Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yapıcam inşallah 4 yıl sonra fikirlerinizi bekliyorum
Yok hayatım PCOS var 3,4 ay tam gününde adet oluyosam 5. ay gene günü şaşıyo. Ben daha başlamadım çalışmalara. Önce başka sağlık problemlerimi halletmem lazım
bende öyle düşündüm önce sonra yazını gördüm olur inşallah zamanı gelince

çok hamaratsın maşallah toprakla uğraşmayı severim..poğaca tarifini çaldım

bedii senin tarifide çaldım haberin olsun

Canım şehirde yaşıyorsan ya güvendiğin organik pazardan alışveriş yapacaksın, ya kendi evinin bahçesi varsa orda yetiştireceksin ya da o zehirleri alıcaksın. Ben okudum yazıyı gerçekten çok ürkütücü, on kere yıkasan da o zehir gitmez, içim rahat etsin diye yıkıyorum da yıkıyorum. Zaten günümüzde kanser vakalarının bu kadar yaygın olmasının tek sebebi bu aldığımız zehirler. O sağlıklı diye yediğimiz hormonlu tavuklar sebep oluyo meme kanserine.

hayatım ben2000 yılında 66 kiloydum göğüslerim inanılmaz büyüktü ozaman estetik yaptırdım göğüslerime küçülttüm,tabiyki kilolarla beraber tekrar büyüdüler

Canım kaç bedendi kaç beden oldu, kilo alınca tekrar eski formuna mı döndü. Aslında benim sadece büyüklük değil aşırı sarkıklık sorunum da var.40 kiloya yakın gidince zaten sarkıktı iyice sarktı. Toparlama + küçültme yaptırıcam ama 2 beden felan küçülse yeter şu an bana. Tekrar kilo alma olayını düşünmüyorum bile, büyük konuşmamak lazım ama ben çok sıkıntı çektim bu kilolardan, yıllarca hep mutsuzluk sebebimdi. Umarım geri almam. Peki önerirmisin sen ameliyatı

Ben de müptelasıydım bu dizinin, çok üzülüyodum hem dayak yiyodu, ama afet olmuş ya, gerçi fotoshop da var ama gene de çok güzel olmuş

bizde izlerdik hep :) cok eski yaaa
kiz güzellesmis baya

selam kizlar nabeeer ???
offfff burasi okadar sogukki
resmen donuyorum dünden beri
isinamiyorum bitürlü napcam bilmem :)
1 corap üstüne bi patik giydim,
bi tshirt, üstüne bi kazak, üstünede ceket giydim
yok anam yokkkkk

asiri sogudu burda havalar:18:

Son düzenleme:

bir kaç arkadaşım daha oldu,onlar memnunlar,doktoruna düşmek lazım,küçülünce çok güzel oluyor fakat çocuk doğurmadan yaptırma bence

selam kızlar,

gene hastayım hemde cok kötüüüüüüüüüüüü cırcır bulantı halsizlik ne ararsanız var türk telekomdan gelmişlerdi bugün telefon arızası için ya adamın basında beklerken ömrümden ömür gitti. tuvalete gidemedim komik şekillere girdim

kızlar bu arada hafta sonu yokum. cumartesi kpss sınavı var cuma akşamından amcamda kalabilirim. pazarda teyzem bebek için mevlit okutcak oraya gidicem cumartesi sınavdan sonra. offfffffff cok stresliyim

geçmiş olsu canım eşimde öyleydi sanki geçen hafta doktora git bence stresmi yaptın sınavı..başarılar dilerim

geçmiş olsu canım eşimde öyleydi sanki geçen hafta doktora git bence stresmi yaptın sınavı..başarılar dilerim

teşekkür ederim . oda strese soktuda ne biilim kalktıgımdan beri berbat haldeyim doktora gidicemde tuvalate gitmeden duramıyorum doktorun bize gelmesi lazım

Son düzenleme:

gecmis olsun canimmmmmmmm,
sinavdada basarilar insallahhhhhh

bende simdi doktora gitmem lazim hemen cikmaliyim,
kadin doktoruma gitcem haplarim bitmis onu yazdircam,
insallah yine kontrol etmek istemez,
kadin pek seviyor beni soyup soyup bakmayi

Bugünkü menüm

sabah
2 adet kepekli tost
domates
2 çatal beyaz peynir

ara
1 elma
200 ml süt
1 kuru incir
5 fındık (bugünkü arada baya kalorili oldu)

öğle
2 kaşık etli bezelye
5 kaşık makarna
salata

ara
1 kuru incir
10 fındık

akşam
çorba
1adet biber dolması
yoğurt yada salata
(planım böyle eşim balık istemezse tabiki)
ara
1 elma yada 3 adet diyet püskevit...

Bugün pazara gitmem lazım
ordan eve yemek faslı ve ütülerrrr...
Hepinize öpücük

sağol canım teşekkür ederim

gel sende beni sev bana bak

Merhabaaaaa bayanlar, konuyu tam okuyamadim cunku cok uzun .
Benimde sorunum kilooo. Cok cabaladim zayiglamak icin ama olmuyor :-( son iki yilda fena kilo aldim ve 90 kiloyum.
Gecen yil 8 kilo verdim control altinda ana iki katini geri aldim.. yardimnm siz nasil vrriyosunuz neler yapiyonuzz. bende katilsam size yalniz veremiyorum yaa :--(

Bir şey değil Ebrucuğum. Eğer diğer dosyayı bulabilseydim çok daha detaylı bilgi vardı orada. Vakit buldukça girip okuyup farklı konularda bilgi alabilirsin. Ahmet hoca gönüllü olarak herkese yardımcı oluyor, hiç bir zaman marka ya da ürün ismi vermeden her zaman geleneksel yöntemlere sevk ediyor hastaları. Öyle garip bitkisel karışımlar da vermez hiçbir zaman. Savlarını da bilimsel araştırmalara dayandırır. Ticari firmaların yapmadığı bilimsel araştırmalara. Ben Kenan Demirkol ile birlikte en çok ona güveniyorum, anlattıkları aynı paralelde zaten. Tabii tek bir kaynaktan bilgi almak da yeterli olmuyor, farklı kaynakları da araştırmak iyi oluyor.

Kefir şiddetle önerdikleri bir gıda, gerçekten bağışıklık sistemine çok olumlu etkileri var, oğlum içmeye başladığından beri çok daha az hasta oluyor (maşallah). Ama hiç bir gıdanın tek başına mucize etkisi yok tabii. :)

Elbette sağlığın üzerinde hiç bir şey yok. Ama bir anda paniğe de kapılmamak gerekir. Bu ilaçların tek başına bir zararı olur mu, başka koşullarla mı birleşince zararı olur, başka nelerden nasıl etkileniyoruz, kesin bir bilgi yok henüz. Bunlar araştırmalara dayanıyor ama hala araştırma safhasında her şey. Aynı şartlardaki iki insandan biri zarar görebilirken diğeri görmüyor örneğin. Bu farklılıklar da araştırılıyor.

Bir de sadece gıdalar değil, kullandığımız ekipmanlar, hayatımızdaki folyo-streç-plastik su ısıtıcı vb. çok basit ekipmanlar, şampuanlar, kremler, deodorantlar, pişirme ekipmanları, yüksek gerilimler, içtiğimiz su, peçete ve tuvalet kağıtları vb. vb. pek çok etken var. Bence bize düşen bilinçli olmak ve elimizden geleni yapmak. Felaket senaryoları yazanlar da var, hiç mi hiç umursamayanlar da... İkisinin arasında bir denge kurmak gerekir. Biz elimizden gelen çabayı gösterelim, şu anda yapabileceğimiz bu.

Ellerine sağlık. Kurabiye bizde pek favori değil canım. Çocuklar kek ve pastayı daha fazla seviyorlar. Ya da bana daha pratik geldiği için onları yapa yapa öyle alıştırdım :) Bir de çok lezzetli olduğuna eminim ama margarin ve nişasta içeren tariflere uzağım :) Bazen pandispanyalara 1 kaşık nişasta koyduğum oluyor ama fazlasını hele de çocuklara yedirmiyorum. Kendi yaptığım tereyağı ile un kurabiyesi yapıyorum, içine 1 tatlı kaşığı tarçın ile bol öğütülmüş fındık koyuyorum sanırım benzer bir lezzet yakalıyorum. Ama ancak misafire işte :)
Tohum konusunda çok güzel bir noktaya parmak basmışsın canım. Geleneksel tarımcılığı öldürdükleri gibi eski tohumları da öldürdüler Daha çabuk yetişen, daha az çekirdekli, daha dayanıklı diye diye ithal tohumlar en ücra köşelere bile yayılmış. İstemeyene ücretsiz numunelerle vb. en ufak bahçelere bile girmiş artık bu kısır tohumlar Ben toprak işinden pek anlamıyorum ama anlayan ve permakültürle ilgilenen arkadaşlarım var, onlar anlatıyorlar. Anadolu'yu karış karış gezen ve "araştırma" adı altında doğal kalmış tohumları kenardan köşeden toplayan yabancı kurumlara her türlü izin veriliyor vb. Tohum meselesi çok üzücü. Bu bereketli toprakların bereketli tohumları mumla arasak da bulunamıyor artık

Özlemciğim yukarıda yazdığım gibi her yönden tehlike altındayız aslında. Ama Ebru'nun yazdığı gibi boşvermişlik var hepimizde. Ben o kadar okuyorum, o kadar araştırıyorum, şartlarımı zorluyorum gene de bazen boşveriyorum birşeylere. Haftada 1-2 gece takip ettiğim sitelerdeki eski yeni yazıları okumasam kesinlikle salarım kendimi.
Çok geçmiş olsun. Sınavda başarılar :)

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…