Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi öğlenlerr fıstıklarımm

sabah 10 da arkadaşlarla açık büfe kahvaltıya gittik , tabi açık büfe diye abartmadım , işin suyunu çıkarmadım

yemicemmm üleenn yemiceeeemmm

kardeşim askerde kızlar. çarşı iznine çıkmış. annemle kukumav kuşu gibi bekliyoruz. gelsin konuşcaz bakalım.

ayy ne güzel Esracımm , benim aşkım bu hafta çıkamıyor,atış varmış , haftaya görürüm inşAllahhh

afiyet olsun canım benim. çok sevindim senin adına. havalar güzelken gez biraz. yeme de ayrıca. ben de yemiceeemm :)

canım atış talimleri bitsin her hafta çıkar inşallah çarşıya eşin. aşkınız depreşecek böyle hem bak :)

seni tembel seniii bir daha duymucam 2 mil yaptığını 3 ten aşağısı yok ona göre uzun zamandır listelere giremiyoruz haftaya biz olalım istiyorum ne dersin
inşallah diyebiliyorum sadece çünkü neye niyetlensem yarım kalıyor elimden geldiğince yapacağım...3 mil daha etkili olur tabikide..:18:
selam kuzucuklarimmmmmmmmmm
Bugun bide yarin dügün var oraya gitcez
artik okadar cok dügün varki, haftayada var öbür haftayadaaa,
hazirlancam birazdan, ama ne giycem bilmiyom offfffff

işin zor güzelim ne giycem derdi zor biz tombikler içinkolay gelsin sana...

sağolasın şekeriiimm

yemicemm dediysem yemicemm ülleennn sende yeme kuzum , yiyorsanda azcık ye tamammı

açık büfeye gittim ama peynir , zeytin , domates , salatalık , maydanoz , bi kaç patates kızartmasından başka bişicikler yemedimm , ohoooo neler verdı nelerr

yok kuzum yaa bunların çarşı izni 2 haftada 1 , o yüzden çıkarmıyolar sanırım , hem bizim aşkımız zaten depreşik yaahuuuu , ayyooll sendee

ay pardon şekerim, ben de ne saçmalıyosam

ben de sabah 1 tost yedim. öğlen de yarım yufkadan yapılmış lorlu, bol maydonozlu gözleme yedim. yanında da domates falan. akşama ne çıkarsa bahtıma. ama yemicem kuzum çok. söz veriyorum burda sana

slm kızlar kızımın eşyalarını hazırladım ünü ye gidicek akşam eşyalarını alıp yerleştiricez üsküdara
bugün sporada gidemedim sabah biraz geç kalktım
sabah 7 1 b su 1 armut
11 kahvaltı 1 h yumurta peynir 2 şekerli çay 3 d k ekmek domates
ara yeşil çay
ara 1 armut
1 türk kahvesi
ögle yemegimi 4 gibi yicem türlü yayla çorbası
akşam daha belli degil
su 1 lt bitti

slm kizlarrr
yenacim ellerine saglik
asucum seninde ellerine saglik
dun aksam 10da kardesim geldi elinde profitirol kendimi cok zor tuttum allahdan cocuklar esim 2dakkada bitirdiler eee bu gunde makarnadan börek yaptim su an pisiyor firinda koca bir tepsi ucundan baktim pismismi diye anam cok guzel olmus mis gibide kokuyor yememek icin kendime tam tahildan makarna yapiyorum insallah hemencik bitirirlerde bende makarnaya dalmam
bu gun cnm degisik biseyler istiyor belki hapimla alakasi vardir diye dusunuyorum 3gun oldu birakali hapimi tiriodlarimda baski hissetmiyom ama istahim acildi gibi pazartesine kadar kullanmicam eger fenalasirsam dr söyleyip hapima baslicam ben daha fazla kilo almak istemiyorummmmmmm ufffff cok kilo aldim dun eltimi gezdirdim daglara gittik hava soguktu kot pardusemi giydim bana bol olacagini dusunuyordum ama nerdeyse dar acayip moralim bozuldu gecen sene 3-5 aldim ama bu kadar sismedim bu sene ipin ucu kopmus durumda :26:

eehehehehe tabiside şekerimm , biz liseli aşıklar gibiyiz kocişimleee

oo şekerimm , ben 10da kahvaltı yaptım heralde bi ara öğünüm olur , sonrada akşam bişiler hüpletirim

afferim sana afferrriiimmm , böyle verdiğin sözü tut , ben güveniyorum sana , bende söz veriyorum , hem sana hem kocişime

TOKSSİİİNNN silkelen kendine geell lütfeennn

sen o kadar yol almışken , şimdi filmi tekrar başa sarıyorsunn , yapmaa bi an önce toparla kendini

teşekkür ederim canımm manzara memleketim kastamonu abanadan daha çok resim varda henüz albüme eklemedim fındık toplarken hatta sırtımda fındık küfesiyle bile

toksin'cim senin kardeşinle bi iddian vardı.Ne oldu o kim kazandı ? Merak ettim de

söz kardeşi olduk biz senlen Aynurum :13:

bu cuma listede ben 1. sen 2. olacaksın bence

haftasonu da erken kalkıyorum ben hafta içi gibi. bu sabah yine 8 dedim mi ayaktaydım. gün içine 4 anaöğün bile sığdırabilirim kassam canım :)

ben kaçayım Aynurcum. dikkat et kendine. hepiniz hoşçakalın kızlaarr

ahahah hayır ben 1. sen 2. olacaksın , hadi bakalım iyi olan kazansınnn Esrammm

benim olacak fıstııkkkk , binecemm üstünee , vuracamm kırbacııı

aman ha aman sığdırma o kadarını lütfen , azı karar çoğu zarar bebeeemm

hadi Allaha emanet ol . öpüyorummm

heeyyy MAŞAAALLLAAAHHHH

Son düzenleyen: Moderatör:

nayırrr, fıstık benimmm!

öpenzi and kaçanzi...

cnm burda kilolu cikmamissin ben taze findigi cok severim

yigenim makarna böreginden koca bir tabak yedi görümcemin ogluda bir tabak yiyor 1tabakta buyuk kizim yiyor aksama kalmas heralde
benim balböcügüm atesleniyor mikropmu kapti üsüttümü hic corap giymiyor evdede ciplak geziyor birini cikarip birni giyiyor kiyafetlerinin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…