Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayatım daha ne olsun ,bence düzenli yaparsan yeterde artar bile

slm kızlarrr nihayet evime döndümm ve tempo yüksek valla bizim evde eşim bana araba alana kadar kızı 4 kere okula getir götür yapcam bide küçük kız var allahtan bu hafta eşim evdede rahatım tatil bitti diyet başladı gene ipin ucunu kaçırmışım cumaya görcez bakalım inşallah artık gitsin şu 80 li kilolar aldıpım 2 kilo bile aynama baktırmıyo bana baaya farkediyo hemen miğde göbek çıkıyo valla

sabah 7 de kalktım 1 dlim kepekli ekmek biraz peynir zeytin 1 çay kaşığı bal 1 de yeşil çay la kahvaltı yaptım

arada eşime kahvaltı hazırladım yarım simit götürdüm çayla birlikte

şimdilik bu kadar neyse valizler boşalacak yıkanacak off iş çok kızın okul listesi alınacak inşallah bu tempoda veririrm kilo

balkonları yıkamaktan başlayayımm

yeter tabiki hatta ilk 3 gün filan ben 2 mil ile başlayım diyorum hamlamayalım sonra

hoşgeldin canım o tempoda kesin verirsin kilo kolay gelsin sana...

Selam kızlarrrrrrr :122:

Sabah erkenden kalktım ama akşam evde olmayacağım diye sabahtan beri koşturuyorum. Gece okadar uyku bastırdı ki kızın oyuncaklarını bile ortada bıraktım Onları toparladım, mutfağımı temizledim, akşamlık birşeyler hazırlıyorum, banyoyu lavaboyuda duş almadan evvel hallettimmi tamamdır

Artık bir saat sonra çıkıcağım o arada kalanlarıda hallettimmi tamamdır :122:
Öğlende artık salata ve yoğurtla karnımı doyururum; belki bide çorba içerim
Hala inanılmaz ödem var baya bir şiş dolanıyorum :26: bol bol su içeyim cumaya kadarda bari ödemlerden kurtulayım

Kusur ne demek bizle dertleşmiyeceksinde kimle dertleşeceksin
Bencede yeni gelin ayıp etmiş sonuçta bu zaman da böyle görümce zor bulunur Ben bulamadım acıkcası
Benim kardeşimin karısı aynı şeyi yapmıştı bana ve gerçektende insan soğuyor o an. Bizimki birde annemi işin içine karıştırmıştı; Annenin huylarını bilmiyorum falan gibi bir laf etmişti hani tedirgin oluyormuş yanında ya yanlış bir şey söylersem diye. Bende o zaman ya canım Annem çok iyidir, her zaman sana yardımcı olur sıkıştığın yerde merak etme falan gibi bir sürü şey söylemiştim birde her zaman söylediğim birşey vardır Annem iyiliğine iyidir ama damarına bastığın an kaçacak yer ara demiştim Hayatta işine karışmaz, özel hayatınıza karışmaz zaten sende öyle birşeye izin verecek biri değilsinde o konudada için rahat olsun demiştim.
Zilli sen gitmiş kardeşime ya ablan bana anneni kötüledi işte annem senin işlerine karışmaya kalkışırsa sakın müsaade etme eğer bir kere müsaade edersen seni çok fazla bunaltır hayatı sana zehir eder kaçaçak yer ararsın dedi ablan demiş
Annemde saftirik inan ve bana hesap sor vay efendim sen ne diye geline böyle birşey söylüyorsun sizin hayatınıza ne zaman karıştımki onunkine karışayım diye :26::26:
Tabi ben gerekeni söyledim ve o günden sonra gelinle doğru dürüst muhattap bile olmadım. Daha doğrusu onunla aynı ortamda yanlız kalmamak için elimden geleni yapıyorum çünkü anladım ki kız kendini iyi göstermek adına herkesi harçayabilecek kapasitede
Şimdi tabi anladı hatta anneme de demiş Banu abla bana karşı bir tuhaf diye annemde boşver böylesi daha iyi fazla muhabbet tez ayrılık getirir demiş çünkü biliyor biraz fazla sohbet etsem beni sinir edecek birşey söylerse bu sefer kimse beni susturamaz çok kötü bozarım

İnşallah ağzınızın tadı hiç bozulmada huzurlu huzurlu yaşamaya devam edersiniz aminnnnnnn

1bucuk ay oldu artik sanirim, ama ben hala kandirilmisligi hazmedememisim,
unuttum sanmistim bi ara, ama sadece düsünmemeye calismisim,
dün gece yine rüyamda gördüm, artik görmekte istemiyorum,
düsünmüyorum kendimi sIkiyorum ama bilincalti galiba,
kendimi sürekli sIKmaktan boyunlarim bütün gün agriyor, kasim kasim kasiliyorum
suan yine cok agriyor,
insallah dedigin gibi birgün bende unuturum, ve benim kiymetimi bilen biriyle karsilasirim,
birdaha kimseyi severmiyim bilmiyorum ama aslinda sevmek istiyorum,
bukadar zormu dürüst birini bulmak ?

yok canim ne darilmasi, 24 bucuk yasindayim, benden büyük olabilirsin bilmiyorum,
aslinda o derdim var konularinda gezinirken oyalanmaya calisiyorum, oyalandikca daha iyi hissetmeye calisiyorum
baskalarinin derdini okuyunca, kendi derdimi unuturum gibi geliyor,
aslinda iyi geliyor diye düsünüyorum ama
belkide sen haklisin,
onlari okuyunca kendimle kiyasliyorum bazen, kendi yasadiklarimla
bilmiyorumki kafam cok karisik,
nasil hissettigimi bile bilmiyorum, sadece kasiliyorum sadece sIkiyorum kendimi

Selam kizlar :)
herkes iyidir umarim, ben cok sükür iyim insallah
diyet miyet hak getire, yediklerime pek dikkat etmiyorum,
uzun zamandir dogru düzgün cikulata yemedigimi farkettim,
ama aramiyorumda tuhaf olanda bu
bazen cok feci tatli krizim tutuyor,
ama bu sadece üc bes dakka sürüyor sonrada geciyor nedense,
sadece kafama koyarsam yiyorum,
dün mesela kendi kendime dedim bugun bu dondurma yencek diye,
ve gece dondurma yedim :) offf :18:
bu cuma yine kesin tartidayim,
suan korkmaya basladim 100lere cikacam diye, allah korusun
su testlerimi bi yaptirsaydim iyidi
acaba diyetisyene gitmeden kilo veremiyecekmiyim ben ??
Ama diyetisyende cok pahali napacagimi bilmiyorum offf

senin gelin hepten yalan söylemiş yazık. yorum yapmamak en iyisi aslında görümce oluyorsun sonuçta bende görümceyimya hem uzağım hemde birşeye karışmam çünkü abimin eşide bi tuhafbazen söyledğinin tam tersi olabiliyor. o yüzden mesafeliyim olmak istemezdim ama neyse...
Cecom insanlar bazen işime karıştırtmayayım ya da mesafe koyayım derken işi abartıyor muhattap olmak istemiyorsan olma kardeşim derdinide açma o zaman şikayette etme büyükler herzaman fikir söylerler helede kalabalık ailede her kafadan bi ses çıkar ama hayatımıza karışmak derecesinde değil ki bu benim asla tahammül edemeyeceğim birşeydir...

bende demiştimki malum altı katımda oturacak
- eşimle kardeşi kavgada ederler seslerde yükselir çünkü ikisi bambaşka karakter anlaşamazlar . onlar ne yaşarsa yaşasın biz iki arkadaş olalım .
bakalım benim bu konuşmamdan da bişey çıkarmı...vallahi kız aslında iyi kız ama renk vermiyor fazla yaşayıp göreceğiz...

cümlemizin ağız tadı bozulmasın canım...

Ya arkadaşlar ;

ayşe yok uzun zamandır,karadenizemi taşıncaklardı haber alan varmı

Ahh Necan'cım sırf ayşe olsa iyi bak arkadaş listeme baktım kimler gelmiyor uzun zamandır.sen bi kısmını tanımayabilirsin tabi ama birbirinden değerli arkadaşlarımızdır

banu145145,butterflyelf,dalokaysmom,gulma,ilbatum,ilknur83,jülyet,waw,yst38,3melegmvar,beyzuş,lunaazul,cherry-pie,yotsuz... Hepsi sağlıklıdır iyilerdir inşallah...

tunaydin kizlar ben yine simdi uyandim regl donemi bitti sanirim bu gunden sonra yine duzene giriyorum hic tartilmadim sisligim vardi gitmistir ins

Kızlar size hoş sohbetler ve hayırlı günler

Ben duşa girip kaçayım yoksa geç kalacağım
KV gelmiyormuş benimle eşime öyle demiş; Banu yanlız gitsin şimdi ben kızımı bekliyeceğım birde yeğenimde gelicek. Banu geç kalmasın demiş biliyor tabi başlamadan oraya gideceğimi bitmeden de kalkamayacağımı
Neyse ben stres atmama bakarım

Hepinizi öpüyorum kocaman

hastanede son saatlerimi geçiriyorum... gözlemdeki hastalar da bitince çarşıya çıkar, eşimle buluşurum... bi yerlerde çay içeriz.. akşam için yemeklerim hazırdı.. gece de kursum var malum...
sonra evden nete girersem uğrarım yanınıza

3 mili ben çok severek yapıyorumm bence süper ve yeter aslında bende bşlasam iyi olacak sporu bırakınca salıyo vücutt

sabah 50 gr peynır. bıraz ekmek 1 domates 3 biber 5 zeytın ara bır seftalı öğle kahvaltı tarzı hafıf bır öğün ve şimdi süt galeta ve bır meyve akşamada sebze yemeği yapmayı düşünüyorum.

ama hiç spor yapamıyorum. okulda mınıklerın peşinde geçirdiğim 5 saat spordan sayılmaz mı sevgili yenaa :))

iyi eğlenceler

bugün kü menüm

sabah nimik sandviç ekmeği ile yapılmış tost
1tk bal
azcık beyaz peynir
şekersiz çay

ara
bir dilim kepek ekmek+2çatal peynir+200 ml süt

öğle
1 dilim çavdar ekmek
1 tavuk but+2 kaşık pilav
koca bir bardak cacık

ara
2 kuru incir+şekersiz çay

akşamı planım menemen+ çay+beyaz peynir+1 dilim ekmek
ama eşim sürekli sabote ettiğinden bilemiyorum...

kızlar tek tek teşekkürler şimdi biraz iyiyim .bu sabah sporada gitmedim kilo veremeyince spor yapasım gelmiyor artık

Fadimeciğim geçmiş olsun..

Öğretmen konusunda bugünde iyice anladım gerçekten çok şanslıyız.ufak yaş grubu olduğu için o kadar yoruluyorki hiçmi asılmaz yüzü sürekli gülümseyerek cevap veriyor..

OĞlum özele gitmiyor umuttçuğum, devlete bağlı anaokuluna gidiyor..Yıllık 300 lira ödedik aylık 25 lira aidat ödeyeceğiz..Günlük beslenme her gün bir veli çocuk sayısına göre hazırlayıp getiriyor..Dün demiştim bugün için sıra bende diye..
Şimdilik iyi gibi..Çocukların günü gününe uymuyor bu doğru..bugün de beni görünce anne eve gidelim dedi oyuncak kavgası yapmışlar arkadaşıyla.:)

Doğaaa,

Naaptınız oğlanı yerleştirdinizmi Nazilli'ye.?
Ev sorununu nasıl hallettiniz merak ettim canım..

Selamlar bayanlar. Sabah kızımın sınıf anneleri ile kahvaltıda buluştuk. Artık iki insan yüzü görmeye nasıl hasetsem 10.00'daki kahvaltı buluşmasından 14.30'da kalktım!! Eve geldikten sonra da tembel tembel oturdum. (oğlan annemdeydi, kız da okulda) Uzuuuun süredir böyle tembellik yapmamıştım. Sonra çocuklar gelince öyle neşeliydim ki, resmen özlemişim onları. Oyunlar oynadık, sohbet ettik kızımla. Bana "anne bir şey mi oldu, neden böyle sevinçlisin?" diye sordum yavrum ya. Normalde nasıl yorgun argın karşılıyorsam artık Herkesin kendine zaman ayırma, tembellik etme lüksü olsa keşke. En azından haftada 2 gün...

Bir hafta içinde diyetisyene gitme kararı aldım gene. Yani zaten "gene gideyim bari" diyordum ama hep erteliyorum. Şimdi tarih koydum, 7 gün içinde gideceğim. Bir de önümüzdeki hafta kuaföre gitmeye karar verdim. Bu saçlar yetti artık. Neredeyse kalçalarıma geliyor, doğallığına doğal ama salkım saçak duruyor. Bir karış kadar kısaltıp şekil verdireceğim. İşte öyle, biraz değişiklik yapmak istiyorum bu dönem :)

Ebrucuğum sağol canım güzel sözleirn için :)) Sen gel, fotokopi de çekeriz, bilgisayardakileri de memory stick'e atarızz.

Sana katılıyorum, bence de burası hamarat hatun oranı en yüksek topiktir. Güzel yemesini, güzel yapmasını bilmeyen fazla da kilo almıyor zaten. Hehehe biraz fesat bir söylem oldu galiba ama zayıflar alınmasın diyip geçeyim :) İşin şakası bir yana yapalım ama sadece misafirlere sunalım. Bizim disiplinli olup yaptıklarımızı bile tatmadan hafif, sağlıklı ve dengeli öğünler yememiz gerekiyor. Ben disiplini biraz bozdum, hemen kilo almaya başladım, bozuldukça bozuldu sonra.

Truff gerçekten çok lezzetli oluyor, yaptığım her yerde en önce biten çeşit o olur. Ama dediğim gibi kendin yemek yook Eşin yesin, kalanları da eşinin işyerine gönder. Orada da havan olur böylece :)
Nevinciğim sıkma canını öyle şeylere diyeceğim öncelikle. Sürekli dipdibe olmak çok zor, insanı bir düşünce alır, o konuda haklısın tabii. Ama belki basit bir yanlış anlaşılma yüzünden herkes herkese bozulmuş olabilir. Ben en fazla kaynında hata gördüm, ablasının söylediklerini nişanlısına nişanlısının söylediklerine ablasına taşıması yanlış olmuş bence. Laf ordan oraya taşınırken bin türlü şekle girermiş. Ben de olsam aynı senin gibi davranırdım. Karışmamak, mesafeli olmak en iyisi bence de. Bir arkadaşım hep söyler "sonunda herkes barışır-koklaşır bir tek sen kötü olursun" diye.

Hoşgeldin canım. Yoğun bir tempo bekliyor seni. Kolay gelsin :)

Maşallah diyelim Öğretmende bitiyor zaten iş, diğer hususlar işin cilası sadece (bence). Biliyorum canım devlette olduğunu, o yüzden dedim, özelde öyle öğretmen nerdeee diye. iyi öğretmenler devlette oluyor genelde. Haksızlık yapmayayım, özellerde de vardır tabii de. Çok daha az. Tecrübe eksikliği de var bence. Ama benim bulunduğum bölgede devlette sınıflar çok kalabalık
Sıranın sana geldiğini nasıl anlıyorsun merak ettim? Tüm sınıfa mı hazırlıyorsun? Dünkü menün çok güzeldi, tam çocukların seveceği şeyler, bayılmışlardır eminim :) Güzel bir yöntemmiş, hem ev yapımı ürünler hem imece usulü gibi. Sıra sendeyken bir işin çıkarsa o kötü yalnız, o zaman da biriyle değişiyorsun herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…