3 mil leslie indirmek üzereyim şuan.akşama yaparım diye düşünüyorum.sabah da aç karnına 1 brd. Su 2 kuru kayısı 1 brd su içip kahvaltı yaptım.bugün cozutmam inşallah.
3 mil leslie yeter mi başlangıç için sizce?? 48 dk. Sürüyormuş
yeter tabiki hatta ilk 3 gün filan ben 2 mil ile başlayım diyorum hamlamayalım sonra3 mil leslie indirmek üzereyim şuan.Akşama yaparım diye düşünüyorum.Sabah da aç karnına 1 brd. su 2 kuru kayısı 1 brd su içip kahvaltı yaptım.Bugün cozutmam inşallah.
3 mil leslie yeter mi başlangıç için sizce?? 48 dk. sürüyormuş
slm kızlarrr nihayet evime döndümm ve tempo yüksek valla bizim evde eşim bana araba alana kadar kızı 4 kere okula getir götür yapcam bide küçük kız var allahtan bu hafta eşim evdede rahatım tatil bitti diyet başladı gene ipin ucunu kaçırmışım cumaya görcez bakalım inşallah artık gitsin şu 80 li kilolar aldıpım 2 kilo bile aynama baktırmıyo bana baaya farkediyo hemen miğde göbek çıkıyo valla
sabah 7 de kalktım 1 dlim kepekli ekmek biraz peynir zeytin 1 çay kaşığı bal 1 de yeşil çay la kahvaltı yaptım
arada eşime kahvaltı hazırladım yarım simit götürdüm çayla birlikte
şimdilik bu kadar neyse valizler boşalacak yıkanacak off iş çok kızın okul listesi alınacak inşallah bu tempoda veririrm kilo
balkonları yıkamaktan başlayayımm
günaydın güzel hatunlar...
kasvetli bir gün sabah durağa yürürken hem üşüdüm hem terledim hasta olmam inşallah...
bu mevsim geçişleri benim korkulu rüyam malesef...
Oho ne tarifler uçuşmuş öyle topikte kızlar bu yapılırmı bizim gibi tatlıseverlere...
düğün öncesi anacım gelecek inşallah bir sorun çıkmazsa daha doğrusu abimin yıllık izni ile çakışmazsa bende börek filan sarıp atayım diyorum dolaba ama vakit bulamıyorum yufkamı aldım akşama sarıcam...haftasonu alt katta oturacak eltimin evi temizlenecekmiş küçük görümcem onada yardım edecekmiş ben çalıştığım için bana bişey demezler yardıma çağırmazlar ama eğer pazar günü olursa ve ben evde olursam 1- 2 saat el atarım bişeylere insanlık bende kalsın...üst katta oturupta temizlik yapılırken alt kata inmemek içime sinmez rahat edemem...hemde çay faslı bende geçer diye düşünüyorum ama ben böyle düşünürken ne ile karşılaşacağımı kestiremiyorum kızlar...
canım çok sıkıldı. büyük görümcemin yanına uğramışlardı yeni evlenecek çift. kaynım perde mevzusunda şaşalı şeyler olmasın çok pahalı filan demiş herşeye karışmış kendisi yapıcak düğününü ama bazı şeylerin oluru vardır 3-5 kuruştan kaçılmaz...benim elti adayıda bozullmuş azcık büyük görümceme sitemkar konuşmuş yani kaynım için...benim görümcede o konularda hep gelinlerden taraf olur kızmış kaynıma 3 kuruşluk şeyi hesap etme nasıl istiyorsa öyle olsun demiş... neyse üstünden zaman geçti kaynım ablasına demişki " o kendisini ifade edebiliyor senin karışmamanı istiyor"..ay hem dert yanmış hemde böyle demiş görümcem çok üzüldü nasıl kendini paraladı ben onu savundum benle dertleşince diye...
bende dedim kardeşin belki yanlış ifade etmiştir 1 söz ile hemen sakın tavır alma geline karşı o daha kimseyi tanımıyor nasılsa rengini belli eder dedim...yumuşatmaya çalıştım.ve anladımkı bende gaz versem yeni eltiyle bozuk olcaklar demekki kavgalar hep bundan büyüyor herkeste...ben mükemmel değilim ama yapıcı olmaya calışırım kulağımla duymadan gözümle göremden yargılmama taraftarı değilim...hep kaybediyorum ama olsun...sonunda ben olsamda fark etmez...doğrularımdan şaşmam...
çok uzun oldu kusura bakmayın...ama bu mevzu canımı sıktı güven duygumu yitirdim ....içimi döktüm...
unutmaya çalışmak hatırlamaya çalışmak gibidir..oluruna bırakacaksın..unutmak ancak ilerde bir başka resmin,duygunun eskisinin etkisini azaltmasıyla olur..
burun kıvırıp ben böyle birini sevmişmiydim? moduna girersin..oluruna bırak..bu bir süreç..büyümek,olgunlaşmak böyle deneyimlerle oluyor..
biz de benim yaşlarda buna ''tecrübe diyoruz..biriken bir kenara yığılan kirli çamaşır torbası gibi sıkıntı veren..ama hayat öyle mucizelerle doludur ki..
birgün bir bakmışsın bir başka bir ''çift göz'' tüm diğerlerini unutturmuştur..içinden affedersin..güle güle çekersin..hafiflersin..kirli çamaşırlar temizlenir.ve
başka bir sayfa açılır önünde..arık biraz daha temkinli ve özgüvenli yoluna devam edersin..her şey normal..sorulara cevap arayacaksın..bazılarını önceden de bildiğini farkedeceksin..
zaman tanı kendine..şu an unutmaman hayrına da olabilir..dersini tam alman için..seni seviyor ve destekliyoruz...
Canım darılma ama kendi profiline girdiğinde hani arkadaşların hangi konuya cevap yazmış görünüyor ya ben seni şu aşk meşk acısı dertleri falan olan topikte gördüm.Rüyanda mı ne görmüşsün paylaşmışsın orda.Canım zaten o sitede aldatılma falan olmuş yaşanmış şeyler kişiler var onların yazısını okudukça sende yorum yaptıkça senin unutman daha da zorlaşır.Naçizane tavsiyem girme o sitelere.Emin ol daha da kolaylaşır.Sakın yanlış da anlama.Yaşım senden büyük mü bilmiyorum ama bi abla tavsiyesi olarak kabul et
senin gelin hepten yalan söylemiş yazık. yorum yapmamak en iyisi aslında görümce oluyorsun sonuçta bende görümceyimya hem uzağım hemde birşeye karışmam çünkü abimin eşide bi tuhafSelam kızlarrrrrrr :122:
Sabah erkenden kalktım ama akşam evde olmayacağım diye sabahtan beri koşturuyorum. Gece okadar uyku bastırdı ki kızın oyuncaklarını bile ortada bıraktımOnları toparladım, mutfağımı temizledim, akşamlık birşeyler hazırlıyorum, banyoyu lavaboyuda duş almadan evvel hallettimmi tamamdır
Artık bir saat sonra çıkıcağım o arada kalanlarıda hallettimmi tamamdır :122:
Öğlende artık salata ve yoğurtla karnımı doyururum; belki bide çorba içerim
Hala inanılmaz ödem var baya bir şiş dolanıyorum :26: bol bol su içeyim cumaya kadarda bari ödemlerden kurtulayım
Kusur ne demek bizle dertleşmiyeceksinde kimle dertleşeceksin
Bencede yeni gelin ayıp etmiş sonuçta bu zaman da böyle görümce zor bulunurBen bulamadım acıkcası
Benim kardeşimin karısı aynı şeyi yapmıştı bana ve gerçektende insan soğuyor o an. Bizimki birde annemi işin içine karıştırmıştı; Annenin huylarını bilmiyorum falan gibi bir laf etmişti hani tedirgin oluyormuş yanında ya yanlış bir şey söylersem diye. Bende o zaman ya canım Annem çok iyidir, her zaman sana yardımcı olur sıkıştığın yerde merak etme falan gibi bir sürü şey söylemiştim birde her zaman söylediğim birşey vardır Annem iyiliğine iyidir ama damarına bastığın an kaçacak yer ara demiştimHayatta işine karışmaz, özel hayatınıza karışmaz zaten sende öyle birşeye izin verecek biri değilsinde o konudada için rahat olsun demiştim.
Zilli sen gitmiş kardeşime ya ablan bana anneni kötüledi işte annem senin işlerine karışmaya kalkışırsa sakın müsaade etme eğer bir kere müsaade edersen seni çok fazla bunaltır hayatı sana zehir eder kaçaçak yer ararsın dedi ablan demiş
Annemde saftirik inan ve bana hesap sor vay efendim sen ne diye geline böyle birşey söylüyorsun sizin hayatınıza ne zaman karıştımki onunkine karışayım diye :26::26:
Tabi ben gerekeni söyledim ve o günden sonra gelinle doğru dürüst muhattap bile olmadım. Daha doğrusu onunla aynı ortamda yanlız kalmamak için elimden geleni yapıyorum çünkü anladım ki kız kendini iyi göstermek adına herkesi harçayabilecek kapasitede
Şimdi tabi anladı hatta anneme de demiş Banu abla bana karşı bir tuhaf diye annemde boşver böylesi daha iyi fazla muhabbet tez ayrılık getirir demişçünkü biliyor biraz fazla sohbet etsem beni sinir edecek birşey söylerse bu sefer kimse beni susturamaz çok kötü bozarım
İnşallah ağzınızın tadı hiç bozulmada huzurlu huzurlu yaşamaya devam edersinizaminnnnnnn
Ya arkadaşlar ;
ayşe yok uzun zamandır,karadenizemi taşıncaklardı haber alan varmı
3 mil leslie indirmek üzereyim şuan.Akşama yaparım diye düşünüyorum.Sabah da aç karnına 1 brd. su 2 kuru kayısı 1 brd su içip kahvaltı yaptım.Bugün cozutmam inşallah.
3 mil leslie yeter mi başlangıç için sizce?? 48 dk. sürüyormuş
iyi eğlencelerKızlar size hoş sohbetler ve hayırlı günler
Ben duşa girip kaçayım yoksa geç kalacağım
KV gelmiyormuş benimle eşime öyle demiş; Banu yanlız gitsin şimdi ben kızımı bekliyeceğım birde yeğenimde gelicek. Banu geç kalmasın demişbiliyor tabi başlamadan oraya gideceğimi bitmeden de kalkamayacağımı
Neyse ben stres atmama bakarım
Hepinizi öpüyorum kocaman
kızlar tek tek teşekkürler şimdi biraz iyiyim .bu sabah sporada gitmedim kilo veremeyince spor yapasım gelmiyor artık
Yenacığım benim yaramaz bazen dibine vuruyor ama yazdığın gibi hepsi aynı aslında :) Aslında geçen seneye göre bu sene bariz bir düzelme var bizde de :) Şikayet edeceğime şükretmem gerek :)
Kreşe alışmaya başlıyorsunuz sanırım, maşallah şansınız da yaver gitmiş, öyle öğretmen özellerde nerdeee. Uyumlu olması çok güzel, zaman zaman geri dönüşler oluyor elbet, benim kız hala "gitmek istemiyorum" diyor her sabah. Ama 1-2 hafta içinde alışacak diye düşünüyorum. Oğluşuna buradan güzel bir nazarlık takayım, hep neşeli, güzel gitsin.
Ebrucuğum sağol canım güzel sözleirn için :)) Sen gel, fotokopi de çekeriz, bilgisayardakileri de memory stick'e atarızz.Günaydın
Canım klişe laf var ya iltifat değil gerçek.Çok mütevazısın ayrıca :) Seviyorum bu halini hem becerikli ve akıllı ama bi o kadar da alçakgönüllü
Bir gün gelirsem İstanbula o klasörlerin fotokopisini çektiririm habrin olsun.Özellikle 'annemin tarifleri' olanını :) Böyle becerikli bir kız yetiştirdiğine göre kim bilir kendisi nasıldır artık :)
Bu arada truf tarifin çok hoşuma gitti hem pratik hem lezzetli.Bende de kek çok artar eşim de pek sevmez belki bu şekilde tükettirebilirim ona da
...
Umut da dahil topiğimizdeki bayanların hepsi becerikli hamarat bence.
Nevinciğim sıkma canını öyle şeylere diyeceğim öncelikle. Sürekli dipdibe olmak çok zor, insanı bir düşünce alır, o konuda haklısın tabii. Ama belki basit bir yanlış anlaşılma yüzünden herkes herkese bozulmuş olabilir. Ben en fazla kaynında hata gördüm, ablasının söylediklerini nişanlısına nişanlısının söylediklerine ablasına taşıması yanlış olmuş bence. Laf ordan oraya taşınırken bin türlü şekle girermiş. Ben de olsam aynı senin gibi davranırdım. Karışmamak, mesafeli olmak en iyisi bence de. Bir arkadaşım hep söyler "sonunda herkes barışır-koklaşır bir tek sen kötü olursun" diye.....
düğün öncesi anacım gelecek inşallah bir sorun çıkmazsa daha doğrusu abimin yıllık izni ile çakışmazsa bende börek filan sarıp atayım diyorum dolaba ama vakit bulamıyorum yufkamı aldım akşama sarıcam...haftasonu alt katta oturacak eltimin evi temizlenecekmiş küçük görümcem onada yardım edecekmiş ben çalıştığım için bana bişey demezler yardıma çağırmazlar ama eğer pazar günü olursa ve ben evde olursam 1- 2 saat el atarım bişeylere insanlık bende kalsın...üst katta oturupta temizlik yapılırken alt kata inmemek içime sinmez rahat edemem...hemde çay faslı bende geçer diye düşünüyorum ama ben böyle düşünürken ne ile karşılaşacağımı kestiremiyorum kızlar...
canım çok sıkıldı. büyük görümcemin yanına uğramışlardı yeni evlenecek çift. kaynım perde mevzusunda şaşalı şeyler olmasın çok pahalı filan demiş herşeye karışmış kendisi yapıcak düğününü ama bazı şeylerin oluru vardır 3-5 kuruştan kaçılmaz...benim elti adayıda bozullmuş azcık büyük görümceme sitemkar konuşmuş yani kaynım için...benim görümcede o konularda hep gelinlerden taraf olur kızmış kaynıma 3 kuruşluk şeyi hesap etme nasıl istiyorsa öyle olsun demiş... neyse üstünden zaman geçti kaynım ablasına demişki " o kendisini ifade edebiliyor senin karışmamanı istiyor"..ay hem dert yanmış hemde böyle demiş görümcem çok üzüldü nasıl kendini paraladı ben onu savundum benle dertleşince diye...
bende dedim kardeşin belki yanlış ifade etmiştir 1 söz ile hemen sakın tavır alma geline karşı o daha kimseyi tanımıyor nasılsa rengini belli eder dedim...yumuşatmaya çalıştım.ve anladımkı bende gaz versem yeni eltiyle bozuk olcaklar demekki kavgalar hep bundan büyüyor herkeste...ben mükemmel değilim ama yapıcı olmaya calışırım kulağımla duymadan gözümle göremden yargılmama taraftarı değilim...hep kaybediyorum ama olsun...sonunda ben olsamda fark etmez...doğrularımdan şaşmam...
çok uzun oldu kusura bakmayın...ama bu mevzu canımı sıktı güven duygumu yitirdim ....içimi döktüm...
slm kızlarrr nihayet evime döndümm ve tempo yüksek valla bizim evde eşim bana araba alana kadar kızı 4 kere okula getir götür yapcam bide küçük kız var allahtan bu hafta eşim evdede rahatım tatil bitti diyet başladı gene ipin ucunu kaçırmışım cumaya görcez bakalım inşallah artık gitsin şu 80 li kilolar aldıpım 2 kilo bile aynama baktırmıyo bana baaya farkediyo hemen miğde göbek çıkıyo valla
...
Fadimeciğim geçmiş olsun..
Öğretmen konusunda bugünde iyice anladım gerçekten çok şanslıyız.ufak yaş grubu olduğu için o kadar yoruluyorki hiçmi asılmaz yüzü sürekli gülümseyerek cevap veriyor..
OĞlum özele gitmiyor umuttçuğum, devlete bağlı anaokuluna gidiyor..Yıllık 300 lira ödedik aylık 25 lira aidat ödeyeceğiz..Günlük beslenme her gün bir veli çocuk sayısına göre hazırlayıp getiriyor..Dün demiştim bugün için sıra bende diye..
Şimdilik iyi gibi..Çocukların günü gününe uymuyor bu doğru..bugün de beni görünce anne eve gidelim dedi oyuncak kavgası yapmışlar arkadaşıyla.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?