- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Günaydın,
Hiç keyfim yok bütün gece uyuyamadım,çok başım ağrıyor
benim de keyfim yok. zaten bikaç zamandır yoktu, artık en üst düzeyde.
iyi hissetmeye çalış canım, inşallah her şey daha güzel olacak.
Canım kafamı toparlayamıyorum bir türlü.Çok duygusalım zaten balık burcuyum maalesef.
Diyete odaklanamıyorum zaten bi türlü.Yürüyüş planları da şimdilik suya düştü.Ablam 20 sinden sonra Altınoluğa gidiyor.15-20 gün yok.Yalnız da yürümek istemiyorum.Leslie mi yapsam.Kafamı başka şeylerle dağıtmam lazım.Yani bende düşük yapıyorum üzülüyorum ama Meryninki çok acıttı içimi.Gerçekten kardeşim gibi seviyorum.Üstelik ikimizde gölcükteyiz.Gelsin bi sık sık ziyaretine gidicem yalnız bırakmıcam onu hiç üzüntülerimizi paylaşarak azaltıcaz
selamlar...
sabahtan beri mutfaktayım. büyük oğlanın kahvaltısı için girdim..sonra eşim.. sonra küçük... şimdi de 3 günlük yemek yapmaya çalışıyorum
bu akşam ingilizce kursunda ufak bi sınav... yarın sabah iş... akşam 2 saat ingilizce kursu... ertesi gün nöbet... dolabı doldurmak gerek..
tarhana çorbası... z.y. barbunya... etli patlıcan hazır.. salatalık malzemeleri de yıkarım..
bi de kek yapiim..
başka ne yapsam ki..
sağol canım benim..geçmiş olsun.ben dün öğle kalktığımdan beri yatmadım..gelen telofonlar,banka işlemleri.aylık ödemeler..akşam üstü eve geldiğimde yatacaktım.
bu sefer rusyadaki kardeşim seçtiğim dikiş mak.modelini bulamamış.yeni araştırmalar derken,uyuya kalmışım.
şimdi kendime geliyorum.burda da saat 8 gibi bir fırtına bir yağmur..hepsi yarım saat sürdü ama etkisi çok oldu.
dağdaki ağaçlara rahmet olmuştur.
mmeryinin durumu bayağı içimi acıttı..ben de hepinizi çok özlüyorum.akşamları yalnız kalmayayım diye bir komşumu çağırıyorum.
sağolsun_merhaba deyiı pc.yi alıp balkona çıkıyor.bir şey söyleyecek olsam başı ekrana takılı _hııı diyor..tüm cevap bu..gece 3 gibi gidiyor.
3 gündür pc elime geç geçiyor..
Günaydın,
Hiç keyfim yok bütün gece uyuyamadım,çok başım ağrıyor
Canım kafamı toparlayamıyorum bir türlü.Çok duygusalım zaten balık burcuyum maalesef.
Diyete odaklanamıyorum zaten bi türlü.Yürüyüş planları da şimdilik suya düştü.Ablam 20 sinden sonra Altınoluğa gidiyor.15-20 gün yok.Yalnız da yürümek istemiyorum.Leslie mi yapsam.Kafamı başka şeylerle dağıtmam lazım.Yani bende düşük yapıyorum üzülüyorum ama Meryninki çok acıttı içimi.Gerçekten kardeşim gibi seviyorum.Üstelik ikimizde gölcükteyiz.Gelsin bi sık sık ziyaretine gidicem yalnız bırakmıcam onu hiç üzüntülerimizi paylaşarak azaltıcaz
selamlar...
sabahtan beri mutfaktayım. büyük oğlanın kahvaltısı için girdim..sonra eşim.. sonra küçük... şimdi de 3 günlük yemek yapmaya çalışıyorum
bu akşam ingilizce kursunda ufak bi sınav... yarın sabah iş... akşam 2 saat ingilizce kursu... ertesi gün nöbet... dolabı doldurmak gerek..
tarhana çorbası... z.y. barbunya... etli patlıcan hazır.. salatalık malzemeleri de yıkarım..
bi de kek yapiim..
başka ne yapsam ki..
okursa üzülür diye dile getirmek istemiyorum ama acısı büyük. ben de tanımamama rağmen etkilendim çok. inşallah daha iyi olur, her şey yoluna girer.
böyle durumlarda kendini iyi hissetmek için zorlaman lazım canım. yoksa hakikaten toparlanmak zaman alıyor. leslie yapmaya başla biraz iyi hissettiğinde. biraz toparlanmanı sağlar spor ruhen de.
meryem döndüğünde de sararsınız yaralarınızı kardeş gibi. emin çok daha iyi olacak her şey, bebeklerinizi alacaksınız Allah'ın izniyle kucaklarınıza.
Günaydın kızlarrrrrrrrr :122:
Bende balık burcuyum :122:
Gerçekten duygusallık biz balıkların çoğu zaman hayatını bile etkiliyor
Canım Meryemciğime dünden beri bende takıldım. Ki okadar yüreği güzel bir kızki inan ilk hamile kaldığını bana özelden mesaj attığında sırf o dönem sen yeni düşük yaptığın için Banucuğum şu an söyleyemem topikte Tomurcukkkun acısı daha çok tazeyken ona tekrar aynı üzüntüyü yaşatmak istemem nispet yapar gibi demişti
İnan kendi sevincini bile başkalarına sıkıntı vermemek adına göstermek istemedi. Rabbim inşallah ikinizede en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar kucağınıza almayı nasip eder ve o zamana kadar ikinizde birbirinize merhem olursunuz
İkinizde yüreği çok güzel insanlarsınız ve herşeyin en güzelini hak ediyorsunuz
youtubedan izleyerek yapabilirsin canım ama mil mil, yani herbiri 13-15 dakika sürüyor. şimdilik youtubedan yapıp sonra indirebilirsin geniş bir vakitte.Bi sitede leslie nin küçültülmüş linkleri var 3 mil olanını indireyim dedim bayağı uzun sürecek gibi.Daha kolay bi yolu var mı bunun.Bismillah deyip başlayayım bugün diyorum
youtubedan izleyerek yapabilirsin canım ama mil mil, yani herbiri 13-15 dakika sürüyor. şimdilik youtubedan yapıp sonra indirebilirsin geniş bir vakitte.
Canım benim evde bilgisayar var ama net yok.Bağlatmadım taşınınca.Eşim işte ben işteyim akşamdan sonra da tv falan,kullanmamaya başladık.O yüzden bağlatmadık.Eşim zaten vardiyalı çalışıyor.Benimde bütün gün elimin altında net var bazen sıkılıyorum.Ne yapacağımı bilemiyorum.
Demem o ki ben burda indirip flasha atıcam.Evde flashı tv ye takıp büyük ekranda leslie keyfi yapıcam salonun ortasında :))
selam kızlar...
dünden beri aklım Meryemde...evde net olmadığını söylemişti... haber alamayız sanırım bir süre...
Benim misafir ağırlama işi yordu beni bir zararı yokta hergün yemek yapmak zor geldi...üst katta kalıyor zaten sabah kahvaltıya çağırıyoruz akşam yemeğe çağırıyoruz...vs eşimle salonda takılıyorlar bende mutfakta yemek yapıyorum ertesi gün için tabi benim leslie yattı bu durumda eşime dedim bana ortam yarat ya da yeni elbise alırsın dedim elbise alırım ben sana diyor...off o elbiseye sığmam lazım..
Ebru leslie indirme nasıl yapıcam bende indireyim...Evde sadece 2 mil var??
selam kızlar...
dünden beri aklım Meryemde...evde net olmadığını söylemişti... haber alamayız sanırım bir süre...
Benim misafir ağırlama işi yordu beni bir zararı yokta hergün yemek yapmak zor geldi...üst katta kalıyor zaten sabah kahvaltıya çağırıyoruz akşam yemeğe çağırıyoruz...vs eşimle salonda takılıyorlar bende mutfakta yemek yapıyorum ertesi gün için tabi benim leslie yattı bu durumda eşime dedim bana ortam yarat ya da yeni elbise alırsın dedim elbise alırım ben sana diyor...off o elbiseye sığmam lazım..
Ebru leslie indirme nasıl yapıcam bende indireyim...Evde sadece 2 mil var??
Nevincim sen bıraktın mı spor salonunu.Atlamışım ben orayı.
Google'a leslie sansone küçültülmüş tek linkler yazdığında çıkan ilk sitede var canım.Mil mil link vermişler.Dakikaları da yazıyor.Ben daha önce ordan indirmiştim ne güzel.Usb ye de attım evde yapıyordum.Sonra ablamla yürüyüşe başladık.Lazım oldu usb ye film atmam gerekti.Yer olmadığından sildim bende nasılsa yürüyorum diye.Pişman oldum şimdi yeniden indiricem galiba
maşallah pek hamaratsınız, daha bi şeye gerek yok bence.
ama böyle durumlar için vaktim varsa paçanga böreği boyutunda, yoksa ikiye bölerek gözleme şeklinde börekler hazırlayıp atıyorum ben buzluğa yufkalardan. şipşak kahvaltıya ya da çaya hazır oluyor hemen.
Günaydın kızlarrrrrrrrr :122:
Canım sana kolay gelsin
İnşallah sınavında çok güzel geçer.
Zeytinyağlı birşeyler yap istersen; barbunya, taze fasulye falan gibi birşeyler hem birkaç gün dursada birşey olmaz üstelik ısıtma derdi de olmaz
özendimmm :)
biz de evde tv izlemiyoruz, almadık evlenirken. eşim zaten ezelden izlemiyordu, ben de alıştım. şimdi tv olan bi eve gidince bunalıyorum açıkken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?