ben yapıcam inşallah 4 yıl sonra fikirlerinizi bekliyorumOf canım ya sebzeden meyveden zehir alıyoruz, et desen hak getire, doğal gıda almak için cebimizin dolu olması gerekiyor. Şeytan diyo bırak herşeyi git küçücük bir ilçede yaşa, köylü pazarından alışveriş yap
bende öyle düşündümYok hayatım PCOS var3,4 ay tam gününde adet oluyosam 5. ay gene günü şaşıyo. Ben daha başlamadım çalışmalara. Önce başka sağlık problemlerimi halletmem lazım
kızlar fenalardayım.
dün sadece yarım poğça, yarım dilim (iki çatal ucu ) pasta, iki kaşık kısır, bir biber dolması, yarım kurabiye, yarım dilim börek, iki kaşık yoğurtlu köz patlıcan biber salatası yedim hepsini toplasan üç dilim ekmek ancak eder.. bugün bir kilo fazla çıktım..inşaAllah yarına gider.. bugün bol bol spor yapıcam işimde çok zaten
yap canım dün çok beğendiler şimdi küçük bebeği olan gelinimiz geldi ne yapalım dedim oda o poğaçadan istiyor..bende iki ölçü hazırladım birisinide kendim atıcam dolaba (bir ölçüden 35 tane poğaça çıktı )
bende varım artık şu sekizi görmek istiyorum bugün yine 91 çıktım moralim bozuldu
umutcum bediinin tarifinide yapmıştım ( pudra şekerli, tarçınlı kurabiye ) onuda çok beğendiler onuda koleksiyona katabilirsin.. şimdi geline yapıcam ben onuda iki ölçü yapayım kedi dolabımada atayım..
kızlar sadece ilaçla bitmiyor iş... asıl tohumda başlıyor.. ben busene kendi ektiğim sebzelere hiç ilaç suni gübre atmadım onları tükettik ama tehlike bitmedi tohumu sakat..eskiden kendi ektiğimiz sebze ve meyvalardan aldığımız çekirdekleri ekiyorduk şimdiki meyve sebzelerin çoğunun çekirdeği tek kullanımlık.. aldığımız tohum çıkmıyor.. her seferinde tekrar hazır tohum almak zorundayız.. genetiğiyle oynanmış olduğundan kendi aldığımız tohumdan üretim yapamıyoruz bu karpuzdan tutun ayçiçeğine kadar geçerli.. en iyi kullandığımız tohum şu anda susam.. susam dışındaki tohumları nerdeyse hepsi tek kullanımlık.. susamıda dışarıdan getirmeye başladılar.. ithal susam gelince susmın fiyatı düştü ektiğin susam masrafını kurtarmıyor.. zaten çok nazik yetişiyor tavını yakalayamazsan çıkmıyor birde ucuzlayınca üretici sadece kendi tüketeceği kadar ekmeye başladı ..
Canım etten bile alıyormuşuz o zehirleri.Glyphosate diye bir herbisit var ot kurutucu.O,mısır soya pamuk gibi gdosuyla oynanmış bitkilerin arasına atıldığında oradaki yabani otlar ölüp bu bitkilerde kalıntı bırakıyormuş.E bunları da hayvanlar yediğinde otomatikman etine ve sütüne geçiyor.Ben bu ot kurutucunun çok çok zehirli olduğunu biliyordum ama okuduğum yazıda bunlara değinilmiş.Umutun paylaştığı yazıyı mutlaka okuyun derim.Göz görmeyince gönül katlanıyor mantığı var toplumumuzda.
Evet şeytan bana da diyo bazen her şeyi kendin yetiştir diye ama olmuyor işte.Bunları öğrendikçe bırak diyet yapmayı hiç birşey yiyesim gelmiyor suya bile güvenemeyeceğimiz bir dönemde yaşıyoruz maalesef
çok güldürdün beniAllahda seni güldürsün emiii
Valla eksiği var fazlası yok. Ben sırf bu gögüsler yüzünden spor salonunda spor yapamıyorum.
hayatım ben2000 yılında 66 kiloydum göğüslerim inanılmaz büyüktü ozaman estetik yaptırdım göğüslerime küçülttüm,tabiyki kilolarla beraber tekrar büyüdüler
Kızlar bu diziyi ve kızı hatırlıyo musunuz. Nasıl afet bişey olmuş kız yaa
BURÇİN ABDULLAH 2012 / 1 - Hürriyet
bu kız için az üzülmediydimnasıl değişmiş
Ben de müptelasıydım bu dizinin, çok üzülüyodum hem dayak yiyodu, ama afet olmuş ya, gerçi fotoshop da var ama gene de çok güzel olmuş
Canım kaç bedendi kaç beden oldu, kilo alınca tekrar eski formuna mı döndü. Aslında benim sadece büyüklük değil aşırı sarkıklık sorunum da var.40 kiloya yakın gidince zaten sarkıktı iyice sarktı. Toparlama + küçültme yaptırıcam ama 2 beden felan küçülse yeter şu an bana. Tekrar kilo alma olayını düşünmüyorum bile, büyük konuşmamak lazım ama ben çok sıkıntı çektim bu kilolardan, yıllarca hep mutsuzluk sebebimdi. Umarım geri almam. Peki önerirmisin sen ameliyatı
bir kaç arkadaşım daha oldu,onlar memnunlar,doktoruna düşmek lazım,küçülünce çok güzel oluyor fakat çocuk doğurmadan yaptırma bence
selam kızlar,
gene hastayım hemde cok kötüüüüüüüüüüüü cırcır bulantı halsizlik ne ararsanız varTürk telekomdan gelmişlerdi bugün telefon arızası için ya adamın basında beklerken ömrümden ömür gitti. Tuvalete gidemedim komik şekillere girdim
Kızlar bu arada hafta sonu yokum. Cumartesi kpss sınavı var cuma akşamından amcamda kalabilirim. Pazarda teyzem bebek için mevlit okutcak oraya gidicem cumartesi sınavdan sonra. Offfffffff cok stresliyim
geçmiş olsu canım eşimde öyleydi sanki geçen hafta doktora git bence stresmi yaptın sınavı..başarılar dilerim
selam kızlar,
gene hastayım hemde cok kötüüüüüüüüüüüü cırcır bulantı halsizlik ne ararsanız vartürk telekomdan gelmişlerdi bugün telefon arızası için ya adamın basında beklerken ömrümden ömür gitti. tuvalete gidemedim komik şekillere girdim
kızlar bu arada hafta sonu yokum. cumartesi kpss sınavı var cuma akşamından amcamda kalabilirim. pazarda teyzem bebek için mevlit okutcak oraya gidicem cumartesi sınavdan sonra. offfffffff cok stresliyim
gecmis olsun canimmmmmmmm,
sinavdada basarilar insallahhhhhh
bende simdi doktora gitmem lazim hemen cikmaliyim,
kadin doktoruma gitcem haplarim bitmis onu yazdircam,
insallah yine kontrol etmek istemez,
kadin pek seviyor beni soyup soyup bakmayi
Bir şey değil Ebrucuğum. Eğer diğer dosyayı bulabilseydim çok daha detaylı bilgi vardı orada. Vakit buldukça girip okuyup farklı konularda bilgi alabilirsin. Ahmet hoca gönüllü olarak herkese yardımcı oluyor, hiç bir zaman marka ya da ürün ismi vermeden her zaman geleneksel yöntemlere sevk ediyor hastaları. Öyle garip bitkisel karışımlar da vermez hiçbir zaman. Savlarını da bilimsel araştırmalara dayandırır. Ticari firmaların yapmadığı bilimsel araştırmalara. Ben Kenan Demirkol ile birlikte en çok ona güveniyorum, anlattıkları aynı paralelde zaten. Tabii tek bir kaynaktan bilgi almak da yeterli olmuyor, farklı kaynakları da araştırmak iyi oluyor.Canım paylaşım için sağol.Bu koyla ilgili maalesef hiçbir önlem veya takviye almıyorum ama çok huzursuzum.Annemler Altınoluğa geçerken bize uğradılar kefir mayası getirmiş kendisi yapıyor evde.Ben istemedim nedense beceremeyeceğimi mi düşndüm nedir.Annem tarif etti ama amaaaan uğraşamam deyip geçiştirdim.Dönüşte yine uğrarlarsa isterim yaparım bi şekilde.Yoğurdumu tereyağımı kendim yapıyorum sadece.
Özellikle hamile kaldığım dönemlerde çok korkuyorum burdan.Zaten olursa eğer gebelik izne çıkmayı düşünüyorum.Benim solunumumla bebeğede geçmesin.Sonuçta ten teması da oluyor ilaçları elleyince.Her ne kadar 15 dk da bir ellerimi yıkasamda içime sinmiyor bir türlü bu ortam.
Paylaştığın yazıyı hemen okuyup Ahmet Aydın'a da ilaç kokusuna maruz kaldığımı ve nasıl önlemler almam gerektiğini sorarım hemen.
Tekrar teşekkürler...
Elbette sağlığın üzerinde hiç bir şey yok. Ama bir anda paniğe de kapılmamak gerekir. Bu ilaçların tek başına bir zararı olur mu, başka koşullarla mı birleşince zararı olur, başka nelerden nasıl etkileniyoruz, kesin bir bilgi yok henüz. Bunlar araştırmalara dayanıyor ama hala araştırma safhasında her şey. Aynı şartlardaki iki insandan biri zarar görebilirken diğeri görmüyor örneğin. Bu farklılıklar da araştırılıyor.UMUT
'Adana Adli Tıp Morgu'ndan 82 vakadan alınan doku örneklerinin yüzde yüzünde (%100) tarım ilacı kalıntısı bulunmuştur (7). Kadınlardaki tarım ilacı kalıntısı erkeklere göre daha yüksek bulunmuştur. Yani kadınlar erkeklerden daha çok zehirlenmektedir. Bu zehirler kadınların doğurduğu bebeklere de geçmektedir.'
Bu son paragraf beni bitirdi.Allah nasip eder de sağlıklı bi hamilelik oluşursa ilk aylardan iznime çıkıp emzirme bitene kadar çalışmayı düşünmüyorum.Sütüme bile geçer bu zehirler.Artık ücretsiz izin mi olur başkasını mı bulurlar bilemem.Hiçbir şey benim ve bebeğimin sağlığından daha önemli değil...
....umutcum bediinin tarifinide yapmıştım ( pudra şekerli, tarçınlı kurabiye ) onuda çok beğendiler onuda koleksiyona katabilirsin.. şimdi geline yapıcam ben onuda iki ölçü yapayım kedi dolabımada atayım..
kızlar sadece ilaçla bitmiyor iş... asıl tohumda başlıyor.. ben busene kendi ektiğim sebzelere hiç ilaç suni gübre atmadım onları tükettik ama tehlike bitmedi tohumu sakat..eskiden kendi ektiğimiz sebze ve meyvalardan aldığımız çekirdekleri ekiyorduk şimdiki meyve sebzelerin çoğunun çekirdeği tek kullanımlık.. aldığımız tohum çıkmıyor.. her seferinde tekrar hazır tohum almak zorundayız.. genetiğiyle oynanmış olduğundan kendi aldığımız tohumdan üretim yapamıyoruz bu karpuzdan tutun ayçiçeğine kadar geçerli.. en iyi kullandığımız tohum şu anda susam.. susam dışındaki tohumları nerdeyse hepsi tek kullanımlık.. susamıda dışarıdan getirmeye başladılar.. ithal susam gelince susmın fiyatı düştü ektiğin susam masrafını kurtarmıyor.. zaten çok nazik yetişiyor tavını yakalayamazsan çıkmıyor birde ucuzlayınca üretici sadece kendi tüketeceği kadar ekmeye başladı ..
Özlemciğim yukarıda yazdığım gibi her yönden tehlike altındayız aslında. Ama Ebru'nun yazdığı gibi boşvermişlik var hepimizde. Ben o kadar okuyorum, o kadar araştırıyorum, şartlarımı zorluyorum gene de bazen boşveriyorum birşeylere. Haftada 1-2 gece takip ettiğim sitelerdeki eski yeni yazıları okumasam kesinlikle salarım kendimi.Canım şehirde yaşıyorsan ya güvendiğin organik pazardan alışveriş yapacaksın, ya kendi evinin bahçesi varsa orda yetiştireceksin ya da o zehirleri alıcaksın. Ben okudum yazıyı gerçekten çok ürkütücü, on kere yıkasan da o zehir gitmez, içim rahat etsin diye yıkıyorum da yıkıyorum. Zaten günümüzde kanser vakalarının bu kadar yaygın olmasının tek sebebi bu aldığımız zehirler. O sağlıklı diye yediğimiz hormonlu tavuklar sebep oluyo meme kanserine.
Çok geçmiş olsun. Sınavda başarılar :)selam kızlar,
gene hastayım hemde cok kötüüüüüüüüüüüü cırcır bulantı halsizlik ne ararsanız vartürk telekomdan gelmişlerdi bugün telefon arızası için ya adamın basında beklerken ömrümden ömür gitti. tuvalete gidemedim komik şekillere girdim
kızlar bu arada hafta sonu yokum. cumartesi kpss sınavı var cuma akşamından amcamda kalabilirim. pazarda teyzem bebek için mevlit okutcak oraya gidicem cumartesi sınavdan sonra. offfffffff cok stresliyim
Merhabaaaaa bayanlar, konuyu tam okuyamadim cunku cok uzun.
Benimde sorunum kilooo. Cok cabaladim zayiglamak icin ama olmuyor :-( son iki yilda fena kilo aldim ve 90 kiloyum.
Gecen yil 8 kilo verdim control altinda ana iki katini geri aldim.. yardimnm siz nasil vrriyosunuz neler yapiyonuzz. bende katilsam size yalniz veremiyorum yaa :--(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?