Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın,
Hiç keyfim yok bütün gece uyuyamadım,çok başım ağrıyor

gunaydın arkadslar. okuldayım geçmişi çok okuyamadım. herkese bol zayıflamalı az yemeklı çok sporlu bır gun dılıyorum.

dıyete tam gaz devam edıyorum. okul ev bebek derken gece nasıl oluyor anlamıyorum. spor kaldı bu hafta yıne ama kurtuklacağım bu kılolardan. öğrencılerın aklında şişko anasınıfı öğretmenı olarak kalmak ıstemıyorum. eşimin yanında şişko kalmak ıstemıyorum kızımın şişko annaesı olsun ıstemıyorumm... eskı dıyetısyenım bana l,ste gonderdı. emzırıyorum o yuzden bıraz bol tutmuş yıyeceklerı ..

1 SB SU + 3 TANE KURUKAYISI + 1SB SU

SABAH SAAT 8:30
………ŞEKERSİZ………AÇIK ÇAY
…………50GR…..……BEYAZ PEYNİR
……………1TANE……HAŞLANMIŞ YUMURTA (HAFTADA 2 KEZ)
…………3…………İNCE DİLİM EKMEK(KEPEK, ÇAVDAR, TAM BUĞDAY)
………SERBEST…….SÖĞÜŞ SALATA (YAĞSIZ)
….3 – 4 TANE ZEYTİN

ARA ÖĞÜN SAAT 10:30
2………….PORSİYON MEYVE

ÖĞLEN SAAT 13:00
3……………..KÖFTE BÜYÜKLÜĞÜNDE IZGARA ET/ TAVUK /BALIK
VEYA HAŞLAMA ET/ TAVUK/ BALIK
2……….. YEMEK KAŞIĞI YOĞURT

2………… İNCE DİLİM EKMEK

SERBEST………… MEVSİM SALATA (YAĞSIZ)

ARA ÖĞÜN SAAT 15:30
1……….PORSİYON MEYVE
1……….SU BARDAĞI SÜT VEYE YOĞURT (LİGHT)
1TANE KEPEKLİ GALETA

AKŞAM SAAT 18:30
10 YK……SEBZE YEMEĞİ(SUSUZ)(AZ YAĞLI)
4……….. YEMEK KAŞIĞI YOĞURT

1………… İNCE DİLİM EKMEK
1 KEPÇE ÇORBA (AZ YAĞLI)

SERBEST………… MEVSİM SALATA (YAĞSIZ)

ARA ÖĞÜN SAAT ………./……….
3……….PORSİYON MEYVE
1……….SU BARDAĞI SÜT VEYE YOĞURT (LİGHT)
1 ÇB LEBLEBİ

GÜNDE 12 SB SU
GÜNDE 1 SAAT YÜRÜYÜŞ VEYA EGZERSİZ

daha öncede bekarken buna benzer bır lıste ıle çok ıyı kılo vermıştım ve gerı almamıştım o kıloları. lıste çok kabarık gıbı gorunuyor ama yıyerek kılo verıyorsun bunda. uygulamak ısteyen olursa ben emzırıyorum o yuzden 500 cal fazla. 500 cal azaltarak kullanabılırsınız.

benim de keyfim yok. zaten bikaç zamandır yoktu, artık en üst düzeyde.

iyi hissetmeye çalış canım, inşallah her şey daha güzel olacak.

Canım kafamı toparlayamıyorum bir türlü.Çok duygusalım zaten balık burcuyum maalesef.

Diyete odaklanamıyorum zaten bi türlü.Yürüyüş planları da şimdilik suya düştü.Ablam 20 sinden sonra Altınoluğa gidiyor.15-20 gün yok.Yalnız da yürümek istemiyorum.Leslie mi yapsam.Kafamı başka şeylerle dağıtmam lazım.Yani bende düşük yapıyorum üzülüyorum ama Meryninki çok acıttı içimi.Gerçekten kardeşim gibi seviyorum.Üstelik ikimizde gölcükteyiz.Gelsin bi sık sık ziyaretine gidicem yalnız bırakmıcam onu hiç üzüntülerimizi paylaşarak azaltıcaz

okursa üzülür diye dile getirmek istemiyorum ama acısı büyük. ben de tanımamama rağmen etkilendim çok. inşallah daha iyi olur, her şey yoluna girer.
böyle durumlarda kendini iyi hissetmek için zorlaman lazım canım. yoksa hakikaten toparlanmak zaman alıyor. leslie yapmaya başla biraz iyi hissettiğinde. biraz toparlanmanı sağlar spor ruhen de.

meryem döndüğünde de sararsınız yaralarınızı kardeş gibi. emin çok daha iyi olacak her şey, bebeklerinizi alacaksınız Allah'ın izniyle kucaklarınıza.

selamlar...
sabahtan beri mutfaktayım. büyük oğlanın kahvaltısı için girdim..sonra eşim.. sonra küçük... şimdi de 3 günlük yemek yapmaya çalışıyorum
bu akşam ingilizce kursunda ufak bi sınav... yarın sabah iş... akşam 2 saat ingilizce kursu... ertesi gün nöbet... dolabı doldurmak gerek..
tarhana çorbası... z.y. barbunya... etli patlıcan hazır.. salatalık malzemeleri de yıkarım..
bi de kek yapiim..
başka ne yapsam ki..

maşallah pek hamaratsınız, daha bi şeye gerek yok bence.

ama böyle durumlar için vaktim varsa paçanga böreği boyutunda, yoksa ikiye bölerek gözleme şeklinde börekler hazırlayıp atıyorum ben buzluğa yufkalardan. şipşak kahvaltıya ya da çaya hazır oluyor hemen.

Günaydın kızlarrrrrrrrr :122:

Bu sabah resmen notredamın kamburu gibi uyandım :26:
Resmen iki büklüm kalktım ve uzun bir süre doğrulamadım. Şu an ağrım var ama en azından dik durabiliyorum :26:
Anam şu gece örtünmeme huyumdan vazgeçsem iyi olucak heleki reglken
Valla hep diyorum şimdi bu kadar ateş basıyor, yorgan sıkıntı veriyorsa artık menapoz dönemimi düşünemiyorum
Eşim diyor zaten sen menapoza girince biz kaçacak yer arayacağız hadi kızlar kocaya gidip kendilerini kurtaracak ben ne olacağım diyor

Bızdık yeni uyandı ona biraz kendine gelsinde kahvaltı ettireyim sonrada öğlen yemeğimi hazırlamaya başlarım
Kız okuldan gelince hazır olsunda aç gelicek birde yemek faslını beklemesin.
Çamaşır ve ütü işide var
Bugün ufak ufak yapmam lazım yoksa ev alıp başını gidecek
İşler bitince yada en azından kolaylanınca yine uğrarım

Herkese çooook keyifli ve enerjik bir gün diliyorum

Valla ablacığım öyle komşuda gelmesin daha iyi o ne öyle
Benim kızın okul arkadaşlarından birinin Annesi bir ara öyleydi. Kadın bende internet olduğunu öğrendikten sonra çok daha sık gelmeye başladı ve ben kahve yapana kadar iki dakika bakabilirmiyim diyordu. Başta ben tamam diyordum ama her defasında kahve piştikten sonrada başından ayrılmayınca yaw bu ne bakıyor bukadar diye geçmişe bir baktım meğer hatun chate giriyormuş o arada Önce bilgisayar bozuldu dedim sonrada sohbet esnasında lafı girdiği chate getirip bir güzel kalayladım
Sonuçta kocası duysa ben yoldan cıkardım olur Sonra baktım bazı şeyler benim yapıma ters kusura bakma ama bu şartlar altında ben geliş gidiş yapmak istemiyorum okulda deng gelirsek sohbet ederiz ama fazlası olmaz dedim
Çok şükür 3 senedir kafam rahat hatta 6 ay evvel çok çok doğru bir karar verdiğime bir kez daha emin oldum Duyduğuma göre mahalleden biriyle ki o kişide evli samimiyeti ilerletmiş
Sırf konuşmada olsa ki hiç bir zaman orada kalmaz bunu herkes bilir bana çok ters ve öylesiyle işim olmaz
Ona ancak Allah islah etsin diye dua ederim okadar

Günaydın,
Hiç keyfim yok bütün gece uyuyamadım,çok başım ağrıyor

Çok geçmiş olsun canım
İnşallah biraz daha iyisindir

Bende balık burcuyum :122:
Gerçekten duygusallık biz balıkların çoğu zaman hayatını bile etkiliyor
Canım Meryemciğime dünden beri bende takıldım. Ki okadar yüreği güzel bir kızki inan ilk hamile kaldığını bana özelden mesaj attığında sırf o dönem sen yeni düşük yaptığın için Banucuğum şu an söyleyemem topikte Tomurcukkkun acısı daha çok tazeyken ona tekrar aynı üzüntüyü yaşatmak istemem nispet yapar gibi demişti
İnan kendi sevincini bile başkalarına sıkıntı vermemek adına göstermek istemedi. Rabbim inşallah ikinizede en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar kucağınıza almayı nasip eder ve o zamana kadar ikinizde birbirinize merhem olursunuz
İkinizde yüreği çok güzel insanlarsınız ve herşeyin en güzelini hak ediyorsunuz

Canım sana kolay gelsin
İnşallah sınavında çok güzel geçer.
Zeytinyağlı birşeyler yap istersen; barbunya, taze fasulye falan gibi birşeyler hem birkaç gün dursada birşey olmaz üstelik ısıtma derdi de olmaz

Bi sitede leslie nin küçültülmüş linkleri var 3 mil olanını indireyim dedim bayağı uzun sürecek gibi.Daha kolay bi yolu var mı bunun.Bismillah deyip başlayayım bugün diyorum

Biliyorum canım bilmezmiyim Mrynin neden geç söylediğini.Topikte yazdığında bile burada bebek hasreti çekenler olduğundan paylaşamadım demişti.Evet bende o dönem yeni düşük yapmıştım üstelik aynı doktora gidiyoruz.Ama sevdiğim insanlardan üstelik zor hamile kalıyorsa bebek haberi aldığımda en az kendi bebek sevinçlerim kadar sevinirim.Dün akşam patronumun gelinine aşılama yapıldı.o da benim gibi pıhtılaşmadan 3 düşük yaptı ve zor hamile kalıyor.Dün gece ona ve merye çok dua ettim.Ayrıca dün yine başka bir hamile haberi aldım 38 yaşındaydı arkadaş.Allah herkese hayırlısını versin.Tüm isteyenlerin kucaklarını sağlıklı evlatlarla doldursun rabbim..

Bi sitede leslie nin küçültülmüş linkleri var 3 mil olanını indireyim dedim bayağı uzun sürecek gibi.Daha kolay bi yolu var mı bunun.Bismillah deyip başlayayım bugün diyorum
youtubedan izleyerek yapabilirsin canım ama mil mil, yani herbiri 13-15 dakika sürüyor. şimdilik youtubedan yapıp sonra indirebilirsin geniş bir vakitte.

selam kızlar...
dünden beri aklım Meryemde...evde net olmadığını söylemişti... haber alamayız sanırım bir süre...

Benim misafir ağırlama işi yordu beni bir zararı yokta hergün yemek yapmak zor geldi...üst katta kalıyor zaten sabah kahvaltıya çağırıyoruz akşam yemeğe çağırıyoruz...vs eşimle salonda takılıyorlar bende mutfakta yemek yapıyorum ertesi gün için tabi benim leslie yattı bu durumda eşime dedim bana ortam yarat ya da yeni elbise alırsın dedim elbise alırım ben sana diyor...off o elbiseye sığmam lazım..

Ebru leslie indirme nasıl yapıcam bende indireyim...Evde sadece 2 mil var??

youtubedan izleyerek yapabilirsin canım ama mil mil, yani herbiri 13-15 dakika sürüyor. şimdilik youtubedan yapıp sonra indirebilirsin geniş bir vakitte.

Canım benim evde bilgisayar var ama net yok.Bağlatmadım taşınınca.Eşim işte ben işteyim akşamdan sonra da tv falan,kullanmamaya başladık.O yüzden bağlatmadık.Eşim zaten vardiyalı çalışıyor.Benimde bütün gün elimin altında net var bazen sıkılıyorum.Ne yapacağımı bilemiyorum.

Demem o ki ben burda indirip flasha atıcam.Evde flashı tv ye takıp büyük ekranda leslie keyfi yapıcam salonun ortasında :))

Son düzenleme:

özendimmm :)

biz de evde tv izlemiyoruz, almadık evlenirken. eşim zaten ezelden izlemiyordu, ben de alıştım. şimdi tv olan bi eve gidince bunalıyorum açıkken.

Nevincim sen bıraktın mı spor salonunu.Atlamışım ben orayı.

Google'a leslie sansone küçültülmüş tek linkler yazdığında çıkan ilk sitede var canım.Mil mil link vermişler.Dakikaları da yazıyor.Ben daha önce ordan indirmiştim ne güzel.Usb ye de attım evde yapıyordum.Sonra ablamla yürüyüşe başladık.Lazım oldu usb ye film atmam gerekti.Yer olmadığından sildim bende nasılsa yürüyorum diye.Pişman oldum şimdi yeniden indiricem galiba

canım googlea "leslie diyet center" yazınca çıkan sonuçlarda küçültülmüş linkler var. daha küçük boyutu. ordan 48 dakika 3 mil olan baya etkili. onu indirebilrsin rapidshareden.

Ebrum ben zaten 2 ay gittim sıkıldım bıraktım devam etmi,ş olsaydım şimdi baya yol alırdım...çok tembelim...

Son düzenleme:
gunaydin kizlar gerci yine tunaydin oldu neredeyse regl oldum butun duzenim gitti yine gec uyanmalar birde agrilardan 2 gundur sporumuda yapmiyorum iyice tembel oldum yarina biter ins sonra biraz toparlanirim cuma gunune kadar..

arkadaşlar,inanılmaz bir yeme isteği oluştu bende ,karnım acıkıyor,tatlı istiyor canım,reglim yakın bu hafta olurum fakat bayağı kötüuü bu yaaa,off çikolata yiycem valla

benimde kaşarlı sigara böreklerim ve katmerlik hamurum var buzlukta... ufaklık beyaz peynir yemiyor.. ama gözleme de iyi fikir..

barbunya yaptım... fasulyede dün bitmişti... aslında az bamyam var... onu da mı yapsam ki??
özendimmm :)

biz de evde tv izlemiyoruz, almadık evlenirken. eşim zaten ezelden izlemiyordu, ben de alıştım. şimdi tv olan bi eve gidince bunalıyorum açıkken.

biz evlenirken de ben hiç istememiştim TV almayı... ama eşim "alalım "dedi... yıllar sonra bir baktık ki evde 4 TV olmuş... ben radyoyu tercih ediyorum... zatenTV yide radyo niyetiine kullanıyorum... aman ha sakın almayın... tam bir adam uyutma cihazı...haberlerden bile tiksiniyorum artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…