Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ellerin dert görmesin asucum

şu halimden şu hale geldimya ,biz adamı beğenmezken artık adam bizi beğenmiyor

Eklentiler

• $IMG_0170.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 33
  • $2012-05-17 20.02.35.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 37
seni beğenmeyen halt etmiş
sen çok hoş bir bayansın canımcım
zaten genellikle kilolu hanımların yüzü çok güzel oluyur

necancım daha önce de söylemiştim, yüzün çok güzel. catherine zeta jones a benzetiyorum seni, hatta daha güzelsin. o yüzden hiç moralini bozma, evdeki en bakımsız hallerinle fotoğraf çekinip. şimdi bir fön bile seni yeterince güzel hale getirir. ama tabi ki önce sağlık için kilolarından kurtulman, hepimizin kurtulması lazım. sağlıktan daha sonra da kendine olan saygı geliyor. böyle bakımsız şişmanken kendimizi iyi hissetmiyoruz işte. sadece kendin için yapmalısın bunu. yeri gelir evlat bile yabancı kalıyor çünkü.

merhaba lokumlar...

bu sabah çok götü geçen bir nöbetten çıktım. sıcak bir duş ardından sıkı bir kahvaltı...
sonra uykuya dalış..az önce uyandım ve geç kalmadığımı umarak bildirim yapacağım... sonra geçmişi okurum...

bu hafta kilo borsası yükseliş trendine girdi... nedendir bilmem haftayı 85,5 ile kapatıyorum...

artık aklımı başıma almamın zamanıdır...

spor...120 dakikacık sadece...

Bu forumda bir tane mi çirkin bayan yok acaba!! Senin yüzünün güzelliği, minik burnun yeter canımm. Ayrıca 2. fotoda yeni doğum yapmışsın, insan doğumdan sonra şiş olur zaten

Asumancığım kızıcam ama sana. Sen nasıl verdin bu kiloları unuttun mu. Bu böyle olmayacak. Hergün rapor verelim artık. Ya da günlük yemememiz gereken ama yediğimiz şeyleri yazalım. Sen hergün yürüyüşle halledersin bunu. Birbirimizi motive etmemiz lazım.

Kızlar 2 haftadır tartılmıyodum. En son tartıldıgımda 76 kıloydum ki yine şiş bi halde tatrılmıştım.

Az önce tartılayım dedim. Reglim 4 gün gecikti, 3 gündür wc'ye çıkmadım, karnım davul gibi, az önce yemek yemiştim ve üstüne yeşil çay ve su içmiştim. Tartıda 77 kilo çıktım. Biraz da olsa moralim düzeldi. Demekki 75-76 arası bişeyim. Bugün akşam leslie 3 mil yapıcam. Dün ceza niyetine 5 mil yaptım ama çok zorlandım. Özellikle koşu gibi yürüme kısmında gögüslerden zorlandım. Bugün akşam yemek olarak kıymalı erişteli yeşil mercimek yemeği yaptım. Tabii ekmek yok içinde erişte var diye.

kızlar cuma sapıtması yaşadım tabiki ama akşama toplanıcam inşallah...

bugünkü menüm...

sabah
2 adet kepekli tost domates+1 çatal peynir

ara
1 elma
3 adet kepekli püskevit
200 ml süt

öğle
1 kepçe domates çorbası
2 adet kadınbudu köfte
2 para doğranmış fırın patates
bol salata

ara
yarım kase muhallebi tahminen 4 kaşık
şekersiz çay
2 adet minik top çikolata

akşam
bilmiyorum kv ye gidicem memleketten geldi menü çok sağlamdır ama niyetim sadece çorba içmek...inşallah...

işyerin yoğun soğukhava odası yapılıyor...heryer birbirine girdi ben kaçtım kızlar yarın görüşürüz...

hızlıca iki günlük geçmişi okudum da... bakıyorum bu hafta herkes üzerine koymuş biraz
belki de mevsimseldir diye düşündüm... hava değişimi bazen metabolizmayı ağırlaştırıyor...
umarım en kısa zaman da hepimiz toparlanıp yaza fit girmek üzere veririz kiloları...
ben geçen seneden beri yaklaşık 12-13 kilo verdim... ki 10 kilosu 1 mayıstan sonra... bu sene de 10 kilo versem ne güzel olur...
hadi bakalım...yarışma tekliflerine açığım . necancım haftada 500 gr fikrin çok hoşuma gitti..
başlayalım artık:13::13::13::13::13:

Son düzenleme:
en hakikatli işim olan kilo bildirimini yapıp geçmişi de okuduğuma göre dün öğlen den beri darmadağınık hale gelen mutfağımı toplayıp çamaşır yıkamaya başlayayım...
arada takılırım yine.. allahtan dün çok yemek yapmıştım, akşama yemek derdim yokk

Canım özele de gidebilirim ama tahlilleri özelde yaptırmak mantıklı olmuyo. Çok pahalı özellikle şekerle ilgili tahliller. Ancak tahlilleri başka yerde yaptırıp kontrol için özele gidebilirim. Neyse zaten bakırköyden aldım randevuyu. Sabah 11 olması kötü oldu ama başka boşluk yoktu. Bakalım ne diyecekler. Kilo verince değerlerim düzelmiş mi. Toklum şekerim 99 kilodayken 98 çıkmıştı en son

Umutcuğum çok yiyorum diyodun ama kilo almamışsın bak. Demekki dengelemişsin. Tekrar yürüyüşlere başladığın için de tebrik ederim

hayatım sen bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin ,bravo sana

hayatım sen bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin ,bravo sana

Canım benimki karışık yaa. 110-115 arası bişeydim ben, 94e kadar düşmüştüm sonra işe başlayınca 99 oldum. Geçen sene haziran ayında da diyetisyene başladım, 75 olarak bıraktım diyetisyeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…