uyumak zor oldugu gibi uyanmakta zor5 saat sonra uyanıp okula gitmem lazım ama bende tık yok yaa
uyumak zor oldugu gibi uyanmakta zor
iyi geceler sizede..ben de yatıyorum artık.. hepinize iyi geceler... her şey gönlünüzce olsun...
uyanmakta sıkıntı yok tatlım , uyumak sorun
tv izliyordum ilhan sesen'in sarilinca sana sarkisi cikti birden sevgilimi ozledigimi hissettim
iyi geceler sizede..
uyanmak mecburiyeti oluncadanmi bahsediyorsun canm
bende çoookkk özledim sevgilimii , yanından geleli 4 gün oldu ama ben onu yanyana iken bile özlüyorummm
benim 2 ay oldudahada aylar var dayanabilirse gelmeden
Allah kavuştursunn canımm , nerde seninki ? uzaktan ilişki yürütmek zordurr , ooff oofff
Allah kavuştursunn canımm , nerde seninki ? uzaktan ilişki yürütmek zordurr , ooff oofff
hollandada canm benimki bende yunanistandaymiliskiyi kolaylastiran benim bende onun gibi yapsam bir gun ayri kalamicaz
sagol canm amiiin diyelim.. seninde esin asker anladim kadari ile sizide Allah kavustursun
oouuvv sizinki tam uluslararası olmuş yavrum yaaa, Allah tez zamanda kavuştursun inşAllahhhh
evet tatlım benim herifim askerde , 4 ay var , hayırlısıyla bitsin inşAllahh diye bekliyoruuzz
bizde kavuşmak için 5.5 yıl bekledikk uzaktan uzağa ....
amiin canm bakalim durabilirse aralik baslarinda gelicek ama ben pek sanmiyorum
bizimde 3.yilimizin icindeyiz bakalim daha ne kadar surecek hic bilmiyorum ona kalsa hemen evlenmeliyiz
neyse şekerimm sana iyi gecelerrrr , bu gece rüyanda sevgilini görürsün inşAllahhh
hadi bakalım ben kaçayımm , uyumayı deneyeyim yoksa yarın okul bitmmezzzz
kac hadi iyi uykular canmevlenin evlenin evlilik güzel şeeyyy
kaçtım bu seferrr , öptüümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?