Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam fıstıklarrr

kilo bildirimimi yapayım , sonra geçmişe bakarım

Polatlıda kocişimle yediklerimi anca toparlayabildim

GEÇEN HAFTA : 86.9

BU HAFTA : 86.6

GİDEN : 300 gram

bu günümüze çook şükürrr

Son düzenleme:
Selaaamm! bende aranıza yeni katıldım 116 ile başladım 2 haftada 6kg gitti.Bu sefer çok kararlı ve heyecanlıyım.Tabiki ilk hedefim 2 basamaklı sayılara inmek umarım başarırım .Bu uzun yolculukta sizde yanımda olursanız çok sevinirim:)

hoşgeldin tatlımmm

tütütü maşAllahh 2 haftada 6 kilo harikaa , sanki biraz hızlı gitmiş gibi ama bi kısmı ödemdir diye düşünüyorumm

hadi bakalım bu çetin yolculukta başarılar dileriimm , gazan mübarek olsunn

buarada yaş , boy kaç şekerim ??

Teşekkür ederim.Hoşbulduk:) Yanlışlık olmuş 6değil 4kg gitti Allah mı söyletti ne ,bende şimdi farkettim .Yaşım 26 boy 1,65

Teşekkür ederim.Hoşbulduk:) Yanlışlık olmuş 6değil 4kg gitti Allah mı söyletti ne ,bende şimdi farkettim .Yaşım 26 boy 1,65

Hadi bakalım Allah söyletti bencede , inşAllah o 4ler birleşsin bir çok 4 olsun

önce 99 sonrada daha azları senin olsun tatlımm

bende 28 yaşımdayım , öğretmenim , adım : Aynur

Son düzenleme:
Bende Selin:) Ev hanımı aynı zamanda aöf edebiyat öğrencisiyim.Çok çok memnun oldum :)

bende çoookkkk memnun oldum Selincimm

ammaann boşverr tadını çıkar hem ev hanımı hemde öğrenci olmanın

motivasyon için buralarda ol şekerimm , gerçi bu aralar kimsenin kendine bile faydası yok amaaa yaz moduna bir girdik çıkamadık haaaa

ammmaaa gel sen bana takıl , ben çook kararlıyımmm , herifime söz verdim üülleeynnn

YOK MUUU KAPIŞAAANNNN

Son düzenleme:
TTakılmam mı :) zaten kimseye söylemedim etrafımda diyetteyim demeye utanıyorum valla :)Senin nasıl gidiyo kaçla başladın ne kadar verdin?

TTakılmam mı :) zaten kimseye söylemedim etrafımda diyetteyim demeye utanıyorum valla :)Senin nasıl gidiyo kaçla başladın ne kadar verdin?

oohh süper valla

canım benimm yaptığın şey ayıp birşey değil , aksine takdir edilmesi gereken birşeyy sen boşver başkalarını

ben diyetteyim demiyordum , bişey ikram ettiklerinde "midem rahatsız kusura bakmayın " diyordumm ,azcık ucundan alırsam alıyordum yoksa hiç yemiyordumm
sende öyle yap , takmaaaaaa

canım ben 102 ile başladım , hatta 105 olmuştum ama net başladım dediğimde 102 idim , aralık 2011de başladım ilk başlarda rahat gitti , 4 - 5 aydır hep 2 ileri 1 geri takılıyorumm şimdi 86.6yım ...

adet düzensizliğim var benim , ilaç almassam olmuyorum , şimdide 5 aydır halen tık yok maleseff dün doktora gittim , yine başlicam ilaca inşAllahhh

merhaba arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum ama başlıyorum devam edemiyorum beş aylık kızım var kolay pratik diyet arıyorum diyetisyene gitmek istiyorum ama Bursa da hangi diyetisyeni arasam dolu dört ay sonraya bile gün veren oldu sanki bütün Bursa zayıflamak için seferber olmuş bir ben kalmış gibiyim yardım edin destek olun 92 kiloyum ben 3 yıl önceki kiloma döneyim ilk olarak yeter 72 .

artık bende başlamak istiyorum yardım edin kolay yapılan diyet önerilerinizi bekliyorum.......

Süper!16kg daha nolsun ama farkedilmiştir :) spor da yapıyor musun?Çocuk var mı ? :)

6 haftada mucize sonuç Hareketsizlik ve yanlış beslenme sonucu vücudun alt tarafında toplanan yağlardan kurtulmak için çok özel bir diyete ihtiyaç var. Uygulayacağınız diyet her yerde kolayca bulup tüketeceğiniz gıdalardan oluşuyor. En önemlisi de oldukça ekonomik oluşu.

Diyetin birinci dereceden etkilediği bölüm kalça ve basen, ardından da bacaklar geliyor. Kalça ve diz kapağı bölgesinde fazla kilo problemi olan kişiler, 6 hafta içinde etkili çözüme kavuşabiliyor. Diyet kayısı ve badem müslisi olarak tanımlanıyor. Aşağıdaki müsliyi diyet sayfasında göreceğiniz müslili öğünlerde tüketiyorsunuz.

Sihirli karışım Hazırlayacağınız müslinin tadı oldukça leziz. İçeriğinde badem, kurutulmuş meyveler ve tahıl gibi pek çok vücuda faydalı gıdalar bulunuyor. Hepsi bir araya getirildiğinde kalça bölgenizdeki yağları hızla eritip, sizi istediğiniz görünüme kavuşturuyor.

Malzemeler:
2 fincan yulaf tanesi
2 fincan kırılmış fındık
1 fincan buğday
1 fincan çekirdeksiz kuru üzüm
1 fincan ayçiçeği tohumu
1 fincan badem
1 fincan ince kıyılmış kuru kayısı

Malzemeleri karıştırıp, blender'dan geçirin. Hazırladığınız karışımı tam 12 porsiyon olacak şekilde eşit parçalara ayırın. Her porsiyonda karışımı bir bardak diyet soğuk süt ilave ederek tüketeceksiniz. Üzerine yarım dilim muz da ekleyebilirsiniz.

BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ
1. GÜN

Sabah : 1 porsiyon hazırladığınız müsli, 1 fincan süt ve dilimlenmiş muz
Kuşluk : 1 elma
Öğle : 1 porsiyon müsli ve 1/2 muz
İkindi : 1 avuç kuru üzüm
Akşam : 1 parça tavuk kanat ya da göğüs ızgara, yeşil salata ve bir meyve.
Gece : Yatmadan önce 1 portakal

2. GÜN

Öğle : 1 porsiyon müsli ve yarım muz
Akşam : 2 yumurtalı omlet, domates ve rendelenmiş havuçla tüketilecek
Gece : 1 portakal

3. GÜN

Akşam : 1 çay fincanı büyüklüğünde yer tutan Spagetti ve 1 meyve
4. GÜN

Akşam : İnce dilimlenmiş 1 tavuk göğsü, haşlanmış havuçla servis yapılacak. Dilerseniz yanına haşlanmış brokoli de alabilirsiniz. 1 meyve

5. GÜN

Akşam : Ton balıklı yeşil salata, 1 adet katı pişmiş yumurta, 1 meyve

6. GÜN

Kuşluk : 1 elam
Akşam : 1 parça hindi göğsü, mısırla karışık yeşil salata, 1 meyve

7. GÜN

Akşam : 3 dilim rosto edilmiş biftek, havuçlu brokoli salatası ve 2 adet haşlanmış patates, 1 meyve

bu diyet nasıl sizce

Kolay diyet yok malesef spor çok etkili oluyo.Ben bugüne kadar defalarca denedim ilk defa bu kadar kararlıyım .Benim tavsiyem huzursuz olma diyete kötü birşeymiş gibi bakma,kendine yaptığın salataya bile son derece özen göster önce görseli doyursun yani.Bunlar şevkinin kırılmaması için çok önemli .Ben de henüz yolun başındayım diyet konusunda tecrübeli olmadığımdan bu kaadarını söyleyebilirim .Kesinlikle moralini yüksek tut...

yukarıdaki cümleye ilaveten.. merhaba çikolata renkli arkadaşlarım ..
Pek bi Sezen Cumhur havasına bürünmüşüm değil mi? :))))
Offfffffffffffffffffffff
Canım, hiç üzülme gene güzelsin. İki resim arasında kıyafet-saç-makyaj farkı da var, ikisini karşılaştırma zaten :) Yüz hatların hiç değişmemiş. Kilo insana yaş katıyor bence, zayıflayınca daha genç görünüyor insan, onun dışında ifade ve hatlar fazla değişmiyor :)

Bu resimleri daha önce de göndermiştin değil mi? O zaman da yazacaktım vazgeçmiştim. Bu sayfalar herkesin kullanımına açık ve bu resimler hep orada kalıyor. Rumuzun da oğlunun ismi olduğu için tesadüfen seni tanıyan birileri resimleri görebilir, bir sorun çıkarabilir, yazışmalarını gizliden takip edebilir vb. vb. Benim blog yazarken başıma gelmişti çünkü, bir akrabam çocuklarımın adlarını ve benim adımı aynı anda yazıp aratınca bloğuma ulaşmış, içimi döktüğüm yazıları sağa sola yaymış filan falan. Sonra kapattım o bloğu Bir de ziyaretçiler de bu resimleri görüp dilediği gibi kopyalayabilir. Profil sayfana koyarsan sadece bizler görebiliriz. Seni huzursuz etmek istemedim, umarım yanlış anlamazsın, binde bir ihtimaldir anlattığım şeylerin olması ama benim gibi pimpirikliysen diye uyarmak istedim :)
kızlar cuma sapıtması yaşadım tabiki ama akşama toplanıcam inşallah...

bugünkü menüm...

sabah
2 adet kepekli tost domates+1 çatal peynir
...
Nevinciğim sabahları 2 adet mi tost yiyorsun? Dünkü menünde de aynı şekildeydi, soracaktım, "2 dilim ekmekle" tost olduğunu düşündüm sonra. Bugün de aynı şekilde yazmışsın. Eğer normal büyüklükte 2 adet tostsa biraz fazla değil mi?
Umutcuğum çok yiyorum diyodun ama kilo almamışsın bak. Demekki dengelemişsin. Tekrar yürüyüşlere başladığın için de tebrik ederim
Teşekkğr ederim :)) Evet bu hafta Çarşamba hariç her gün 45 dakika yürüyüş yaptım, o sebeple kiloa almadım sanıyorum. Bir de ben miktar olarak çok yemedim de çok dengesiz ve kötü beslendim diye üzülüyorum aslında. Devamlı karbonhidrat türevleri Arada yediğim sivri biberler hariç hiç sebze k-yemedim bu hafta

merhaba geleceğin çıtır tontişleri :))))
nasılsınız?? ben koşturmacadan henüz döndüm.
sabah işe yoğun tempoda koştur öğleden sonra izin al kuzu kızım için okul bakmaya.
bakalım belkide devlete vereceğim. yaş olarak tutmuyormuş ama deneyecekler haftaya.
uyum sorunu olmazsa alabiliriz dediler bakalım.
onunla uğraştım falan derken az önce geldim az sonrada alışverişe gideceğiz.
bu arada fırsat bulmuşken girdim kilo bildirimi yapmadım sabahtan. şimdi yazayım dedim.
pek matah bir şey yaa yazmadan geçmeyelim .
aynı kiloda devam çünkü kaçamak yaptım bol boll kilo almadığıma şükrediyorum.aslına bakarsanız.
bu haftayı da atlattık mı düzene giriyoruz hız kazanmak lazım di mi ama...

sizler nasılsınız?? tabii geçmişe bakamadım. meryem aklımda takılı kaldı. haber alabilen var mı.
YENA'yı aradım soracaktım meryemi de ama onunla bile konuşamadık ki...
bunun dışında önemli bir şeyler olduysa yada varsa deyiverin bana tatlişkolar :)))
şimdilik gitmem lazım. aksilik olmazsa gece sohbetinize ben de katılacağım. öpüyorum herkesleri

haklısın özlemcim kızmakta yavaştan toparlıyorum artık yürüyüşleri tam rayına oturtamadım henüz sağa sola koşturmaktan ama hallederiz Allahın izniyle

hoşgeldiniz arkadaşlar sağlıkla istediğiniz kiloya ulaşmanızı dilerim

ayy bak bide o var ya.. ya aramazsa valla tepesine binerim he. bide dün beni denedi bu okadar kızdımki bugün yagcılarda inecek var durumuna geldi. deneme durumuda şuydu: ben dedimki buna ilk önce adamlıgına bakarım karakterine bakarım dedim. tanıdıgım anladıgım kadarıyla beklemeye değersin görmesemde beklerim diye düşünüyorum dedim. bu bana demezmi nasıl emin oluyorsun işte ben orda belki bi kere arayabilcem seni msn skypa olmayacak zor görüşücez nasıl yapacaksın dedi. ay bu bunu dedi ya benim sinirler tavana zıpladı. sen beni algılayamıyorsun dedim baya bi kızdım. emindim ama artık değilim dedim lafta mı konuşuyorum ben sen beni başka huylu kızlarla karıştırıyorsun felan arabesk girdim biraz olaya ben tepki verince buda bana tepki verdi belki ben seni deniyorum bak emin olamadın hemen dedi. dedim üste cıkmaya çalışma. kimle dans ettiginin farkında değil beyfendi dün gece tartıstık valla gündüz olsaydı gidip sırf bitane yapıştırıp dönebilirdim. okadarki kızdım. tamam iyi niyetliyizz felan ama safta değiliz yahuu. bugünde bir ilgi bir ilgi sorma gitsin hala karar veremiyorum ya gidince görmezsem pişman olurum görüşürüz eger aramazsada pişman olurum karmakarısık bişe. ya bu erkekler off niye varlar ya. biz kız kıza geçinirdik işte

hoşgeldinnn

utanma ya. bende utanıyordumda baktım olcak gibi değil. umursamamazlıga basladım.

hoşgeldin tatlım yeterki iste bir iki hafta dişini sık
kılo vermeye başlayınca sonra istesende bırakamıyosun
biz birazcık bağımlılık yapıyoruzda

öhööööm öhhöööm herzaman her daim

hoşgeldin bebeeaam bize takıl kilolardan kurtul

hoşgeldin canım , öncelikli olarak kendine uygun bir diyet belirle , bi tane yazmışsın sanırım , onun yerine sitede var Ayça KAYAnın bi listesi istersen ona bir gözat

Süper!16kg daha nolsun ama farkedilmiştir :) spor da yapıyor musun?Çocuk var mı ? :)

evet tatlımm baya farketti bebiş yok henüz , eşim askerde ocak ayına kadar bebiş çalışmasıda yok yani

ben sıfır spor ile verdim kiloları canım , malesef dizimden rahatsızım yürüyüş bile yapamıyorum ama yinede verdim çook şükürr

o halde göster kendini ninjaaaaaaaaa

İyi geceler dilemeye uğradım. Yenacığım ismin var ama kendin de buralarda mısın acaba? Bu akşam erkenden ağırlık çöktü, kızımı da annemlere sattım, tek çocukla sakin bir akşam geçiriyoruz :) Fırsat bu fırsat biraz dinlenmeye çalışacağım :)

İyi geceler ve mutlu hafta sonları herkese :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…