Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar,

iyi bir bildirim diliyorum sizlere. benimki çok kötü çok. yersem bu kadar olur tabi böyle.

geçen hafta; 86.9 kg
bu hafta; 88.0 kg

spor 180 dakika.

ellerinize sağlık şimdiden Nilüfercim ve Asumancım. o kadar uğraşıyorsunuz iki ileri bir geriyiz hep.

memnun oldum esracimmm :)
aklimda tutamassam kizma olurmu
benimde aslinda adim emine ama kimse bilmiyor pssstttt
kk da herkes sultan diyor, alistim bunada

memnun oldum Eminecim. kızmam merak etme :))

teşekkür ederim Nilüfercim. sana da geçmiş olsun canım, sen de insulin sıkıntısı yaşamışsın galiba.

kılo 92.6 oldu. ınş gidecek hepsii :)

spor hiç yok okul ev bebek derken gece oluyor. tabı su anda 14 tane canavar etrafımda koşuyor. bende onların etrafındayım.. bu spordan sayılmalı benceee :))
bır dk buldum kılo bıldırımı yapayım dedım.. herkese mutlu hafta sonlarıı...

GÜNAYDINNNNN...
DUALARIMIZ HAYRIYLA KABUL;
GÜNAHLARIMIZ AFFOLSUN!
DERTLILERE DEVA
HASTALARA SIFA OLSUN!
OLMAZLARIMIZ OLSUN!
CÖZÜLMEZLERIMIZ CÖZÜLSÜN!
BORCLULARA EDA OLSUN!
VATANIMIZA SELAMETLER OLSUN;
CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN...

yenacımm..

kilom aynı bir türlü diyete adapte olamıyorum..bir gün uyarsam iki gün cozutmalardayım Allah sonumu hayıretsin

mehtabim bebeeeem bana bak beni dinle, görüsme bu oglanla, guzum zati yurtdisina gidiomus, gelince görüsürüsüz öfff,
simdi görüsürseniz, sonrada yurtdisina gidip aramamazlik ederse zoruna gider, bende sinir olurdum cünkü
neyse bu konuyu daha detayli gonusurukkk

Günaydin kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
günes yüzüme yüzüme vuruyor, havanin soguk olmasina ragmen acayip günes var
bugun iyi hissediyorum kendimi, insallah böyle devam eder

kilom ap ap ap ayniiiii
98.6
gecen haftada öyleydi zatiii
neyse ben kaciyom kahvaltimi yapayim öptümmmmmm
bol eksiler görürüz insallahhhh

Son düzenleme:
Puslu, yağmurlu ve de soğuk bir İstanbul sabahından merhaba arkadaşlar. Sabah yürüyüşten buz gibi geldim bu sabah eve. Yürüyüşle hafif terleyip enseme de rüzgarı yedikçe buz gibi oldum. Gelelim bildirime;

Geçen hafta 74.5
Bu hafta 74.3

Spor. 180 dk yürüyüş

Pek fark olmasa da matematiksel olarak eksideyim en azından :) Haftaya daha iyi olur umarım :) Bir de geceleri dur desem kendime...

Uzun bi aradan sonra herkese merhabalar kızlar :)

Hepiniz hala iyi ve sağlıklısınızdır insallah :) Yokluğumda gelenler de hoşgelmişler :)

Ben iyiyim çok şükür sınav işini hallettim :) Kpss den 90 aldım. Şimdi atamaları bekliyorum ilk atama olmazsa eğer 2. atamaya yaklaşık 7-8 aylık bir sürem var işe başlamak için. O zamana kadar tamamen kilo vermeye odaklandım. Hııı sınavda puanımı yükseltirken elbette kilomu da yükseltmeyi ihmal etmedim 110 kilolara kadar çıktım.
Karatay diyeti yapıyorum 1 haftadır. Kızlar kesinlikle kitabı okumanızı tavsiye ediyorum diyetten ziyade bilinçlenmek için. İnanın 3. günden sonra bile sabahları daha zinde uyanmaya başladım. Normalde karşıyım böyle diyetlere dukanmış, tercüme diyetlermiş flan ama ben çok faydasını gördüm şimdiden. Kesinlikle araştırın derim :)

Haftada 3 gün yüzmeye yazıldım ondan sonracıma yürüyüş flan yapıyorum benim hayatım şimdilik böyle işte :) Sizlerde ne var ne yok?

günaydın hanımlar..
bu hafta evdeydim biliyorsunuz,izinliydim.
evdeyim derken ev-okul arasında koşturuyoruz.. oğlum anaokuluna başladı ilk 2 gün iyiydi ama son 3 gündür pek iyi gitmiyor.sınıflarında hiperaktfif bir çocuk var, benimkini itmiş düşürmüş, bir başkasının çocuğuna kafa atmış burnunu kanatmış falan. vukuatlı bir çocuk yani, veliler hep tedirgin, çocuklar soğudu sınıftan. bakalım okul yönetimi bir çare bulucak inşallah, biz kaydının silinmesini talep ettik ama :44:

sabah bıraktım geldim az sonra gene gidicem kontrol etmeye.
kilomu bildiyerim dedim..
geçen hafta 88,4
bu hafta 86,6

ben az sonra çıkıcam kılzr kahvaltımı yapmaya geldim eve.
haftaya inşallah daha sık giricem işe başlıycam ya..
aklım da oğlumda kalıcak ama yapacak birşey yok
Allah'a emanet edicez...
...

Nursena canım, hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Daha bu hafta içi ben sayfa sayfa oğlumun haylazlıklarını anlattım. Bazı günler inanılmaz kuduruyor. Düz duvarlara tırmanıyor resmen. Tabir olarak değil ama bildiğin tırmanıyor, nasıl yapıyorsa vantuzluyor kendini, düz duvara çıkıyor :) Vurma epey azaldı ama hala var, bir de küfürbaz :)) Benim oğlum da bebek görmeye gittiğimizde 20 günlük bebeğin suratına ve kafasına şaaaak diye tokadı yapıştırmıştı. Sağolsunlar ikinciler çok daha yaramaz oluyor. İlgi çekmek, "ben buradayım" demek ve büyüğün otoritesine (belki tartaklamasına karşı) kendini savunmak için daha cevval olyorlar. Biz o tokat hadisesinden sonra uzmana götürdük oğlanı, okuldaki pedagog da götürmemizi önermişti ama. Bazı ipuçları vermişti, faydasını gördük. Bir daha gitmemize gerek kalmadı.

Ben 2.5 yaşını 1 ay geçince kreşin oyun grubuna başlatmıştım. Hala oraya devam ediyor. Her gün 2 saat gidiyor. Çok faydasını gördüm, hem kurallara uymayı öğrendi, hem enerjisini atıor hem yaşıtlarıyla oluyor hem d eben 2 saat kendime vakit ayırıyorum. Ama seninki daha küçük bence canım. En azından 3-4 ay daha bekle derim. Bir de taşınma gibi büyük değişiklikler çocukları çok etkiliyor ama ifade edemiyorlar, böyle hırçınlıkla ortaya çıkıyor duyguları. Taşınma-kardeş-tuvalet eğitimi gibi dönemlerde zaten okula başlamayı önermiyorlar. Biraz daha alışsın düzenine, Ocak-Şubat gibi bir dene istersen...
Banucuğum daha sık gelsen keşke, o zaman diyetine daha iyi konsantre olursun belki. Tedavin çok iyi geçer umarım, şimdiden hayırlı olsun.

Ayşe'ye de okul yaşamında başarılar dilerim :) Yalnız ders çalışma konusunu anlamadım? Benim kızım da 1. sınıfa başladı, bu yaşta ne çalışması? Okuldan ödev vermiyorlarsa hiç bir şey çalıştırmayın bence canım. Bu kadar ufak yaşta, daha okul düzenine yeni alışmaya çalışıyorken oyunla ve ailesiyle geçirmesi gereken zamanı ders çalışarak geçirmesi çok yazık olur bence. Zaten cin gibi bir kız, siz zorlamazsanız kendi kendine çabucak sökecektir eminim :)
Bir şey değil canım, ne demek :) Taş devri diyeti çok güzel bir beslenme tarzı bence. Çok ufak bir iki nokta var benim katılmadığım, onun dışında ben o ilkelere uymaya çalışıyorum. Tam uygulayamıyorum ne yazık ki, tam uygulasam şimdiye 60 kilo olmuştum zaten :)

çerii hoş geldin tebrikler sınav için

yağmurgözlü fıstıksın geneduana da aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yenacıım ben aynısının tıpkısıyım

tünaydın hanımlaaaarrrrr
bugün eşim geç gitti ancak gelebildim.
dün fenalardaydım ama bugün iyiyim şişliğim varmış demekki bugün gitti ..
bildirim yapayım.

kilo 89.8
spor 185 dk.

Yağmurumgözüm,fotolarda yine çok şıksın canım.
Kıyafettende olabilir ama azıcık belin kalınlaşmış gibi önceki fotolarda daha inceydi..

Birde beni görsen canım .
Bugün cuma diye sabah kalktım içim şiş bir halde tartıya çıkacağımdan dolayı nasıl gerginim..Önceleri her gün tartılan ben artık öcü gibi bakıyorum ona..
Sonuçta tartılmadım aynı yazacağım çünkü hiç dikkat etmiyorum..geceleri kola içmeyede başladım..Bağımlılar altın vuruş yaparlar ya benimde o misal..

tünaydın hanımlaaaarrrrr
bildirim yapayım.

kilo 89.8
spor 185 dk.

Sekizleri gördün yine bırakma artık, sıkı sıkı sarıl...

tünaydın hanımlaaaarrrrr
bildirim yapayım.

kilo 89.8
spor 185 dk.
8lere inmişsin
Bluz nooldu,kazandınmı.? :)

daha 2 haftamız var ben şimdiden para biriktiriym1 kilo verebilsem barii

selam kizlar benim evde netimde sorun var arkadasimdan yaziyorum gecmise falan bakamadim netim duzelince hepsine bakicam kilo bildirimimi yapayim gecen hafta 107.8 bu hafta 107.5 regldim bu hafta kilo kaybedemedim sporda 90 dkcik

az sonra duşumu alıp çıkacağım evden arkadaşa gideceğiz malumunuz üzere ocakta fasülye var pişmesini bekliyorum
iştahım açık dünyaları yiyesim var moralim bozuk 85lere yaklaştığım için bu nasıl bir tezat anlamadım
yena geçen gün ben de niyetlendim kolaya aylardır içmedim kızalrla çarşıda yoruldum hararet bastı marketten alayım dedim tabii şekersiz olanından baktım yok almadım kurtardım kendimi sen de dikkat et canım içme o kötü faydasız içeceği nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…