Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

doğa kızına geçmiş olsun

sanada geçmiş olsun mehtapcım

bugünkü menüm:

sabah namazı 4 kayısı

kahvaltı : birbuçuk dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, yarım kk beyaz peynir, yarım kk kaşar, yarım domates, bol yeşillik üç bardak şekersiz çay.

ara yapmadım

öğle : yarım poğça

ara : iki salatalık

akşam yarım dilim beyaz ekmek, bir porsiyon hamsi buğulama, yeşil salata, iki dilim kavun..

sağol canım teşekkür ederim

gel sende beni sev bana bak

bakarim anacimmmmmmmm corbanida yaparimmmm

aramiza hosgeldin canimmm,
hepimizin sorunu kilo
kac kilosun suan 90 mi tam ??
kac yasindasin boyun kac ?
bide nerdensin ?

Merhaba kızlar,

bugün annemi rutin doktor kontrolü için hastaneye götürdüm. tüm gün giremedim o yüzden. gerçi girmeye yüzüm de yok. bu hafta kadar dibe vurduğum bir hafta olmamıştı her açıdan. Allah'a şükür bireysel olarak bir sıkıntımız yok ama çok kötü hissediyorum neredeyse 1 haftadır. ama toparlanacağım, söz verdim kendime.

selam Yenacım. çok düşüncelisin, teşekkür ederim. daha iyiyim bugün. sen de yaz böyle, sesin çıkmıyordu kaç gündür. gözlerim aradı hep.

Necancım saldım ki sorma. işlerim vardı tüm gün ama olmasa da yazacak yüzüm yok buraya. bu hafta sadece 180 dakika spor yaptım diyet adına. ben de kararlıyım, artık salmak yok. bir de haklısın, kaçamakları görünce ben de yapmamda sakınca yokmuş gibi hissediyorum. benim yazdığım kaçamaklar da başkalarını etkiliyordur böyle muhtemelen.

Zeynep abla makinada sorun çıkmış, üzüldüm. neyse ki başından çıkmış da satıcı kem küm edememiş. annenden alırsın inşallah istediğin makinayı.

Aynurcum yazmaya başlamışsın tekrar, çok sevindim. bak sen de benim gibi kocişine söz vermişsin, artık boşlamak yok canım.

Dafi abla sizin gelenekler bizimkilere benziyor biraz. benim de kına gecemde kuzenler erkek kıyafeti giyip erotik sayılabilecek parodiler yapmışlardı :) bir de yemek adetleri de benzer biraz, yüzümde gülümseme oluştu okurken. bir de maşallah çok özeniyorum ailene. ne güzel, kocaman bir ailesiniz. Allah bozmasın, sürekli eliniz birbirinizin üstünde.

Cecoşum geçmiş olsun, inşallah kilolarla beraber yok olur bu insülin sorunu. ilaç olumlu etkiler inşallah seni. kına gecesine gitmişsin bu arada, bak ona da çok özendim. dökseydin benim yerime de kurtlarını.

Özlemcim misafirlerin gelememiş galiba, başka zaman alırsın artık. üzülme kaçamklar içinde. bu hafta toplumsal depresyondayız resmen. kimse iyi hissedemiyor, dikkat edemiyor hiçbir şeye.

Mehtapcım geçmiş olsun, rahatsızlanmışsın. Dikkat et kendine.

nevzamansız menün gayet iyi, bi sen kaldın direnen aramızda, alacaksın bence mükafatını.

besinlerden bahsetmişsiniz, valla ne yiyeceğiz bilmiyoruz. son araştırmalara göre gdolu besinler kansere neden oluyormuş. bu da bütün besin piramidini etkiliyor, baklagiller ve sebzeler-meyveler dışında. et, süt, peynir falan yemesek mi bi süre.

Hepiniz iyisinizdir inşallah kızlar. geçmişe şöyle bi gözatabildim. bir sıkıntı yoktur inşallah.

Bu arada benim adım Esra, biraz geç oldu ama. görüşürüz kızlar.

bakarim anacimmmmmmmm corbanida yaparimmmm

aramiza hosgeldin canimmm,
hepimizin sorunu kilo
kac kilosun suan 90 mi tam ??
kac yasindasin boyun kac ?
bide nerdensin ?

Evet 90 kiloyum, 24 yasindayim hollandada yasiyorum. Boyum 1.70
Bugun sporada basladim yuruyus yapiyorum yarim saat yurudum VE yoruldum isimden dolayida hep ayaktayim yuruyorum.
75 kiloydum evlendikten sonra saliverdim sonuc bu oldu :)

Bu arada benim adım Esra, biraz geç oldu ama. görüşürüz kızlar.

memnun oldum esracimmm :)
aklimda tutamassam kizma olurmu
benimde aslinda adim emine ama kimse bilmiyor pssstttt
kk da herkes sultan diyor, alistim bunada

Bugun sporada basladim yuruyus yapiyorum yarim saat yurudum VE yoruldum isimden dolayida hep ayaktayim yuruyorum.

bende almanyadayim bende 24 yasindayim
boyun cok iyimis, ben 165 felanim, bide evliymissin, bak beni depresyona soktun simdi, ben hala bekarimmmm

Haha ayy yok depresyon olma ben yeni evlendim sayilir 2 yil oldu ama esim yeni geldi buraya

iyi akşamlar
bugün gelemedim hiç arkadaşım siyatik yüzünden 10 gün yatacakmış ona gittim yemek felan yaptım azcık oturduk çay içtik eve geldim evde de yemek yok çay demledim menemen yaptım kahvaltı tarzı hazırladım
sonra kardeşimgil geldi azcık oturduk dondurma getirmişler yedik beraber
onlar gidince mutfağı topla çamaşır yıka as
sütçüden biraz fasülye almıştım onları şokladım dolaba atacağım
pazar günü de biraz domates alıp sos yapmak istiyorum inşallah
yarın da arkadaşa gideceğim
bende durumlar böyle

Kizlar cok sIk giremedim malesef calismaya basladigim icin. toplam 5kilo verdim. Her sabah acken ve aksam yemeginden once tartiliyorum. kiloma gore yedigim yemegimi dengeliyorum. her tartildigimda bi kac gram fark ediyor bunu gormek beni cok motive ediyor. aksam 6dan sonra yemek yememeye devam ediyorum. ve gunde sadece bi sefer tatli birsey yiyorum sadece canim cok cektiginde. ara ogunleri tamamen kestim. Cok mutlu hissediyorum kendimi.. herkeze basarilar diliyorum. opucukler

Kızlar bu diziyi ve kızı hatırlıyo musunuz. Nasıl afet bişey olmuş kız yaa

BURÇİN ABDULLAH 2012 / 1 - Hürriyet

vay anasını ne olmuş buna böle ya
selam kızlar,
.......................

tatlım ya bence görüşmek için bi kaç ay daha bekle zaten sewiyorsa ve niyet ciddi ise 5 değil 10 ay bile bekler

hoşgeldin canım inşallah hedefine ulaşırsın bi an önce

MERY......
çok üzüldüm hayatımm büyüük geçmiş olsun
rabbim sana ve eşine sabır versin inşallah
bi an önce kendini toparlayıp bize güzel müjdeyi verirsin tekrardan...
kendine ii bak canını sıkma kendine edersin allahım hayırlısını versin

slm kızlar ben yorgunluktan fırsat bulup giremiorum boğazıma dur diyemiyorumm ne olcak benim bu halim hava lar hala 37 yi gösteriyo bu sıcakta bile ne bulsam götürüyorum resmen
sabah 7 de başlıyo benim mesai 12 de kızı al eve getir 10 dk arası sonra tekrar 1 e çeyrek kala geri burak sonra eve gel saonra 3 te geri almaya git ayy valla ilçe olduğundan servis yok malesef köylerden geliyomuş servisler aslında uzak deil ama küçük bıcırıkla zor olacak işimiz neyse bi araba alırsak düzene girecek heralde eşim diyo 2 günde sündün 1 yıl gider gelirsen okula sıfır beden olursun

bu arada bi şey danışmak istiyorum benim küçük kız 2 yaş 2 aylık öğleden sonra özel kreş var saat 12 ile 3 arası yollasammı
sebebi çok hırçın eline ne geçse fırlatıyo ısırıyo çocukları buraya gelmeden kayınvalidemin yan komşusuna gitti ablasıyla kadında gelsinler ben kız çocuklarını severim dedi neyse biz gelince ertesi gün kayın validem bebeği görmüş yüzü morarmış ne oldu diye çocuklar oynarken kadın içeri s alamaya gidinc benim minik ısırmış 6 aylık bebeği ayy nası utandım nası üzüldüm anlatamam

akşam üzeri aşşağı indirdim ablası arkadaşları oyun oynuyolar bunu almadılar anne al şunu dağıtıyo diye onlarda haklı ne varsa önlerinde fırlattı çocukların en son dayanamadım kalktım geldim ne bana rahat veriyo ne kıza
evdede devamlı ortalığı karıştırsa orayı burayı karıştırıyo dakka ayrıamıyorum yanından ya cama tırmanıyo ya pirizle oynuyo yada ablasının dolaplarını yere indiriyo bulabilirsem bi dr amı götürsem normalmi aceba çok bunaldım

nursena kolay gelsin canım götür getir ben de 5.sınıfa kadar yaptım
küçük kızın konusunda da işin zor belki kreş iyi gelir deneyin bir süre olmazsa ama çok tatlı cimcime yaaa
benim boğaz da durmuyor çok acıktım az önce 1 kase yoğurtla yarım paket mukavva bşsküvilerden yedim azcık da üzüm irade yok bu saatte tutamadım boğazımı halbuki 1 saat daha sabret yat değil mi sabah belki eksi çıkarsam ama olmurmu hiç

MERYYY çokk üzüldümmmmmm inana allah sabır versin bende yaşadım düşük bilirim atlatması zorrr ama eşin sen sağlıklısın ya gene verir allah inşallahhh diyecek bişey bulamıyorum boğazıma düğümlendi kelimeler öpüyorum dualarım seninle

mehtapcım sınavda başarılar dilerim
dafi menülerin süper bana göre kesin eksidesindir herhalde çok az yemişsin bugün

Eklentiler

• $60747_10151236262057442_1426829836_n.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…