Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım malesef doğru anladın sabah 4 dilim ekmek hakkımı kullanıyorum tam tahıllı tost ekmeği...90 kg altına düşene kadar günlük 5-6 dilim civarı tüketicem..dengesizlik yapıyor ama doymucam sanıyorum ...mesela bu sabah 2 dilim tahıllı ekmek ile kahvaltı ettim doydum. tamamen psikolojik sanırım...yanlış değilmi hepsini bir anda tüketmek...

Ya sormaaa..Birde bazen diyorki anne çok güzelsin, seni çok beğeniyorum...
Kıyamam nasıl bir gözle görüyorsa beni..Sonrasında el kızı alıp gidecek benden.
Potansiyel kaynana ruhu var şimdiden...sen çok hassas bi kv olacaksın inşallah..

en doğrusunu yapmışsın...

gece olunca dahada çok hissediyorum yalnızlığımııı
ayy canım benim inşallah zaman sana su gibi akıp geçsin eşinle kavuş..seni iyi anlıyorum ailen uzak bebiş yok kendini yapayalnız hissetmen doğal bende yaşıyorum aynı duyguyu eşim iş için bir yere gittiğinde...

günaydınnnn görüşmek üzre...

canlarım hepinize günaydın...
akşam kvde menüm
2adet biber dolması ve yoğurttu..

arada
1 nektari+1avuç üzüm

veee şeytanın bacağını kırmak için kolları sıvadım tam uyucaktım çanta değişikliği için sabah uğraşmayayım dedim eşyalarımı aktarayım diğer çantaya oturdum çalışma masasına gözüm pc ye ilişti..sabah diyorum uyanamıyorum... leslie yaptım 30 dk sauna sortumuda giydim...az ama devamlı olsa etki eder en azından ben spor yaptığım zaman daha çok boğazımı tutabiliyorum..

Devamlı olsun inşallah..

Son düzenleme:
HAFTANIN 1.si ____________ - 1,8 kg. _______ alessandra79

HAFTANIN 2.si ____________ - 1,2 kg. ___________ arnazar :81: :124:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 0,6 kg. ______________ dafi :118:

YENA'cım ellerine sağlık.Onca koşuşturmanın arasında emek verip uğraşıyorsun teşekkür ederiz topikcek

Dereceye giren arkadaşlar tebrik ederim sizleri de haftaya sıkı durun bende olucam aranızda

Arkadaşlar bu gün sabah tartıldım 89,6 çıktım,akşam yemeyince hemen farkediyor,bu gün iş yerine geldim birazdan kursa gidicem,ay umutun yazdıklarını okudum,valla tedirgin oldum,arkadaşlar bana ismimle değilde bediican olarak hitap edin,dediği gibi tanıdıklar okur filan eşimle ilgili sıkıntıları millete yayar ,acaba bediican isminide mi değiştirsem ne

Herkese günaydııınnn :))

Dün akşam otururken birden içime şevk geldi ve kalkıp 3 mil lesliemi yaptım .Allah'ım nasıl bir terlemektir öyle.Kendimi duşa zor attım.Yatmadan öncede acıktım ama kendimi zorlayıp uyudum.Çok güzeldi ferahladım valla.Sabah daha dinç uyandım.Ama 1. milden sonraki gelen gri tshirtlü kadın fena yoruyor.

Bugün de 2 kuru kayısı ve hafif bir kahvaltıyla başladım güne.Akşama pazara gidip salata malzemeleri ve sebze almayı düşünüyorum :))

Son düzenleme:
günaydınnn herkeseeeee:) bugün sabah kahvaltısında kepek ekmek ile yaptığım tostu yedim yanında yeşil çay.Gece karın gerdirme videolarını izledim çok tedirgin oldum:S Bu sarkma işi beni çok korkutuyo yaa .İzlediniz mi dün Saba Tümer de bir tiyatro oyuncusu 15ayda 68 kg verdiğini söyledi,yapıştım televizyona taa ki vücudunun deforme olduğundan bahsedene kadar sanki şevkim kaçtı .Hiç aklımdan çıkmıyo poffffff:)

bediicim bence de kullanıcı adını değiştir, umut çok haklı o konuda. seni sevmeyen bir akraban falan gezer buralarda, sonra uğraş dur. foruma eklenen fotoları görmek için kullanıcı olmaya bile gerek yok. profilde albüm oluşturmak daha mantıklı.

sanırım mesaj atınca kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum diye değiştiriyorlar.

canım hiç şevkin kaçmasın. sporla desteklediğinde toparlanır inşallah her bi yerin. en sıkıntılı böle karın, onun için de videolar var. günde 8 dakika yapılan bir video var mesela o baya etkiliymiş. ve emin ol şu görüntümüzden çok daha iyi olur sarkmış bile olsak zayıf halimiz.

bende bu listede olmak istiyorum artııkkkkk:)

Ebru bende dün gece başladım hadi gazamız mübarek olsun...ben 2 mil yaptım...tembel ben

Seni tembel seniii bir daha duymucam 2 mil yaptığını 3 ten aşağısı yok ona göre Uzun zamandır listelere giremiyoruz haftaya biz olalım istiyorum ne dersin

Selam kuzucuklarimmmmmmmmmm
bugun bide yarin dügün var oraya gitcez
artik okadar cok dügün varki, haftayada var öbür haftayadaaa,
hazirlancam birazdan, ama ne giycem bilmiyom offfffff

Offf akşama eşimin iş arkadaşlarına gidicez.Kesin bi şeyler hazırlıcaklar pazar günü de lahmacunlu günüm var napıcam ben yaa.Eğer kaçırırsam ipin ucunu değil 3 mil 13 milde yapsam yetmicek.Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıcam.Lahmacunu da 1 tane yerim artık akşama dengelerim

dengelersin canım yaa dikkat edersin
ben bu hafta içinde birgün yeğenime, birgün geline akşamda kızkardeşime hamur işi yaptım en fazla yarım tattım eksilerdeyim çok şükür. dikkat edersen birşey olmaz.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…