Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cnm insan neleri unutmuyorki zaman insanin ilaci oyle kendini sartlandirma bende sartlandirdim simdide herseyi unutuyorum

unutucaksın sultan biliyorsun

selam,

kızlar topigin hali ne ya arap dudakları kurabiyeler bilmem neler oy oyy maşallahhh hep dafi abla yüzünden heppppppppp

iyi akşamlar kızalr
bugün 2 kardeşimle kahvaltı yaptık epeyce mükellefti 12 de kalktık sofradan ancak
sonra nişantaşı pazarına gittik 4 de evdeydik yürümedim kardeşim hamile onunla servise bindik geldik
bugün de yürüyüş yapmadım kısacası yarın kızlarla kırtasiye vs alışverişi yapacağız gidip gelirken yürürüm inşallah
akşam da ayaküstü atıştırma şeklinde yedim çok acıkmışım yemek hazırlamayı bekleyemedim 1 kase kadar da kuruyemişle nescafe of çok mu yyorum ben yaa anlamadım
sabah tartılayım bakalım

yaz bitti hala toparlanamadık
bu yaz kilo veremedim hiç hatta 2 3 kilo aldım bile bu kışı en azından bir 5 kilo eksikle kapatmam lazım istek var ama henüz icraat yok malesef

yaz bitti hala toparlanamadık
bu yaz kilo veremedim hiç hatta 2 3 kilo aldım bile bu kışı en azından bir 5 kilo eksikle kapatmam lazım istek var ama henüz icraat yok malesef

Bu 2.yazisim insallah gider 2dir yazdiklarim gitmiyor
asucum bende istiyom zayiflamak ama ne sebze yemegi yiyorum ne salata tamtahil ekmekle nasil zayiflicaksam

Cnm insan neleri unutmuyorki zaman insanin ilaci oyle kendini sartlandirma bende sartlandirdim simdide herseyi unutuyorum

unutucaksın sultan biliyorsun

bi ara ne güzel düzelmistim,
tam unutmustum, bu gizli numara benim bütün düzenimi bozdu,
paranoyak gibi oldum, disari cikarken sürekli gözüm etrafta, karsima cikacak diye ödüm kopuyor,
halbuki 100%eminmki arayan o degil, ve 100% biliyorumki karsima cikmaz, gelmez buraya.
offff valla olmassa numarami da degistircem,
kesinlikle unutmak istiyorum hemde hemen

Selammmmmm ben geldimmmmmm :122:

Bugün bir türlü gündüz uğrayamadım akşama kadar kızın kitaplarını ve defterlerini kapladım
Allahtan kızların ikiside uyudu da ayağımın altında dolaşmadılar
YOksa hayatta bitmezdi bu kitap faslı
Yarın Kuzenin kınası var Geceden pantalonumu ve üzerime giyeceğim kıyafeti hazırladım bile
Bayram öncesi küçük kızlar gibiyim
Öğlene kadar işlerimi yapar sonrada kuaföre atarım kendimi
Gece bol bol resim çekilirim belki içlerinden bir denesinde hoş çıkarsam sizlerede gösteririm

İnşallah yarına kadar adet sancılarımda iyice biterde o gece rahat hareket ederim
Sabah bir sıcak duş alınca belki daha iyi olurum nasılsa 3cü gün

Canım inşallah o arkadaşlarınında, Meryemciğiminde ve tabiki seninde Rabbim en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar kucağınıza almayı nasip eder Rabbim....Aminnnnnnnnnnnnn
Bende sizler için hep dua ediyorum Arkadaşlarınıda seve seve dahil ederim artık

gunaydin kizlar gerci yine tunaydin oldu neredeyse regl oldum butun duzenim gitti yine gec uyanmalar birde agrilardan 2 gundur sporumuda yapmiyorum iyice tembel oldum yarina biter ins sonra biraz toparlanirim cuma gunune kadar..

Al benden de okadar
Eskiden hiç sancım falan olmazdı ama artık inanılmaz ağrım var birkaç aydır. Kansızlık falan varmı bilmiyorum yada sebep olabilirmi bilmiyorum. İnşallah yarına geçerde sporuma da başlarım

Resmen Umuttun yazıklarını okuduğumda aklımdan geçen cümlenin aynısını en son sen yazmışsın
Bende altına imzamı atar birde damgamı vururum
Gerçekten Rabbim nazarlardan saklasın çok hamarat hatun ( laf aramızda kalsın şımarır mımarır )

Yeğenine de şalvarada bayıldımmmmmmmm
Gerçekten çok hoş olmuş ellerine ve emeğine sağlık Ne güzel kınadaki kızların hepsine dikmişsin hatıra
Valla bizim kınalarda değil bütün kızlara şalvar hediye etmek tülbenti bile sayıyla dağıtırlar genelde oda en yakınlara cimriler
Ama yarınkı kınanın sahibi senin kadar olmasada yüreği zengin biri Daha geçen gün beni bile aradı bak banucuğum mutlaka gel düğün günüde gelin almaya sensiz olmaz diye :122:
Gelin konvoyunda da olacağım Eşim işte olacağı içiin o giyinip direk salona gelicek ben öğlenden erkek evine gidip gelin almaya da gideceğim

slm kızlar kaç gündür grip olmuştum ugrayamadım daha tam iyleşmedim

Çok ama çok geçmiş olsun canım
Umarım şu an biraz daha iyisindir

Olurmu hiç inan hepimizin aklı uçtu dün zaten
Herkes iyi olsunda önemli olan o zaten herkes biliyor gönüllerimiz bir dile getirmesekte

Canım ara ara aklına gelecektir elbet ama zamanla daha az acı çekeceksin
Kendini işine ve ailene, seni gerçekten sevenlere ver
Rabbim sanada inşallah atlatabilmen için sabır verir

Canım ara ara aklına gelecektir elbet ama zamanla daha az acı çekeceksin
Kendini işine ve ailene, seni gerçekten sevenlere ver
Rabbim sanada inşallah atlatabilmen için sabır verir

canim cok sagol öyle yapiyorum, geziyorum tozuyorum, calisiyorum,
su gizli numara benim aklimi karistirdi 2 gündür,
ama artik bunada izin vermicem, onada alistim :)
hattimi degistircem sanirim neyse

sende yarin kinaya gidiyormussun ohh ne güzel
valla bizim burdada dügünler iyice basladi
simdilik sirada 6 tane dügün var
offfffffff hangi birine ne giycem ben yaaaaaaaa sinir oluyom bu derde,
e bide bu dügünlerin kinasi var ettimi 12 kiyafet
hahaha offf
bolca döktür yarin stresini at

Stresimide atayım reglde oluşan ödemlerimide
Kıyafet sıkıntısı bende yaşıyordum ama Allahtan geçenlerde kına için bir üst almıştım düğünede daha evvel şifon beyaz bir üst giymiştim ya onu giyeceğim altına siyah kumaş pantalon ve platformlu açık ayakkabılarımı
Yedek ayakkabı alsammı diye düşünüyorum ama olmadı arabanın bagajına atarım bir çift
Şöyle gönlümce dökeyim kurtlarımı bırak kvde gelecek eşimde ille giderken onuda al diyip duruyor aslında ona yakın bir yerde ama neyse yine eşimin hatırı için alacağım.
Hatun kıyafetimi görünce kesin fit olucaktır Bana birşey demezde eşime kesin bir ara telefon açar karın iyice sapıtmış diye

Bu arada dün aktardan 9u bir arada çay aldım denemek için Adaçayıda çok işe yarıyor demiştim ya bu daha etkiliymiş üstelik bugün yaptım sabahtan akşama kadar ara ara ondan içtim ve içimi gayet rahattı. Adaçayı gibi mide bulandırmıyor
Bakalım regl sonrası ödemlerimi atayımda bunda faydası olacakmı bir göreyim.
Bağırsaklarla ilgili sorunu olanlara tavsiye ederim
Günde bir defa bağırsak hareklenmesi yaşayan ben bugün tuvaletle salon arası mekik dokudum
İnşallah işe yarar

ben genelde pişmiş yemekleri dolapta saklarım. deepfrezimde daha çok şoklanmış fasulye, bezelye, barbunya ,sigara böreği, kendi hazırladığım köfteler, böğürtlen, vişne gibi ıvır zıvır doludur. evde bi şey yok derken ziyafet sofrası hazırlanabilir durumda... ama sigara böreği ve katmer hamuru dışında hamur işi saklamam. yer israfı gibi geliyor... evde her zaman çocuklar için kek kurabiye gibi atıştırmalığı taze bulundurmaya çalışırım. zaten koca bir kek en fazla 3 gün yeter onlara

çok sağol canım ben bunu yıllar önce yapıyordum da adının arap dudağı olduğunu bilmiyordum

ben de bunu brownie yada ıslak kek olarak biliyorum..
hatta bu gün yapmıştım

Aaaa kızlar bu arada aklıma gelmişken sizlerede yazayım

Hani dün doktora gitmiştim kan tahlili yaptırmıştım ya bugün netten baktım sonuçlara da açlık şekerimde hemoglobinimde yüksek cıkmış :26: Tsh normal çıkmış şükür.
Perşembe sabahı için randevu almıştım zaten bakalım ne diyecek doktor yada ne ilaç verecek :44::44::44:

Offf yaa okadarda şekersiz ve tuzsuz tüketiyorum herşeyi yinede Açlık kan şekeri yüksek cıkmış
Şimdi kesin perhis yapsan düşerdi diyecektir doktor :26:
Ben iyisimi bir iki günlük yemek menümüde bir kağıda yazayımda sorduğunda gösteririm bunlar diye. Belki bir yerde bir hata vardır da o sebep oluyordur

iyi geceler hatunlaaaar bakiyorum takipteyim bu gun tarifler havada ucusuo iyi dusunmussun canm gerekirse listeyi doktora gostermek mantikli sonuclara gore yardimi olur

ingilizce sınavından tekrar aldım.. 2 hafta sonra kur sınavına gireceğim... çalışmak gerek.. yarın sahbah da erkenden hastanede olmam gerekiyor. ama şimdidi de ilginç bir filme takıldım...kıyamet melekleri...jean reno nun... çok severim reno yu... filmleri de hep ilginç olur...

cecocum...sadece şekersiz ve tuzsuz tüketmek yetrli olmuyor... aynı zamanda karbonhidratı çok azaltman gerekiyor... ekmek, patates,pirinç, bulgur..hatta kuru baklagiller bile sınırlı... birde meyve sınırlandırılmalı... üzüm karpuz gibi meyvelerdeki şeker de aynı şekilde arttırıyor kan şekerini. günde 2 porsiyonu geçmemli...
ne yicez ??? ben de bilmiyorum... tavşan gibi marul ve taze fasulye sanırım

Fıstığım onları saymıyorum bile artık adlarını bile unuttum
İnan en son ne zaman makarna yediğimi hatırlamıyorum bile Patatesde öyle hatta bir koca tabak patates kızarması için adam bile öldürebilirim dermişim Kuru bakla bende haftada 1 olur genelde ama son 15 gündür oda yok.
Menü sabit neredeyse gündüz çorba yada sebze + salata + yoğurt; akşamları da genelde Izgara et yada tavuk + salata + yoğurt
Günde 1 kere meyve ( 3 mürdüm eriği yada büyükse meyve 1 tane )
Üzüm bütün yaz ancak 3 kase yemişimdir oda.
O çok sevdiğim dondurmayı bile ancak haftada 1 yemişimdir ama yinede netice sıfır son birkaç aydır :26::26::26:
Son iki gün hariç sporumuda yapıyorum
Eeee ben daha ne yapayım ki :26: Valla şaşırdım canım yaaa hayır şeytan diyor ye gitsin öylede gitmiyor böylede gitmiyor bari kendi keyfine göre takıl diye ama işte daha kötü kilo almaktan ve yerimden kımıldayamamaktan korkuyorum hatta kalp krizi geçirmekten korkuyorum

İnşallah bana yardımcı olabilecek ilaçlar vardır yoksa daha ne yapabilirim bilmiyorum

ay çok sağol canım bu akşam geldi yeğenim resimlerini ekledim dedim açıp gösterdim .'' bakmayın böyle çıktığına onun çok güzel resimleri var deseydin ''diyor çok da mütavazidir kendileri. asıl bugün ikramlarını hazırladığım yeğenimin düğününde çektiğimiz resim vardı onu ekleyip sonra alacaktım ..ona demiştim yorum yapmayın diye ama birtürlü yükleyemedim. bilgisayara geçtim ondanda yüklenmiyor.

iyisin hadi kurtları dökceksin. çok döküp kv.nin de yüreğine indirme

uyma sen o şeytana canım gönder gitsin

Son düzenleme:
....

iyisin hadi kurtları dökceksin. çok döküp kv.nin de yüreğine indirme

uyma sen o şeytana canım gönder gitsin

Valla benim varlığım zaten Kvnin yüreğine iniyor kurt dökmesemde
Dökeyimde spor niyetine geçsin
Bakalım yarın KV gelicekmi benle eşim kesin arayıp seni almaya gelicek bak itiraz etme diye baştan tembihler hani banu çok ısrar ediyor anne kırma hesabı

Şeytana uyma uyma ama nereye kadar
Bakalım inşallah doktor bir care bulurda şeytana uyacağıma doktora uyarım

Neyse Canlar geç oldu ben yatayım
Ufak cadı başımda dikiliyor bu saatte hadi anne yatalım diye
Gündüz maşallah çok güzel uyuyor ( genelde öğlen 3de yatıp 5de kalkıyor ) eee tabi bu sefer gece uyumak bilmiyor
Bir kaç kere gündüz uykusu dışarda olunca aksadı bu sefer akşam 9da uyudu ama saat akşam 6da başladı felaket uykusuzluktan huysuzluk yaptı :26: üstelik daha çok ufak gündüz uykusuna ihtiyacı var :26:
Anası kılıklı yarasa gibi

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun

inanmıyorum yaa onca yazdıklarım gitti nasıl unuttum kopyalamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…