Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun ceco eşiminde o sınırlarda çıkmıştı tedbir olsun diye şeker ilacı başlamıştı hani şu zayıflamaya yardımeden ilaçtan...
Çok teşekkürler inşallah başarılır olur hiç çalışmak istemiyor bizde sanki biraz fazla zorluyoruz galiba
İnşallah sizlerin dualarıyla güzel haberler veririm artık herşeyi rabbime bıraktım gerilmemeye ve elaks olmaya çalışıyorum inşallah.

Banucuğum hoşgeldin..

İnşallah sonuçların iyi olur,müjdeli haberi verirsin bize..
ayşeciğin okulu hayırlı olsun canım...
Sağol yenacım inşallah herşey güzel olucak daha relaksım bu ralar şükür anti depresanıda bıraktım ne olursa hayırlı olsun diyorum..
Ayşecik okullu ama çok zopr drs çalışıyor nasıl yaklaşsak napsak bilmiyorum çizgi çalışmaları yapıyolar isterse gerçekten güzel yapıyor ama istemesse çok fena sende bir akıl versene insan birde okua gidince hırs yapıyor daha iyi olmalı diye ıyy okul çok fena veliler felaket insan kapılıyor o hırsın içine eve gelince normalleşiyosun yavaştan ama ...

Herkese iyigeceler inşallah bundan sonra daha sık gelicem çok özledim tüm arkadaşları bu arada beyzuş abla nerelerde iyidir inşallah hepiniz öpüldünüz.

Kızlar yaaa banada müsaade

Yarın sabah erkenden kalkıp duş alacağım kız uyurken sonra zaten kahvaltı faslı tabi öncesinde bildirimimi yaparım
Sonrada hemen hazırlanıp kuaföre gideceğim :122: Öğlenden sonra erkek evine gidiceğiz, gelin alma falan derken zaten direk salona geçiceğiz :122:
Eşim işten sonra eve geçip üzerini değiştirdikten sonra salona gelicek o zaman a kadar bekar sayılırım

Bu arada arayınca bulunmaz ya çoğu şey telefonun kablosunu bulamadım eşim şirketteki yedek olanı getiririm olmazsa dedi
Artık düğünde de bir iki poz çekilir toptan koyarım cumartesi

Hepinize iyi geceler ve hoş sohbetler

Yarın sabah inşallah herkez eksilerde bildirim yapar Aminnnnnnnnnnnnn

24=evli=evli=evli

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa emine sultannnn netcez gıııııı

sanırım ben onu beklemek zorunda kalıcam gibi bişeyler offfffffffff en geç 1 ay içinde yurtdısına gidecek yüksek lisans için. ve ben görüşüp görüşmeme konusunda çok kararsızım. görüşelim beklemeye degermiyim sen karar ver dedi

bu arada kardeşim geldi bugün sürpriz yaptı. amcama felan gitmicem. hafta sonu burdayım gibi. pazar olmam sanırım oda mevlit için.

cecoşşşşşşş bildirim korkusu sardı beni. gün içinde tartıya cıktım 93 gördüm. ama acayip gaz var midemde cırcır hala devam. offfff bi haftada 3 kilo ya ne bu şimdi

kilo bildirimin yapayım tartı moralimi bozmaya devam ediyor. sabah geç uyanırım belki yetişemem diye şimdiden vereyim.

kilo : 93,4 bu ne ya uffffffff

hayırlı cumalar..tartıda eksiler nasip olsun hepimize.birazdan yatacağım.
herkes uyanırken ben yatağa..
Yenacığım ,
kilo:97.2
spor yok !!!

bu aralar giremiyorum gerçekten çooook özür dilerim pazartesi okulum başlıycak o yüzden istanbula geldim annemle şimdi de kuzenimin bilgisayarından yazıyorum pazartesiden itibaren hergün gelip paylaşım yapıcam söz kilomu da aynı yazalım çünkü tartım da gelmedi daha pazar gelcek eşyalarım

kızı pusetine koyuyorum bu hafta eşim evdede allahtan gitmiyo bakalım haftaya ne olcak

çocuklar hakkaten bazen ani hırçınlıklar yapıyo bu benim kızımmı ddediğim oluyo sonra kendimi suçluyorum yetiştirirken bi yerde hatamı yapıyorum neden diye

bu günnn cumaaa ve ben rezilim rezil 79 la başladığım yaz tatilini 83 le noktaladımmm çok canım sıkkıldı ne ettim kendime gene 4 kilo off nası zor

yena malesef yeni kilom 83

spor150 dk yürüyüş

Günaydın kızlarrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Gezmek olunca hele birde ucunda düğün olunca sabahın köründe hiç itiraz etmeden kalkabiliyormuşum
Gece ikiye doğru yattığım halde gayette dinç kalktım
Sabah uyanır uyanmaz kendimi duşa attım sonra manikürdü, bıyıktı kendimle uğraşıp durdum.
Kırmızı ojelerimi sürmeden evvel bildirimi de yapayımda hazır kız uyurken iki dakikada o işide halledeyim yoksa tuturur banada sür diye

Gelelim fasülyenin faydalarına
Okadar ağla bunalıma gir hatta girdiğin gibi çık ve tartı sabah sabah ilk kazığını attı
İnanılmaz gazım var ( bahanemde hazır ) hatta bağırsaklarda yine grevde

Geçen hafta: 112.1 kg olan bennnnnn
Bu hafta: utanmadan 113 kg gibi bir rakamı bildiriyorum

Aradaki Fark: Kendime oha hatta af edersiniz ama çüşşş diyerek + 900 gr :26::26::26:

Ama moral bozmak yok sonuçta dün daha fazlasını bile görmüştüm daha reglmde 2 oldu biteli o yüzden pek takılmıyorum eee ilaçlarada bugün başlıyorum artık inşallah sporumuda yapar dikkatlide olursam eksileride aynı rakamın eksilerinide görürüm

Korkunun ecele faydası yok maalesef şekil A da olduğu gibi
Amannnnn boşver kız ödem falandır o bence birde hava değişikliği haftaya artılarımızı bile verdiğimiz an tahta bir ayağımız attık say taçı almamız an meselesi hele ben ana kralice olurum herhalde

Ben inat ettim çizelgemi 110u görmeden yenilemiyeceğim
Bu arada inşallah cizelgen hep eksilere doğru ilerler nursenacığım

Neyse kızlar ben kaçtım
Daha az birşey işim var Sizlere hayırlı cumalar ve inşallah çok güzel bildirimler diliyorum

Yarın görüşmek üzere ( belki gece uğrayabilirim ama belli değil )
Öpüldünüz kocamannnnnnnnnnnnn

herkese hayırlı cumalar güzel bildirimler
nursena senle aynı durumdayım moralim benim de bozuk 75 görmek isterken 83lere dayandık of ki ne of

UMUT'cummmm

Ahmet Aydın'ın cevabı geldi mailime.Zehirin etkisinden korunmak için taş devri diyeti yapın demiş ve bir dosya atmış ekte.Bir de sabah akşam spirulina kullanın demiş onu araştırıyorum şimdi.Hamileyken de izin almanız uygun olur demiş.

Tekrar teşekkürler arkadaşım.Kilo bildirimini yapayım ekteki dosyayı incelicem...

Günaydın,hayırlı cumalar...

kilo bildirimi
Geçen hafta : 84,400
Bu hafta : 85,000

Artık bu kilodan itibaren dur diyorum kendime.Çünkü 81 e kadar düşmüşken yine 85 olmak zoruma gitti.Neyse artık ahlanıp vahlanmanın bi faydası yok.Daha fazla artılara çıkıp 90 lara yanaşmadan diyetime ve sporuma başlıyorum.Dün kısmen iyi geçti ama leslie yine yapamadım.

Hepinize iyi bildirimler.Öpüldünüz

günaydın..nasıl kasvetli hava öyle zor uyandımkı erkende yattığım halde....

dün akşam ki menümü aynen uyguladım sadece bir kase çorba yerine 1 dilim tam tahıllı ekmek yedim...

ara öğünde
1 elma birazda üzüm yedim

kilom 95

spor yapmadan anlamlı bir düşüş yaşamıcam çünkü kalorisi çok düşük bir diyet uygulamıyorum... çok düşük kalorili beslenmek korkutuyor beni bu kiloma göre...

Ceco fotoları sabırsızlıkla bekliyorum...

herkesler güzel kilo bildirimleri yapar inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…