Bu aralar herkesin moreli pek iyi degil sanirim,
bugun bende iyi degilim,
kafam sürekli sorularla dolu, düsüncelerle dolu, özelliklede bugun,
sinir oluyorum kendime, nefret ediyorum hala unutamadigim icin kendimden,
Cokmu sey istiyorum hemen unutayim nolur allahim,
ise gitmem gerekiyor simdi,
iste de zaten sürekli aklimda
ooooffffffff
sanirim kandirilmayi hazmedemedim henüz
bugun bende iyi degilim,
ooooffffffff
yaz bitti hala toparlanamadık
bu yaz kilo veremedim hiç hatta 2 3 kilo aldım bile bu kışı en azından bir 5 kilo eksikle kapatmam lazım istek var ama henüz icraat yok malesef
Cnm insan neleri unutmuyorki zaman insanin ilaci oyle kendini sartlandirma bende sartlandirdim simdide herseyi unutuyorum
unutucaksın sultan biliyorsun
Biliyorum canım bilmezmiyim Mrynin neden geç söylediğini.Topikte yazdığında bile burada bebek hasreti çekenler olduğundan paylaşamadım demişti.Evet bende o dönem yeni düşük yapmıştım üstelik aynı doktora gidiyoruz.Ama sevdiğim insanlardan üstelik zor hamile kalıyorsa bebek haberi aldığımda en az kendi bebek sevinçlerim kadar sevinirim.Dün akşam patronumun gelinine aşılama yapıldı.o da benim gibi pıhtılaşmadan 3 düşük yaptı ve zor hamile kalıyor.Dün gece ona ve merye çok dua ettim.Ayrıca dün yine başka bir hamile haberi aldım 38 yaşındaydı arkadaş.Allah herkese hayırlısını versin.Tüm isteyenlerin kucaklarını sağlıklı evlatlarla doldursun rabbim..
gunaydin kizlar gerci yine tunaydin oldu neredeyseregl oldum butun duzenim gitti yine gec uyanmalar birde agrilardan 2 gundur sporumuda yapmiyorum iyice tembel oldum yarina biter ins sonra biraz toparlanirim cuma gunune kadar..
Allah bee tariflere bak.Bu yiyeceklerin arasında diyet miyet hak getire.Senin tarif defterine nasıl ulaşabilirim acaba.(hepsini aklımda tutuyorum deme düşer bayılırım şimdi) Akrabalarım ve arkadaşlarım da dahil bu kadar becerikli bir kadın hiç tanımadım maşallahın var
kızlar yeğenimin resmini ekliycem şimdi ama altına yorum yapmayın yarın kaldırıcam. birde yeğenimin kına gecesine gelini çıkartan kızlara şalvar dikmiştim üzerlerinede badi aldım tam otuz tane kız aynı kıyafeti giyip gelin çıkarttılar . ayaklarında şalvar, üstlerinde badi, başlarında duvak, boyunlarınada tel yaptım. sonrada harkesin giydiğini hediye ettim çıkartmayın onlar sizin dedim. çok beyendiler.tavuk almaya bile o kıyafetle gittiler. diktiğimde yeğenime giydirip çekmiştim onuda ekliyeyim. emaneten giydirmiştim ama görmeniz için yeterli.
slm kızlar kaç gündür grip olmuştum ugrayamadım daha tam iyleşmedim
geçmiş olsun canım...
Cecom eşinle yaşadıklarını okumuştum geçmiş olsun diyecektim biçok şeye cevabım vardı ama Meryemi okuyunca hepsi aklımda uçtu gitti kusura bakmayı kızlar..ben şimdik eve uçayım..yemek vs.. ütü...
Ebrum ben indirdim lesli sansonun videolrını verdğin siteden saol canım...uzun sürdü... öptüm herkesleri...
bugun bende iyi degilim,
ooooffffffff
Canım ara ara aklına gelecektir elbet ama zamanla daha az acı çekeceksin
Kendini işine ve ailene, seni gerçekten sevenlere ver
Rabbim sanada inşallah atlatabilmen için sabır verir
canim cok sagol öyle yapiyorum, geziyorum tozuyorum, calisiyorum,
su gizli numara benim aklimi karistirdi 2 gündür,
ama artik bunada izin vermicem, onada alistim :)
hattimi degistircem sanirim neyse
sende yarin kinaya gidiyormussun ohh ne güzel
valla bizim burdada dügünler iyice basladi
simdilik sirada 6 tane dügün var
offfffffff hangi birine ne giycem ben yaaaaaaaasinir oluyom bu derde,
e bide bu dügünlerin kinasi var ettimi 12 kiyafet
hahaha offf
bolca döktür yarin stresini at
Merhabalar :) Yorgun ve bezgin arkadaşlarıma geçmiş olsun, ben de aynı kervandayım bugün :) Uyku düzeni tam oturmadıkça kilo vermek de iyi hissetmek de mümkün olmuyorGece az uyumama rağmen gündüz uyumuyorum ama 2 gündür, inat ettim düzene sokacağım :) Bu sabah çok zorladım kendimi yürümek için, hasta gibiydim ama yürüyünce açıldım yine :)
Bir şey değil canım :) Özele mesaj gönderdim şimdi :)
Kolay gelsin :) Çalışırken ben de hafta sonu 7-8 çeşidi aradan çıkarırdım, haftanın ilk 3 günü beni yemek derdinden kurtarırdı o çeşitler. Pişirmesen bile ayıklayıp hazırla bence bamyayı da, zaten çok kolay pişiyor ya, istediğinde 20 dakikada hazır olur :) Sanırım benim gibi buzluğa değil de buzdolabına koyuyorsun hazırladıklarını. Ben de pişmiş yemeği buzluğa atmayı pek sevmiyorum ama et yemeklerinde sonuç iyi oluyordu. Yani et sote-rosto-salçalı biftek tipi yemekleri pişirip soğuduktan sonra buzluğa koyunca çok pratik oluyor. İstediğim zaman çıkarıp ocağa koyuyordum sadece, yanına püre-pilav-makarna ile bir ana yemek oldu bile.
Yemeklerin kıymasını da soğanla kavurup soğutup, bir kullanımlık bölerek buzluğa atıyordum. Böylece yemek pişirirken kıymayı çözdür, soğan doğra-kavur vb. uğraşmıyodum. Makarna sosu vb. için de çok pratik oluyordu bu kavrulmuş donuk kıymalar :) Bir de kurtarıcı köfteler tabii, köfte yapıp buzluğa atınca çözülmeden ızgara ya da salçalı köfte hemen hazırlanıyordu.
Vaktin varsa kurabiye hazırlayıp pişirmeden buzluğa atıp, hafta içi fırına verebilirsin (çocuklar için). Bir sürü başka şey de vardı ama unutmuşum epeydir yapmayınca :)
çok sağol canım ben bunu yıllar önce yapıyordum da adının arap dudağı olduğunu bilmiyordum
iyi dusunmussun canm gerekirse listeyi doktora gostermek mantikli sonuclara gore yardimi olurAaaa kızlar bu arada aklıma gelmişken sizlerede yazayım
Hani dün doktora gitmiştim kan tahlili yaptırmıştım ya bugün netten baktım sonuçlara da açlık şekerimde hemoglobinimde yüksek cıkmış :26: Tsh normal çıkmış şükür.
Perşembe sabahı için randevu almıştım zaten bakalım ne diyecek doktor yada ne ilaç verecek :44::44::44:
Offf yaa okadarda şekersiz ve tuzsuz tüketiyorum herşeyi yinede Açlık kan şekeri yüksek cıkmış
Şimdi kesin perhis yapsan düşerdi diyecektir doktor :26:
Ben iyisimi bir iki günlük yemek menümüde bir kağıda yazayımda sorduğunda gösteririm bunlar diye. Belki bir yerde bir hata vardır da o sebep oluyordur
Bu 2.yazisim insallah gider 2dir yazdiklarim gitmiyor
asucum bende istiyom zayiflamak ama ne sebze yemegi yiyorum ne salata tamtahil ekmekle nasil zayiflicaksam
oh oh senin misafirlerinde şanslıymış. ben hala oluyorum. eşimde amca
Tavuklu pırasalı kiş, Kabak beğendili sote, Zeytin Piyazı, Ton balıklı meze, Çikolatalı truff, Zebra kek, Kudretullah, Kirpi şekilli mozaik pasta... bunlar bildiğim tarifler değil yada ismi değişik. yeşilmercimek salatasını şehriyeli yapıyorum ben senin tarifin farklı bilmiyorum
Aaaa kızlar bu arada aklıma gelmişken sizlerede yazayım
Hani dün doktora gitmiştim kan tahlili yaptırmıştım ya bugün netten baktım sonuçlara da açlık şekerimde hemoglobinimde yüksek cıkmış :26: Tsh normal çıkmış şükür.
Perşembe sabahı için randevu almıştım zaten bakalım ne diyecek doktor yada ne ilaç verecek :44::44::44:
Offf yaa okadarda şekersiz ve tuzsuz tüketiyorum herşeyi yinede Açlık kan şekeri yüksek cıkmış
Şimdi kesin perhis yapsan düşerdi diyecektir doktor :26:
Ben iyisimi bir iki günlük yemek menümüde bir kağıda yazayımda sorduğunda gösteririm bunlar diye. Belki bir yerde bir hata vardır da o sebep oluyordur
ingilizce sınavından tekrar aldım.. 2 hafta sonra kur sınavına gireceğim... çalışmak gerek.. yarın sahbah da erkenden hastanede olmam gerekiyor. ama şimdidi de ilginç bir filme takıldım...kıyamet melekleri...jean reno nun... çok severim reno yu... filmleri de hep ilginç olur...
cecocum...sadece şekersiz ve tuzsuz tüketmek yetrli olmuyor... aynı zamanda karbonhidratı çok azaltman gerekiyor... ekmek, patates,pirinç, bulgur..hatta kuru baklagiller bile sınırlı... birde meyve sınırlandırılmalı... üzüm karpuz gibi meyvelerdeki şeker de aynı şekilde arttırıyor kan şekerini. günde 2 porsiyonu geçmemli...
ne yicez ??? ben de bilmiyorum... tavşan gibi marul ve taze fasulye sanırım
ay çok sağol canım bu akşam geldi yeğenim resimlerini ekledim dedim açıp gösterdim .'' bakmayın böyle çıktığına onun çok güzel resimleri var deseydin ''diyorBaşımın üstünde yeriniz var, siz yeter ki gelin ben size zararsız mamalardan hazırlarım. :)
Çıtı pıtı çok güzel bir kızmış yeğenin, bahtı da güzel olsun. senin d eelleine sağlık, ne güzel dikmişin :)
Geçmiş olsun canım.
iyisin hadi kurtları dökceksin. çok döküp kv.nin de yüreğine indirmeYeğenine de şalvarada bayıldımmmmmmmm
Gerçekten çok hoş olmuş ellerine ve emeğine sağlıkNe güzel kınadaki kızların hepsine dikmişsin hatıra
Valla bizim kınalarda değil bütün kızlara şalvar hediye etmek tülbenti bile sayıyla dağıtırlar genelde oda en yakınlaracimriler
Ama yarınkı kınanın sahibi senin kadar olmasada yüreği zengin biriDaha geçen gün beni bile aradı bak banucuğum mutlaka gel düğün günüde gelin almaya sensiz olmaz diye :122:
Gelin konvoyunda da olacağımEşim işte olacağı içiin o giyinip direk salona gelicek ben öğlenden erkek evine gidip gelin almaya da gideceğim
uyma sen o şeytana canım gönder gitsinFıstığım onları saymıyorum bile artıkadlarını bile unuttum
İnan en son ne zaman makarna yediğimi hatırlamıyorum bilePatatesde öyle hatta bir koca tabak patates kızarması için adam bile öldürebilirim dermişim Kuru bakla bende haftada 1 olur genelde ama son 15 gündür oda yok.
Menü sabit neredeyse gündüz çorba yada sebze + salata + yoğurt; akşamları da genelde Izgara et yada tavuk + salata + yoğurt
Günde 1 kere meyve ( 3 mürdüm eriği yada büyükse meyve 1 tane )
Üzüm bütün yaz ancak 3 kase yemişimdir oda.
O çok sevdiğim dondurmayı bile ancak haftada 1 yemişimdir ama yinede netice sıfır son birkaç aydır :26::26::26:
Son iki gün hariç sporumuda yapıyorum
Eeee ben daha ne yapayım ki :26: Valla şaşırdım canım yaaa hayır şeytan diyor ye gitsin öylede gitmiyor böylede gitmiyor bari kendi keyfine göre takıl diye ama işte daha kötü kilo almaktan ve yerimden kımıldayamamaktan korkuyorum hatta kalp krizi geçirmekten korkuyorum
İnşallah bana yardımcı olabilecek ilaçlar vardır yoksa daha ne yapabilirim bilmiyorum
....
iyisin hadi kurtları dökceksin. çok döküp kv.nin de yüreğine indirme
uyma sen o şeytana canım gönder gitsin
iyi geceler canımiyi gecelerr fıstıklaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?