sen nerelisin canım yakın illerdenmiyiz acabaMerhaba kızlar,
Dafi abla sizin gelenekler bizimkilere benziyor biraz. benim de kına gecemde kuzenler erkek kıyafeti giyip erotik sayılabilecek parodiler yapmışlardı :) bir de yemek adetleri de benzer biraz, yüzümde gülümseme oluştu okurken. bir de maşallah çok özeniyorum ailene. ne güzel, kocaman bir ailesiniz. Allah bozmasın, sürekli eliniz birbirinizin üstünde.
yok canımmehtapcım sınavda başarılar dilerim
dafi menülerin süper bana göre kesin eksidesindir herhalde çok az yemişsin bugün
Kızlar ben de regl olmadım daha . Şimdilik 3 gün gecikti bakalım ne olucak. 2 aydır ne güzel düzenli gidiyodu. Benim de banucuğum gibi tahlillerimi yaptırmam lazım. Ben Avrupa yakasında Avcılardayım kızlar. Hormon tahlillerim, insülin direnci vs burda hangi hastaneye yaptırsam acaba. Özelde tahliller için çok para alıyolar, o hatayı bir kez yaptım daha da yaptırmam.
3 gündür ben de leslie yapamamıştım. Pazartesi evi temizlerim bir sürü iş yaptım onu spor sayarsak hareketli geçti. Salı misafir için yemek vs yaptım öyle zaman geçti. Dün de tembellikten yapmadımç Bugün kendime ceza vermek için 5mil yapıcam.5 mil çok yormuştu beni, 3 mili çok kolay bitiriyorum da 5 mil de sadece yürüme değil koşma+yürüme hareketleri var. Hatta benim gögüsler zıplarken öyle rahatsız ettiki nerdeyse kafama değiceklerdi yani
ben yapıcam inşallah 4 yıl sonra fikirlerinizi bekliyorum
Kızlar bu diziyi ve kızı hatırlıyo musunuz. Nasıl afet bişey olmuş kız yaa
BURÇİN ABDULLAH 2012 / 1 - Hürriyet
selam kızlar,
gene hastayım hemde cok kötüüüüüüüüüüüü cırcır bulantı halsizlik ne ararsanız vartürk telekomdan gelmişlerdi bugün telefon arızası için ya adamın basında beklerken ömrümden ömür gitti. tuvalete gidemedim komik şekillere girdim
kızlar bu arada hafta sonu yokum. cumartesi kpss sınavı var cuma akşamından amcamda kalabilirim. pazarda teyzem bebek için mevlit okutcak oraya gidicem cumartesi sınavdan sonra. offfffffff cok stresliyim
gecmis olsun canimmmmmmmm,
sinavdada basarilar insallahhhhhh
bende simdi doktora gitmem lazim hemen cikmaliyim,
kadin doktoruma gitcem haplarim bitmis onu yazdircam,
insallah yine kontrol etmek istemez,
kadin pek seviyor beni soyup soyup bakmayi
Merhabaaaaa bayanlar, konuyu tam okuyamadim cunku cok uzun.
Benimde sorunum kilooo. Cok cabaladim zayiglamak icin ama olmuyor :-( son iki yilda fena kilo aldim ve 90 kiloyum.
Gecen yil 8 kilo verdim control altinda ana iki katini geri aldim.. yardimnm siz nasil vrriyosunuz neler yapiyonuzz. bende katilsam size yalniz veremiyorum yaa :--(
slm kızlar ben yorgunluktan fırsat bulup giremiorum boğazıma dur diyemiyorumm ne olcak benim bu halim hava lar hala 37 yi gösteriyo bu sıcakta bile ne bulsam götürüyorum resmen
sabah 7 de başlıyo benim mesai 12 de kızı al eve getir 10 dk arası sonra tekrar 1 e çeyrek kala geri burak sonra eve gel saonra 3 te geri almaya git ayy valla ilçe olduğundan servis yok malesef köylerden geliyomuş servisler aslında uzak deil ama küçük bıcırıkla zor olacak işimiz neyse bi araba alırsak düzene girecek heralde eşim diyo 2 günde sündün 1 yıl gider gelirsen okula sıfır beden olursun
bu arada bi şey danışmak istiyorum benim küçük kız 2 yaş 2 aylık öğleden sonra özel kreş var saat 12 ile 3 arası yollasammı
sebebi çok hırçın eline ne geçse fırlatıyo ısırıyo çocukları buraya gelmeden kayınvalidemin yan komşusuna gitti ablasıyla kadında gelsinler ben kız çocuklarını severim dedi neyse biz gelince ertesi gün kayın validem bebeği görmüş yüzü morarmış ne oldu diye çocuklar oynarken kadın içeri s alamaya gidinc benim minik ısırmış 6 aylık bebeği ayy nası utandım nası üzüldüm anlatamam
akşam üzeri aşşağı indirdim ablası arkadaşları oyun oynuyolar bunu almadılar anne al şunu dağıtıyo diye onlarda haklı ne varsa önlerinde fırlattı çocukların en son dayanamadım kalktım geldim ne bana rahat veriyo ne kıza
evdede devamlı ortalığı karıştırsa orayı burayı karıştırıyo dakka ayrıamıyorum yanından ya cama tırmanıyo ya pirizle oynuyo yada ablasının dolaplarını yere indiriyo bulabilirsem bi dr amı götürsem normalmi aceba çok bunaldım
kimsecikler muhabbet modunda değil sanırımm
Selam kızlarrrrrr :122:
Canım bilmiyorum daha evvel hangi hastaneye gittin ama benim Amcamlarda eskiden avcılardaydı hatta şu an beylikdüzünde ve ne zaman doktora gidecek olsa Bakırköy Devlet hastanesine gidiyordu özellikle kadın doğum için
Tabi en son Bakırköy devlet hastanesini halkalıya taşımışlar birde adıda değişmiş herhalde ama yengem kadro hala aynı ve randevu sisteminden randevu almakta çok daha kolaymış
Eğer gidebilirim dersen bir araştır istersen sonuçta hem uzman doktorlar hemde ne yaptırırsan yaptır kuruş para vermiyorsun
Benim Arkadaşım bile ta bizim buralardan oraya gidiyor ki okadar yol üzerinde en az 5 Devlet hastanesi var yolunun üzerinde ama orayı sadece kabul ediyorEşide kendi de eski mümessil oldukları için nerenin doktoru neyle ilgili daha iyi bildikleri için kadın doğum için kesinlikle orayı tavsiye ediyor
Bir bak istersen netten
Bu arada benim adım Esra, biraz geç oldu ama. görüşürüz kızlar.
slm kızlar ben yorgunluktan fırsat bulup giremiorum boğazıma dur diyemiyorumm ne olcak benim bu halim hava lar hala 37 yi gösteriyo bu sıcakta bile ne bulsam götürüyorum resmen
sabah 7 de başlıyo benim mesai 12 de kızı al eve getir 10 dk arası sonra tekrar 1 e çeyrek kala geri burak sonra eve gel saonra 3 te geri almaya git ayy valla ilçe olduğundan servis yok malesef köylerden geliyomuş servisler aslında uzak deil ama küçük bıcırıkla zor olacak işimiz neyse bi araba alırsak düzene girecek heralde eşim diyo 2 günde sündün 1 yıl gider gelirsen okula sıfır beden olursun
bu arada bi şey danışmak istiyorum benim küçük kız 2 yaş 2 aylık öğleden sonra özel kreş var saat 12 ile 3 arası yollasammı
sebebi çok hırçın eline ne geçse fırlatıyo ısırıyo çocukları buraya gelmeden kayınvalidemin yan komşusuna gitti ablasıyla kadında gelsinler ben kız çocuklarını severim dedi neyse biz gelince ertesi gün kayın validem bebeği görmüş yüzü morarmış ne oldu diye çocuklar oynarken kadın içeri s alamaya gidinc benim minik ısırmış 6 aylık bebeği ayy nası utandım nası üzüldüm anlatamam
akşam üzeri aşşağı indirdim ablası arkadaşları oyun oynuyolar bunu almadılar anne al şunu dağıtıyo diye onlarda haklı ne varsa önlerinde fırlattı çocukların en son dayanamadım kalktım geldim ne bana rahat veriyo ne kıza
evdede devamlı ortalığı karıştırsa orayı burayı karıştırıyo dakka ayrıamıyorum yanından ya cama tırmanıyo ya pirizle oynuyo yada ablasının dolaplarını yere indiriyo bulabilirsem bi dr amı götürsem normalmi aceba çok bunaldım
Selam arkadaşlarım nasılsınız ben iyiyim ama diet berbat ötesi desem yeri var tatilden sonra birtürlü toparlayamadım kendimi ama genede huzurluyum çok şükür panik atak krizlerimi atlattım ya bu ayki adetle yada önümüzdeki ay kısmetse tüpbebek tedavim başlıyor Allahın izniyle bu arad sizleri çokkk özledim.
Yenacım nasılsın çocuklar nasıl...
Bizizm ayşede okula başladı ama ders çalıştırmada çok zorlanıyoruz bakalım napıcaz habire öğretmenin yanına gidip konuşuyomuş cadı kadıncaz anlatın böyle yapmasın diyor bakalım nasıl anlıycak nasıl yapıcak hiç bilmiyorum bu arada çok şükür kendi kararıyla zatıflamaya karar verdi ve diet yapıyor....
Derincim nasılsın inşallah gebeliğin güzel bir şekilde gidiyodur.
Tüm kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah.
Ceco canım hangi tahlillerin yüksek çıktı merak ettim.
Banucuğum daha önce İstanbul üniv cerrahpaşaya gittim ama kadın doktor hiç ilgilenmemişti. Burda esenyurt devlet hastanesi var ama doktorlar iyimi bilmiyorum. Bakırköy devlet hastanesi ne kadar uzak olsa da giderim, sonuçta önemli olan iyi doktora gözükebilmek. Aslında yarın için esenyurt devlet hastanesinden randevu alacaktım ama web'den randevuya baktım yarın hep dolu, pazartesiye var ama ona da sabahtan randevular açık değil. Sadece öğleden sonralarını alabiliyosun. Sanırım sabah için hastaneyi direk alıp randevu almak lazım.Bir de aç karnına gitmek lazım. Sen hangi hastaneye hangi doktora gitmiştin??
Banucugum adı Doktor sadi konuk hastanesi olmuş sanırım, endokrinoloji bölümünden pazartesi saat 11e randevu aldım şimdi. Endokrinoloji olması çok iyi oldu yoksa ben kadın doğuma gidecektim. Direk PCOS için gitmem daha iyi, zaten geç kalkıyorum o saate kadar bişey yemem gitmişken kan da alsınlar hem
Canım annene geçmiş olsun..
Bende Nilüfer.
cecocuğum ilaçlarını düzenli kullanınca haftada 3-4 gün yürüyüş te yaptınmı zaten dengeli besleniyorsun kısa sürede normale dönecektir sonuçların..
Çok ta takmamak lazım aslında oda etkiliyor..Üzülmemeye çalış yada daha az üzül.:)
Bende çok fazla üzülmüştüm..
Selam arkadaşlarım nasılsınız ben iyiyim ama diet berbat ötesi desem yeri var tatilden sonra birtürlü toparlayamadım kendimi ama genede huzurluyum çok şükür panik atak krizlerimi atlattım ya bu ayki adetle yada önümüzdeki ay kısmetse tüpbebek tedavim başlıyor Allahın izniyle bu arad sizleri çokkk özledim.
Yenacım nasılsın çocuklar nasıl...
Bizizm ayşede okula başladı ama ders çalıştırmada çok zorlanıyoruz bakalım napıcaz habire öğretmenin yanına gidip konuşuyomuş cadı kadıncaz anlatın böyle yapmasın diyor bakalım nasıl anlıycak nasıl yapıcak hiç bilmiyorum bu arada çok şükür kendi kararıyla zatıflamaya karar verdi ve diet yapıyor....
Derincim nasılsın inşallah gebeliğin güzel bir şekilde gidiyodur.
Tüm kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah.
Ceco canım hangi tahlillerin yüksek çıktı merak ettim.
Balık burcu olmanın dezavantajı herhaldeher duyguyu çok fazla yoğun yaşıyorum
Allahtan balık hafızasıda var B12 eksikliği dolayısıyla yoksa başkası olsa herhalde birkaç gün kendine gelmeye uğraşırben bir ağlıyorum ( en fazla 5 dakika ) sonra rahatlıyorum unutuldu gitti
Şampuan Reklamı gibi oldum Yıkıyorum ve çıkıyorum
Ceco,
Sen foto yükleyecektin ne oldu.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?