Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlarrrrrrrrrrr :122:

Dün gece düğünden eve dönmemiz 00:30'u buldu
Artık okadar yorgundum ki bi 5 dakikalığına bile çeee diyemeden kendimi yatağa attım
Sabahta baya bir geç uyandım
Uzun zamandan sonra ilk kez bukadar eğlendim Bu eğlence bana baya bir gider dersemde sankın inanmayın yalannnnnnnnnn ben eğlenceye doymam

Dün kuaförde saçlarımı yaptırdıktan sonra düğün evine geçtim direk. Orada tabi çeşit çeşit yemekler yapmışlardı hani gelenlere ikram etmek için ve ben okadar yemek varken çok şükür fazla kaçırmadım

1 kase çorba, 4 - 5 Parmak büyüklüğünde fırında patates + 3 köfte, çok az salata ve 1 tane baklava ( yemeseydim aklım kalırdı )

Akşam üzere 5 gibi kapının önüne davul ve zurna geldi ve ailedeki bekar kızlar çıkıp kapı önünde oynadılar
Biz balkondan eşlik ettik küçük kızıma pembe bir abiye giydirmiştim ve cadı balkonda hiç durmadan oynadı anası kılıklı
Sonra damatın babannesinin kapısının önüne çıktık ve orada oynamaya devam edildi
Saat 6dan sonrada gelin almaya gittik oradanda salona geçtik
Salon hem çok ferahtı hemde masa düzenide çok güzeldi.

Eşimle dün aşk tazeledik desem yeridir
Normalde oynamayıda dans etmeyide sevmeyen eşim nasıl olduysa kuzeni yengemle dansa kalksanıza dediğinde hiç itiraz etmeden beni dansa kaldırdı eskiden hep ben yalvarırdım bir kerecik ne olur diye
Birlikte uzun uzun dans ettik veeeee şok şok şok .....
Eşim bana ilk fırsatta bir haftasonu kaçamağı yapalım dedi
Üstelik çocuklarıda bir yere bırakıp baş başa gidelim ama dedi
Acayip hoşuma gitti çünkü genelde senelerdir hep ben derim bir haftasonuda başbaşa biryerlere gitsek ya diye eşimde hep çocukları kime bırakacağız der
Artık adamcağız beni iki gün arayla süslü görüncemi aşkı depreştı yoksa aklı başınamı geldi bilmiyorum
Kızkardeşim 15 günlüğüne eşiyle Almanyaya gitti dün artık onlar dönünce ilk fırsatta kaçarız dedi :122: :122: :122:
Gerçektende müthiş bir geceydi benim adıma
İnşallah hep öyle devam eder ve artık adamcağız bu şekilde değişebiliyorsa bende kilo bakımından değişebilirim dimi ama

Kendimi motive etmek adına salı günü ayran detoksu yapmayı düşünüyorum şu ödemlerden kurtulmuş olurum hemde az da olsa fark görüp gaza gelirim nasılsa 2 güncük fazlası hem sağlıksız hemde beni daraltır

Ablacığıımmmmm iki resimde de müthiş çıkmışsın
İnşallah çok daha zarif resimlerinide görürüz Aminnnnnnnnn
Darısı bizlerinde başına

Harikasınız kızlarrrrrrrrr
Bu hafta regl dolayısıyla yokkum ama haftaya mutlaka bende varım bu listede :122:
Bekleyin beni anacıııııııııımmmmmmmmmmmm

Aramıza hoş geldin
2 haftada çok güzel kilo vermişsin bu işin sırrınıda ver bakem
Umarım hedefine en kısa zamanda ulaşırsın Aminnnnnnn

HAFTANIN 1.si ____________ - 1,8 kg. _______ alessandra79

HAFTANIN 2.si ____________ - 1,2 kg. ___________ arnazar :81: :124:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 0,6 kg. ______________ dafi :118:

Süpersiniz kızlarrrrrrr
Darısı hepimizin başına
İnşallah hep böyle eksilerde bildirimler yaparsınız

Bu arada Yenacığım seninde ellerine ve emeğine sağlık
Hakkını helal et bukadar uğraşıyorsun bizlerle

Anaaa kabak tatlısımıııııııı
Ben ölürüm kabak tatlısı için hatta baklavamı kabakmı diye sorsalar kesinlikle kabak derim
Bende genelde çok fazla tatlı yapmıyorum ( benim kv resmen şerbet gibi yapar hatta benimkinede senelerdir hep light yapmışsın böyle olmaz kabak dediğin hafif ağdalı gibi olur der )
Öğlende ve aç karnına ye bence akşama kadar erir nasılsa

kardeşim askerde kızlar. çarşı iznine çıkmış. annemle kukumav kuşu gibi bekliyoruz. gelsin konuşcaz bakalım.

Canım Rabbim hayırlısıyla tezkeresini alıp sizlere dönmeyi nasip eder inşallah aminnnnnnn
RAbbim tüm Mehmetciklerimizi korusun....Aminnnnnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
manzara harikkaaa , sen harikkkaaa çok şıksın canım

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım çok geçmiş olsun
İnşallah fazla ateşlenmez ve çabuk atlatır
Benim mercümekte aynı inan şu an sadece don atlet dolaşıyor evin içinde
Bu kış gerçekten yandım çünkü soğuklarda nasıl giydireceğim kilotlu çorabını eşortman takımlarını bilmiyorum :44:
Dün muz çorap giydirdimde eve girer girmez hepsini çıkarttırdı
Allahtan sokakta soyunmuyor tabi gittiğimiz yerde de niyetleniyor ama aaaa ayıp falan dediğimde ayıpmı diye sorup vazgeçiyor

benimki misafirlikdede cikariyor corabini ayip felan dinlemiyor en azindan cikarirsan bana getir diyorum yada tokan dusunce al bana gel diyorum yapiyor dedigimi allahdan yoksa cuval cuval corap almam gerekecek

cnm eglenmene esinle dans etmene sevindim bazen ufacik tatli söz ilgi istiyor

Son düzenleme:
yeni gelen arkadaslar hos geldiniz

kosup maydonoz topladim bahcemden bende tam tahil makarnadan kendime börek yapiyom yag katmadim hic icine sade yagsiz kasar lor peynir 1yumurta sut maydonozu nu bol kattim
görümcemin oglunun cok hosuna gitmiss 1tabak daha yedi

Son düzenleme:
slm bayanlarbende bundan sonra sizin aranızda olmak istiyorum..bugun başlayım yarın başlayım derken düğünden sonra 1 sene de 24 kilo aldım ve 104 oldum kendime bile söylemek zor geliyo bugun spora başlıyorum akşam gidicem.. bıde dukan dıyetine başlamayı dusunuyorum sizin tavsiyeleriniz neler..umarım siz de destek olursunuz ve kilolardan kurtulurum
..

Hayır şekerim Nevinle ben olucaz 1. ve 2. sırada hıh Sizlerden biri de 3. lüğe yerleşir artık aranızda anlaşın Şaka şaka iyi olan kazansın Hepimiz eksi bildirelim önemli olan o

tatlım aynı şeyi bende yaşadım bir yılda 16 kilo aldım sonra hamile kaldım allahtan hamilelikte kilo alamdım ama hala 16 kilo duruyor ama gidecek.....

tatlım aynı şeyi bende yaşadım bir yılda 16 kilo aldım sonra hamile kaldım allahtan hamilelikte kilo alamdım ama hala 16 kilo duruyor ama gidecek.....

bende daha bebek yok doktorda en az bi on kilo vermen lazım dedi...bu aralar evdeyım işten cıkmıştım sıkıntıdan epeyce yer oldum ama bakalım..sporoda ilk defa gitcem napıcaksam kesin tıkanırım:)ama alışmak lazım nereye kadar böyle devaö edebilirim ki bilmiyorum..spor işi halloldu bıde kendime uygun diyeti bulmam lazım aslında pazartesi diyetisyene gitmeyi düşünütorum ama regl döneminde gidilir mi bilmiyorum onu araştırmam lazım sorun olmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum işte..

hoşgeldin tatlım aramıza , sende benim gibi düğünden sonra kilo alıp , 3 hanelerde kafasına dank edenlerdensin desene

sıkma canını şekerim , motivasyon için en doğru yerdesin , bu aralar yaz tatilinin enkazını toplamaya çalışıyoruz

burda herkes kendine göre bi diyetle devam ediyor , dukan yapan yok diye biliyorum . şahsi fikrimi söylemek gerekirse dukan çok kafama yatmadı benim ama dukan yada karatay yapıp güzel sonuçlar alanlarda var

karar senin , hadi bakalım kolay gelsinn

EBRUUU biz 1. olacazzz , görüşelimm Cuma günü

Son düzenleme:

Ben de hamile kalmadan önce gitmiştim doktora ama vermedim 91 kilo ile hamile kaldım kızım beş aylık 92 kiloyum hamilelikten sonra 85 düştüm ama süt olur onu ye bunu ye geri aldım bende yürüyüş bandı ve işallah bisiklet var onlara bineceğin eşiminde izni bitsin o evdeyken olmuyor spor şart

bu arada kilomu en özgür söylediğim yer burası 92 kiloyum öffffffff 65 görmek istiyorum

evet canımm en sağlıklısı eğer imkanın varsa bi diyetisyene gitmek

bebişine Allah sağlıklı , uzuun ömürler versin inşAllahh

bende bebişten önce verebildiğim kadar verecemm Allahın izniylee ....

Aramıza hoşgeldin o zaman
İnşallah sende hedefine ulaşırsın sonrada bebişine kavuşursun Aminnnnnnnn

Kızlarrrrrrrrrrr dün başıma birşey geldi anlatmazsam çatlarım

Dedim ya dün Damadın kapısının önünde de oyanandı diye.
Arabalarla gidildi Babannenin kapısının önüne ve bende bir apartmanın önünde boş bir yer bulunca park ettim.
Yaşlı çok tatlı bir teyze gelip kızım buraya park etme oğlum askere gidicek eğlence yapacağız yer tutuyorum dedi
Dedim teyzeciğim bak bizde birazdan gelin alamaya gidiyoruz kapı önünde şimdi zaten bizde eğlence yapıyoruz eğer gelirlerse çekerim arabayı yarım saat sonra en geç zaten gitmiş olacağız diye.
Tamam kızım burdaysan kalsın o zaman dedi gitti aradan iki dakika geçmedi tam camı kapatıp arabadan iniyordum kadın bir daha geldi ve kızımmm bak birşey diyeceğim ben sana dedi tabi bende herhalde kadın yine ya arabayı başka yere al diyecek diye düşünürken kadıncağız ayyyy sen çok güzelsin biliyormusun dedi
Anam bir hoşuma gitti bir hoşuma gitti sormayın gitsin Resmen yanaklarım kızardı
Neyse biz eğlendik davullar zurnalar hatta benim küçük cadı ortada oynayıp durdu hatta damadın yeğeniyle öpüşüp öpüşüp durdu millette yerlere yattı gülmekten
TAm gidiceğiz diye ben arabaya geçtim eşimin halasını ve kızları bekliyorken yine aynı Teyze yanıma geldi
Kızımmmmm sen dedi bekarmısın
Dedim yok Teyze evliyim hemde iki tane kızım var hayırdır niyeti mi bozdun yoksa sen
Kadıncağız demezmi neee evlimisin sen çok erken evlenmişsin bende kaynanan olmak için çoook geç kalmışım diye
Anam yerlere yattım gülmekten eşimin halası hayırdır diyince onada anlattım nasıl gülüyor tabi gördü seni güler yüzlü oğluda askere gidiyor hazır dönene kadar gelini hazırda tutacaktı aklı sıra diyor
Eşim bile nasıl güldü anlattığımda
Birde ben arabayla geri geri çıkarken yine peşimden sesleniyor çok güzelsin falan diye birde peşimden bir şişe su döktü sanki yine geri gelcekmişim gibi

cecoşum Allah razı olsun. Allah tüm askerlerimizi korusun tüm kötülüklerden. tez zamanda annelerine, eşlerine kavuşsunlar inşallah.

Hayır şekerim Nevinle ben olucaz 1. ve 2. sırada hıh Sizlerden biri de 3. lüğe yerleşir artık aranızda anlaşın Şaka şaka iyi olan kazansın Hepimiz eksi bildirelim önemli olan o

Ebrucum biz olcaz birinci, bence de görüşelim. fıstık taşımaz hepimizi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…