doğa kızına geçmiş olsunzeynep ablacım üzüldüm dikiş makinasına keşke burdan uygun bişey alsaydın.2. el de problem çok oluyor
asuu resim harika hele manzara bittim
yena yazmayı unuttum hani oğlan okula giderken zayıf olacaktım filan yazmışsın yaa bende diyorum ama kıpırdanma yok psikolojim bozuk olunca boş veriyorum ..şu sıralar çok yıpratıcı geçiyor bi kafamı topluyamıyorumböyle böyle yıllar geçiyor ..dün moralim sıfırdı yazmak içimden gelmedi üstünede kız hastalandı sürekli kustu mideyi üşüttü heralde dondurma almış abisi ...şimdi iyi şükür, şu halimden bi an önce kurtulmam lazım..........
selam kızlar,
gene hastayım hemde cok kötüüüüüüüüüüüü cırcır bulantı halsizlik ne ararsanız vartürk telekomdan gelmişlerdi bugün telefon arızası için ya adamın basında beklerken ömrümden ömür gitti. tuvalete gidemedim komik şekillere girdim
kızlar bu arada hafta sonu yokum. cumartesi kpss sınavı var cuma akşamından amcamda kalabilirim. pazarda teyzem bebek için mevlit okutcak oraya gidicem cumartesi sınavdan sonra. offfffffff cok stresliyim
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn
sağol canım teşekkür ederim
gel sende beni sev bana bak
Merhabaaaaa bayanlar, konuyu tam okuyamadim cunku cok uzun.
Benimde sorunum kilooo. Cok cabaladim zayiglamak icin ama olmuyor :-( son iki yilda fena kilo aldim ve 90 kiloyum.
Gecen yil 8 kilo verdim control altinda ana iki katini geri aldim.. yardimnm siz nasil vrriyosunuz neler yapiyonuzz. bende katilsam size yalniz veremiyorum yaa :--(
Günaydın gençlik,
güzel bir gün olsun hepimize.
Daficiğim tarifini not aldım canım ..
Clutch,kendini pek iyi hissetmediğini yazmıştın konu her neyse bir an önce yoluna girer ve sende yeniden güzel yazılarını yazmaya devam edersin..
CLUTCH NERELERDE! ODA SALDI BAK,TOMURCUK ARTIK BUGÜN STARTIMIZ OLSUN ,LÜTFEN HERGÜN ŞU LESLİE Yİ YAPICAZ GECE 11 DEDE EVE GİTSEK YAPICAZ,BE DİYETİMİ UYGULAYACAĞIM BİLMİYORUM SEN NE YAPIYORSUN DİYET OLARAK,HER GÜN YEDİKLERİMİZİ YAZICAZ ,KAÇAMAK YAPSAK BİLE LÜTFEN PAYLAŞMAYALIM,MOTİVASYONUMUZ BOZULUYOR,EN AZINDAN KAÇAMAK YAPSAK BİLE DİĞER ARKADAŞLARIMIZ DİYETİNİ BOZMAMIŞ DİYE TEKRAR DİYETİMİZE GERİ DÖNERİZ HIRS YAPARIZ TAMAM.sen tartıldınmı kaç kilosun şu an
bakarim anacimmmmmmmm corbanida yaparimmmm
aramiza hosgeldin canimmm,
hepimizin sorunu kilo
kac kilosun suan 90 mi tam ??
kac yasindasin boyun kac ?
bide nerdensin ?
Bu arada benim adım Esra, biraz geç oldu ama. görüşürüz kızlar.
Evet 90 kiloyum, 24 yasindayim hollandada yasiyorum. Boyum 1.70
Bugun sporada basladim yuruyus yapiyorum yarim saat yurudum VE yoruldumisimden dolayida hep ayaktayim yuruyorum.
75 kiloydum evlendikten sonra saliverdim sonuc bu oldu :)
memnun oldum esracimmm :)
aklimda tutamassam kizma olurmu
benimde aslinda adim emine ama kimse bilmiyor pssstttt
kk da herkes sultan diyor, alistim bunada
bende almanyadayim bende 24 yasindayim
boyun cok iyimis, ben 165 felanim, bide evliymissin, bak beni depresyona soktun simdi, ben hala bekarimmmm
Kızlar bu diziyi ve kızı hatırlıyo musunuz. Nasıl afet bişey olmuş kız yaa
BURÇİN ABDULLAH 2012 / 1 - Hürriyet
selam kızlar,
.......................
Evet 90 kiloyum, 24 yasindayim hollandada yasiyorum. Boyum 1.70
Bugun sporada basladim yuruyus yapiyorum yarim saat yurudum VE yoruldumisimden dolayida hep ayaktayim yuruyorum.
75 kiloydum evlendikten sonra saliverdim sonuc bu oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?