Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sen nerelisin canım yakın illerdenmiyiz acaba

mehtapcım sınavda başarılar dilerim
dafi menülerin süper bana göre kesin eksidesindir herhalde çok az yemişsin bugün
yok canım keşke öyle olsa
bayramdan sonra 93 e çıkmıştım iki haftada 90 a indim bu hafta hiç veremediğim gibi bugün bir kilo fazla çıktım

neyse yavruşcuklarrr ben kaçtımmm , hepiciğinize iyi gecelerrr ,yedi cücelerr

Allaha emanet oluunn , öperimmm gözlerinizzdeenn

Selam kızlarrrrrr :122:

Geçte olsa gelebildim şükür :122: Bugün eccük bunalıma girmiştim de
Şu tahlil sonuçları çok kafama takıldı :26:
Acaba nerede hata yapıyorum diye düşündüm durdum ama bariz birşey bulamadım. Ayın 5i için yine randevu aldım doktor tahlili tekrarlarız dediği için o zamana kadar da çok daha dikkatli olacağım.
Eeee artık bu seferde yüksek çıkarsa ya kendimi gırtlaklarım yada bana yaramadığı için doktoru
Şimdi gülüyorum tabi ama inanın çok kötü haldeydim :26:
Bir ara komşu ablam geldi bana bir güzel fırça attı senmisin bunalıma giren vucudun direniyor işte daha bir kaç haftadır şekersiz tüketiyorsun herşeyi ancak alışacak bünyede tepkisini ona göre değiştirecek diye
Aslında bende farkındayım ama işte insan fark görmek istiyor.
O gidene kadar biraz daha iyidim ama sonra bunalımıma kaldığım yerden devam ettim hatta akşam üzere bir ara başıma ağrı bile girdi kafaya takmaktan birde utanmadan eşimle dışarı cıktığımızda neler olduğunu sorduğunda bir güzel ağladım
İyi geldi ama beee nedense dolmuşum şu beslenme konusunda

Galiba ben beslenmeye takmıyorum dedikçe bilinç altım dolup durmuş
Ağladıktan sonra tabi rahatladım Eşimden de fırça yedim acelen ne ya ben seni her halinle çok seviyorum veremezsende önemli değil sonuçta artık sağlıklı besleniyorsun o bile çok büyük bir gelişme demekki senin bünyede vermeye gelince inat ediyor diye Neyse şu sonraki randevuma kadar kilo veremesemde ilaçımıda zamanında içeceğim, sporumuda yapacağım ve beslenmeme de çok dikkat edeceğim
Bunalımı ikinci emre kadar kendime yasakladım heee o gün yine sonuç aynı olursa garanti veremem

Oyyyyy tombişte olsa hayat güzel bee

Canım bilmiyorum daha evvel hangi hastaneye gittin ama benim Amcamlarda eskiden avcılardaydı hatta şu an beylikdüzünde ve ne zaman doktora gidecek olsa Bakırköy Devlet hastanesine gidiyordu özellikle kadın doğum için
Tabi en son Bakırköy devlet hastanesini halkalıya taşımışlar birde adıda değişmiş herhalde ama yengem kadro hala aynı ve randevu sisteminden randevu almakta çok daha kolaymış
Eğer gidebilirim dersen bir araştır istersen sonuçta hem uzman doktorlar hemde ne yaptırırsan yaptır kuruş para vermiyorsun
Benim Arkadaşım bile ta bizim buralardan oraya gidiyor ki okadar yol üzerinde en az 5 Devlet hastanesi var yolunun üzerinde ama orayı sadece kabul ediyor Eşide kendi de eski mümessil oldukları için nerenin doktoru neyle ilgili daha iyi bildikleri için kadın doğum için kesinlikle orayı tavsiye ediyor
Bir bak istersen netten

ben yapıcam inşallah 4 yıl sonra fikirlerinizi bekliyorum

Canım inan benimde en büyük hayalim şöyle doğayla iç içe sakin bir yerde gecekondu da olsa küçücük bahçeli bir yer
Millet havuzlu villa hayali kurar ben gecekondu diye kendimi yırtıyorum
Şöyle birer sırada olsa domatesimi, salatalığımı, biberimi, patlıcanımı vs vs ekip toplayayım mis gibi dalından tüketeyim
3 yada 4 tane meyve ağaçım olsa yeter ( Elma, kiraz, armut )
Havuzu olmasın ama denizi olan bir yer olsun
Anammmm daha eşimin emekliliğine çok var ama yaaaaaaaaaaa :84::84::84:
Adamcağızın prim ödemeleri bitiyor ama daha yaşını bekleyeceğiz mecbur
RAbbim dileyen herkese nasip eder inşallah

Kızlar bu diziyi ve kızı hatırlıyo musunuz. Nasıl afet bişey olmuş kız yaa

BURÇİN ABDULLAH 2012 / 1 - Hürriyet

Anammmmmmm ben bu kıza o zamanlar bile bayılırdım
Yanaklar tam sıkılmalıktı ama yavrum ne eziyetler görürdü
Gerçektende tam afet olmuş

Benim birde İbrahim Tatlısesin keşfi Günel çok hoşuma giderdi ufakken
Oda tam mıncıklanmalıktı ama şu an oda afet

İnşallah benim kızda sonradan öyle incecik afet olur ... Aminnnnn

Çok geçmiş olsun canım çooooooooooooooooook
Genelde de insan en olmadık zamanda çırcır olur
İnşallah Cumartesi sınavın çok güzel geçer

Kııııııııııııııızzzz gelmişken bari bildirimini de yapaydın yarın cumayaaaaaaa
Sabah fırsatın olurmu bilmiyorum ama garanti olurdu

Anammm sorma bende gitmem lazım ama dahiliyeden fırsat bulamıyorum
Benim kadın doğumcum erkek pek severim adamcağızı hatta eşimde gerçekten pek sever
Ama özelde ve maşallah hastane o konuda biraz tuzlu
Hayır birtek muayene olsa yine kıyarım da şimdi bir simir yapalım bir ultrasonla bakalım derken baya birşey tutar çünkü ultrasona bile ekstra ücret alıyorlar. Doktorcuğuma kalsa o bedavaya bile bakarda işte adamın tepesinde zebani gibi hastanedeki hosteslerden bekleyen oluyor birde muayene olunca bilgisayara not düşmek zorunda
Mecbur devlet hastanelerinden birini seçeceğim ama bilmiyorum kime gitsem

Neyse şu 5indeki Randevuyuda atlatayımda bir ara kadın doğumuda aradan çıkartırım ama ona artık ya kızı komşuya bırakacağım yada kızla komşuyuda yanıma alacağım onlar dışarda beklesinler
Simire kesin bakar tabi birde pkom ne alemde onada bakar

Aramıza hoşgeldin
Emin ol buraya devamlı gelir paylaşımda bulunursan çok güzel kilolar verir hedefine ulaşırsın
İnşallah hepbirlikte hedeflerimize ulaştığımız günleride görürüz Aminnnnnn
Bu arada hani bir laf vardır hocanın dediğini yap yaptığını yapma diye heh işte o bazen benim içinde geçerli
Ama tabi bu ara baya bir akıllandım inşallah sapıtmam

Canım ufaklığa baya bir üzülmüş bunalmışsın ama oda herhalde bir çok ufaklıklar gibi 2 yaş sendromu yaşıyor
İnan benim mercimekte bazen okadar cıldırtıyor ki beni resmen ağlama krizine girdiğim oldu neden böyle yapıyor işte bu kız böyle değildi diye tabi 10 dakika sonra geçiyor ama o an sanki dünyada en yaramaz çocuk benimkisiymiş gibi geliyor bana.
Bizimkide bu ara ısırmayı deniyor ara ara ama ben daha niyetlendiğinde bana bak sakınnnnnnnnn biliyorsun ne yapacağımı eğer ısırırsan diyorum geçip karşıma anneee çaaaaaaaaaartttt diyor
Yani eğer ısırırsa ağzını yırtarmışım sanki çok yırtmışım gibi
Bir kaç kez ağzını çarrrrrt diye yırtarım demiştim artık gerek yok kendi söylüyor
Vurma huyumuzda bir iki oldu sakın bak yoksa kimse seni sevmez senle oynamaz diye izah ettiğım an vazgeçiyor ama kafasında hep o vurma yada ısırma var bizimkininde
İnan bazen doktora götürüp atarax verdireceğim diyorum tabi biraz kafamı dinledikten sonra amannn Rabbim başka dert keder vermesin diyorum. Birde bizim cadı okadar şebeklik yaparak yapıyorki inan o an bile gülmemek için zor tutuyorum kendimi

Rabbim sağlık sihhat versinde inşallah varsa kötü huyları vazgeçeceklerdir

Banucuğum daha önce İstanbul üniv cerrahpaşaya gittim ama kadın doktor hiç ilgilenmemişti. Burda esenyurt devlet hastanesi var ama doktorlar iyimi bilmiyorum. Bakırköy devlet hastanesi ne kadar uzak olsa da giderim, sonuçta önemli olan iyi doktora gözükebilmek. Aslında yarın için esenyurt devlet hastanesinden randevu alacaktım ama web'den randevuya baktım yarın hep dolu, pazartesiye var ama ona da sabahtan randevular açık değil. Sadece öğleden sonralarını alabiliyosun. Sanırım sabah için hastaneyi direk alıp randevu almak lazım.Bir de aç karnına gitmek lazım. Sen hangi hastaneye hangi doktora gitmiştin??

Cecom sen cok kafana takiyosun canim ya takma bukadar,
aslinda benim senden fazla takmam gerekirdi ama bak nekadar rahatim yidikce yiyorum mübarek

bu arada pco na da baktir mutlaka, ihmale gelmez,
benimki allahtan bugun acip bakmadi, ama bidahakine kesin bakar

Banucugum adı Doktor sadi konuk hastanesi olmuş sanırım, endokrinoloji bölümünden pazartesi saat 11e randevu aldım şimdi. Endokrinoloji olması çok iyi oldu yoksa ben kadın doğuma gidecektim. Direk PCOS için gitmem daha iyi, zaten geç kalkıyorum o saate kadar bişey yemem gitmişken kan da alsınlar hem

Bu arada benim adım Esra, biraz geç oldu ama. görüşürüz kızlar.

Canım annene geçmiş olsun..

Bende Nilüfer.

cecocuğum ilaçlarını düzenli kullanınca haftada 3-4 gün yürüyüş te yaptınmı zaten dengeli besleniyorsun kısa sürede normale dönecektir sonuçların..
Çok ta takmamak lazım aslında oda etkiliyor..Üzülmemeye çalış yada daha az üzül.:)
Sana söylüyorum ama bende çok fazla üzülmüştüm.:)

Son düzenleme:
hoşgeldin canım inşallah hedefine ulaşırsın bi an önce[/QUOTE]

Hosbulduk, hosgorduk :) insAllah

Selam arkadaşlarım nasılsınız ben iyiyim ama diet berbat ötesi desem yeri var tatilden sonra birtürlü toparlayamadım kendimi ama genede huzurluyum çok şükür panik atak krizlerimi atlattım ya bu ayki adetle yada önümüzdeki ay kısmetse tüpbebek tedavim başlıyor Allahın izniyle bu arad sizleri çokkk özledim.
Yenacım nasılsın çocuklar nasıl...
Bizizm ayşede okula başladı ama ders çalıştırmada çok zorlanıyoruz bakalım napıcaz habire öğretmenin yanına gidip konuşuyomuş cadı kadıncaz anlatın böyle yapmasın diyor bakalım nasıl anlıycak nasıl yapıcak hiç bilmiyorum bu arada çok şükür kendi kararıyla zatıflamaya karar verdi ve diet yapıyor....
Derincim nasılsın inşallah gebeliğin güzel bir şekilde gidiyodur.
Tüm kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah.
Ceco canım hangi tahlillerin yüksek çıktı merak ettim.

Kolay gelsin okulla evin arası varmış yine 10 dakika az değil..Küçüğü pusetemi oturtuyorsun yoksa yürüyormu.?

Kreş konusunu bilemiyorum henüz çok küçük değilmi.? Onun yerine oyun grubu varsa yuvanın haftada bir kaç gün daha uygun olur gibi..
Benim kızımdan dolayı kreşle ilgili güzel anım yok pek.:)

Bugün sitede kına gecesi vardı komşunun kızı evleniyor ordaydık..Oğlum iki arkadaşıyla oynuyordu koşturup duruyorlar..Sonra biri kızdırıp durdu çaktırmadan bakıorum..
Oğlum o kadar sinirlendiki ağlamamak için zor tutuyor kendini farkediyorum..Sonra onu kızdıran arkadaşını bir yakaladı koluyla boynunu sıkıp kafasını deli gibi yumrukluyor yerimden nasılr fırladım bilemiyorum çok üzüldüm çocuklar çok hırçın çok acımasızlar...

Son düzenleme:

Banucuğum hoşgeldin..

İnşallah sonuçların iyi olur,müjdeli haberi verirsin bize..
ayşeciğin okulu hayırlı olsun canım...

Canım ben Özel Gop Hastanesindeki Deniz beye gidiyordum önceden ve inanılmaz güzel ilgileniyor
Özel Cebinide vermişti bana gecenin kaçı olursa olsun kafana takılan birşey olursa mutlaka beni ara diye ( hamileliktede sonrasında da ) Muayene ücreti 80 tl ama gerçektende seve seve veriyordum o zaman o parayı hatta dedim ya bazen almıyordu bile kontrol süresi geçmiş dahi olsa
Şu an açıkcası eşimde yine ona git diyor ama işte simirdi bilmemneydi daha fazlaya patlar diye ben pek kıyamıyorum. Bakalım ayın başı bir gelsinde olmadı yine ona giderim çünkü devlette bildiğim kendi tecrübe ettiğim doktor yok :44: Sonuçta zaten ancak senede 2 kere gidersem gidiyorum hatta bu sefer abarttım ve 1 sene evvel gitmiştim en son :26:

Evet sadi konuk olması lazım
Oradan randevu almak kolay diyordu arkadaşımda yengemde zaten Senin adına sevindim dediğin gibi en azından direk Endokrine görüneceksin Umarım güzel haberler verirsin sonrasında

Balık burcu olmanın dezavantajı herhalde her duyguyu çok fazla yoğun yaşıyorum
Allahtan balık hafızasıda var B12 eksikliği dolayısıyla yoksa başkası olsa herhalde birkaç gün kendine gelmeye uğraşır ben bir ağlıyorum ( en fazla 5 dakika ) sonra rahatlıyorum unutuldu gitti
Şampuan Reklamı gibi oldum Yıkıyorum ve çıkıyorum

Hoşgeldin
Biraz daha iyi olmana çok sevindim en azından krizlerini atlatmışsın
İnşallah tüp bebek tedavisiyle ilgilide en kısa zamanda güzel haberlerini alırız
Bu arada Ayşeyede okulunda başarılar İnşallah çok çok başarılı olurda bizlerde çok daha fazla gurur duyarız onunla

Canım benim açlık kan şekerime baktı 114 çıktı ve onların laboratuvarına göre sınır 106ymış :26:
Hemoglobinde en fazla % 6 olması gerekliymiş ama benim % 6.3 çıktı. Fark çok değil ama biraz fazla işte:26:
Neyse inşallah ayın 5inde yapılacak tahlih normal seviyede çıkar... Aminnnnnn

Ne demiş sevgili Sezen,ağlamak güzeldir,süzülürken yaşlar gözünden.:)

Ceco,

Sen foto yükleyecektin ne oldu.??

Ceco,

Sen foto yükleyecektin ne oldu.??

Aaa iyi aklıma getirdin ceptelefonun kablosunu bulayımda bağlamak için olmadı artık yarınki düğün fotolarıyla birlikte yüklerim ama önce bir arayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…