ellerin dert görmesin asucum
1.fadime02........................390dk
2.NURGU66........................300dk
3.dafi...............................185dk
4.clutch-umutttt................180dk
5.nursena..........................150dk
6.asumanzeynep.................120dk
7.eriny................................90dk
azmedip spor yapan arkadaşlarımı kutlarım
bu emekleriniz tartıya da yansır inşallah
seni beğenmeyen halt etmişşu halimden şu hale geldimya ,biz adamı beğenmezken artık adam bizi beğenmiyor
[sıze=3]seni beğenmeyen halt etmiş
sen çok hoş bir bayansın canımcım
zaten genellikle kilolu hanımların yüzü çok güzel oluyur [/sıze]
Offfffffffffffffffffffff
şu halimden şu hale geldimya ,biz adamı beğenmezken artık adam bizi beğenmiyor
canım çok güzel çıkmışsın burda kaç kiloydun ?
şu halimden şu hale geldimya ,biz adamı beğenmezken artık adam bizi beğenmiyor
bu forumda bir tane mi çirkin bayan yok acaba!! Senin yüzünün güzelliği, minik burnun yeter canımm. Ayrıca 2. Fotoda yeni doğum yapmışsın, insan doğumdan sonra şiş olur zaten
az sonra duşumu alıp çıkacağım evden arkadaşa gideceğiz malumunuz üzere ocakta fasülye var pişmesini bekliyorum
iştahım açık dünyaları yiyesim var moralim bozuk 85lere yaklaştığım için bu nasıl bir tezat anlamadım
yena geçen gün ben de niyetlendim kolaya aylardır içmedim kızalrla çarşıda yoruldum hararet bastı marketten alayım dedim tabii şekersiz olanından baktım yok almadım kurtardım kendimi sen de dikkat et canım içme o kötü faydasız içeceği nolur
Canım ben Özel Gop Hastanesindeki Deniz beye gidiyordum önceden ve inanılmaz güzel ilgileniyor
Özel Cebinide vermişti bana gecenin kaçı olursa olsun kafana takılan birşey olursa mutlaka beni ara diye ( hamileliktede sonrasında da ) Muayene ücreti 80 tl ama gerçektende seve seve veriyordum o zaman o parayı hatta dedim ya bazen almıyordu bile kontrol süresi geçmiş dahi olsa
Şu an açıkcası eşimde yine ona git diyor ama işte simirdi bilmemneydi daha fazlaya patlar diye ben pek kıyamıyorum. Bakalım ayın başı bir gelsinde olmadı yine ona giderim çünkü devlette bildiğim kendi tecrübe ettiğim doktor yok :44: Sonuçta zaten ancak senede 2 kere gidersem gidiyorum hatta bu sefer abarttım ve 1 sene evvel gitmiştim en son :26:
Evet sadi konuk olması lazım
Oradan randevu almak kolay diyordu arkadaşımda yengemde zatenSenin adına sevindim dediğin gibi en azından direk Endokrine görüneceksin Umarım güzel haberler verirsin sonrasında
Balık burcu olmanın dezavantajı herhaldeher duyguyu çok fazla yoğun yaşıyorum
Allahtan balık hafızasıda var B12 eksikliği dolayısıyla yoksa başkası olsa herhalde birkaç gün kendine gelmeye uğraşırben bir ağlıyorum ( en fazla 5 dakika ) sonra rahatlıyorum unutuldu gitti
Şampuan Reklamı gibi oldum Yıkıyorum ve çıkıyorum
Puslu, yağmurlu ve de soğuk bir İstanbul sabahından merhaba arkadaşlar. Sabah yürüyüşten buz gibi geldim bu sabah eve. Yürüyüşle hafif terleyip enseme de rüzgarı yedikçe buz gibi oldum. Gelelim bildirime;
Geçen hafta 74.5
Bu hafta 74.3
Spor. 180 dk yürüyüş
Pek fark olmasa da matematiksel olarak eksideyim en azından :) Haftaya daha iyi olur umarım :) Bir de geceleri dur desem kendime...
Kızlar 2 haftadır tartılmıyodum. En son tartıldıgımda 76 kıloydum ki yine şiş bi halde tatrılmıştım.
Az önce tartılayım dedim. Reglim 4 gün gecikti, 3 gündür wc'ye çıkmadım, karnım davul gibi, az önce yemek yemiştim ve üstüne yeşil çay ve su içmiştim. Tartıda 77 kilo çıktım. Biraz da olsa moralim düzeldi. Demekki 75-76 arası bişeyim. Bugün akşam leslie 3 mil yapıcam. Dün ceza niyetine 5 mil yaptım ama çok zorlandım. Özellikle koşu gibi yürüme kısmında gögüslerden zorlandım. Bugün akşam yemek olarak kıymalı erişteli yeşil mercimek yemeği yaptım. Tabii ekmek yok içinde erişte var diye.
hayatım sen bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin ,bravo sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?