az sonra duşumu alıp çıkacağım evden arkadaşa gideceğiz malumunuz üzere ocakta fasülye var pişmesini bekliyorum
iştahım açık dünyaları yiyesim var moralim bozuk 85lere yaklaştığım için bu nasıl bir tezat anlamadım
yena geçen gün ben de niyetlendim kolaya aylardır içmedim kızalrla çarşıda yoruldum hararet bastı marketten alayım dedim tabii şekersiz olanından baktım yok almadım kurtardım kendimi sen de dikkat et canım içme o kötü faydasız içeceği nolur
herkese merhaba;
arkadaşlar 4-5 günde insan 2,300 gr kilo alırmı? Bu kadar yersem ayrıca hala regl olmadım ona bahane buluyorum
kilom :89,800
spor yok yazmaya değmez
noldu kizzzzzzzzzzz
24=evli=evli=evli
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa emine sultannnn netcez gıııııı
sanırım ben onu beklemek zorunda kalıcam gibi bişeyler offfffffffff en geç 1 ay içinde yurtdısına gidecek yüksek lisans için. ve ben görüşüp görüşmeme konusunda çok kararsızım. görüşelim beklemeye degermiyim sen karar ver dedi
bu arada kardeşim geldi bugün sürpriz yaptı. amcama felan gitmicem. hafta sonu burdayım gibi. pazar olmam sanırım oda mevlit için.
cecoşşşşşşş bildirim korkusu sardı beni. gün içinde tartıya cıktım 93 gördüm. ama acayip gaz var midemde cırcır hala devam. offfff bi haftada 3 kilo ya ne bu şimdi
içme canım o kolaları ben sadece kola değil bütün gazlı içecekleri hayatımdan çıkardım.. yıllar oldu bir damla tatmadım..içtiğim tek gazlı içecek madensuyu, sodaYağmurumgözüm,fotolarda yine çok şıksın canım.
Kıyafettende olabilir ama azıcık belin kalınlaşmış gibi önceki fotolarda daha inceydi..
Birde beni görsen canım .
Bugün cuma diye sabah kalktım içim şiş bir halde tartıya çıkacağımdan dolayı nasıl gerginim..Önceleri her gün tartılan ben artık öcü gibi bakıyorum ona..
Sonuçta tartılmadım aynı yazacağım çünkü hiç dikkat etmiyorum..geceleri kola içmeyede başladım..Bağımlılar altın vuruş yaparlar ya benimde o misal..
inşaAlllaaaaahhhhSekizleri gördün yine bırakma artık, sıkı sıkı sarıl...
inşaAllah birdaha 9 ları görmem sekizlerde kalsam yeter 7 istemiyorum zaten 8 bana yeter..çok tok gözlüyümdür8lere inmişsin
daha 2 haftamız var ben şimdiden para biriktiriym1 kilo verebilsem barii
yine aynı kilodayız bedii..Herkese merhaba;
arkadaşlar 4-5 günde insan 2,300 gr kilo alırmı? Bu kadar yersem ayrıca hala regl olmadım ona bahane buluyorum
kilom :89,800
spor yok yazmaya değmez
bence bu bendeki şişlik,regli olunca bayağı iniyorum çünkü ,hayırlısı artık
ay çoksağol asucum inşaAllah sende en kısa zamanda istediğin kiloya gelirsindafi bir daha 9lu rakam görmezsin inşallah tartıda
bediican ben de aynı senin gibiyim bugün inşallah ödemdir diyim
birazdan hazırlanıp çıkacağım spor listesini yapıp çıkayım diyorum
Yağmurumgözüm,fotolarda yine çok şıksın canım.
Kıyafettende olabilir ama azıcık belin kalınlaşmış gibi önceki fotolarda daha inceydi..
Birde beni görsen canım .
Bugün cuma diye sabah kalktım içim şiş bir halde tartıya çıkacağımdan dolayı nasıl gerginim..Önceleri her gün tartılan ben artık öcü gibi bakıyorum ona..
Sonuçta tartılmadım aynı yazacağım çünkü hiç dikkat etmiyorum..geceleri kola içmeyede başladım..Bağımlılar altın vuruş yaparlar ya benimde o misal..
çerii hoş geldin tebrikler sınav için
yağmurgözlü fıstıksın geneduana da aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yenacıım ben aynısının tıpkısıyım
cherry canım tebrik ederim güzel puan almışsın kpss den hayırlısıyla güzel bir yere atanırsın inşallah canım
1.fadime02........................390dk
2.NURGU66........................300dk
3.dafi...............................185dk
4.clutch-umutttt................180dk
5.nursena..........................150dk
6.asumanzeynep.................120dk
7.eriny................................90dk
azmedip spor yapan arkadaşlarımı kutlarım
bu emekleriniz tartıya da yansır inşallah
bence de şişliktir canım. Yarın olmazsa bir gün inersin eski kilona dikkat edersen. Ben kendi adıma öyle umuyorum en azında. Yediklerimiz de hemen yağa dönmüyor çünkü. 24 saat içinde bol protein almak yağ olarak depolanmasını önlüyor.
hayatım bu haftada inanılmaz yedim valla 3,5 aydır bu kadar yoğun yememiştim,biran önce tekrar motive olalım,
bugün sabah turizm şirketinden 2 tane bayan geldi eşimle ve genel müdürle görüşmeye,aman allahım kızlar bir içim su o kadar güzellerki,mini etekleri giymişler incecikler,odadan sesler geliyor,bizimkiler kahkahaları atıyorlardı hep beraber,aman allahım fesatlığımdan çatladım,sinir oldum ama eşime hiç çaktırmadım gayet güleryüzlü ve mutlu tavırlar içerisindeyim,benim bu kiloyu vermem lazım benim bu kiloyu vermem lazım,bundan sonra bir şey yediğim zaman o kızlar gelecek aklıma,iyide oldu aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?