Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

allahtan kolayı sevmem (hayret)dün 1 bardak verdiler zorla içtim.bide onu sevsem vay halime

Herkese merhaba;

arkadaşlar 4-5 günde insan 2,300 gr kilo alırmı? Bu kadar yersem ayrıca hala regl olmadım ona bahane buluyorum

kilom :89,800

spor yok yazmaya değmez

noldu kizzzzzzzzzzz

imiiiiineeee imiineeee(inek şabanıda geçtim...)

hıım mademki gidecek görüş ya ama tanıdık bıldık bı yer olsun azda olsa tanımışsındır kişiliğini

Tunaydinnnnnn arkideslerr, gununuz aydin olsun hayirli cumalar.
Moralinizi bozmak yook kilo aldiysak, kiloda vercezz :)

içme canım o kolaları ben sadece kola değil bütün gazlı içecekleri hayatımdan çıkardım.. yıllar oldu bir damla tatmadım..içtiğim tek gazlı içecek madensuyu, soda
yazlıkta yeğenler istadiler aldılar şişede biraz kalmış..dolabın yanına koyup bırakmışız geçen hafta gittiğimde bir baktım o kadar kötü olmuşki birkez daha tiksindim..yeğenimde eski olduğunu bilmediğinden kola var deyip dökmüş bardağına içinde parça parça birşeyler dönüyor bardağı elinden attığı gibi birdaha kola içmiycem diye bağırıyor.. gazozda kalıyor hiç böyle olmuyor dedi...

Sekizleri gördün yine bırakma artık, sıkı sıkı sarıl...
inşaAlllaaaaahhhh

8lere inmişsin

daha 2 haftamız var ben şimdiden para biriktiriym1 kilo verebilsem barii
inşaAllah birdaha 9 ları görmem sekizlerde kalsam yeter 7 istemiyorum zaten 8 bana yeter..çok tok gözlüyümdür

Herkese merhaba;

arkadaşlar 4-5 günde insan 2,300 gr kilo alırmı? Bu kadar yersem ayrıca hala regl olmadım ona bahane buluyorum

kilom :89,800

spor yok yazmaya değmez
yine aynı kilodayız bedii..
fadimede bizimle aynıydı ama bugünlerde biraz aldı aslında bizden daha gayretli çokta spor yapıyor.. bir direnç var bir kırsa bidaha yakalayamayız onu..

Son düzenleme:
bence bu bendeki şişlik,regli olunca bayağı iniyorum çünkü ,hayırlısı artık

bence de şişliktir canım. yarın olmazsa bir gün inersin eski kilona dikkat edersen. ben kendi adıma öyle umuyorum en azında. yediklerimiz de hemen yağa dönmüyor çünkü. 24 saat içinde bol protein almak yağ olarak depolanmasını önlüyor.

dafi bir daha 9lu rakam görmezsin inşallah tartıda
bediican ben de aynı senin gibiyim bugün inşallah ödemdir diyim
birazdan hazırlanıp çıkacağım spor listesini yapıp çıkayım diyorum

dafi bir daha 9lu rakam görmezsin inşallah tartıda
bediican ben de aynı senin gibiyim bugün inşallah ödemdir diyim
birazdan hazırlanıp çıkacağım spor listesini yapıp çıkayım diyorum
ay çoksağol asucum inşaAllah sende en kısa zamanda istediğin kiloya gelirsin

1.fadime02........................390dk
2.NURGU66........................300dk
3.dafi...............................185dk
4.clutch-umutttt................180dk
5.nursena..........................150dk
6.asumanzeynep.................120dk
7.eriny................................90dk
azmedip spor yapan arkadaşlarımı kutlarım
bu emekleriniz tartıya da yansır inşallah

yenacımm çok dikkatlisin hayatım aynen gördüğün gibi aldığım 4 kilo direk belime yerleşti eee o kadar yersen olacağı budur... tatil büyük aile sofraları annecim hep sevdiğimiz yemekleri yaptı gezmelerde kalabalıkta tutamadım kendimi diyelim. ki köyden kalkıp 25 km yol ineboluya döner yemeye gittik inebolu döneri meşhurdur vee ist gibi gr değil bollll koyuyorlarr...))) veee geleli 2 haftadır hala toparlanamdım ve gece atıştırmalarına dur diyemiyorum

cherry canım tebrik ederim güzel puan almışsın kpss den hayırlısıyla güzel bir yere atanırsın inşallah canım

ellerine sağlık Asumancım. sporu arttırıyoruz topluca, sevindim valla.

hayatım bu haftada inanılmaz yedim valla 3,5 aydır bu kadar yoğun yememiştim,biran önce tekrar motive olalım,

bugün sabah turizm şirketinden 2 tane bayan geldi eşimle ve genel müdürle görüşmeye,aman allahım kızlar bir içim su o kadar güzellerki,mini etekleri giymişler incecikler,odadan sesler geliyor,bizimkiler kahkahaları atıyorlardı hep beraber,aman allahım fesatlığımdan çatladım,sinir oldum ama eşime hiç çaktırmadım gayet güleryüzlü ve mutlu tavırlar içerisindeyim,benim bu kiloyu vermem lazım benim bu kiloyu vermem lazım,bundan sonra bir şey yediğim zaman o kızlar gelecek aklıma,iyide oldu aslında

ben de üç gündür çatlayacak gibi yiyorum. her şey bir derdim var köşesine bakmamla başladı. karısını aldatan adamlar falan. babam da annemi aldattı, ayrılar uzun zamandır. ne biliyim kötü etkileniyor insan böyle şeylerden. bi haber bakıyorsun için sıkılıyor. zaten bu hafta regl de olmuştum. yemeklerden çıkardım hıncımı. evde çok sıkılıyorum, 85e ineyim de iş bakayım acilinden. iyice psikopata bağlayacağım yoksa.

ay ne sinir hakikaten, hiç çıkarma kızları aklından canım. pazara kadar süre verdim kendime hafta içi gördüğüm 86.5 kga düşeceğim. sen de sık dişini oturmadan aldıkların ver hemen canım. öğlen ton balıklı salata yedim, akşam da yeşil fasulye yiyeceğim etli. haftasonu sık sen de kendini.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…