Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol yenacım barışa ALLAH ZİHİN AÇIKLIGI VERSİN BU SENE İŞİN BİRAZ ZOR .İKİZLER 1.SINIFA GİDİNCE EVDE AYRI SINIF OLUŞTURMUŞTUM KÜÇÜK TAHTA ALIP EVDE DERS YAPTIRIYORDUM ,ÖGRETMENİMİZ HİÇ İLGİLENMİYORDU ÖGRENCİLERİYLE SONUNDA ŞİKAYET EDİP OKULDAN ATTIRDIK SINIFTA SÜREKLİ TELEFONUYLA OYNARMIŞ .SİZİN OKUL GÜZELMİŞ

selam kızlarr

nasılsınızz ? benden iyilik çok şükürr, can sıkıntım var biraz

haftasonum harikaydı , çook özlemişim ben kocamııı....

bayramda tekrardan gidecem Allahın izniylee , o zamana kadar 5 kilo vereceğim diye söz verdim kocama , bari sözümde dururum en azından

hepinizi öpüyorum cücüşlerr , Allaha emanet olun

Slm kizlarrr
gozlemeleri yaptik ben sade tamtahildan yedim beyazlardan hic agzima surmedim ortanci eltimide cagirdim oda makarna yapti onu tavada pisirdi hem tatlisini hem peynirlisini yapti misafirlerim hepsini begendi

umutcum iyi olmana ve dietsiywne gitmene sevindim insallah hedefe ulasirsin

Chickpies cnm sende bayrama kadar 5kg verirsin insallah

ceco kurtlarini dokuyordur simdi aklima geldi gecen cuma sunnet eglencesine gitmistimya kolbasti oynadim azcik bayadir oynamiyordum muzigi duyunca kendimi piste buldum sonra 3elti 3ayak oynadik ilerleyen saatlerdee gencler acti disko muzikleri tellede disko gibi isiklari yakip s ondurduler baya karanlikta kurtlarimizi dokmustuk

sabahtan beri çok ağladım çook =(
15 gündür gün aşırı b-fit'e gidiyorum.. geçe hafta bir kilo gitmişti.. bugün diyetisyen günüm +200 almışım..
nasıl üzüldüm.. eve gelene kadar yolda ağladm =( okul açıldı herkes kilo almışsın diyor.. diyete uyuyorum sporu yapıyorum adetimde yakın değil ama olmuyor işte .

daha başka ne yapmalıyım pcos ve insülin direnci var. tamam kilo vermem zor inkar etmiyorum! ama bu kadarda mı zor olmalı sınıfın fakültenin hatta üniversitenin en kilolusu benm 15 günde -800 gram! daha yeni başladım böyle mi olmalıydı

Cnm kilo vermesen bile vucutta incelme olmustur yani saglikli beslendigin icin yaglarimiz kuculuyor birde belki tuzlu yemissindir su toplamissindir yada kas yapmisindir sen devam et kendini birakma

Yenacim barisin iyi egitimli ogretmene dustugune sevindim insallah benim kizda iyi bir egitimciye duser
yenacim cnm beni bu hafta beni listeye alirmisin

iyi akşamlar
bugün kızların ihtiyaçları için çarşıdaydık gidip gelirke yürüdüm 4 saat felan da gezdik çok yoruldum

benim menüyü de yazayım pek parlak değil ama
kahvaltı
tam buğday ekmeğiyle kaşarlı tost yağsız tabii domates biber 5 zeytin
öğle
1 tavuk döner dürüm azcık ayran
akşam
palamut kızarmış malesef bol salata acı turşu
arada üzüm fındık felan yedim farklı zamanlarda
iştahım açık yemeye alışım tabii ibir de regl olacağım tatlı da istiyor canım

ben de biraz ingilizce bakıyorum... yarın hoca ile takıldığım konuları çalışacağız... çocukları yatırdım biraz ders çalışıyorum... bu yaştan sonra...

selam sultanlarımmm ,

demin kardeşimle konustuk skypetan çok özlemişim ya dersi yokmus gelirim belki dedi. alışmaya çalışıyormus hala. inşallah cabuk adapte olur.

temizlik yapıyorum bugünlerde sürekli. evin dibi köşesi kalmadı çekmece dolap ıvır zıvır. ne cok eşyamız varmış yaaaa

muhteşem yüzyılda bitti işler güçlere bakıcam biraz bitincede yatmayı planlıyorum uykum kaçmasın nolurrrrrrrrrrrrrrrr

öpüldünüz

ben de biraz ingilizce bakıyorum... yarın hoca ile takıldığım konuları çalışacağız... çocukları yatırdım biraz ders çalışıyorum... bu yaştan sonra...

maşalalh sana çalışkan hatun Allah zihin açıklığı versin
dil bilmek şart valla tatilde turitin tekine iki kelime edemedim valla çok komikti

hatunlar birer birer düşüyor..
egedeniz03, yani ben
tomtombul,
asumanzeynep+,
ceco34+,
mehtabb,
YENA+
hepsi burada.....

cecoooooo.... döktünmü kurtlarını???

Canım öğretmen hazırladı yemek listesini..hepimizde var liste herkes sırasını biliyor..
dediğin gibi iş çıkarsa bir sonraki veli yapar muhtemelen..
Zaten ayda bir sıra gelecek.:)

Bir de öğretmen de hoşuma giden diğer konu beslenmeye muhakak kuruyemiş ve kurumeyve de eklemesi..Örneğin oğlum ceviz hiç sevmez diğerlerini bayılarak yer özellikle badem ama cevizi yutamıyor bir türlü ağzında bekletip duruyor dün vardı mesela mönü de 2 tane yemiş çok sevindim..

Ayy bende ha bire okul konusunu konuşuyorum.:)

Kuaföre gitmek iyi fikir, değişiklik iyi geliyor insana..Bende yılbaşına yakın saçlarımı kısaltmayı düşünüyorum..

Hoşgeldin canım..eşini gördükten sonra ayrılmak zor gelmiştir tabii..Yeniden başa dönmüş gibi olmuşsunuzdur..
Allah kavuştursun..

Yenacim barisin iyi egitimli ogretmene dustugune sevindim insallah benim kizda iyi bir egitimciye duser
yenacim cnm beni bu hafta beni listeye alirmisin

Canım sen listedesin ya zaten..İzinli yazmıştım seni..İznin bittimi.?
Ne çabuk bitiyor değilmi izinde.:)

iyi akşamlar
bugün kızların ihtiyaçları için çarşıdaydık gidip gelirke yürüdüm 4 saat felan da gezdik çok yoruldum

Asuuu, sorma okul masraflarını..Bu ay mahfolduk inan..Hala alınacaklar bitmedi..

maşalalh sana çalışkan hatun Allah zihin açıklığı versin
dil bilmek şart valla tatilde turitin tekine iki kelime edemedim valla çok komikti

bende lise yıllarında almanca öğrenmiştim...unuttum tabii.. şimdi de ingilizce... yazın ingilizce bilen bir alman ile yarı almanca ve yarı ingilizce konuştum... o daha da komikti..

Allah kolaylık verisn yenam bizlere zor çocuk okutmak
bir de ünyeye gitmek iyice sarstı bizi
okul dersane büyük kızın ebru kursu da başlıyor
ben de bugün epeyce harcamışım da eşime deyip duruyırum ne kadar harcamışız diye
okul kıyafeti felan da almadık sayılır sadece eksikleri tamamladık

bende lise yıllarında almanca öğrenmiştim...unuttum tabii.. şimdi de ingilizce... yazın ingilizce bilen bir alman ile yarı almanca ve yarı ingilizce konuştum... o daha da komikti..

Bağırarak ve heceleyerek konuşsaydın daha iyi anlardı.

Biz zaten son 3 yıldır her yıl okul kıyafeti alıyoruz kıza.:))
Oğlanın okul masrafları çok tuttu..Kızımın diğer ihtiyaçları için de cumartesi gideriz sanırım..

Naaplaım sağlıklı ve huzurlu olalımda Bir şekilde hallediliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…