OĞLumla dişlerimizi fırçaladık.:) Panda pandi isimli bin milyon defa okuduğumuz kitabı okudum uyuyacak inşallah..
Bugün kızımın kırtasiye malzemelerini almaya gittik karşıdan karşıya geçerken akşam saatleri olduğundan kalabalıktı cadde, hızla karşıya geçtik.. oğlum diyorki anne merak etme ben seni korurum,hep korurum.:)) Allahm mest oldum yaaa..hiç birşeyde bu hazzı tatmadım ben..
İyi geceler..
ben bile mest oldum burdan canım ya, Allah nazardan saklasın.
arnazar ve alessandra dan olmasa liste neyin olmayacak.:))
kilo verenleri tebrik ediyorum.
Siz bayrama kadar 5 verin ben de 3 vereyim yeter kızlarr. Regl olsam şu ye iştahım gidecek ama olamadım daha. Yarın taksime gidicez orda yürürüm biraz, evde de 3 mil leslie yaparım çıkmadan.
Ya sormaaa..Birde bazen diyorki anne çok güzelsin, seni çok beğeniyorum...
Kıyamam nasıl bir gözle görüyorsa beni..Sonrasında el kızı alıp gidecek benden.
Ya sormaaa..Birde bazen diyorki anne çok güzelsin, seni çok beğeniyorum...
Kıyamam nasıl bir gözle görüyorsa beni..Sonrasında el kızı alıp gidecek benden.
gümbürr gümbürrr geleceeeemmmm, bekleyin beniiii
Özlemm benimde kırmızılarr 5 aydır yok şekerim , ondan böyle rölantiye aldım kendimiii
Özka'cığım sendemi Behzat amirimin fanısın.:))
--
Asucuğum nasılsın bu aralar pek görüşemiyoruz..
Havalar soğudu gün toplnatıların başlayacak gene.:)
5 ay mı??? aynurcugum git bir an önce doktora. biliyosun uzun süre hasta olamayınca rahim korunamıyo, benim de 3 ay düxzenliyse 4. ay 10-15 gün atıyo. Pazartesiye endokrinolojiye randevu aldım bakalım
çok doğru bir tespit en kötü anne bile pek bi kıymetleniyor nedenseama el kızında hep seni arıyacak canım :)) valla benim kayınvalide gayet ilgisiz, umursamaz bir anne olduğu halde (kendi de itiraf eder sık sık), eşim özlüyor, arıyor annesini. sen ne kadar ilgilisin, el kızının hayatı cehennem olacak bu gidişle :)))
Özka'cığım sendemi Behzat amirimin fanısın.:))
--
Asucuğum nasılsın bu aralar pek görüşemiyoruz..
Havalar soğudu gün toplnatıların başlayacak gene.:)
ama el kızında hep seni arıyacak canım :)) valla benim kayınvalide gayet ilgisiz, umursamaz bir anne olduğu halde (kendi de itiraf eder sık sık), eşim özlüyor, arıyor annesini. sen ne kadar ilgilisin, el kızının hayatı cehennem olacak bu gidişle :)))
çok doğru bir tespit en kötü anne bile pek bi kıymetleniyor nedense
ben de bhzatı bekliyorum ee ankaralıyız tabii
sen pek uğramıyorsun canım ben de henüz tam düzenime dönemedim malesef
hiç sorma hemen ayarlamışlar günü kuraları bile çekmişler bir yandan kardeşim de doğumdan önce gezecem ben de kahvaltılarda diyor
bana bol bol yürüyüş lazım başka yolu yok
Allah ömür verirse kızımıda oğlumuda hiiiç yalnız bırakmayacağım hep onların arkasında olacağım isteselerde,istemeselerde.:))
çocuklarımla birlikte yaşayanlar da alışmak zorunda..
Kızım bu aralar saç renklerine takık durumda karamel ve turuncuya yakın kızıllar pek hoşuna gidiyor..
Aramızda şöyle bir konuşma geçti.:)
-Anne,ben 18 yaşına geldiğimde saçlarımı kızıla boyatacağım ..
-Hayır olmaz,18 çok erken..
-Peki kaç yaşında.?
-20 yaşında belki..O zaman gelsin karar veririz..:))
-Ama anne saç benim saçım..
-Ama senide ben doğurdum.
Pek faşist gördüm kendimi.:))
canım sıkılma gün için. ayda bir yapılacaksa o gün senin ödül günün olur. tabağındaki her şeyi yersin. seni her görüşlerinde daha da zayıflayıp tabağını bitirdiğini de görünce gün arkadaşların çatlar meraktan :) bence böyle sosyal bir aktivite her ay motivasyonu canlı tutmaya birebir. hem o güne kadar 3-4 kilo verme hedefi koyarsın. hem de ödüllendirirsin kendini o gün. keşke benim de gün arkadaşlarım olsa :)
Allah ömür verirse kızımıda oğlumuda hiiiç yalnız bırakmayacağım hep onların arkasında olacağım isteselerde,istemeselerde.:))
çocuklarımla birlikte yaşayanlar da alışmak zorunda..
Kızım bu aralar saç renklerine takık durumda karamel ve turuncuya yakın kızıllar pek hoşuna gidiyor..
Aramızda şöyle bir konuşma geçti.:)
-Anne,ben 18 yaşına geldiğimde saçlarımı kızıla boyatacağım ..
-Hayır olmaz,18 çok erken..
-Peki kaç yaşında.?
-20 yaşında belki..O zaman gelsin karar veririz..:))
-Ama anne saç benim saçım..
-Ama senide ben doğurdum.
Pek faşist gördüm kendimi.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?