Geçmiş olsun ceco eşiminde o sınırlarda çıkmıştı tedbir olsun diye şeker ilacı başlamıştı hani şu zayıflamaya yardımeden ilaçtan...Hoşgeldin
Biraz daha iyi olmana çok sevindim en azından krizlerini atlatmışsın
İnşallah tüp bebek tedavisiyle ilgilide en kısa zamanda güzel haberlerini alırız
Bu arada Ayşeyede okulunda başarılarİnşallah çok çok başarılı olurda bizlerde çok daha fazla gurur duyarız onunla
Canım benim açlık kan şekerime baktı 114 çıktı ve onların laboratuvarına göre sınır 106ymış :26:
Hemoglobinde en fazla % 6 olması gerekliymiş ama benim % 6.3 çıktı. Fark çok değil ama biraz fazla işte:26:
Neyse inşallah ayın 5inde yapılacak tahlih normal seviyede çıkar... Aminnnnnn
Sağol yenacım inşallah herşey güzel olucak daha relaksım bu ralar şükür anti depresanıda bıraktım ne olursa hayırlı olsun diyorum..Banucuğum hoşgeldin..
İnşallah sonuçların iyi olur,müjdeli haberi verirsin bize..
ayşeciğin okulu hayırlı olsun canım...
memnun oldum esracimmm :)
aklimda tutamassam kizma olurmu
benimde aslinda adim emine ama kimse bilmiyor pssstttt
kk da herkes sultan diyor, alistim bunada
bende almanyadayim bende 24 yasindayim
boyun cok iyimis, ben 165 felanim, bide evliymissin, bak beni depresyona soktun simdi, ben hala bekarimmmm
vay anasını ne olmuş buna böle ya
tatlım ya bence görüşmek için bi kaç ay daha bekle zaten sewiyorsa ve niyet ciddi ise 5 değil 10 ay bile bekler
hoşgeldin canım inşallah hedefine ulaşırsın bi an önce
Kolay gelsin okulla evin arası varmış yine 10 dakika az değil..Küçüğü pusetemi oturtuyorsun yoksa yürüyormu.?
Kreş konusunu bilemiyorum henüz çok küçük değilmi.? Onun yerine oyun grubu varsa yuvanın haftada bir kaç gün daha uygun olur gibi..
Benim kızımdan dolayı kreşle ilgili güzel anım yok pek.:)
Bugün sitede kına gecesi vardı komşunun kızı evleniyor ordaydık..Oğlum iki arkadaşıyla oynuyordu koşturup duruyorlar..Sonra biri kızdırıp durdu çaktırmadan bakıorum..
Oğlum o kadar sinirlendiki ağlamamak için zor tutuyor kendini farkediyorum..Sonra onu kızdıran arkadaşını bir yakaladı koluyla boynunu sıkıp kafasını deli gibi yumrukluyor yerimden nasılr fırladım bilemiyorum çok üzüldüm çocuklar çok hırçın çok acımasızlar...
24=evli=evli=evli
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa emine sultannnn netcez gıııııı
sanırım ben onu beklemek zorunda kalıcam gibi bişeyler offfffffffff en geç 1 ay içinde yurtdısına gidecek yüksek lisans için. ve ben görüşüp görüşmeme konusunda çok kararsızım. görüşelim beklemeye degermiyim sen karar ver dedi
bu arada kardeşim geldi bugün sürpriz yaptı. amcama felan gitmicem. hafta sonu burdayım gibi. pazar olmam sanırım oda mevlit için.
cecoşşşşşşş bildirim korkusu sardı beni. gün içinde tartıya cıktım 93 gördüm. ama acayip gaz var midemde cırcır hala devam. offfff bi haftada 3 kilo ya ne bu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?