- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selam kızlarrrrrrrrrrr :122:
Dün gece düğünden eve dönmemiz 00:30'u buldu
Artık okadar yorgundum ki bi 5 dakikalığına bile çeee diyemeden kendimi yatağa attım
Sabahta baya bir geç uyandım
Uzun zamandan sonra ilk kez bukadar eğlendim Bu eğlence bana baya bir gider dersemde sankın inanmayın yalannnnnnnnnn ben eğlenceye doymam
Dün kuaförde saçlarımı yaptırdıktan sonra düğün evine geçtim direk. Orada tabi çeşit çeşit yemekler yapmışlardı hani gelenlere ikram etmek için ve ben okadar yemek varken çok şükür fazla kaçırmadım
1 kase çorba, 4 - 5 Parmak büyüklüğünde fırında patates + 3 köfte, çok az salata ve 1 tane baklava ( yemeseydim aklım kalırdı )
Akşam üzere 5 gibi kapının önüne davul ve zurna geldi ve ailedeki bekar kızlar çıkıp kapı önünde oynadılar
Biz balkondan eşlik ettik küçük kızıma pembe bir abiye giydirmiştim ve cadı balkonda hiç durmadan oynadı anası kılıklı
Sonra damatın babannesinin kapısının önüne çıktık ve orada oynamaya devam edildi
Saat 6dan sonrada gelin almaya gittik oradanda salona geçtik
Salon hem çok ferahtı hemde masa düzenide çok güzeldi.
Eşimle dün aşk tazeledik desem yeridir
Normalde oynamayıda dans etmeyide sevmeyen eşim nasıl olduysa kuzeni yengemle dansa kalksanıza dediğinde hiç itiraz etmeden beni dansa kaldırdı eskiden hep ben yalvarırdım bir kerecik ne olur diye
Birlikte uzun uzun dans ettik veeeee şok şok şok .....
Eşim bana ilk fırsatta bir haftasonu kaçamağı yapalım dedi
Üstelik çocuklarıda bir yere bırakıp baş başa gidelim ama dedi
Acayip hoşuma gitti çünkü genelde senelerdir hep ben derim bir haftasonuda başbaşa biryerlere gitsek ya diye eşimde hep çocukları kime bırakacağız der
Artık adamcağız beni iki gün arayla süslü görüncemi aşkı depreştı yoksa aklı başınamı geldi bilmiyorum
Kızkardeşim 15 günlüğüne eşiyle Almanyaya gitti dün artık onlar dönünce ilk fırsatta kaçarız dedi :122: :122: :122:
Gerçektende müthiş bir geceydi benim adıma
İnşallah hep öyle devam eder ve artık adamcağız bu şekilde değişebiliyorsa bende kilo bakımından değişebilirim dimi ama
Kendimi motive etmek adına salı günü ayran detoksu yapmayı düşünüyorum şu ödemlerden kurtulmuş olurum hemde az da olsa fark görüp gaza gelirim nasılsa 2 güncük fazlası hem sağlıksız hemde beni daraltır
Ablacığıımmmmm iki resimde de müthiş çıkmışsın
İnşallah çok daha zarif resimlerinide görürüz Aminnnnnnnnn
Darısı bizlerinde başına
Harikasınız kızlarrrrrrrrr
Bu hafta regl dolayısıyla yokkum ama haftaya mutlaka bende varım bu listede :122:
Bekleyin beni anacıııııııııımmmmmmmmmmmm
Aramıza hoş geldin
2 haftada çok güzel kilo vermişsin bu işin sırrınıda ver bakem
Umarım hedefine en kısa zamanda ulaşırsın Aminnnnnnn
Süpersiniz kızlarrrrrrr
Darısı hepimizin başına
İnşallah hep böyle eksilerde bildirimler yaparsınız
Bu arada Yenacığım seninde ellerine ve emeğine sağlık
Hakkını helal et bukadar uğraşıyorsun bizlerle
Anaaa kabak tatlısımıııııııı
Ben ölürüm kabak tatlısı için hatta baklavamı kabakmı diye sorsalar kesinlikle kabak derim
Bende genelde çok fazla tatlı yapmıyorum ( benim kv resmen şerbet gibi yapar hatta benimkinede senelerdir hep light yapmışsın böyle olmaz kabak dediğin hafif ağdalı gibi olur der )
Öğlende ve aç karnına ye bence akşama kadar erir nasılsa
Canım Rabbim hayırlısıyla tezkeresini alıp sizlere dönmeyi nasip eder inşallah aminnnnnnn
RAbbim tüm Mehmetciklerimizi korusun....Aminnnnnnn
Dün gece düğünden eve dönmemiz 00:30'u buldu
Artık okadar yorgundum ki bi 5 dakikalığına bile çeee diyemeden kendimi yatağa attım
Sabahta baya bir geç uyandım
Uzun zamandan sonra ilk kez bukadar eğlendim
Dün kuaförde saçlarımı yaptırdıktan sonra düğün evine geçtim direk. Orada tabi çeşit çeşit yemekler yapmışlardı hani gelenlere ikram etmek için ve ben okadar yemek varken çok şükür fazla kaçırmadım
1 kase çorba, 4 - 5 Parmak büyüklüğünde fırında patates + 3 köfte, çok az salata ve 1 tane baklava ( yemeseydim aklım kalırdı
Akşam üzere 5 gibi kapının önüne davul ve zurna geldi ve ailedeki bekar kızlar çıkıp kapı önünde oynadılar
Biz balkondan eşlik ettik
Sonra damatın babannesinin kapısının önüne çıktık ve orada oynamaya devam edildi
Saat 6dan sonrada gelin almaya gittik oradanda salona geçtik
Salon hem çok ferahtı hemde masa düzenide çok güzeldi.
Eşimle dün aşk tazeledik desem yeridir
Normalde oynamayıda dans etmeyide sevmeyen eşim nasıl olduysa kuzeni yengemle dansa kalksanıza dediğinde hiç itiraz etmeden beni dansa kaldırdı
Birlikte uzun uzun dans ettik veeeee şok şok şok .....
Eşim bana ilk fırsatta bir haftasonu kaçamağı yapalım dedi
Üstelik çocuklarıda bir yere bırakıp baş başa gidelim ama dedi
Acayip hoşuma gitti çünkü genelde senelerdir hep ben derim bir haftasonuda başbaşa biryerlere gitsek ya diye eşimde hep çocukları kime bırakacağız der
Artık adamcağız beni iki gün arayla süslü görüncemi aşkı depreştı yoksa aklı başınamı geldi bilmiyorum
Kızkardeşim 15 günlüğüne eşiyle Almanyaya gitti dün artık onlar dönünce ilk fırsatta kaçarız dedi :122: :122: :122:
Gerçektende müthiş bir geceydi benim adıma
İnşallah hep öyle devam eder ve artık adamcağız bu şekilde değişebiliyorsa bende kilo bakımından değişebilirim dimi ama
Kendimi motive etmek adına salı günü ayran detoksu yapmayı düşünüyorum
Ablacığıımmmmm iki resimde de müthiş çıkmışsın
İnşallah çok daha zarif resimlerinide görürüz
Darısı bizlerinde başına
1.fadime02........................390dk
2.NURGU66........................300dk
3.dafi...............................185dk
4.clutch-umutttt................180dk
5.nursena..........................150dk
6.asumanzeynep.................120dk
7.eriny................................90dk
azmedip spor yapan arkadaşlarımı kutlarım
bu emekleriniz tartıya da yansır inşallah
Harikasınız kızlarrrrrrrrr
Bu hafta regl dolayısıyla yokkum ama haftaya mutlaka bende varım bu listede :122:
Bekleyin beni anacıııııııııımmmmmmmmmmmm
Selaaamm! bende aranıza yeni katıldım 116 ile başladım 2 haftada 6kg gitti.Bu sefer çok kararlı ve heyecanlıyım.Tabiki ilk hedefim 2 basamaklı sayılara inmek umarım başarırım .Bu uzun yolculukta sizde yanımda olursanız çok sevinirim:)
Aramıza hoş geldin
2 haftada çok güzel kilo vermişsin
Umarım hedefine en kısa zamanda ulaşırsın
HAFTANIN 1.si ____________ - 1,8 kg. _______ alessandra79
HAFTANIN 2.si ____________ - 1,2 kg. ___________ arnazar:81: :124:
HAFTANIN 3.sü ___________ - 0,6 kg. ______________ dafi:118:
Süpersiniz kızlarrrrrrr
Darısı hepimizin başına
İnşallah hep böyle eksilerde bildirimler yaparsınız
Bu arada Yenacığım seninde ellerine ve emeğine sağlık
Hakkını helal et bukadar uğraşıyorsun bizlerle
kimsecikler kalmamış bende yatayım balkona tünedim oturdum kaldım konu komşu laf edecek yeni taşınan kadın gece yarılarına kadar bilgisayar başında diye:))) havalar hala sıcak buralarda gece biraz nefes alıyoruz öğlen 37 gösteriyodu çarşı bende yağmur istiyorumm
kabak almış eşim şekere yatırdım az koydum şekerini ama yameden dayanabilirmiyimkii çok seviyorum kabak tatlısını hoş neyi sevmiyom ki oda ayrı bi konu
Anaaa kabak tatlısımıııııııı
Ben ölürüm kabak tatlısı için
Bende genelde çok fazla tatlı yapmıyorum ( benim kv resmen şerbet gibi yapar
Öğlende ve aç karnına ye bence
kardeşim askerde kızlar. çarşı iznine çıkmış. annemle kukumav kuşu gibi bekliyoruz. gelsin konuşcaz bakalım.
Canım Rabbim hayırlısıyla tezkeresini alıp sizlere dönmeyi nasip eder inşallah
RAbbim tüm Mehmetciklerimizi korusun....Aminnnnnnn
Son düzenleyen: Moderatör: