memnun oldum esracimmm :)
aklimda tutamassam kizma olurmu
benimde aslinda adim emine ama kimse bilmiyor pssstttt
kk da herkes sultan diyor, alistim bunada
Canım annene geçmiş olsun..
Bende Nilüfer.
cecocuğum ilaçlarını düzenli kullanınca haftada 3-4 gün yürüyüş te yaptınmı zaten dengeli besleniyorsun kısa sürede normale dönecektir sonuçların..
Çok ta takmamak lazım aslında oda etkiliyor..Üzülmemeye çalış yada daha az üzül.:)
Sana söylüyorum ama bende çok fazla üzülmüştüm.:)
24=evli=evli=evli
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa emine sultannnn netcez gıııııı
sanırım ben onu beklemek zorunda kalıcam gibi bişeyler offfffffffff en geç 1 ay içinde yurtdısına gidecek yüksek lisans için. ve ben görüşüp görüşmeme konusunda çok kararsızım. görüşelim beklemeye degermiyim sen karar ver dedi
bu arada kardeşim geldi bugün sürpriz yaptı. amcama felan gitmicem. hafta sonu burdayım gibi. pazar olmam sanırım oda mevlit için.
cecoşşşşşşş bildirim korkusu sardı beni. gün içinde tartıya cıktım 93 gördüm. ama acayip gaz var midemde cırcır hala devam. offfff bi haftada 3 kilo ya ne bu şimdi
Nursena canım, hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Daha bu hafta içi ben sayfa sayfa oğlumun haylazlıklarını anlattım. Bazı günler inanılmaz kuduruyor. Düz duvarlara tırmanıyor resmen. Tabir olarak değil ama bildiğin tırmanıyor, nasıl yapıyorsa vantuzluyor kendini, düz duvara çıkıyor :) Vurma epey azaldı ama hala var, bir de küfürbaz :)) Benim oğlum da bebek görmeye gittiğimizde 20 günlük bebeğin suratına ve kafasına şaaaak diye tokadı yapıştırmıştı. Sağolsunlar ikinciler çok daha yaramaz oluyor. İlgi çekmek, "ben buradayım" demek ve büyüğün otoritesine (belki tartaklamasına karşı) kendini savunmak için daha cevval olyorlar. Biz o tokat hadisesinden sonra uzmana götürdük oğlanı, okuldaki pedagog da götürmemizi önermişti ama. Bazı ipuçları vermişti, faydasını gördük. Bir daha gitmemize gerek kalmadı.slm kızlar ben yorgunluktan fırsat bulup giremiorum boğazıma dur diyemiyorumm ne olcak benim bu halim hava lar hala 37 yi gösteriyo bu sıcakta bile ne bulsam götürüyorum resmen
sabah 7 de başlıyo benim mesai 12 de kızı al eve getir 10 dk arası sonra tekrar 1 e çeyrek kala geri burak sonra eve gel saonra 3 te geri almaya git ayy valla ilçe olduğundan servis yok malesef köylerden geliyomuş servisler aslında uzak deil ama küçük bıcırıkla zor olacak işimiz neyse bi araba alırsak düzene girecek heralde eşim diyo 2 günde sündün 1 yıl gider gelirsen okula sıfır beden olursun
bu arada bi şey danışmak istiyorum benim küçük kız 2 yaş 2 aylık öğleden sonra özel kreş var saat 12 ile 3 arası yollasammı
sebebi çok hırçın eline ne geçse fırlatıyo ısırıyo çocukları buraya gelmeden kayınvalidemin yan komşusuna gitti ablasıyla kadında gelsinler ben kız çocuklarını severim dedi neyse biz gelince ertesi gün kayın validem bebeği görmüş yüzü morarmış ne oldu diye çocuklar oynarken kadın içeri s alamaya gidinc benim minik ısırmış 6 aylık bebeği ayy nası utandım nası üzüldüm anlatamam
akşam üzeri aşşağı indirdim ablası arkadaşları oyun oynuyolar bunu almadılar anne al şunu dağıtıyo diye onlarda haklı ne varsa önlerinde fırlattı çocukların en son dayanamadım kalktım geldim ne bana rahat veriyo ne kıza
evdede devamlı ortalığı karıştırsa orayı burayı karıştırıyo dakka ayrıamıyorum yanından ya cama tırmanıyo ya pirizle oynuyo yada ablasının dolaplarını yere indiriyo bulabilirsem bi dr amı götürsem normalmi aceba çok bunaldım
Banucuğum daha sık gelsen keşke, o zaman diyetine daha iyi konsantre olursun belki. Tedavin çok iyi geçer umarım, şimdiden hayırlı olsun.Sağol yenacım inşallah herşey güzel olucak daha relaksım bu ralar şükür anti depresanıda bıraktım ne olursa hayırlı olsun diyorum..
Ayşecik okullu ama çok zopr drs çalışıyor nasıl yaklaşsak napsak bilmiyorum çizgi çalışmaları yapıyolar isterse gerçekten güzel yapıyor ama istemesse çok fena sende bir akıl versene insan birde okua gidince hırs yapıyor daha iyi olmalı diye ıyy okul çok fena veliler felaket insan kapılıyor o hırsın içine eve gelince normalleşiyosun yavaştan ama ...
Bir şey değil canım, ne demek :) Taş devri diyeti çok güzel bir beslenme tarzı bence. Çok ufak bir iki nokta var benim katılmadığım, onun dışında ben o ilkelere uymaya çalışıyorum. Tam uygulayamıyorum ne yazık ki, tam uygulasam şimdiye 60 kilo olmuştum zaten :)UMUT'cummmm
Ahmet Aydın'ın cevabı geldi mailime.Zehirin etkisinden korunmak için taş devri diyeti yapın demiş ve bir dosya atmış ekte.Bir de sabah akşam spirulina kullanın demiş onu araştırıyorum şimdi.Hamileyken de izin almanız uygun olur demiş.
Tekrar teşekkürler arkadaşım.Kilo bildirimini yapayım ekteki dosyayı incelicem...
GÜNAYDINNNNN...
DUALARIMIZ HAYRIYLA KABUL;
GÜNAHLARIMIZ AFFOLSUN!
DERTLILERE DEVA
HASTALARA SIFA OLSUN!
OLMAZLARIMIZ OLSUN!
CÖZÜLMEZLERIMIZ CÖZÜLSÜN!
BORCLULARA EDA OLSUN!
VATANIMIZA SELAMETLER OLSUN;
CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN...
yenacımm..
kilom aynı bir türlü diyete adapte olamıyorum..bir gün uyarsam iki gün cozutmalardayım Allah sonumu hayıretsin
çerii hoş geldin tebrikler sınav için
yağmurgözlü fıstıksın geneduana da aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yenacıım ben aynısının tıpkısıyım
tünaydın hanımlaaaarrrrr
bugün eşim geç gitti ancak gelebildim.
dün fenalardaydım ama bugün iyiyim şişliğim varmış demekki bugün gitti ..
bildirim yapayım.
kilo 89.8
spor 185 dk.
Puslu, yağmurlu ve de soğuk bir İstanbul sabahından.
8lere inmişsintünaydın hanımlaaaarrrrr
bugün eşim geç gitti ancak gelebildim.
dün fenalardaydım ama bugün iyiyim şişliğim varmış demekki bugün gitti ..
bildirim yapayım.
kilo 89.8
spor 185 dk.
Bluz nooldu,kazandınmı.? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?