Selaaamm! bende aranıza yeni katıldım 116 ile başladım 2 haftada 6kg gitti.Bu sefer çok kararlı ve heyecanlıyım.Tabiki ilk hedefim 2 basamaklı sayılara inmek umarım başarırım .Bu uzun yolculukta sizde yanımda olursanız çok sevinirim:)
hoşgeldin tatlımmm
tütütü maşAllahh 2 haftada 6 kilo harikaa , sanki biraz hızlı gitmiş gibi ama bi kısmı ödemdir diye düşünüyorumm
hadi bakalım bu çetin yolculukta başarılar dileriimm , gazan mübarek olsunn
buarada yaş , boy kaç şekerim ??
Teşekkür ederim.Hoşbulduk:) Yanlışlık olmuş 6değil 4kg gitti Allah mı söyletti ne ,bende şimdi farkettim .Yaşım 26 boy 1,65
Bende Selin:) Ev hanımı aynı zamanda aöf edebiyat öğrencisiyim.Çok çok memnun oldum :)
TTakılmam mı :) zaten kimseye söylemedim etrafımda diyetteyim demeye utanıyorum valla :)Senin nasıl gidiyo kaçla başladın ne kadar verdin?
Süper!16kg daha nolsun ama farkedilmiştir :) spor da yapıyor musun?Çocuk var mı ? :)oohh süper valla
canım benimm yaptığın şey ayıp birşey değil , aksine takdir edilmesi gereken birşeyy sen boşver başkalarını
ben diyetteyim demiyordum , bişey ikram ettiklerinde "midem rahatsız kusura bakmayın " diyordumm ,azcık ucundan alırsam alıyordum yoksa hiç yemiyordumm
sende öyle yap , takmaaaaaa
canım ben 102 ile başladım , hatta 105 olmuştum ama net başladım dediğimde 102 idim , aralık 2011de başladım ilk başlarda rahat gitti , 4 - 5 aydır hep 2 ileri 1 geri takılıyorummşimdi 86.6yım ...
adet düzensizliğim var benim , ilaç almassam olmuyorum , şimdide 5 aydır halen tık yok maleseffdün doktora gittim , yine başlicam ilaca inşAllahhh
merhaba arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum ama başlıyorum devam edemiyorum beş aylık kızım var kolay pratik diyet arıyorum diyetisyene gitmek istiyorum ama Bursa da hangi diyetisyeni arasam dolu dört ay sonraya bile gün veren oldu sanki bütün Bursa zayıflamak için seferber olmuş bir ben kalmış gibiyim yardım edin destek olun 92 kiloyum ben 3 yıl önceki kiloma döneyim ilk olarak yeter 72 .
artık bende başlamak istiyorum yardım edin kolay yapılan diyet önerilerinizi bekliyorum.......
Pek bi Sezen Cumhur havasına bürünmüşüm değil mi? :))))yukarıdaki cümleye ilaveten.. merhaba çikolata renkli arkadaşlarım ..
Canım, hiç üzülme gene güzelsin. İki resim arasında kıyafet-saç-makyaj farkı da var, ikisini karşılaştırma zaten :) Yüz hatların hiç değişmemiş. Kilo insana yaş katıyor bence, zayıflayınca daha genç görünüyor insan, onun dışında ifade ve hatlar fazla değişmiyor :)Offfffffffffffffffffffff
Nevinciğim sabahları 2 adet mi tost yiyorsun? Dünkü menünde de aynı şekildeydi, soracaktım, "2 dilim ekmekle" tost olduğunu düşündüm sonra. Bugün de aynı şekilde yazmışsın. Eğer normal büyüklükte 2 adet tostsa biraz fazla değil mi?kızlar cuma sapıtması yaşadım tabiki ama akşama toplanıcam inşallah...
bugünkü menüm...
sabah
2 adet kepekli tost domates+1 çatal peynir
...
Teşekkğr ederim :)) Evet bu hafta Çarşamba hariç her gün 45 dakika yürüyüş yaptım, o sebeple kiloa almadım sanıyorum. Bir de ben miktar olarak çok yemedim de çok dengesiz ve kötü beslendim diye üzülüyorum aslında. Devamlı karbonhidrat türevleriUmutcuğum çok yiyorum diyodun ama kilo almamışsın bak. Demekki dengelemişsin. Tekrar yürüyüşlere başladığın için de tebrik ederim
haklısın özlemcim kızmakta yavaştan toparlıyorum artık yürüyüşleri tam rayına oturtamadım henüz sağa sola koşturmaktan ama hallederiz Allahın izniyleAsumancığım kızıcam ama sana. Sen nasıl verdin bu kiloları unuttun mu. Bu böyle olmayacak. Hergün rapor verelim artık. Ya da günlük yemememiz gereken ama yediğimiz şeyleri yazalım. Sen hergün yürüyüşle halledersin bunu. Birbirimizi motive etmemiz lazım.
Selaaamm! bende aranıza yeni katıldım 116 ile başladım 2 haftada 6kg gitti.Bu sefer çok kararlı ve heyecanlıyım.Tabiki ilk hedefim 2 basamaklı sayılara inmek umarım başarırım .Bu uzun yolculukta sizde yanımda olursanız çok sevinirim:)
merhaba arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum ama başlıyorum devam edemiyorum beş aylık kızım var kolay pratik diyet arıyorum diyetisyene gitmek istiyorum ama Bursa da hangi diyetisyeni arasam dolu dört ay sonraya bile gün veren oldu sanki bütün Bursa zayıflamak için seferber olmuş bir ben kalmış gibiyim yardım edin destek olun 92 kiloyum ben 3 yıl önceki kiloma döneyim ilk olarak yeter 72 .
artık bende başlamak istiyorum yardım edin kolay yapılan diyet önerilerinizi bekliyorum.......
mehtabim bebeeeem bana bak beni dinle, görüsme bu oglanla, guzum zati yurtdisina gidiomus, gelince görüsürüsüz öfff,
simdi görüsürseniz, sonrada yurtdisina gidip aramamazlik ederse zoruna gider, bende sinir olurdum cünkü
neyse bu konuyu daha detayli gonusurukkk
Günaydin kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
günes yüzüme yüzüme vuruyor, havanin soguk olmasina ragmen acayip günes var
bugun iyi hissediyorum kendimi, insallah böyle devam eder
kilom ap ap ap ayniiiii
98.6
gecen haftada öyleydi zatiii
neyse ben kaciyom kahvaltimi yapayim öptümmmmmm
bol eksiler görürüz insallahhhh
TTakılmam mı :) zaten kimseye söylemedim etrafımda diyetteyim demeye utanıyorum valla :)Senin nasıl gidiyo kaçla başladın ne kadar verdin?
bende çoookkkk memnun oldum Selincimm
ammaann boşverr tadını çıkar hem ev hanımı hemde öğrenci olmanın
motivasyon için buralarda ol şekerimm , gerçi bu aralar kimsenin kendine bile faydası yok amaaayaz moduna bir girdik çıkamadık haaaa
ammmaaa gel sen bana takıl , ben çook kararlıyımmm , herifime söz verdim üülleeynnn
YOK MUUU KAPIŞAAANNNN
Süper!16kg daha nolsun ama farkedilmiştir :) spor da yapıyor musun?Çocuk var mı ? :)
hoşgeldin tatlım yeterki iste bir iki hafta dişini sık
kılo vermeye başlayınca sonra istesende bırakamıyosun
biz birazcık bağımlılık yapıyoruzda
öhööööm öhhöööm herzaman her daim
hoşgeldin bebeeaambize takıl kilolardan kurtul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?