gece olunca dahada çok hissediyorum yalnızlığımııı
gece olunca dahada çok hissediyorum yalnızlığımııı
şu forumda, günlük hayatta karşılaştığım binbir kadın profilinden sonra senin gibi duyarlı, aklı başında bir anneye denk gelmeleri onların şansını gösterir. bayıla bayıla alışacaklardır bence
benim annem her şeyi sen bilirsin diye savardı. çok az şeye karıştı ben ergenlikteyken. sorumluluk almak zor geldi sanırım. tabi büyüdükçe de durum değişmedi. yeri gelince ben karıştırmadım bu sefer de. şimdi anneme annelik yapıyorum çoğu zaman hoşlanmayarak. faşist bir anne aramıyor değilim ben de.en faşist anne böyle olsa keşke :)
ay Yena valla senin çocuklarla ilgili yazdıklarını okurken çocukluğuma inip bütün defolarımı yeniden gözden geçiriyorum. yaş kurtarmasa da benim de annem olur musun :)))
yena kızlar büyüdükçe işler zorlaşıyor ben çok zorlanıyorum bu ara hem kendimi ifade etme hem de onları anlama konusunda
Ayyy canım yaaa ne güzel şeyler yazmışsın, çok teşekkür ederim..bacımsınnn.:)))
Canım o defolar bende öyle yoğunki..
Sende çok duyarlı bir anne olacaksın demekki durum onu gösteriyor..
oy oy kıyamam sabır canım geçmeyecekmiş gibi gelse de hemen bitecek yaşadım biliyorum
kuzum biz varız. kocan kadar olmasa da çok seviyoruz seni. üzülme yaa
ooff ooff gün geçtikçe daha çok özlüyorum kocamıııı
Asu'm ben en çok inadından muzdaribim bu aralar..
Diş teli tedavimiz var ya..LAstiğe geçtik son aşama..Dün gittik kontrolü vardı doktoru düzenli takarsan 30 ekim de çıkarırız dedi
bende hatırlatıyorum sürekli ona inat ediyor sanırım takmıyor..Hatırlatmamaya karar verdim dayanırsam eğer.:)
Bende isitiyorumki çok sıkıldı artık biliyorum bir an önce düzelsede kurtulsa..
sizin neleriniz var.?
hepinize iyi geceler diliyorum arkidişlerim. haftasonu fırsat olmaz sanırım girmek için çok. görüşmek üzere.
P.S.; Aynur seni çoook seviyoruz
Sayılı günler çabucak geçer göz açıp kapayıncaya kadar..
Diye klişe laf ediyorum sana.:)
biz de uslu duramıyoruz ben de çok söylüyorum bazı şeyleri iyice ters tepiyor ama yine de çenemi tutamıyorum
belli bir konumuz yok şu an için aslında
küçük kızım arkadaşlarıyla sürekli bişeyler yapmak istiyor genelde izin vermiyorum ama vazgeçmiyor tabiibana göre gereksiz istekler oluyor ama sen bir de ona sor
büyük de tatilde biraz kilo aldı ona takıyor galiba aslında tam çözemedim ama okul açıldığından beri pek iştahsız ve sıkkın görünüyor gözüme pazartesi okul çıkışına gideceğim bir bakayım
ne çok üzülüyor değilmi insan sıkkın olduklarında..
Umarım önemli bişey yoktur..gönül durumları da canını sıkıyor olabilir..
Ben benimde tanıdığım bir kaç arkadaşıyla dışarı çıkmasına izin veriyorum çok sık olmadığı sürece..
YENAcım +200 gram olduğunu yazmıştım ama ? koymuşsun görmedin herhalde. benim için sorun değil yazılmayınca problem olmuyorsa..
Haftanın birinci ikinci ve üçüncüsünü kutluyorum..nice nice kilolar vermeye..
hepinize hayırlı geceler..
bakışlarından çözmeye çalışıyorum ama bir anı bir anını tutmuyor
küçüğe de elimi versem kolumu kaptırırım diye çok seyrek izin veriyorum ben de ama arkadaşları sık sık bir yerlere gidiyorlar
herkesi anlamıyorum nasıl rahat oluyorlar yaa ortalık çok kötü malesef
zaten bu sene dersanesi var hafta sonu dolu
Evet haklısın canım,çok güvensiz ortam..Allaha emanet çocuklarımız..
Dersane lafını duymak dahi istemiyorum inan öyle bıkkınlık geldi..
Allah a emanet gerçekten her zaman yanlarında olmamız mümkün değil napalım
dersaneye gidenleri gördükçe büyük kızım yazık diyor hep o da çok bıktı
küçük ilk defa gidiyor sorun yok oyüzden
ama benim dersane maratonum devam :)4. senem bu sene
seney dersaneler kapanacak diyorlar eğer kapanmazsa macera devam edecek :)üniversiteye hazırlık aşamasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?