- 20 Aralık 2009
- 886
- 446
- 358
- 56
Bağırarak ve heceleyerek konuşsaydın daha iyi anlardı.
Bağırarak ve heceleyerek konuşsaydın daha iyi anlardı.
Biz zaten son 3 yıldır her yıl okul kıyafeti alıyoruz kıza.:))
Oğlanın okul masrafları çok tuttu..Kızımın diğer ihtiyaçları için de cumartesi gideriz sanırım..
Naaplaım sağlıklı ve huzurlu olalımda Bir şekilde hallediliyor..
Biz zaten son 3 yıldır her yıl okul kıyafeti alıyoruz kıza.:))
Oğlanın okul masrafları çok tuttu..Kızımın diğer ihtiyaçları için de cumartesi gideriz sanırım..
Naaplaım sağlıklı ve huzurlu olalımda Bir şekilde hallediliyor..
hatunlar birer birer düşüyor..
egedeniz03, yani ben
tomtombul,
asumanzeynep+,
ceco34+,
mehtabb,
YENA+
hepsi burada.....
cecoooooo.... döktünmü kurtlarını???
bi de el kol hareketleri, abartılı mimikler eklemek gerek...
amerikalı hocamızın mükemmel düzeyde ingilizce bildiğini tesadüfen öğrendim... umarım yanında pot kırmamışımdır
günaydın arkadaşlar,
herkes iyidir inşallah. geçmişe şöyle bir baktım da yemek, tatlı tarifleri var çok güzel. dünkü yeme krizimden sonra etki etmedi iştah bakımından ama ilk fırsatta misafirlere sunma bahanesiyle yapıp ben de yicem o brownielerden.
dün öğleden sonra anneme gitmiştim. pingui alacaktım marketten kendimi ödüllendirmek için ama sadece pinguiyle kalmadı. bi sürü abur cubur aldım yedim. üstelik annemde de kuru pasta, gözleme, yine bi sürü abur cubur varmış, onları da yedim. 1 litreye yakın ayran içmişimdir. 1 bardak da kola... hiçbirini severek yemedim yalnız sonradan farkettim de. uzun zamandır moral bozukluğunu yiyerek düzeltmeye çalışmayı bırakmıştım. gece boyunca midem kötüydü, hala da kötü. sanırım iyi bir ders ve kanıt oldu bu bana artık o besinleri sevmediğimi ve özlemediğimi anlamam için.
hala modum düşük, nedenini anlayamıyorum. bi sürü de neden var aslında, haberlere bakmak yetiyor...
hepiniz kendinize dikkat edin kızlar.
haklısın canım şükür tabii alabiliyoruz yine
anasınıfı da çok masraflı tuvalet kağıdına kadar alnıyor değilmi
allah benim büyük oğlum serbest kıyafet...
ufağın da pantalonları kısalmış... bi tane pantalon aldım..
beller bol boylar kısa geliyor... leylek soyundan mübarek
bir de üç tene 40 yaprak defter ile 3 kurşun kalem... ucuzcuyuz bu sene
Cnm izin bitti o zaman hic bisey istemiyordu cnm simdi biraz iyiyim :44:
Ben geldimmmmmmmmmmmmmm :122: :122: :122: :122:
Anammmm kızlar ayaklarıma kara sular indi
Kuaförden sonra direk kına gecesine gittik tabi önce birşeyler atıştırdım energi toplamak için
Saçım makyajım gerçekten çok hoş olduİlk kez her ikisindende çok memnun kaldım
İlk başta pek kalkmadım oturduğum yerde iki oynadımsonra kendimi bir attım pistte kına bitene kadar
Kesin 2 saat sporda yakılan kaloriyi yakmışımdır
Kan ter içinde kaldım ama yinede oturmadım kurt neyim kalmadı
KVde geldi 1 saatliğinede olsa ve bakıp bakıp durduGeçen gün küçük cimcime anlımı hafif çizmişti kalktı dalga geçer gibi herkesin içinde ay çok çirkin görünüyor yok saçını bari atıp kapatsaydın yoksa oğlummu yaptı diye
Bende bastım kahkahayı senin oğlun benim yüzümü cizmeye cesaret edemez onu ancak ben cizerim diye
Ben bozulmayınca o bozulduaklı sıra canımı sıkacaktı da bende ay anlım çokmu kötü diye elim anlımda oturacaktım
Herkeste ay çok güzel olmuşsun niye öyle laf sokuyor ki sana diyip durdu ama ben gecenin bitimine kadar keyfini çıkardım
Tabiki resimde çekildim sizlere göstermek için
Bakalım yükleyebilirsem yarın sizlerede gösteririm
Kurt neyim kalmadıCumada kökünü kuruturum nasılsa uzun süre idare ederim artık
Kızım okulun da almanca ve ingilizce eğitim alacaklarmış..Bugün görmeye başlamışlar çok sevinerek geldi eve..:)
Haftalık 4 saat matematik 6 saat ingilizce göreceklermiş..Yabancı lisan'a pek önem veriliyor yeni müfredatta..
Sevindim iyi olmana..Keşke bende iyi olsam.
Bu arada test sonucunda iyi çıkmıştı değilmi.?
cnm kan sonucunda hormonlar iyi cikmis ama dr dediki sintigrafiye gore ilac kullanmamam gerekmis deneyelim dedi bu gun icmicektim ama duramadim icim SIKILdi nefesim daraldi misafirimde gelcek diye ictim yarin yine deneyecem eger ayni olursam tel acip konuscam ilacla iyiyimSevindim iyi olmana..Keşke bende iyi olsam.
Bu arada test sonucunda iyi çıkmıştı değilmi.?
Sorma ne masraf hem de..Kırtasiye malzemeleri çok abartılıydı..
Umarım hepsini kullanmaya vakitleri kalır..
Temizlik ürünleride öyle..yerleştir yerleştir dolaplara sığdıramadık..
Serbest kıyafetinde şöyle bir zorluğu var kızlarda mesela her gün ne giyeceğim derdi..
küçüğün kaça gidiyor..?
sen de iyi ol yenam yaaa
bak barış okula başladı öğretmeni de iyi
kızın da memnun anladığımkadarıyla okuldan sen de iyi ollll
Kendime çok kızgınım asuuu,nefret ediyorum diyebilirim..
ÇÜnkü yıllar önce hep derdim oğlum okula başlayınca ben zayıf olacağım..Şişman anne olmayacağım diye..
Bu kararları aldığım zamanlardan bile şişkoyum..
O yüzden kendi kendimin acizliğini affedemiyorum..
çok iyi... küçük yaşta öğrenilen daha kalıcı oluyor... ben aradan nerdeyse 25 yıl geçtiği halde almanca konuşabiliyorum sıkışınca... ama ingilizcede hala cesaretsizim... bir de mükemmel gramer takıntısı da zorluyor tabiii. kafa göz yararak konuşmaya bi başlasam açılacağım biliyorum...
bir de iki dili aynı anda öğrenme de bilginin kalıcılığına pozitif etki yapıyor diye biliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?