Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de inanamıyorum dersanelerin kapanacağına ama önce sbs için olanlar kapanacak deniyor zaten
benden de bugünlük bu kadar herkese iyi geceler dilerim

şimdi beraberliğini doya doya yaşa..sonrada sadece canları sağ olsunda moduna giriyorsun..

Üzülme lütfen ..
aslında o mod a nasıl dayanılır aklım almıyor.
Allah sabrını veriyor değilmi.?

kuzum benim sıkma canını ben de öğrenmiş
bir daha 1 civarı aramak yok mümkün mertebe 2de arayacağım seni

Ya sormaaa..Birde bazen diyorki anne çok güzelsin, seni çok beğeniyorum...
Kıyamam nasıl bir gözle görüyorsa beni..Sonrasında el kızı alıp gidecek benden.

yüreği güzel arkadaşım benim. allah seni de evlatlarını da sen gibi insanlarla karşılaştırsın dilerim.
sana geleceklerde damat ya da gelin değil birer evlat olsun inşallah.
tabii seninle birlikte tüm herkesi aynı şekilde kendi gibi insanlarla karşılaştırsın rabbim.

gece olunca dahada çok hissediyorum yalnızlığımııı
kıyamammm yaaa. geçecek demek kolay geliyor bize ama sana zordur. keşke elimizden bir şey gelse
Ayyy canım yaaa ne güzel şeyler yazmışsın, çok teşekkür ederim..bacımsınnn.:)))
Canım o defolar bende öyle yoğunki..
Sende çok duyarlı bir anne olacaksın demekki durum onu gösteriyor..
defosu olmadığını söyleyen varsa yalandır gibi geliyor bana. ne defolar ne yaralar var hala da kanayan.....

şimdi beraberliğini doya doya yaşa..sonrada sadece canları sağ olsunda moduna giriyorsun..
bunu demek zorunda kalmasın kimse dilerim. bu durumdakilere de allah sabır versin ablacığım..

hoşgeldin hemşerim (ay hemşericilikmi yaptım ne ) bursanın neresindensin..
bir arkadaşım gülcan karpuz mu ne var ona gitti çok memnun kaldı..

eline koluna sağlık yenacım çooookkk teşekkürler

HAFTANIN 1.si ____________ - 1,8 kg. _______ alessandra79

HAFTANIN 2.si ____________ - 1,2 kg. ___________ arnazar :81: :124:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 0,6 kg. ______________ dafi :118:
ay inanmıyorum bukadarcık vermeyle 3. mü oldum durumlarımız vahim kızlar derhal kendimize çeki düzen vermeliyiz

menümü yazayımm

sabah namazında üç kayısı

kahvaltı : iki ince dilim ekmek (tam tahıllı ) arasına iki ince dilim kaşarla yapılmış tost, 8 tuzsuz zeytin, bir fincan süt, yeşillik..

ara yapmadım

öğle : bir porsiyon balık, bir dilim ekmek, bir yeşil çay

ara yapmadım

akşam : bir kaşık zeytinyağlı patlıcan, iki kaşık yoğurtlu ıspanak, bir dilim kepekli ekmek.

gece : yarım kurabiye,iki bardak şekersiz çay, bir dilim kavun...

hele edepsize bak heleeeeeeeee
kendini uyanik sandi bu adam herhalllll,
ay bulussanmi bilemedim ama cok erken degilmi ?? daha pek olmadi sanirim siz tanisali

kizlaar dereceye girenleri tebrik ediyorummmm
ve yatmaya gidiyorum insallah iyi geceleeeer

herkese hayırlı cumalar güzel bildirimler
nursena senle aynı durumdayım moralim benim de bozuk 75 görmek isterken 83lere dayandık of ki ne of
inşallah vericezz asuuu seneye inşallah 70 kilo oluru yaza 10 kilo zor deil veririz inşallah
ayynenne benimde aldığım 4 klo göbek ve bele yerleşti 79 kilo iken aldığım şortlar oturuyo üzerime ve kötü görüntü oluyo kısa tişörtler giyemiyorum uzun basene kadaar tunikler giyiyorum bu aralar nefret ediyorum kilolarımdan

ayrıca reimlerde her zamanki şıklığını konuşturmuşsunn manzara süperr
kilolu insanların çoğunluğu genelde makyajsız çünki yüzleri güzell oluyo çoculardan sonra salıyoruz valla aslında sabah yüzümüzü yıkayınca banyoda 10 dakka uğraşsak kendimizle süper olcak amma boğaz daha önemli kahvaltı ya ne yasek diye buzdolabının önünde 10 dakika geçiriyoruz malesef
süpe tatilde bile vermişsin hasret zayıflatır derlerrr:)))
ohh maşşallahh ilk haftalar vücüt çok kilo kaybı yaşıyo bundan sonrası haftada 1 kilo verirsen sporla birlikte süper olursun
yaşta genç olunca daha çobuk gidiyo kilocuklar
hoşgeldin bol bol paylaşımda bulun burdan ayrılma bak kendiliğinden gidiyo kilocuklar bursa dedinde
bursa iskenderide yenmezmiii killar aınmazmıı neyse gece gece coşmayımmm
HAFTANIN 1.si ____________ - 1,8 kg. _______ alessandra79

HAFTANIN 2.si ____________ - 1,2 kg. ___________ arnazar :81: :124:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 0,6 kg. ______________ dafi :118:
ohhhh maşşallah genede veren olmuş karamsardım bu hafta tebrikederimmm

içim cızz etti annemin meşhur lafı gurbete evlendiğimden beri hergün duyuyorum canınız sağolsunda

kimsecikler kalmamış bende yatayım balkona tünedim oturdum kaldım konu komşu laf edecek yeni taşınan kadın gece yarılarına kadar bilgisayar başında diye:))) havalar hala sıcak buralarda gece biraz nefes alıyoruz öğlen 37 gösteriyodu çarşı bende yağmur istiyorumm

kabak almış eşim şekere yatırdım az koydum şekerini ama yameden dayanabilirmiyimkii çok seviyorum kabak tatlısını hoş neyi sevmiyom ki oda ayrı bi konu

günaydın güzel hatunlarım benim
hepinizin sabah şerifleri hayırlı olsun
ben kuru kayısılarımı yedim. sıra geldi spora

Son düzenleme:
gunaydınlarr hayırlı sabahlarr kuzularımmm

nasılsınızzz ben düştüm bir hengamenın içine yuvarlanıyorumm oglum okul basladıı onunla ugrasıyoruzz 1, sınıf
hepsı cok yaramazlarrr

sızlerde ıyısınız dır ınsallahh hepinizi çok özledim ve seviyorummm

günaydın kızlar,

güzel bir haftasonu geçirirsiniz umarım. ben dünkü kilomdan 700 gr daha azım. ama bu akşam bir davet var, ben kesin geri alırım yarın onları. aman neyse...

yarın ya da en geç pazartesi görüşmek üzere canlarım. hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…