Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar,inanılmaz bir yeme isteği oluştu bende ,karnım acıkıyor,tatlı istiyor canım,reglim yakın bu hafta olurum fakat bayağı kötüuü bu yaaa,off çikolata yiycem valla

canım ben de reglim şu an ve cumartesiden beri kendimle cebelleşiyorum. cumartesi şekerpare ve bi kutu dosido yedim, bugün de pingui yicem valla. sen de kendini çok zorlama ama abartma da :)

eşim bazen alsak mı diyor, sanki birbirimize ilgimizi bölecek bi şeymiş gibi geliyor artık. hiç istemiyorum valla. çocuk olunca belki çok ilerde, çocuk programları için alırız. ama şimdi istemiyoruz biz de. zaten netten istediğini izleyip takip ediyorsun.

yenacıım geçmiş olsun ayacığına

zeynep ablam yakın olsak keşke yanlızlık çektirmezdim sana hemde dikişimizi diker sohbetimizi ederdik sertifikalı terzi olarakdanhatırlardım bende dikiş dikmeyi
ben kendimi emekliye ayırdım. dünya varmış.bayram gelir bayram sabahı bile temizlik yapacak zamanım olmazdı. kızların çeyizi serilir benim hurçlar yatak örtüleri bitmezdi. kendime ayıracak zamanım yoktu. verdim makinayı arkadaşa şimdi mazeret hazır makinam yok bende (sadece şalvar dikiyorum) başkasına diktiriyorum her gittiğim yerde önüme bir kumaş atılıyor iki muhabbet etmeden geliyordum. şimdi ay kalıpsız biçemiyorum kalıp çıkarmayıda unuttum artık sadece lastikli etek ve şalvarları kesiyorum

Günaydın,
Hiç keyfim yok bütün gece uyuyamadım,çok başım ağrıyor
geçmiş olsun canım Allah şifa versin.

CECOşum sanada geçmiş olsun

Son düzenleme:

aynen beni görünce millet kumaş çıkarıyordu ayıp olmasın diye diye dikişten soğumdum ..yiğrnime bir elbise dikerim özene bözene süslü felan haydaaa eline kumaşını alan ondan istiyorum aynı modeli dikmekten gına gelirdi bi süre sonra işe girdikten sonra elime bile almadım isteyenlere ben hazır alıyorum kendime bile dikmiyorum dedim bi süre sonra kurtuldum zaten ama kızım büyüyor dikmek isterim ..makinamın iyibi elden geçmesi gerek önce

daficim fotoğraflarına baktım,ama hiç kilonu göstermiyorsun,boyun kaç

canım ben de reglim şu an ve cumartesiden beri kendimle cebelleşiyorum. cumartesi şekerpare ve bi kutu dosido yedim, bugün de pingui yicem valla. sen de kendini çok zorlama ama abartma da :)

clutch bu gün öğlen yediklerime inanamıyacaksın,yarım ekmek arası kavurma 1 bardak kola,ve arkasından 48 gr 'lık tadelle

kızlaaarrr neredesiniz kimseler kalmamış....
hadi bana yardımcı olun.
dün yeğenim aradı ( benim yeğenim eşimin yeğeniyle evli 6 mayısta düğün yaptık )
yarın misafirleri gelecekmiş daha evde pek düzeni yok evlendiğinden beri kv sinin işi bitmedi, annesi hastalandı, öbür gelinin çocuklarına sünnet yaptılar, gelini ameliyat oldu derken bizim kız hergün sabahın yedisinde kv sinde eve yatmaya geliyor sadece.birde misafir geldiği zaman. misafir geldiğindede kv. (eltim )misafir gibi geliyor.
eşinin aldığı askeri ücret. düğündeki takılarınıda vermediler. daha eksiklerini tamamlamaya çalışıyor.
bende öbür gelinlere yaptığım gibi onun misafirlrinede hazırlık yapıp gönderiyorum. akşam misafir gelicek deyince ben yapar gönderirim sen temizliğini yap dedim. sabah markete gittim alışverişimi yaptım. şimdi geldim aldıklarımı yerleştirdim düşünmeye başladım ne yapsam diye :44::44:
değişik birşeyler yapayım diyorum birde çabuk bayatlamayan birşey olsunki akşamdan yapayım.
varsa tarifleriniz bekliyorum.
evde kısır malzemem var çeşidin birisi kısır olacak. ( onu sabah kabartırım malzemesinide hazırlarım ona karıştırması kalır.)
tatlı olarakta yaş pasta yapıcam yanına bir tatlı daha yapsam olur. birde makarnalı börek yapayım. başka farklı tarif bekliyorum. poğça açma hep yapıyorum belki değişik tarif gelir sizden

Son düzenleme:

daficim bir kurabiyem var,tarçınlı ve pudra şekerli çok güzel,ağızda dağılıyor

1 tane margarin(cıvık olucak,çiğden)
1 tane yumurta
1 su bardağı buğday nisşastası
3-4 kaşık pudra şekeri
1 tane kabartma tozu,1 tane vanilya
alabildiğine un(kıvanına göre koyulacak çok fazla değil,hamur yumuşacık olacak)

hepsi yoğurulacak ve bir parça alınıp oklava gibi yuvarlanacak sonra üzerine bastırılıp bıçakla baklava görünümü gibi ksilecek,fırında pembeleşcek,sonra bir tarafta bol tarçınla pudra şekerini karıştırıp,kurabiyeleri orcama alıp üzerinede bu karışımdan bolca dökülecek

sağol canım deniycem pudra şekerim yok ama yeğenim gelince gönderir aldırırım

dafii zeytinyağlı dolma yapabilirsin ,unkurabiyesi,arapdudağı güzel olurofff saydırmayın canım tatlı istiyor zaten

resim yüklemisin arkadaş olursak bakabilirim

Ebrum ben zaten 2 ay gittim sıkıldım bıraktım devam etmi,ş olsaydım şimdi baya yol alırdım...çok tembelim...

Ah ah Nevincim zaten şu tembellik değil mi bizi bu hale getiren...

------------

Dafi abla tatlı alternatif olarak elmalı kurabiye yada başka bildiğin kurabiye çeşidi olabilir diğeri pastaymış zaten.Tuzlu olarak da yufkadan yada milföyden bildiğin bi tarifi yapabilirsin.Diğer hazırlayacakların zaten çok güzel.Şimdiden ellerine sağlık

Merhabalar :) Yorgun ve bezgin arkadaşlarıma geçmiş olsun, ben de aynı kervandayım bugün :) Uyku düzeni tam oturmadıkça kilo vermek de iyi hissetmek de mümkün olmuyor Gece az uyumama rağmen gündüz uyumuyorum ama 2 gündür, inat ettim düzene sokacağım :) Bu sabah çok zorladım kendimi yürümek için, hasta gibiydim ama yürüyünce açıldım yine :)

isimleri ve telefonlarını alabilirim canım. sağolasın ilgin için de teşekkür ederim.
bakarız bakalım ne olacak ne diyecekler diye :)))
Bir şey değil canım :) Özele mesaj gönderdim şimdi :)
Kolay gelsin :) Çalışırken ben de hafta sonu 7-8 çeşidi aradan çıkarırdım, haftanın ilk 3 günü beni yemek derdinden kurtarırdı o çeşitler. Pişirmesen bile ayıklayıp hazırla bence bamyayı da, zaten çok kolay pişiyor ya, istediğinde 20 dakikada hazır olur :) Sanırım benim gibi buzluğa değil de buzdolabına koyuyorsun hazırladıklarını. Ben de pişmiş yemeği buzluğa atmayı pek sevmiyorum ama et yemeklerinde sonuç iyi oluyordu. Yani et sote-rosto-salçalı biftek tipi yemekleri pişirip soğuduktan sonra buzluğa koyunca çok pratik oluyor. İstediğim zaman çıkarıp ocağa koyuyordum sadece, yanına püre-pilav-makarna ile bir ana yemek oldu bile.

Yemeklerin kıymasını da soğanla kavurup soğutup, bir kullanımlık bölerek buzluğa atıyordum. Böylece yemek pişirirken kıymayı çözdür, soğan doğra-kavur vb. uğraşmıyodum. Makarna sosu vb. için de çok pratik oluyordu bu kavrulmuş donuk kıymalar :) Bir de kurtarıcı köfteler tabii, köfte yapıp buzluğa atınca çözülmeden ızgara ya da salçalı köfte hemen hazırlanıyordu.

Vaktin varsa kurabiye hazırlayıp pişirmeden buzluğa atıp, hafta içi fırına verebilirsin (çocuklar için). Bir sürü başka şey de vardı ama unutmuşum epeydir yapmayınca :)

maşallahın var çirkin duran fazlalık görmedim orantılıfıstık gibisin

dafii zeytinyağlı dolma yapabilirsin ,unkurabiyesi,arapdudağı güzel olurofff saydırmayın canım tatlı istiyor zaten

resim yüklemisin arkadaş olursak bakabilirim
canım kısır yapıcam diye dolma düşünmedim dolmayı akşama yapıcam
un kurabiyesi hep yapıyorum. arapdudağını bilmiyorum bediinin kurabiyesini yapmayı düşünüyorum ama tarif verirsen seninkinide koleksiyonuma koyabilirim

Canım şimdiden ellerine sağlık. Yeğenin de şanslıymış, hala mı teyze mi oluyorsun sen? Ben de aklıma gelen çeşitleri yazayım, sen beğendiğin olursa sor, tarifini de yazarım. Değişik olsun dediğin için malzeme olarak hazırda bulabilir misin bunları bilemedim gerçi. :44: Deniz börülcesi salatası, Marine edilmiş brokoli, Tavuklu pırasalı kiş, Kabak beğendili sote, Çıtır kase (sunum için), Peynir topları, Zeytin Piyazı, Yeşil mercimek salatası, Ton balıklı meze, Çikolatalı truff, Zebra kek, Kudretullah, Kirpi şekilli mozaik pasta...

Bunlar benim son yemekli misafirlerim için yaptığım çeşitlerdi, aklıma en önce bunlar geldi. "Şu malzemem var, bununla birşeyler yapmak istiyorum" dersen benden başka tarifler de çıkar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…