Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi yapmışsın..ben msn de de raslıyamıyorum..her gün aramaya karar veriyorum.ama aklıma geldiğinde gece yarısı oluyor.
şöyle popoma vursun..belki şekle girer.

şişko olduğun halde oğlun seni çok seviyor değilmi...
çocuklarımızla daha uzun olabilmek için kilo vereceğiz YENA
onlar biz zayıf olunca daha gurur duymayacaklar...
onların yanında olabildikçe mutlu olacaklar...
bu konuda biraz da bencillik yapıp bir şeyi kendimiz için isteyelim...
kendimiz için zayıf olalım
kendimiz için sağlıklı olalım
kendimiz için güzel olalım...

tabii bu durum kocişlerin de işine gelebilir

dafiyi görünce aklıma şalvar geldi ben de fethiyeden bir şalvar aldım kendime:)
resim ekleyim de bakın bacılar:))

Haklsın canım...bu bir iki hafta okulda oluyorum hep işler oluyor...
Sonra düzene sokacağım bende...

dün ki iradesizliğimi bugün kü menüyle yoluna koydum..
sabah ;1 domates,peynir
ara 2 ,ncir
akşamrta boy palamut yağsız tavada
salata 1 bardak diyet kola
2 litre su
2 dilim ekme
tüm gün böyle geçti.allah gecenin gazabından korusun..

Kızlar için kurallar koyuyorlar ha..:))

Afiyet olsun canım..

benimki gözü açık gitti..bari kendim için zayıflayayım..:26:

iyi geceler demeye geldim kızlar. Bir on dakika bakayım sizlere sonra yatayım diye :) Uykuları düzenlemeye çalışıyorum ya... Aslında 23.30 gibi yatmam gerekiyor, /'ye 10 kala uyanıyorum artık. Ama en geç 00.30 diye sınır koydum kendime, zombi oluyorum yoksa...

....
umutcum iyi olmana ve dietsiywne gitmene sevindim insallah hedefe ulasirsin
...
Sağol canım, ben de senin daha iyi olmana sevindim. Kilolarla savaş için moralin iyi olması gerekiyor :)) Diyetisyene daha gitmedim ama kesin karar verdim, adını koydum yani :) Bir hafta içinde gideceğim. Son gittiğimden beri 2 kg civarında artıdayım sanıyorum, yağdan almışımdır üstelik
Hiç ağlama, üzülme, yukarıda yazdığım gibi kilolarla savaş için moral gerekiyor, moralimizi bozduk mu diyeti de bozuyoruz. Gençsin, azimli ve kararlı olursan er ya da geç terk edecektir kiloların seni. Bozmadan devam et, yağların direncini kırmak için zaman gerekiyor kimi zaman. Ben diyetisyene ilk gitmeye başladığımda gıdımlara bile dikkat ediyordum, buna rağmen 3 hafta gramla kilo verdim ama yağlar yumuşayıp direnci kırılmaya başladıktan sonra çok daha hızlı gitti. Bir de tartılınca yağ-kas oranını mutlaka sor diyetisyene. Yağdan almış mısın vermiş misin bu önemli. Spor yapıyorsan kastan kazanıp artıya geçmiş olabilirsin, önemli olan yağ kaybetmek.
iyi akşamlar
bugün kızların ihtiyaçları için çarşıdaydık gidip gelirke yürüdüm 4 saat felan da gezdik çok yoruldum
Oooo sezonu açmışsın bakıyorum Asumancığım. Ben de Pztesi-Salı yürüdüm. Bugün aksadı kahvaltı programından dolayı ama yarın devam etmeye niyetliyim :)
Ayda bir defa bir şey değilmiş, beslenme listeniz de güzelmiş. Cevizi kuru kayısı vb. içinde de sevmez mi, oğlum şeftali sandviçi diyor ona :)Gün kurusuna şeftali diyor afacan, arasını açıp ceviz dolduruyoruz öyle yiyor. Kızım da ağzını yaktığı için tek başına yemiyor. Ama keklerde filan sever. Aslında çok güzel bir fikirmiş, okullar maliyeti nedeniyle kuru yemiş koymuyorlar listelerine onun yerine sarelleli ekmek gibi saçma besinler veriyorlar. Ayda bir defa biz göndersek kuru yemişi, her gün yemiş olurlardı... Çok daha sağlıklı bir ara öğün.

Saç için resim isteriz ama ksıaltınca. Ben de güzel olursa resim koyarım :)

Bizim de başımız Almanca ile dertte Her gün şikayet ediyor, Almanca çok uzun diye Perşembe günleri 3 saat üst üste imiş, çok çok uzun gerçekten

Özlemciğim moral bozmak yok İneceksin elbet, sen istedikten sonra... Ne kilolar vermişsin, kalanlarla mı mücadele edemeyeceksin. Ben de toplayamıyorum bir türlü. Bu hafta hep karbonhidrat ağırlıklı beslendim. Bir gün, iki gün değil ama her gün ve de her öğünde Ama umutsuzluğa düşmeyelim, böyle böyle düzeleceğiz...

Yenacığım dikiş makinasının türkiye ayağı hüsranla bitti.dün geldi makina..
hemen olmasa da 2 saat sonra denedim..önce idare eder diye kendimi ikna etmeye çalıştım.ama o kadar eski ve dökülüyor ki.
10 dakika içinde 3 kez iplik kırdı.sonra sigortaları attırdı.3 kez aynı şey olunca korktum bıraktım.satıcıyı aradım.
biraz fırçadan sonra '_geri gönderin'dedi.
bugün pazar arabasını üstüne bağlayıp.ptt.ye verdim.sadece kargo masrafı ve havale kaybım 36tl.
buna da şükür.diğerini kardeşim almış.o da nakış makinası.
çarşamba kısmet olursa antalyaya gidiyorum.acabamm diyorum annem kendisine aldığım,ama yıllardır bir kenara attığı 2 makinadan birini verir mi?
bizimki biraz o tür şeyleri vermez evde çürütür.
bana büyük bir ders olmuştur inşallah..

Son düzenleme:

Umutcuğum benim sorunum sevdiğim şeyler gözümün önünde oluca dayanamıyorum, evde olmayınca sorun yok. Ama asıl mesele gözünün önündeki şeyi yememe iradesi gösterebilmek.

Öylemii,üzüldüm çok istiyordun..
Belki çok daha iyisi senin olacaktır belli olmaz..
Paranın tümünü ödememiştin değilmi.?

PEki Antalya'da çok kalacakmısın.?

Ben kalkayım tembellik et et nereye kadar..Daha duşa gireceğim ama nasıl büyüyor gözümde.:)
Erteleye erteleye bu saat oldu..
Güya yemekten önce yapacaktım hadi yemek ye masayı topla bulaşıkları makinaya yerleştir..
Sonra salondaki legoları topla derken kaldı...

Hepinize iyi geceler,iyi uykular diliyorum...

sen de iyi ol yenam yaaa
bak barış okula başladı öğretmeni de iyi
kızın da memnun anladığımkadarıyla okuldan sen de iyi ollll
Hay ağzını seveyim, benim yazacaklarımı sen yazmışsın.
Anasınıfı sayılmıyor Yenacığım, okula seneye başlayacak Bir yıl var önümüzde, bir yılda neler olmaz ki? Umut bir yanımızda duracak hep

Üzüldüm, şansının yaver gitmemesine. Kısmet değilmiş İstediğin güzel bir makina bulursun umarım onun yerine.
Umutcuğum benim sorunum sevdiğim şeyler gözümün önünde oluca dayanamıyorum, evde olmayınca sorun yok. Ama asıl mesele gözünün önündeki şeyi yememe iradesi gösterebilmek.
Canım, bağımlılıkla baş etmek kolay değil ki. Ben bir ara evdeyken de ağzıma koymuyordum, çocuklara yaptığımdan da tatmıyordum. Biraz tatmaya başladım ne oldu? Hemen eski halime döndüm. Miktar olarak çok daha az yiyorum ama yetiyor işte. Öyle bir ısırıkçık falan değil yediğim, eskiden 3 dilim yiyorsam şimdi ince bir dilim yiyorum. Ona daha zaman var sanırım. Yani dediğin o iradeyi gösterebilmeye. Bir ısırık alıp bırakabilmeye. O güne kadar hiç yapmamaya (benim öyle bir şansım da yok) hiç tatmamaya çalışalım

....

Tekrar iyi geceler, keyifli sohbetler, huzurlu uykular sizlere

Öylemii,üzüldüm çok istiyordun..
Belki çok daha iyisi senin olacaktır belli olmaz..
Paranın tümünü ödememiştin değilmi.?

PEki Antalya'da çok kalacakmısın.?

bende üzüldüm.230tl.kapıda ödemeli 240tl.ödedim.bugün
benden 18tlkargo 8 tl de havale masrafı aldılar.bende kapıda ödemeli gönderdim..
aslında ben hem nakış hem dikiş yapan bir makina seçmiştim.ama satıcı önermemiş.
çok şikayet var diye.brother nv90e almış.bugün skyp tan gösterdi.seneye de diğerini alırım dedi.
bana 800tl ye maloldu.burda 2200 den başlıyor.aradaki farka bak.
ben 15 gün diye düşünüyorum.annemi razı etmek zor..bir bahane lazım.fazla kalınca
sinirlerim oynuyor.kartlarım kapanacak hale geliyor.

Anasınıfı sayılmıyor Yenacığım, okula seneye başlayacak Bir yıl var önümüzde, bir yılda neler olmaz ki? Umut bir yanımızda duracak hep

:

:))) Sayılmaz diyorsun yani.:)

İyi geceler canım...

bende öyle yapacam şekerimm , ben ingilizce babası türkçe konuşacak

buarada bugün jinekologa gittim , ilacı bıraktığımdan beri adet olmuyorum yani 5 aya yakın oldu

doktor kan tahlili falan filan aldı , yine ilaca devam edecemm , ooyyhh fena oldum haa

doktor dediki ; eşin gelince bebiş istiyormusunuz? diye sordu , bende düşünmeye başlicaz dedim . o da istediğin zaman gel , yumurtlamana yardımcı olacağım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…