyim kuzum. biri seslendi mi falan tüm bedenimle dönüyorum :))))
iyiyim çok sağlık dışında

sen nasılsın kuzuların okula başladı, oğlan ne yaptı merak ediyorum??

Sağlık dışında konuşmak gerekirse.:))
Bugün sabahtan iki saat kızın okulundaydık sonra geldim evi toparladım oğlanı götürdüm aldığımız kırtasiye malzemelerini,temizlik ürünlerini dolaba yerleştirirken gelip ağlamaya ve bana sarılmaya başladı...
Annneeee sen eve gidecekmisin.?? ''Ben ona bugün okulda yalnız kalacaksın eve gidip iş yapıp sonra seni almaya geleceğim demiştim nasıl sevinmişti artık ders yapıcam aba gibi demişti.''
Sarıldık ama içini çeke çeke ağlaması yokmu bir an boşver ana sınıfını ne gereği var alayım çocuğumu koynumda yaşasın dursun diye düşündüm ciddi ciddi...
Burdayım anneciğğim gitmeyeceğim merak etme dedim.sonra yemek yemeye gittiler keyiflendi azıcık ama diğer günlere nazaran bir tutukluk vardı üzerinde. bakalım yarın ne olacak takip edeceğim...

Son düzenleme:
isimleri ve telefonlarını alabilirim canım. sağolasın ilgin için de teşekkür ederim.
bakarız bakalım ne olacak ne diyecekler diye :)))

vallaa sonuna kadar katılıyorum. ağla bağır çağır ne gerekiyorsa yap. kimseyi teselli etmeye
çalışma. ben onu bir defa yaptım s....tım kendi kendimin tüm düzenine her şeyine.
o zaman bu zamandır totomu toparlayamadım aslında. yarın tam tamına 8 koca yıl geçmiş olacak
ne yaşanması gerekiyorsa yaşa meryem! unutma acı senin acın. bizlerde hep senin yanındayız. telefonunu vermek istersen de
çekinme ver arar dinleriz seni en azından...

kuzucuklarım benim yaa nasıl da içerliyorlar yaaa.. kıyamama ben onlara...
ben de araştıracağpım bakalım iş yerime yakın anaokulu olan bir devlet okulu falan var mı diye. en azından ufak ufak
deneyelim diyorum. bu ara kuzu kızım zıvanadan çıkmış piskopata bağlamış durumda

sağol canım benim..geçmiş olsun.ben dün öğle kalktığımdan beri yatmadım..gelen telofonlar,banka işlemleri.aylık ödemeler..akşam üstü eve geldiğimde yatacaktım.
bu sefer rusyadaki kardeşim seçtiğim dikiş mak.modelini bulamamış.yeni araştırmalar derken,uyuya kalmışım.
şimdi kendime geliyorum.burda da saat 8 gibi bir fırtına bir yağmur..hepsi yarım saat sürdü ama etkisi çok oldu.
dağdaki ağaçlara rahmet olmuştur.
mmeryinin durumu bayağı içimi acıttı..ben de hepinizi çok özlüyorum.akşamları yalnız kalmayayım diye bir komşumu çağırıyorum.
sağolsun_merhaba deyiı pc.yi alıp balkona çıkıyor.bir şey söyleyecek olsam başı ekrana takılı _hııı diyor..tüm cevap bu..gece 3 gibi gidiyor.
3 gündür pc elime geç geçiyor..

Son düzenleme:

Bende 25 yıl önce yapmıştım..Herkes gözümün içine bakar ne zaman ağlayacak diye beklerdi bende inadına ağlamazdım çünkü reddederdim yaşanılanı..
Şayet ağlamasam herşey düzelecekmiş gibi gelirdi..
Taaa o zaman lar kabullenip zırlasaydım rahat rahat.. belki şimdi daha farklı olurdum..

Amaaan neysee..

Bende dikiş makinasını soracaktım demek aksilik olmuş...
geç olsun güç olmasın...

Komşun da bayağı muhabbet severmiş.:))

İyi geceler arkadaşlar...benim uykum geldi çok fena...
Özlemişim bu duyguyu.:)

ben de yatıyorumm şaşı beş bakıyorum kaç gündür. yatayım sabaha güzel bir güne uyanalım inşallahhh
tatlı rüyalar allah rahatlık versin....

indirebilseydim projeksiyona aktarır duvara yansıtır sinama tadında izlerdim ama indiremiyorum. üyelik istiyor msn deki problemden dolayı üyeliğimi onaylıyamam

Son düzenleme:
Bende dikiş makinasını soracaktım demek aksilik olmuş...
geç olsun güç olmasın...

Komşun da bayağı muhabbet severmiş.:))

sorma canım..ben rahatsızım yanımda olsun diyorum..ama o face'de lise arkadaşlarıyla chatleşiyor.
en kızdığımda gg adlı siteden bir yığın kaneviçe,dantel almışımhevesle gösteriyorum..o hala bakmadan
sadece 'hıı çekiyor.
makineye gelince biri çarşambaya kadar gelir..2 el bernina olan.diğeri de bu hafta sonu..alınınca!!
en beğendiğim brother dikiş nakış innovis 950.onu çok sorunlu diye önermemişler.yani ya dikiş ya da nakış makinası almalıymışım.
janome mc200e ile mc5200 modellerine yarın bakıp hangisini bulursa alacak..
topuğundaki ağrı batık gibi mi? topuk dikeni gibimi? yoksa belden kaynaklanan bir şey mi..bazen ani eğilince
sinir sıkışması oluyor.o da topuk da çekme yapıyor.geçmiş olsun..keşke senin gibi az ve öz yazabilsem ve de konuşabilsem..
2 şeyi anlatacam diye destan yazıyorum..

Meryemcim çok geçmiş olsun, ne desek acını hafifletmez ama daha çok gençsin. Umarım en kısa zamanda sana çektiğin bu sıkıntıları unutturacak bebeğini kucağına alacaksın. Sen çok güçlü bir insansın bunu atlatacağına eminim. Şimdi bol bol dinlen lütfen, kendine çok iyi bak

herkese günaydın
az sonra kardeşim gelecek kahvaltıya kızları gönderdim onu bekliyorum daha çay bile koymadım ama
bugün daha enerjik olmayı umut ediyorum inşallah
yenacım kayınvalidem ünyedeydi onu alıp geldik haftasonu hem de eşimin babasının mezarını ziyaret ettik
fındığımızı da getirdik tabii 2 gündür kırıp kırıp yiyorum nerde bulacağımbir daha taza fındık diye daha tam kurumamış da kilo almam inşallah yürüyüşlere başlayamadım daha

günaydınlarrr
mery geçmiş olsun ne denirki bende ilk bebeğimi kaybetmiştim çok zor kendine dikkat et bir an önce iyileş

yenacıım geçmiş olsun ayacığına

zeynep ablam yakın olsak keşke yanlızlık çektirmezdim sana hemde dikişimizi diker sohbetimizi ederdik sertifikalı terzi olarakdanhatırlardım bende dikiş dikmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…