Fadimeciğim geçmiş olsun..
Öğretmen konusunda bugünde iyice anladım gerçekten çok şanslıyız.ufak yaş grubu olduğu için o kadar yoruluyorki hiçmi asılmaz yüzü sürekli gülümseyerek cevap veriyor..
OĞlum özele gitmiyor umuttçuğum, devlete bağlı anaokuluna gidiyor..Yıllık 300 lira ödedik aylık 25 lira aidat ödeyeceğiz..Günlük beslenme her gün bir veli çocuk sayısına göre hazırlayıp getiriyor..Dün demiştim bugün için sıra bende diye..
Şimdilik iyi gibi..Çocukların günü gününe uymuyor bu doğru..bugün de beni görünce anne eve gidelim dedi oyuncak kavgası yapmışlar arkadaşıyla.:)
sabahtan beri çok ağladım çook =(
15 gündür gün aşırı b-fit'e gidiyorum.. geçe hafta bir kilo gitmişti.. bugün diyetisyen günüm +200 almışım..
nasıl üzüldüm.. eve gelene kadar yolda ağladm =( okul açıldı herkes kilo almışsın diyor.. diyete uyuyorum sporu yapıyorum adetimde yakın değil ama olmuyor işte .
daha başka ne yapmalıyım pcos ve insülin direnci var. tamam kilo vermem zor inkar etmiyorum! ama bu kadarda mı zor olmalısınıfın fakültenin hatta üniversitenin en kilolusu benm 15 günde -800 gram! daha yeni başladım böyle mi olmalıydı
ben de biraz ingilizce bakıyorum... yarın hoca ile takıldığım konuları çalışacağız... çocukları yatırdım biraz ders çalışıyorum... bu yaştan sonra...
Maşallah diyelimÖğretmende bitiyor zaten iş, diğer hususlar işin cilası sadece (bence). Biliyorum canım devlette olduğunu, o yüzden dedim, özelde öyle öğretmen nerdeee diye. iyi öğretmenler devlette oluyor genelde. Haksızlık yapmayayım, özellerde de vardır tabii de. Çok daha az. Tecrübe eksikliği de var bence. Ama benim bulunduğum bölgede devlette sınıflar çok kalabalık
Sıranın sana geldiğini nasıl anlıyorsun merak ettim? Tüm sınıfa mı hazırlıyorsun? Dünkü menün çok güzeldi, tam çocukların seveceği şeyler, bayılmışlardır eminim :) Güzel bir yöntemmiş, hem ev yapımı ürünler hem imece usulü gibi. Sıra sendeyken bir işin çıkarsa o kötü yalnız, o zaman da biriyle değişiyorsun herhalde
selam kızlarr
nasılsınızz ? benden iyilik çok şükürr, can sıkıntım var biraz
haftasonum harikaydı , çook özlemişim ben kocamııı....
bayramda tekrardan gidecem Allahın izniylee , o zamana kadar 5 kilo vereceğim diye söz verdim kocama , bari sözümde dururum en azından
hepinizi öpüyorum cücüşlerr , Allaha emanet olun
Yenacim barisin iyi egitimli ogretmene dustugune sevindim insallah benim kizda iyi bir egitimciye duser
yenacim cnm beni bu hafta beni listeye alirmisin
iyi akşamlar
bugün kızların ihtiyaçları için çarşıdaydık gidip gelirke yürüdüm 4 saat felan da gezdik çok yoruldum
maşalalh sana çalışkan hatun Allah zihin açıklığı versin
dil bilmek şart valla tatilde turitin tekine iki kelime edemedim vallaçok komikti
bende lise yıllarında almanca öğrenmiştim...unuttum tabii.. şimdi de ingilizce... yazın ingilizce bilen bir alman ile yarı almanca ve yarı ingilizce konuştum... o daha da komikti..
Allah kolaylık verisn yenam bizlere zor çocuk okutmak
bir de ünyeye gitmek iyice sarstı bizi
okul dersane büyük kızın ebru kursu da başlıyor
ben de bugün epeyce harcamışım da eşime deyip duruyırum ne kadar harcamışız diye
okul kıyafeti felan da almadık sayılır sadece eksikleri tamamladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?