Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın canım şükür tabii alabiliyoruz yine
anasınıfı da çok masraflı tuvalet kağıdına kadar alnıyor değilmi

allah benim büyük oğlum serbest kıyafet...
ufağın da pantalonları kısalmış... bi tane pantalon aldım..
beller bol boylar kısa geliyor... leylek soyundan mübarek

bir de üç tene 40 yaprak defter ile 3 kurşun kalem... ucuzcuyuz bu sene

Ben geldimmmmmmmmmmmmmm :122: :122: :122: :122:

Anammmm kızlar ayaklarıma kara sular indi
Kuaförden sonra direk kına gecesine gittik tabi önce birşeyler atıştırdım energi toplamak için
Saçım makyajım gerçekten çok hoş oldu İlk kez her ikisindende çok memnun kaldım
İlk başta pek kalkmadım oturduğum yerde iki oynadım sonra kendimi bir attım pistte kına bitene kadar
Kesin 2 saat sporda yakılan kaloriyi yakmışımdır
Kan ter içinde kaldım ama yinede oturmadım kurt neyim kalmadı
KVde geldi 1 saatliğinede olsa ve bakıp bakıp durdu Geçen gün küçük cimcime anlımı hafif çizmişti kalktı dalga geçer gibi herkesin içinde ay çok çirkin görünüyor yok saçını bari atıp kapatsaydın yoksa oğlummu yaptı diye
Bende bastım kahkahayı senin oğlun benim yüzümü cizmeye cesaret edemez onu ancak ben cizerim diye
Ben bozulmayınca o bozuldu aklı sıra canımı sıkacaktı da bende ay anlım çokmu kötü diye elim anlımda oturacaktım
Herkeste ay çok güzel olmuşsun niye öyle laf sokuyor ki sana diyip durdu ama ben gecenin bitimine kadar keyfini çıkardım

Tabiki resimde çekildim sizlere göstermek için
Bakalım yükleyebilirsem yarın sizlerede gösteririm

hatunlar birer birer düşüyor..
egedeniz03, yani ben
tomtombul,
asumanzeynep+,
ceco34+,
mehtabb,
YENA+
hepsi burada.....

cecoooooo.... döktünmü kurtlarını???

Kurt neyim kalmadı Cumada kökünü kuruturum nasılsa uzun süre idare ederim artık

bi de el kol hareketleri, abartılı mimikler eklemek gerek...

amerikalı hocamızın mükemmel düzeyde ingilizce bildiğini tesadüfen öğrendim... umarım yanında pot kırmamışımdır

Kızım okulun da almanca ve ingilizce eğitim alacaklarmış..Bugün görmeye başlamışlar çok sevinerek geldi eve..:)

Haftalık 4 saat matematik 6 saat ingilizce göreceklermiş..Yabancı lisan'a pek önem veriliyor yeni müfredatta..

Off aynı şeyi ben de yaptım. dün o kadar hazırlık yaptım, misafir gelicekti ya. Çocuğun 90 yaşındaki babanesi vefat etmiş, kız arkadaşı tek başına geldi. O kadar yemek için boşa uğraşmış oldum. Kadın hastaymış zaten uzun zamandır. Neyse ben akşama kadar çok güzel beslenmeme rağmen akşam yemeğinde pirinç pilavı, rulo börek, ızgara tavuk, az çorba ve salata yedim. Yaptığım börek çok güzel oşmuştu ona rağmen toplamda 2 dilimde kaldım. Çünkü yiyemedim, yedikçe midem şişti zorlasam paylıycam o derece. Börek o kadar çok olmuştu komşulara da vermeme rağmen bir sürü kaldı, kalanı da eşimle işyerine gönderdim

Bir de dün tiramusu yapmıştık eşimle. İnternetten en iyi tarifi bulnaya çalıştım. Eşimle birlikte yapmıştık, daha doğrusu ben yaptım ama süslemesini eşim yaptı. Akşam yemekten sonra kocabir dilim de ondan yedim. O kadar hafif ve ağızda eriyen birşey olmuşki yedikçe yiyesim geliyodu(

Dünü öyle kapattım neyse derken bugün akşam almanyadan gelen ritter- sport(çilekçi çikolata)dan 1 parmak kalınlığında yedim( Yanında da az badem ve antep fıstığı. 2 gündür spor da yapamadım. Sanki 10 kilo almış gibiyim. evde 2 paket daha o harika çikolatadan var( Ben sanırım asla istediğim kiloya inemiycem

haklısın canım şükür tabii alabiliyoruz yine
anasınıfı da çok masraflı tuvalet kağıdına kadar alnıyor değilmi

Sorma ne masraf hem de..Kırtasiye malzemeleri çok abartılıydı..
Umarım hepsini kullanmaya vakitleri kalır..
Temizlik ürünleride öyle..yerleştir yerleştir dolaplara sığdıramadık..

Serbest kıyafetinde şöyle bir zorluğu var kızlarda mesela her gün ne giyeceğim derdi..

küçüğün kaça gidiyor..?

özlemcim moralini bozma canım toparlarsın evde yapınca yememek zor oluyor tabii
sen her zaman yapmıyorsun zaten afiyet olsun takma hiç kafana

sefan olsuunn...

çok iyi... küçük yaşta öğrenilen daha kalıcı oluyor... ben aradan nerdeyse 25 yıl geçtiği halde almanca konuşabiliyorum sıkışınca... ama ingilizcede hala cesaretsizim... bir de mükemmel gramer takıntısı da zorluyor tabiii. kafa göz yararak konuşmaya bi başlasam açılacağım biliyorum...
bir de iki dili aynı anda öğrenme de bilginin kalıcılığına pozitif etki yapıyor diye biliyorum...

Bugün Beyzuş'la görüştüm.. yakında dönecekmiş...
Çok özledik seni dedim gel artık kollarımıza dedim..
Duygu sömürüsü yaptım bak bunalımdayım hep kilo alıyorum diye. zeynep senin zopanı özlemiş dedim birde.:))

Sevindim iyi olmana..Keşke bende iyi olsam.

Bu arada test sonucunda iyi çıkmıştı değilmi.?
cnm kan sonucunda hormonlar iyi cikmis ama dr dediki sintigrafiye gore ilac kullanmamam gerekmis deneyelim dedi bu gun icmicektim ama duramadim icim SIKILdi nefesim daraldi misafirimde gelcek diye ictim yarin yine deneyecem eger ayni olursam tel acip konuscam ilacla iyiyim

serbest ama kuralları da var ... kızlar yüzünden
abartılı kıyafetler, kısa etekler falan istenmiyor...
tabiii erkeklerde öyle problem yok. bir kot üç tişört yetiyor

ufaklıkta bu sene ikinci sınıfta.. bizim okul ilk 4 sınıfı almış... 1 v 2 ler öğleci, 4 ve 5 ler sabahçı.. benimki boyu da uzun olunca okulun en büyüğü benim. ben okulun abisi oldum diye geziyor

sen de iyi ol yenam yaaa
bak barış okula başladı öğretmeni de iyi
kızın da memnun anladığımkadarıyla okuldan sen de iyi ollll

Kendime çok kızgınım asuuu,nefret ediyorum diyebilirim..
ÇÜnkü yıllar önce hep derdim oğlum okula başlayınca ben zayıf olacağım..Şişman anne olmayacağım diye..
Bu kararları aldığım zamanlardan bile şişkoyum..
O yüzden kendi kendimin acizliğini affedemiyorum..

Kızlar sizlerle çok sohbet etmek isterdim ama hem yoruldum hemde küçük kuzum beni çok özlemiş bu gece ille sende gel yatalım diyor ilk kez benide yatağa babasından önce cağırıyor

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın sabah görüşürüz nasılsa

canım kız ama nefret etme sakın
hemen başla yürüyüşe barış okuldayken yap mutlaka yürüyüşünü böylece yediklerine de dikkat etmeye başlarsın bence fazla kaçırsan da en azından yürüdüm yediğimi yaktım hissibile iyi oluyor ben öyleyim mesela bugün
ben de hep en kilolu veli oldum okulda daha geç kalmış sayılmazsın seneye barış ilkokula başlayana kadar süre sana dikkat edersen çok yol kat edersin biliyorsun sen de

Bir araştırma okumuştum.. yabancı çiftler ,örneğin türk anne alman baba gibi..
Çocuğuyla kendi anadilleriyle konuşmuşlar..
Anne türkçe,baba almanca. sonra çocuk konuşmayı öğrendiğinde annesiyle türkçe babasıyla almanca konuşmaya başlamış yani aynı anda iki üç dili rahatlıkla öğrenmiş..
Sadece akranlarından daha geç konuşmaya başlamış..Tek dezavantajı o olmuş..
Oğlum doğduğunda eşime demiştim bizde öyle yapalım diye.:)
eşimin ingilizcesi çok iyidir. sen igilizce ben türkçe konuşalım demiştim...
Ne gereği var isterse sonra öğrenir demişti..:))

Selam kizlaaaaaaaar
alinti yapmadim ama aklimda kalanlari yazayim

Tombulcum üzülme bencede kas yaptin sanirim, bosver daha iyi, sporda zaten bizaman sonra basliyosun kilolari vermeye, gör bak birden eksilcen insallahhhhhhhh
sonrada kimse tutamaz seni :)

Yenacim sende üzülme bende hala toparlanamadim inanki, sana teselli vercemde ben senden berbatim
of ama o böregi öyle güzel anlattinki, valla simdi versen hayir demem haaaaaa
hadi beni dövün

Cecom iyi döktürmüssün valla pek sevindim, kayinvalidende densiz laf etmis ama bosveeeeer takmaman iyi olmus, ne bozcan morelini,
kurtlarinida dökmüssün, keske bende dökseydim söyleee
haa bide resimleri cok merak ettim ya yükle bitenecik simdi surayaaaaaaa

Kuaför konusulmus, yilbasina kadar bende saclarimi yeniden degistirmeyi planliyorum insallaaaah, hele biraz uzasinlarda
Bide Ingilizcemi bende ilerletmek istiyorum,
amerikalilar gibi konusmayi cok istiyorum, ama nasil olcak onuda bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…